-
μα έτσι πως έχει το πράμα, με αυτή την οικονομική στενότητα, όποιος κάνει περαίωση ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει και κάτι να... κρύψει οπότε και θα είναι ο καλύτερος υποψήφιος για να ελεγχθεί σε κάνα δύο χρόνια για τις χρονιές 2005-2010
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μα γιατί δώστους κάτι ή τέλος πάντων ο αδερφός σου, κάποιος πρέπει να την πληρώσει αυτή τη γ@μοπεραίωση
Εμένα δε μου στέλνουν λόγω ακίνητης περιουσίας και έτσι χάνω την ανεπανάληπτη ευκαιρία να περαιώσω ρε π@στη μου, τί κρίμανέο must ρήμα, κατά το τελειώσω
-
...όχι άλλη περαίωση, έλεος!!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...όχι άλλη περαίωση, έλεος!!Εκει να πηξεις
-
Μόλις ήρθε και η 6η από τις 7
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μα γιατί δώστους κάτι ή τέλος πάντων ο αδερφός σου, κάποιος πρέπει να την πληρώσει αυτή τη γ@μοπεραίωση
Εμένα δε μου στέλνουν λόγω ακίνητης περιουσίας και έτσι χάνω την ανεπανάληπτη ευκαιρία να περαιώσω ρε π@στη μου, τί κρίμανέο must ρήμα, κατά το τελειώσω
Όταν γράφουμε: 'Περαίωσα!!!'
Τι ακριβώς εννοούμε; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν γράφουμε: 'Περαίωσα!!!'Σε λίγο θα γίνει και τραγουδάκι http://www.youtube.com/watch?v=d2sun973nfY
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν γράφουμε: 'Περαίωσα!!!'
Τι ακριβώς εννοούμε; -
Ήρθε και σ' εμένα το μαγικό χαρτάκι, αλλά με έχουν στη φθήνια, μόνο 500 € μου ζητούν οι άνθρωποι
Έστειλαν και στον πατέρα μου για άλλα 500 €, που έχει κλείσει βιβλία εδώ και 15 χρόνια. Στην αποκρυβείσα ύλη του έχουν βάλει 0,00.
Πλάκα έχουμε! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
μα έτσι πως έχει το πράμα, με αυτή την οικονομική στενότητα, όποιος κάνει περαίωση ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει και κάτι να... κρύψει οπότε και θα είναι ο καλύτερος υποψήφιος για να ελεγχθεί σε κάνα δύο χρόνια για τις χρονιές 2005-2010Θεωρώ πως το άν θα ελέγξουν στο μέλλον και πόσους, είναι σχετικό. Αν ανταποκριθούν πολλοί, που μεχρι τωρα κατι τετοιο δεν διαφαίνεται, τότε πιστεύω πως το να ελέγξουν ΟΛΟΥΣ τους εναπομείναντες, δεν θα είναι και τίποτα το τραγικά δύσκολο. Και θα έχουν καθε λόγο να το κάνουν. Φυσικά όποιος είναι crystal clear δεν έχει να φοβάται τίποτα...Πόσοι όμως είναι άψογοι....;; Χωρίς έστω ενα μικρό λαθάκι....;; Τα λαθάκια, εντός ή εκτος ' ', πληρώνονται στην εφορία...
Ερώτηση προς Koutsan...
'Περαίωση' για την ακίνητη περιουσία σου ήρθε....;; Γιατί εμένα μου είχε έρθει και τέτοια πριν 2 μήνες...!!! Μαγαζί και σπίτι και μου ζήτησαν αναδρομικά απο ΦΜΑΠ απο το 2000 μέχρι και το 2007 αν θυμάμαι καλά...!! (εκτος '08 και '09 που ηταν το ΕΤΑΚ)
-
Πέρυσι μου είχει έρθει τέτοια εποχή ακριβώς, ημερομηνία 09-11-2009 για έτη 2000-2007, δες εδώ
viewtopic.php?f=13&t=18374&start=720 -
FYI:
AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΝΙΚΗΣ 5-7
10180 ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.: 210-3332551/2
FAX: 210-3332559
e-mail : press@minfin.grΑθήνα, 18 Νοεμβρίου 2010
Ανακοίνωση σχετικά με την παράταση της προθεσμίας περαίωσης εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων:
Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχέρειες της συγκυρίας, η ανταπόκριση των φορολογουμένων στην περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων κρίνεται ικανοποιητική.
