-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επίσης, πρέπει να υποβάλλω υποχρεωτικά ηλεκτρονικά τη δήλωση εισοδήματος αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα δουλεύει το σύστημα ή θα την δώσω κι αυτή χειρόγραφα.
΄
Τελικά ξέρουμε τι παιζει με τις καταληκτικές ημερομηνίες; Ο λογιστής μου λέει ότι ακόμα οι εφορίες δεν είχαν επίσημη ενημέρωση και στο internet δε βρίσκω τίποτα...
-
Σε ευχαριστώ πολύ Σταύρο!
-
Παιδιά καλησπέρα,
Τον Νοέμβριο του 2010 πάντρεύτηκα. Πρέπει να κάνω κοινή δήλωση με τη σύζυγο για το 2010 ή μπορούμε να κάνουμε ξεχωριστές;
-
Λοιπόν εγώ θα πρέπει να υποβάλλω αύριο ηλεκτρονικά (υποχρεωτικά) Δήλωση Εισοδήματος και στο taxisnet δεν μου εμφανίζει τίποτα!!!!
ΈΛΕΟΣ !!!
-
Τελικά οι ημερομηνίες αφορούν την χειρόγραφη υποβολή, ενώ πλέον είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική!!!
Οπότε δεν έχει ανοίξει η εφαρμογή!Άρα αναμένουμε νέες ημερομηνίες!
Μιλάμε για ΤΗΝ οργάνωση!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Λοιπόν εγώ θα πρέπει να υποβάλλω αύριο ηλεκτρονικά (υποχρεωτικά) Δήλωση Εισοδήματος και στο taxisnet δεν μου εμφανίζει τίποτα!!!!ΈΛΕΟΣ !!!
Αναμένεται να δοθεί παράταση
Δεν λειτουργεί το taxisnet για φορολογικές δηλώσεις επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών -
Χαλαρώστε, μέχρι τις 4 που θα βγει η παράταση έχουμε χρόνο
-
νωρίς ξεκίνησε το μπάχαλο...
-
Τι μπουρδέλο είναι το taxisnet, τόσο τρόμπες είναι αυτοί;
Μια μέρα πριν την υποβολή των δηλώσεων δεν υπάρχει τίποτε έτοιμο και δεν έχουν την αξιοπρέπεια οι ξεφτιλισμένοι να δώσουν έγκαιρα τουλάχιστον την παράταση.
Πότε δηλαδή θα υποβάλω τη δήλωση (με το ΑΦΜ μου να λήγει σε 1);
Θα ξενυχτάω να δω πότε θα ανοίξει η κωλοεφαρμογή τους; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Χαλαρώστε, μέχρι τις 4 που θα βγει η παράταση έχουμε χρόνο -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ακουσα στον Παπαδάκη να λέει να μην βάλουμε παραπάνω αποδείξεις από αυτές που πρέπει. Οταν είχε ξεκινήσει το μέτρο είχαν πει ότι θα υπάρχει έκπτωση αν συγκεντρώσεις παραπάνω αρκεί να έχεις να πληρώσεις φόρο. Tελικά τι ισχύει; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ακουσα στον Παπαδάκη να λέει να μην βάλουμε παραπάνω αποδείξεις από αυτές που πρέπει. Οταν είχε ξεκινήσει το μέτρο είχαν πει ότι θα υπάρχει έκπτωση αν συγκεντρώσεις παραπάνω αρκεί να έχεις να πληρώσεις φόρο. Tελικά τι ισχύει;
Μέχρι στιγμής ισχύει το ότι αν βάλεις παραπάνω έχεις έκπτωση φόρου, οπότε βουρ.
Και μην ανησυχείς, δεν επηρεάζεται το προς ανάλωση εισόδημα αν θα το χρειαστείς στο μέλλον για να καλύψεις κάτι.Χαλαρώστε, μέχρι τις 4 που θα βγει η παράταση έχουμε χρόνο
έπεσα έξω μισή ώρα
-
Ακουσα στον Παπαδάκη να λέει να μην βάλουμε παραπάνω αποδείξεις από αυτές που πρέπει. Οταν είχε ξεκινήσει το μέτρο είχαν πει ότι θα υπάρχει έκπτωση αν συγκεντρώσεις παραπάνω αρκεί να έχεις να πληρώσεις φόρο. Tελικά τι ισχύει;
Μέχρι στιγμής ισχύει το ότι αν βάλεις παραπάνω έχεις έκπτωση φόρου, οπότε βουρ.
