-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η ατμοσφαιρα ηταν πολυ καλη, επιτελους ειδαμε και τα χρωματακια μας στις κερκιδες...Και του χρόνου..
-
Το μόνο που με παρηγορεί είναι οι εφιάλτες που βλέπει ο Νάντο το βράδυ, σκεφτόμενος την απόδοση της μελλοντικής του ομάδας!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ç êßíçóç ôïõ Ñáëö ìÞðùò Þôáí õðåñáéóéüäïîç? ¼ôáí îåêßíçóáí ôá öñåíÜñïõí êáé ïé 2, äåí Þôáí êáí äßðëá óôïí ÔñïýëéÊÜðïéïò èá ÷ñåéáóôåß íá âÜëåé ìßá ôÜîç óå áõôÞ ôçí ïìÜäá. Ôüóá ÷ñÞìáôá ðçãáßíïõí óôïí êïõâÜ ìïõ öáßíåôáé..
Óôçí toyota åöáñìüæïõí ôçí åíåñãçôéêÞ ñýèìéóç ôïõ ìïíïèåóßïõ...
Áí èõìÜóôå êáëÜ, ðñßí ðÝóåé ï Ralf ðÜíù óôïí Trulli õðÞñ÷å ðñüâëçìá óôï ðßóù ìÝñïò ôïõ ìïíïèåóßïõ ôïõ Trulli...
ÌåôÜ üìùò ôï ðñüâëçìá äéïñèþèçêå...
ÄÝí ëÝù èÝëåé ëßãç äïõëåéÜ ç äéáäéêáóßá, áëëá ðéóôåýù, ïôé óôï ôÝëïò èá åðéôõã÷Üíïõí ôéò ñõèìßóåéò ÷ùñßò áðþëåéåò...
-
... Από την στιγμή που δεν υπάρχει τρίτος (ή και τέταρτος πχ Χόντα αχαχαχ) υποψήφιος να μπει σφήνα σε Ρενώ - Φερράρι, όπως ανέφερε και ο μοντ, από σήμερα θεωρώ ουσιαστικά ως νταμπλούχο την Γαλλική ομάδα δυστυχώς .......
Γι αυτό και τα πήρα με την απόδοση της McLaren
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ο Τρούλι απίστευτος.... κατάφερε να καθυστερεί τον αδερφό Σουμάχερ αυτή τη φορά..... τι να πω.... εγώ θα έπεφτα πολύ νωρίτερα πάνω του αλλά θα φρόντιζα τουλάχιστον να εγκαταλείψει....
Ενώ ο RS που κατάφερε να βρεθεί πίσω από τον Trulli, χάνοντας 3 θέσεις στην εκκίνηση...
Καλά να πάθει.Συνήθως, πάντως, οι ομάδες περιμένουν από το επόμενο πρωί να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να δουν τα στοιχεία, να μελετήσουν, να αναλύσουν... εμείς τους έχουμε αφήσει χρόνους...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ο Τρούλι απίστευτος.... κατάφερε να καθυστερεί τον αδερφό Σουμάχερ αυτή τη φορά..... τι να πω.... εγώ θα έπεφτα πολύ νωρίτερα πάνω του αλλά θα φρόντιζα τουλάχιστον να εγκαταλείψει....
Ενώ ο RS που κατάφερε να βρεθεί πίσω από τον Trulli, χάνοντας 3 θέσεις στην εκκίνηση...
Καλά να πάθει.Συνήθως, πάντως, οι ομάδες περιμένουν από το επόμενο πρωί να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να δουν τα στοιχεία, να μελετήσουν, να αναλύσουν... εμείς τους έχουμε αφήσει χρόνους...
Πόσους αγώνες σε μια σαιζόν χρειάζεται πια να πάει άκλαυτος ο Τρούλι για να θεωρηθεί... λούζερ;
-
Τελικά ο Τρουλι και ο Φιζικέλα στο μόνο που είναι καλοί είναι στις δικαιολογίες και στην κλάψα όταν τους κλείνουν
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Τις τογιοτα τις περιμενα πιο γρηγορεςΕγώ τις περίμενα πιο αργές, αλλά πολύ πιο σταθερές...
Ταχύτητα έχουν. Ο JT κατατάχθηκε 7ος με καύσιμα για 27 γύρους(!!) περισσότερους από Renault, Ferrari, αλλά και τους 'άμεσους' αντιπάλους JB, KR, κλπ. Φαντάζομαι τα ίδια θα ήταν και ο RS, ίσως και καλύτερα στον αγώνα...
Αξιοπιστία χρειάζεται και σταθερή απόδοση των ελαστικών. Σήμερα πάλι 1ο (με used tyres παρεμπιπτόντως) και 3ο stint ήταν άθλια για τον JT.Φέρτε την 106Β ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Πόσους αγώνες σε μια σαιζόν χρειάζεται πια να πάει άκλαυτος ο Τρούλι για να θεωρηθεί... λούζερ;Έναν και μόνο έναν.
Κι άλλους 17 για να μας αλλάξει μυαλά.
Δεν είναι απορίας άξιο πώς στο καλό τον εμπιστεύονται στις ομάδες τους 10 χρόνια τώρα???PS.
Μα καλά... μόνο εγώ ευχαριστήθηκα αγώνα σήμερα? Τι στο καλό πάθατε όλοι... μήπως βλέπαμε προσπεράσεις άλλη φορά? Και μόνο η ατμόσφαιρα της πίστας (όσο μπρεί να περάσει από την TV) ήταν φοβερή!! -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Πόσους αγώνες σε μια σαιζόν χρειάζεται πια να πάει άκλαυτος ο Τρούλι για να θεωρηθεί... λούζερ;
Έναν και μόνο έναν.
Κι άλλους 17 για να μας αλλάξει μυαλά.
Δεν είναι απορίας άξιο πώς στο καλό τον εμπιστεύονται στις ομάδες τους 10 χρόνια τώρα???Ίσως τον εμπιστέυονται γιατί νίκησε στο Μονακό του 2004. Και ήταν καλός στα δοκιμαστικά σε Προστ και Ρενώ. Τί να πω; Πάντως μου είναι συμπαθής πλην όμως απογοήτευση από πέρυσι. Αυτά
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μα καλά... μόνο εγώ ευχαριστήθηκα αγώνα σήμερα? Τι στο καλό πάθατε όλοι... μήπως βλέπαμε προσπεράσεις άλλη φορά? Και μόνο η ατμόσφαιρα της πίστας (όσο μπρεί να περάσει από την TV) ήταν φοβερή!!Νίκο επειδή είναι αργά και δεν λειτουργώ καλά, φαντάζομαι αυτό ειρωνικά το λες ε; ΟΚ και οι άλλοι αγώνες ψιλοσούπα ήταν αλλά δε νομίζω να ευχαριστήθηκες αυτόν τον αγώνα;
Εγώ για πρώτη φορά μου φαίνεται θα δω το GP του Μονακό με τόσο ενδιαφέρον. Συνήθως μου τη σπάει η έλλειψη προσπερασμάτων στο συγκεκριμένο αγώνα, αλλά αυτό πλέον έγινε κάτι το φυσιολογικό οπότε στο Μονακό τουλάχιστον θα έχω να ασχολούμαι με τις μπαριέρες και ποιος θα πέσει πάνω τους! -
Ευτυχώς ήμασταν ομιλητική παρέα …
… γιατί αλλιώς θα με έπαιρνε ο ύπνος ( δεν κρύβω ότι κάπου εκεί 10-11 γύρους πριν από το τέλος ψιλό γλάρωσα.)