Για την περαίωση ανέλεγκτων υποθέσεων, χωρίς να υπολογίζονται οι ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων και τα ποσά που κατεβλήθησαν απευθείας στις ΔΟΥ, εισπράχθηκαν ήδη μέσω τραπεζών, μέχρι χθες, περίπου 300 εκ. ευρώ. Ήδη, 170.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες αποδέχθηκαν την περαίωση καταβάλλοντας τα σχετικά ποσά.
Σημειώνεται ότι από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων εστάλησαν 1.400.000 σημειώματα περαίωσης, ενώ για τεχνικούς λόγους άλλα 250.000 σημειώματα θα εκδοθούν με ευθύνη των αρμόδιων ΔΟΥ, οι οποίες ήδη έχουν εφοδιαστεί με το απαιτούμενο λογισμικό.
Ανταποκρινόμενο στο αίτημα των παραγωγικών φορέων για παράταση των προθεσμιών περαίωσης ανέλεγκτων υποθέσεων, ώστε να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, δεδομένου ότι υπάρχει συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να χορηγήσει παράταση της προθεσμίας που λήγει σήμερα, μέχρι και την 29-11-2010.
Ζητάμε την κατανόηση των φορολογούμενων για τα τεχνικά προβλήματα, τα οποία αναπόφευκτα εμφανίστηκαν, σε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και αφορούσε εκατοντάδες χιλιάδες αποδέκτες.
Η περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων είναι προαιρετική. Αποτελεί όμως την τελευταία ευκαιρία για τους φορολογούμενους να γυρίσουν οριστικά σελίδα στις σχέσεις τους με την Εφορία. Να κάνουν μια νέα αρχή, που εφεξής θα στηρίζεται σε αυστηρούς, συστηματικούς και καθαρούς κανόνες προσδιορισμού και ελέγχου των φορολογικών υποχρεώσεων.
-
FYI:Η περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων είναι προαιρετική. Αποτελεί όμως την τελευταία ευκαιρία για τους φορολογούμενους να γυρίσουν οριστικά σελίδα στις σχέσεις τους με την Εφορία. Να κάνουν μια νέα αρχή, που εφεξής θα στηρίζεται σε αυστηρούς, συστηματικούς και καθαρούς κανόνες προσδιορισμού και ελέγχου των φορολογικών υποχρεώσεων.
ομολογουν δηλαδη πως εως τωρα οι κανονες του παιχνιδιου ηταν 'βρομικοι'
και πως διασφαλιζουν πως απο εδω και περα θα γινουν ολα μια χαρα, θα αλλαξουν οι υπαλληλοι και οι προισταμενοι των ΔΟΥ?
-
Η κριτική σκέψη κάνει κακό ξέρεις...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορείτε να δείτε τα σημειώματα σας εδώ
Κανονισε να μην με αφησεις να κοιμηθω
Δεν εχω κωδικους χοχο
Τελικα σημερα ηρθε το χαρτι και ληγει στις 15-11-2010
500€ για το οικονομικο ετος 2009.
(εναρξη εκανα τον Σεπτεμβρη του 2008)Recycle bin
-
Έχει παραταθεί η προθεσμία μέχρι τις 29/11.. [ΠΟΛ 1162/18.11.2010]
(Recycle Bin).
-
Έχει παραταθεί η προθεσμία μέχρι τις 29/11.. [ΠΟΛ 1162/18.11.2010](Recycle Bin).
Μου το ειπε και ο λογιστης μου οτι παρατάθηκε,ευχαριστω παντως.
-
Έχει παραταθεί η προθεσμία μέχρι τις 29/11.. [ΠΟΛ 1162/18.11.2010]Άσχετο: Έχει αναρωτηθεί κανείς από που προκύπτουν τα αρχικά ΠΟΛ;
-
Πολυγραφημένη Υπουργική Εγκύκλιος
-
Κατά την Ιουρασική περίοδο, αποτελούσε την σύντμηση του όρου “ΠΟΛυγραφημένο έντυπο” και ο αριθμός σήμαινε το αύξοντα αριθμό της μεμβράνης που την έβαζαν στον πολύγραφο για να βγάλουν τα αντίτυπα που μοίραζαν.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος