-
http://www.worldcarfans.com/9090409.001 ... y-revealed
-
υπεροχο
δυναμικές γραμμές, επιθετικό και χωρίς υπερβολές -
Γιατί δε μου έχει αρέσει **ΠΟΤΕ **κανένα Astra;
-
Ομορφο....ειναι το ατιμο....για να δουμε και τις αλλες εκδοσεις....απο οτί δίαβασα στο αρθρο θα ακολουθησουν και οί εκδοσεις GTC και Sportourer...
-
Όμορφο, ειδικά το πίσω μέρος!
Άν σταματήσει κι εκείνο το κόλλημα με τα νικελ... -
-
Άσχημο δεν μπορώ να το πω. Είναι σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά δε με τρελαίνει.
-
Πάντως απο περιοδικό του ειδικού τύπου ξεκίνησε και το γνωστό γαιτανάκι δηλαδή ...γιατί δεν έχει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων όπως το Γκόλφ...χωρίς να περιμένουν να δούν το αποτέλεσμα στο δρόμο.
-
Το περιοδικό και μένα με κούρασε ειδικά στις εγκάρσιες ανωμαλίες.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατί δε μου έχει αρέσει **ΠΟΤΕ **κανένα Astra;Γιατι εισαι εγκαθετος VAGακιας ρε. Εμεις θα σου το πουμε;
-
Όμορφο είναι, να δούμε και το GTC. Έχει ακουστεί τίποτα για κανένα κιβώτιο 2πλου συμπλέκτη;
-
-
Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα έχει φωτογραφίες του νέου Astra.
http://server.protothema.net/~sunday/do ... 217car.pdf
Κατά την εφημερίδα θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, ενώ λανσάρισμα στην αγορά αναμένεται αρχές του 2010.
-
-
Aπό μπροστά μου θύμισε το corsa...
Aπό πίσω το Leon...
Και από πλάγια Citroen c4...ASTRA on the mix ...
-
-
εγω παλι το βρισκω πιο ομορφο απο to golf6 και το εσωτερικο θυμιζει insignia που μ αρεσει πολυ!!!! τι διάταξή αναρτησεων θα εχει πισω???
-
η μασκα λιγο με χαλναει...ειναι οπελ...το υπολοιπο μια χαρα μου φαινεται και ελπιζω το εσωτερικο ναναι πιο καλο απο το ινσιγκνια..
-
Έχουμε και λέμε:
-Εσωτερικό από Insignia
-Το τιμόνι στα Opel τελευταία με το πλατύ κεντρικό κάθετο κομμάτι μοιάζει με κάτι 2CV
-Πίσω φώτα (το ακριανά κομμάτια) από Insignia
-Πίσω πόρτα/παράθυρο μοιάζει με το Mazda 3
-Εμπρός ένα τραβηγμένο Corsa στις άκρεςΟδηγικά δε περιμένω συγκινήσεις, αλλά τουλάχιστον σχεδιαστικά είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το Golf VI.
Ωραία μοτεράκια να έχει και νομίζω θα πάει όπως και το τωρινό.
Πιστεύω ότι τέτοια αυτοκίνητα (Astra-Golf) είναι σταθερές αξίες και όπως και να βγούνε, πάλι θα πουλάνε.
-
και πάλι ημιακαμπτος !! λες και το κάνουν επίτηδες για να ανεβαίνει στην υπόληψή μου το golf
Opel Astra 2009