Το σενάριο-ελπίδα με τα 3 πιτ στοπ του FA δεν επαληθεύτηκε ποτέ …
η Renault ήταν «τρένο» στα χέρια του Ισπανού…
στην Ferrari κατάλαβαν σχετικά νωρίς ότι ο MS μπορεί να πάρει μόνο τον GF και ότι ο FM δεν μπορεί να απειλήσει ούτε να απειληθεί …Αδιάφορες ( τουλάχιστον τηλεοπτικά ) οι McLaren …
και οι Honda σε αλλον αγωνα .... ουτε αυτο το φετινο 1ο καλό μερος .... αν και 1 γυρο πισω τελικα και οι 2 στην 8αδα .... αρχίζει να σταθεροποιειται ο Rubens ( που όμως πάλι έχασε από τον ομόσταυλό του που ξεκινούσε πιο πίσω στην εκκίνηση )
… και εάν δεν ήταν το γεγονός ότι ήταν η 1η νίκη Ισπανού μέσα στην Βαρκελώνη , με τίποτα δεν μπορούσα να θυμάμαι τον αγώνα αυτόν μετά από …15 μερες
Βαρετηκελώνη και πάλι Βαρετηκελώνη ….
Αυτά ως πρώτες εντυπώσεις …αν και δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να κρύβεται ενδιαφέρον παρασκήνιο σε έναν τόσο βαρετό αγώνα .
ΥΓ…. το μόνο που θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρων θα ήταν η δικαιολόγηση της επιλογής της Ferrari να έχει τόσο μεγαλύτερη τελική ( περίπου 13 Km/h περισσότερο¦nbsp; ) σε σχέση με τις Renault ( πάντα του FA …άλλωστε αυτή η Renault με ενδιαφέρει ) ενώ ήταν πιο αργές ( και όλα αυτά σε μια πίστα που το να αιφνιδιάσεις κάποιων με το Set up σου και την στρατηγική σου είναι μάλλον ανέκδοτο )
Τεσπα …πάω να διαβάσω και τα επίσημα
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δεν είναι απορίας άξιο πώς στο καλό τον εμπιστεύονται στις ομάδες τους 10 χρόνια τώρα???
ela ρε νικο ..... εχω σπασει το μυαλο μου ....ποια ηταν η τελευταια προσπεραση που εκανε ο Jarno?
-
Ειναι λιγο δυσκολο να κανεις προσπερασεις οταν συστηματικα προκρινεσαι πολυ πιο πανω απο εκει που αξιζει το μονοθεσιο σου και οταν το μονοθεσιο σου διαχειριζεται χαλια τα λαστιχα του.
-
Ωραιος αγωνας
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ειναι λιγο δυσκολο να κανεις προσπερασεις οταν συστηματικα προκρινεσαι πολυ πιο πανω απο εκει που αξιζει το μονοθεσιο σου και οταν το μονοθεσιο σου διαχειριζεται χαλια τα λαστιχα του..... εισαι πολυ κακο παιδί
-
Παραδοσιακα η Βαρκελωνη προσφερεται για συμπερασματα δυναμικοτητας και οχι τοσο για να δωσει ιστοριες που θα λεμε και στα εγγονια μας. Οποτε εχουμε και λεμε:
- Ρενω και Φερραρι δειχνουν να βρισκονται πανω-κατω στο ιδιο επιπεδο. Τα λαστιχα τους ειναι αυτα που θα γερνουν την πλαστιγγα κατα πασα πιθανοτητα καθε φορα. Η Φερραρι εχει στον τομεα αυτο 2 θετικα. Το ενα ειναι οτι η Μισλεν αργά ή γρηγορα θα σταματησει να ξοδευει τα ιδια ποσά, το αλλο ειναι οτι λογω της υποδομης της η Φερραρι μπορει να βελτιωσει το αυτοκινητο της λιγο περισσοτερο απο τη Ρενω. Θα το βελτιωσει ομως τοσο, ωστε να μπορει να περναει στις καλες μερες ο Μασσα τον Αλονσο; Αν ναι εχει ελπιδες.
