-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι δεν έχεις άδικο αλλά η στατιστική είναι ο πιο κομψός τρόπος να πεις ψέματα. Μην το ξεχνάς αυτό.στατιστικη?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι δεν έχεις άδικο αλλά η στατιστική είναι ο πιο κομψός τρόπος να πεις ψέματα. Μην το ξεχνάς αυτό.
στατιστικη?
Ναι. Τι σημαίνει 46 ή 61 % ασφάλεια;
Στους 100 πεζούς που θα χτυπήσεις θα την γλιτώσουν οι αντίστοιχοι και οι υπόλοιποι πάνε για βρούβες;
Με κλίμακα το 100 να είναι ο υγειής εσύ θα χτυπήσεις κάποιον κατά 54 ή 39% ;Παράδειγμα:
Εγώ πήγα le mans με πιθανότητες 0.25% Πήγα; Αυτό δεν έχει σημασία; Τι με νοιάζει αν κάποιος μου έλεγε ότι είχα 99,75% πιθανότητες αποτυχίας.Το μόνο που μας δίνει είναι μία πάρα πολύ γενική εικόνα ότι δεδομένων κριτηρίων το golf τραυματίζει λιγότερο. Αυτό δεν παύει να μας κάνει να ξεχνάμε τι πεζό μπορεί να χτυπήσουμε (παιδάκι πχ), πως θα τον χτυπήσουμε, κλπ...
Απλά εν ολίγης: δεν πρέπει να αφηνόμαστε σε αριθμούς μέσα σε δεδομένα πλαίσια των crash tests γιατί μας δίνουν μία γενική και αόριστη εικόνα.
Κατάλαβες τι θέλω να πω;
-
διαφωνω γιατι το 41% ασφαλεια αναφερεται σε καποιο ποσοστο της σωματικης ακεραιοτητας
δε νομιζω οτι στουκαρουν 100 αυτοκινητα με 100 πεζους και βλεπουν ποσοι θα τη γλιτωσουν
οι δοκιμες ειναι συγκεκριμενες, οι κουκλες συγκεκριμενες και τα τεστ γινονται μονο μια φορα , δεν υπαρχει δηλαδη επαναληψιμοτητα και δειγμα για να μιλαμε για στατιστικη.τα ποσοστα επι τοις % δεν συνεπαγονται υποχρεωτικα στατιστικη πιο πολυ με health points σε καποιο video game θα το συγκρινα
επισης αυτα τα τεστ αν και χρησιμα ειναι ενδεικτικα, απο τη στιγμη που στη πραγματικη ζωη οι περιπτωσεις και οι συνθηκες ενος πιθανου τρακαρισματος μπορουν να μας δημιουργησουν απειρους συνδυασμους.
για μενα τα crash test εχουν αξια μονο οταν βγαζουν κακο αποτελεσμα. αν ενα αυτοκινητο γινεται μπουρδελο στα 60 χλμ σε οτιδηποτε αλλο θα σε στειλει νοσοκομειο, εκτος αν εισαι κωλοφαρδος
για αυτο καποια στιγμη θα πρεπει να μπουν και αλλα αστερακια και επιπλεον δοκιμες
η περιπτωση με τη νικη σου στο διαγωνισμο ειναι τελειως αλλο θεμα
-
http://www.autolatest.com/en/test-drive ... lf-vi-tsi-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
video gameΑπλά εκεί ήθελα να καταλήξω ότι ναι μεν μας δίνει μία άποψη αλλά μπορεί να απέχει από την πραγματικότητα
-
οπως ειπατε , το ποσοστα αυτα ειναι ενδεικτικα για να εχουμε μια γενικη εικονα ,που σου λεει οτι στο τυποποιημενο τεστ προσκρουσης αυτοκινητου με πεζο που γινετε με συγκεκριμενο τροπο και το αριστο ειναι οι 100 ποντοι το πρωτο αμαξι εχει 30 ποντους ζημια και το αλλο 40, οπως ειπε και ο qsis ειναι σαν τους ποντους στα video games (σκυλος 45 ποντοι, γιαγια με καροτσακι 100 ποντοι, μανα με παιδακια 200 ποντοι + extra ζωη )
Η διαφορα των 10 ποντων αναμεσα σε δυο αυτοκινητα στο τυποποιημενο τεστ του εργαστηριου μπορει να ειναι 2 σπασμενα κοκκαλα στην πραγματικοτητα ομως οι συνθηκες ταχυτητας προσκρουσης,γωνιας,σημειου και δεν ξερω τι αλλο καθε φορα διαφερουν και αλλαζουν αρα δεν μπορουμε να πουμε με ασφαλεια ποιο αυτοκινητο ακριβως ειναι λιγοτερο θανατηφορο για τον πεζο . Η διαφορες δεν ειναι χαοτικες οπως π.χ τη ζημια που θα κανει ενας πλαστικος προφυλακτηρας αυτοκινητου με ενα μετταλικο προφυλακτηρα απο ενα φορτηγακι
-
Από το δελτίο τύπου του νέου Buick Excelle XT στη Κίνα.
(http://www.autoblog.com/2009/11/30/new-buick-excelle-debuts-in-china-sedan-coming-to-america-soon/)'Stylish Exterior
Inspired by the Buick Riviera concept vehicle, the new Excelle XT's assertive, self-confident exterior is enabled by dynamic lines combined with sophisticated sculptural surfaces. The overall execution clearly speaks to Buick's new design language, yet provides an expression that is appropriate for the compact segment.*'- 2007 Buick Riviera Concept (http://www.leftlanenews.com/buick-riviera-concept.html)
- 2007 Buick Riviera Concept (http://www.leftlanenews.com/buick-riviera-concept.html)
-
Οι πωλησεις στην Ελλάδα από πότε ξεικινούν ξέρουμε; Νομίζω πάντως πως σε πολλές χώρες τις ευρώπης υπάρχει ήδη στις αντιπροσωπείες.
