May 26, 2010, 5:18 PM

Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:

απλά πιστεύω πως γενικεύεις (υποθέτοντας) με βάση διάφορες διαδρομές-ταχύτητες-καταναλώσεις που έχεις κάνει/δει ..

Ακριβώς. Με διάφορες διαδρομές καταναλώσεις και ταχύτητες που έχω δει μιλάω. Γιατί άλλο θα μπορούσα άλλωστε να μιλάω. Για καταναλώσεις που είδες εσύ; Σε επαρχιακό επαρχιακό έχω δει και 3,2 με 80χλμ/ώρα σε δρόμο χωρίς κλίση. Πες μας και εσύ τι διαδρομές-ταχύτητες-καταναλώσεις έχεις κάνει/δει.

Δεν με κατάλαβες, λέω πως μιλάς για καταστάσεις που (άστοχα) υποθέτεις πως μπορεί να υπάρξουν με βάση αυτά που έχεις δει.. στιγμιαία μπορεί να χεις δει και 1λ αλλά στο τέλος μιας υποθετικής διαδρομής και με σταθερά 100 να πηγαίνεις δεν γίνεται να δεις τέτοια νούμερα.. εγώ για 100 km/h δεν μπορώ να σου πω γιατί αυτη την ταχύτητα την κρατάω για πολύ λίγο με 120-140 όμως που το συνηθίζω πιο πολυ βλέπω 6.0-6.5 σε πηγαινέλα διαδρομή (οτι ανηφόρα κάνεις δηλαδή, μετά την κάνεις σε κατηφόρα)

ps. μιλάμε πάντα για δρόμους που σου επιτρέπουν να κρατήσεις σταθερή ταχύτητα και να κάνεις την μέτρηση όχι για δήθεν επαρχιακούς