- 3ο μονοθεσιο σε ταχυτητα αυτη τη στιγμη ειναι η Χοντα. Κατεταγη ψηλοτερα απο την ελαφροτερη ΜκΛαρεν και αν δεν ειχε κοιμηθει ο Ρουμπενς στην εκκινηση (ή αν δεν κλεινοταν το ιδιο κανει), μαλλον θα ειχε 5η, μπορει και 6η θεση δικια της. Η ΜακΛαρεν στην πιστα που ξεβρακωνει τα μονοθεσια σωθηκε απο μια (σπανια για την ομαδα) φοβερη εκκινηση. Χαρακτηριστικη ηταν η ενδοεπικοινωνια της Χοντα, που εδειχνε να μην πιστευουν ουτε στη Χοντα οτι η ΜακΛαρεν ηταν ελαφρυτερη.
- Πολυ κοντα στους ασημι ειναι η Τογιοτα ενω δεν υπολειπονται και οι αλλοι 2. Εντυπωση προκαλει οτι αν και πολυς λογος γινεται (και απο μενα) για τα μεγαλα στιντ της ΜακΛαρεν, οι πιο πισω (Williams & BMW) κανουν ακομα μεγαλυτερα το ιδιο και οι Χοντα. Αυτο δειχνει τουλαχιστον σταθεροτητα για τις ομαδες αυτες που μοιαζουν ετοιμες καποια στιγμη να κανουν το επομενο βημα)
- Χαλι, σε σχεση με περσι η RBR, μαλλον ετοιμαζονται για δυναμικο 2007.
- Η συνεχεια προβλεπεται αναλογη: Ιταλοι και Γαλλοι θα κατατασσονται ελαφριοι ωστε να ξεκαθαριζουν τους αγωνες μεταξυ τους και τον 5ο θα αρχισουμε να τον ψαχνουμε με το κυαλι.
-
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Νίκο επειδή είναι αργά και δεν λειτουργώ καλά, φαντάζομαι αυτό ειρωνικά το λες ε; ΟΚ και οι άλλοι αγώνες ψιλοσούπα ήταν αλλά δε νομίζω να ευχαριστήθηκες αυτόν τον αγώνα;
Όχι βέβαια... το ευχαριστήθηκα πραγματικά, χωρίς να μπορώ να πω τι ήταν ακριβώς αυτό που ευχαριστήθηκα... πάντως μου άρεσε, ήμουν ορεξάτος, πώς να το πω... τους διέλυσε όλους κι ο Alonso και ήρθε κι έδεσε
Πάντα τέτοια. -
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
ela ρε νικο ..... εχω σπασει το μυαλο μου ....ποια ηταν η τελευταια προσπεραση που εκανε ο Jarno?
Ούτε κι εγώ θυμάμαι... και??
Πέρσι και πρόπερσι έκανε θαυμάσιες χρονιές (βάσει στόχων της ομάδας πάντα). Προσπέρασε, δεν προσπέρασε, τι μας νοιάζει... μήπως δεν είναι racer??
ΟΚ, δεν είναι. Και?? Το 2004 στα 2/3 της σεζόν (μέχρι να τον σουτάρουν) έδειχνε την ουρά του στον FA... στον FA ε!!Ειναι λιγο δυσκολο να κανεις προσπερασεις οταν συστηματικα προκρινεσαι πολυ πιο πανω απο εκει που αξιζει το μονοθεσιο σου και οταν το μονοθεσιο σου διαχειριζεται χαλια τα λαστιχα του.
Δεν νομίζω να ισχύει τόσο φέτος, μιας και ο RS συνήθως τον περνάει στις κατατακτήριες. Στην Jordan εποχή ίσχυε 1000% (θυμάμαι πρόχειρα κάτι πρώτες σειρές σε Μονακό, Σπα, Σίλβερστοουν, κλπ με ψιλο-μούφα μονοθέσια), ίσχυε αρκετά και στη Renault εποχή (κυρίως 2002-2003). Υπομονή (κάνω).
Eπίσημο thread:GP Ισπανίας-Montmelo