-
Αρχές Γενάρη θα είναι στις εκθέσεις, αλλά οι παραγγελίες έχουν αρχίσει ήδη νομίζω.
-
Ερώτηση: Η βασική έκδοση του Astra θα είναι με το γνωστό ατμοσφαιρικό 1,4; Καμμία αλλαγή; Ούτε καν 100 άλογα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερώτηση: Η βασική έκδοση του Astra θα είναι με το γνωστό ατμοσφαιρικό 1,4; Καμμία αλλαγή; Ούτε καν 100 άλογα;Στην Ελλάδα η βασική έκδοση θα είναι με 1.4 ατμοσφαιρικό και 100 ίππους. Υπάρχει και έκδοση με 87 ίππους
αλλά δεν θα εισάγεται εδώ. -
Αμήν...
-
-
ωραιο ειναι τελικα!!!! θα το προτιμουσα το εσωτερικο με τον εκπληκτικο χρωματισμο του insignia (με τα κρεμ και καφε χρωματα) !!!
-
Καλησπερα παιδια.
Τελικα το ειδα το ξαναειδα το ξαναειδα και δεν μου αρεσει καθολου.
Δεν ειναι OPEL αυτο.
Ειναι ενα συνοθύλευμα Ευρωπης και Ασιας.
Απαραδεκτο για αντικαταστατης του προηγουμενου ASTRA. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Τελικα το ειδα το ξαναειδα το ξαναειδα και δεν μου αρεσει καθολου.
Δεν ειναι OPEL αυτο.
Ειναι ενα συνοθύλευμα Ευρωπης και Ασιας.
Απαραδεκτο για αντικαταστατης του προηγουμενου ASTRA.Καλά, και το προηγούμενο μια μείξη 307/yiaris με πολλές πολλές γωνίες και έντονες ακμές ήταν.
Εγώ θεωρώ πώς ο σχεδιασμός είναι στα συν του καινούριου μοντέλου. Σωστή (για το συντηρητικό κοινό της κατηγορίας) ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο και το 'ασφαλές', ωραίες αναλογίες, προσεγμένες λεπτομέρειες... Περιμένω με αγωνία το τρίθυρο.
-
-
0-100km/h σε 9.9 δευτερα?
80-110 με 3η σε 5.8 δευτερα???
καταναλωση : 11Lt/100km???(πηγη , τελευταιο τευχος 4τροχοι)
να το χαιρονται τα κοροιδα που το αγορασανε / που θα το αγορασουνε
1.400 κιλα????? για να παταει καλυτερα στο δρομο??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑΑχΑΑΧΑΧΑΧαχΑΧαχαχ
73db στα 140???? XAAXaAXAXAXAxAXAXAXAXAXaxAXXAax k
κριμα που το κακοριζικο το λεον εχει 72.......
αλλα δεν πειραζει, μια ζωη ετσι ηταν η οπελ.... παπαρολογιες στο φουλ, υποσχεσεις στο φουλ, δηθεν καταναλωσεις, δηθεν κινητηρες, δηθεν αναρτησεις, δηθεν δηθεν δηθεν....
ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ.
-
τοσο χαλια δεν ειναι. Νομιζω οτι θ ακολουθει τα προτυπα του Insignia ποιοτικως, που πριν λιγο καιρο το εκθειαζαν ολοι το insignia (τοτε με τη μειωση του ΕΤΤ) και ξαφνικα τωρα δεν μιλαει κανεις γι αυτο. Παντως νομιζω καλο θα ειναι. Οσο αφορα το σχεδιασμο του οντως ειναι λιγο απ ολα. Οπως το ειδα στο video το κοψιμο του στο προφιλ μου μοιασε τη delta, ο κωλος ειναι Giulieta κ μπροστα δεν μου ρχεται κατι παρομοιο...Εγω νομιζω οτι με την τιμη που προκυπτει αποτελει μια αξιολογη προταση..βεβαια ειναι πολυ νωρις για οποιοδηποτε τετοιο σχολιο και συγκριση του αυτοκινητου με το ανταγωνισμο.
-
Δεν ξέρω από ποιό περιοδικό μαθένετε νέα. Το νέο astra 1,4Τ έχει 0-100 σε 9.7 sec και κατανάλωση 6l(7,9 πόλη 4,8 εκτός πόλης) και εκπομπές στα 139 CO2 Emission in g / km. Ο αδερφός μου έχει το Astra gtc 1.6l (έχει αλάξει και το πρόγραμα του κινητήρα) και έχει κατανάλωση στα 8.5l.
Και για τον φίλο που λέει οτι ο κόσμος δεν ασχολείται άλλο με το insignia. Παραμένει με μεγάλη δiαφορά πρώτο στις πωλήσεις στην κατηγορία του. Αλλά με μεγάλη διαφορα μιλάμε.
http://www.seaa.gr/data/segments/2009-11-seg.pdf
Βγήκε με μεγάλη διαφορά αυτοκίκητο της χρονιάς από τους έλληνες αναγνώστες.Και πως γίνεται ένα αμάξι που βγαίνει 6-7 μήνες νωρίτερα και έχει δημοσιευμένες φώτο κάνα 8μηνο πρίν το άλλο, αυτό να είναι το αντίγραφο.
Opel Astra 2009