Και μην ανησυχείς, δεν επηρεάζεται το προς ανάλωση εισόδημα αν θα το χρειαστείς στο μέλλον για να καλύψεις κάτι.μερσι μποκού σταβγός!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι μπουρδέλο είναι το taxisnet, τόσο τρόμπες είναι αυτοί;Μια μέρα πριν την υποβολή των δηλώσεων δεν υπάρχει τίποτε έτοιμο και δεν έχουν την αξιοπρέπεια οι ξεφτιλισμένοι να δώσουν έγκαιρα τουλάχιστον την παράταση.
Πότε δηλαδή θα υποβάλω τη δήλωση (με το ΑΦΜ μου να λήγει σε 1);
Θα ξενυχτάω να δω πότε θα ανοίξει η κωλοεφαρμογή τους;Λεωνίδα μη σκας, δόθηκε παράταση για τις 4 Απριλίου. Το πρόβλημα από ότι έμαθα ήταν στην εφαρμογή για το Ε3 που δεν ήταν έτοιμη...
-
έπεσα έξω μισή ώραΚαι 2 λεπτά
-
'Παρατείνεται μέχρι την 4η Απριλίου 2011 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, για τους υπόχρεους του άρθρου 62 του ν. 2238/94 (ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, όσους απόκτησαν εισοδήματα από συμμετοχή σε ΕΠΕ, από κινητές αξίες, από ακίνητα, τους κατόχους ΕΙΧ κ.λπ. χωρίς εισοδήματα, κ.λπ.), που λήγει την 1η Μαρτίου 2011, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.'
Δηλαδή, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για ελεύθερους επαγγελματίες, έληγε την 1η Μαρτίου? Και τώρα λήγει την 4η Απριλίου?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δόθηκε παράταση για τις 4 Απριλίου.Άντε μπράβο... γιατί με έβλεπα να συμπληρώνω με τη λαγάνα στο στόμα.. Ωραία.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
'Παρατείνεται μέχρι την 4η Απριλίου 2011 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, για τους υπόχρεους του άρθρου 62 του ν. 2238/94 (ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, όσους απόκτησαν εισοδήματα από συμμετοχή σε ΕΠΕ, από κινητές αξίες, από ακίνητα, τους κατόχους ΕΙΧ κ.λπ. χωρίς εισοδήματα, κ.λπ.), που λήγει την 1η Μαρτίου 2011, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.'Δηλαδή, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για ελεύθερους επαγγελματίες, έληγε την 1η Μαρτίου? Και τώρα λήγει την 4η Απριλίου?
Ναι.
(καλό μήνα )
-
'Παρατείνεται μέχρι την 4η Απριλίου 2011 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, για τους υπόχρεους του άρθρου 62 του ν. 2238/94 (ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, όσους απόκτησαν εισοδήματα από συμμετοχή σε ΕΠΕ, από κινητές αξίες, από ακίνητα, τους κατόχους ΕΙΧ κ.λπ. χωρίς εισοδήματα, κ.λπ.), που λήγει την 1η Μαρτίου 2011, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.'
Δηλαδή, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για ελεύθερους επαγγελματίες, έληγε την 1η Μαρτίου? Και τώρα λήγει την 4η Απριλίου?
Ναι.
(καλό μήνα )
Πωπώ, μου φαίνεται πως κοιμάμαι. Εγώ περίμενα να ρθει η φορολογική δήλωση (μάλλον δε θα 'ρθει επειδή θα ναι ηλεκτρονική η υποβολή), ή να το ακούσω στις ειδήσεις, όπου δεν άκουσα κάτι.
Ευτυχώς που δόθηκε παράταση γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!
Καλό μήνα! -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
................................................................................................................................Πωπώ, μου φαίνεται πως κοιμάμαι. Εγώ περίμενα να ρθει η φορολογική δήλωση (μάλλον δε θα 'ρθει επειδή θα ναι ηλεκτρονική η υποβολή), ή να το ακούσω στις ειδήσεις, όπου δεν άκουσα κάτι.
Ευτυχώς που δόθηκε παράταση γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!
Καλό μήνα!Αληθεια ΑΝ εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να υποβαλλω δηλωση ηλεκτρονικα και θελω με το παλιο συστημα,μεχρι ποτε θα περιμενω να ερθει το εντυπο; Η μηπως πρεπει να παω στη ΔΟΥ μου και να το παρω;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος