-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
To plistiko einai mesa sto tetragwno 'kopsimo' tou profilaktira
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται
Drunkard ===> ban δια παντώς... mod μιραγκέ
-
πόσα χιλιόμετρα θα χει εγγύηση το τούρμπο;
-
Mάλλον 2.
-
2 απο τη στιγμη που θα σκασει και μετα?
-
Λογικά 6 γιατι πάει πακέτο με τα μηχανικά μερη.
-
δεν αναφερομαι σε έτη, αλλά σε χιλιόμετρα.
υπάρχει κανένας πίνακας με όλα αυτά τα 14άρια τούρμπο τι εγγύηση έχουν τα μηχανικά σε χιλιόμετρα / έτη;
-
Εδω λεει http://www.opel.gr/action/go?page=cas_w ... R&nav=main οτι εαν ειναι μεσα στην 2ετια δεν υπαρχει χιλιομετρικο οριο.
-
Ενα απο τα πρωτα review απο το Αγγλικο autocar λενε πολυ καλα λογια
New Vauxhall Astra driven - and reviewedhttp://www.autocar.co.uk/VideosWallpape ... 44066&CT=V
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Δεν είμαι στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Μήπως όντως τελικά εννοεί τα αυτόματα φώτα ; Μπορείς να δεις το αμάξι από κοντά ; Έλεγξε εάν έχει ρυθμιστικό ύψους φωτών.
Αν εννοεις το κουμπι που ανεβοκατεβαζει την δεσμη εχει σιγουρα. Ειχε και το corsa του 99 που ειχα.
Το θεμα ειναι οτι μου ειπαν πωσ τα φωτα ανεβοκατεβαινουν χωρισ να το καταλαβω οταν συναντησουν απεναντι αλλα φωτα ωστε να μην τυφλωνεται ο απεναντι.
Να το πιστεψω?
Εγω τους ρωτησα αν θα μπορει να περασει ΚΤΕΟ το αυτοκινητο και αυτοι ηταν κατηγοριματικοι οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Σε 4 χρονια που θα το περασω θα μαθουμε.
Παντως και στο astra που μου εδειξες στις photo δεν ειδα κανενα πλυστικο συστημα. Ασε που αμα ειχε δεν θα μου αρεσε.To πλυστικό είναι μέσα στον προφυλακτήρα. Είναι δύο μπεκ από κάτω που όταν είναι να ψεκάσεις βγαίνουν έξω , ψεκάζουν με μεγάλη πίεση και μπαίνουν ξανά μέσα. το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χρονική απόσταση δύο λεπτών από ψεκασμό σε ψεκασμό ( μάλλον λόγω της χωρητικότητας του τεποζίτου , στο vectra δεν είδα τέτοιο περιορισμό ).
Το σύστημα που αναφέρεις αποτελείται από μία κάμερα και ελέγχει αυτόματα την μεγάλη σκάλα. Νομίζω πως προαπαιτούμενο είναι τα xenon φώτα. Περισσότερα θα δεις στο προσπέκτους με τα έξτρα όπου αναφέρονται και τα προαπαιτούμενα. Ξαναλέω. Μπορεί να σου μοιάζει δέλεαρ ( οικονομικό ) αλλά μην βάλεις after market xenon. αφενώς μεν θα σου πειράξουν τα αμάξι ( βγαίνουν τα φανάρια για να στηριχθούν τα ballasts. Αφετέρου δεν έχεις ούτε την ποιότητα φωτισμού , χειρισμού και διάγνωσης βλαβών του εργοστασιακού ( και συνεπώς την εγγύηση 6 ετών που λένε ότι θα αφορά όλο το αμάξι πλέον ) αλλά θα είσαι πάντα στην λογική του παράνομου οχήματος. Κάνε λίγο παραπάνω οικονομία και βάλε το εργοστασιακό ( που θα έχει και τα led για ημέρας ).
πόσα χιλιόμετρα θα χει εγγύηση το τούρμπο;
Στα τωρινά έχει 120.000χλμ.
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Λογικά 6 γιατι πάει πακέτο με τα μηχανικά μερη.Αυτό θα μπορούσε να το απαντήσει με βεβαιότητα μόνο κάποιος που έχει δίλιτρο turbo ή τον 1.6Τ. Πάντως 'ενδεικτικά' παλαιότερα ανέφερε η ιστοσελίδα της Opel ως μηχανικά μέρη που εμπίπτουν στην 6ετή εγγύηση τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων και από ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά μόνο τον εγκέφαλο.
Σήμερα η ίδια επίσημη ιστοσελίδα παραπέμπει στους αντιπροσώπους για περισσότερες λεπτομέρειες. -
Πέρασα σήμερα από μια αντιπροσωπία opel και έφαγα ΤΟ ξενέρωμα. Το astra με τον 1,4Τ θα αρχίσει να παράγεται από τον Γενάρη και οι πρώτες παραλαβές από Μάρτη.
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Πέρασα σήμερα από μια αντιπροσωπία opel και έφαγα ΤΟ ξενέρωμα. Το astra με τον 1,4Τ θα αρχίσει να παράγεται από τον Γενάρη και οι πρώτες παραλαβές από Μάρτη.και γιατι οι παπαρες βγαλανε τιμες απο τωρα???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Πέρασα σήμερα από μια αντιπροσωπία opel και έφαγα ΤΟ ξενέρωμα. Το astra με τον 1,4Τ θα αρχίσει να παράγεται από τον Γενάρη και οι πρώτες παραλαβές από Μάρτη.
και γιατι οι παπαρες βγαλανε τιμες απο τωρα???
γι αυτους που θελουν να κλεισουν μια stock εκδοση τωρα βλεποντας το ως εκθεμα και μονο και να παραλαβουν Γεναρη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
γι αυτους που θελουν να κλεισουν μια stock εκδοση τωρα βλεποντας το ως εκθεμα και μονο και να παραλαβουν Γεναρη.
Κλείνοντάς τη απο τώρα, όσοι προλάβουν, θα έχουν δώρο το gps+μεγαλύτερο ζαντολάστιχο.
-
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Κλείνοντάς τη απο τώρα, όσοι προλάβουν, θα έχουν δώρο το gps+μεγαλύτερο ζαντολάστιχο.
Μιλαμε για GPS μοναδα στο ταμπλο απο την μαμα εταιρια... η κανα PNA σε craddle? Αυτο για την ζαντα... δεν ειναι απαραιτητα καλο παντος.
-
Corsair σαν πολλά ποστ δεν έχεις εδώ μέσα;
-
εγω που πηγα σε αντιπροσωπεια της opel δεν το ειχαν....το εχει δει κανεις απο κοντα????
-
Πάντα η Opel κάνει προσφορές λανσαρίσματος. Ζάντες, αυτόματος κλιματισμός/mp3/αισθητήρες/navi σε εκδόσεις που τα έχουν ως εξτρά κ.ά.
Διακινδυνεύεις αγοράζοντας ολόφρεσκο μοντέλο με παιδικές ασθένειες, κερδίζεις σε εξοπλισμό. -
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Πέρασα σήμερα από μια αντιπροσωπία opel και έφαγα ΤΟ ξενέρωμα. Το astra με τον 1,4Τ θα αρχίσει να παράγεται από τον Γενάρη και οι πρώτες παραλαβές από Μάρτη.Σοβαρά μιλάς; Πέρα από το ξενέρωμα για μένα είναι και θέμα εξυπηρέτησης καθώς δεν έχω αυτοκίνητο και περιμένω πως και πως για να το παραγγείλω. Και δε θέλω να πάω ούτε για 1.6Τ ούτε για απλό 1.4 αν και 100 άλογα. Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω άλλους 5 μήνες; Ίσως και 6; Μισός χρόνος;;;;;;;
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εγω που πηγα σε αντιπροσωπεια της opel δεν το ειχαν....το εχει δει κανεις απο κοντα????Εγώ στην ΙΑΑ της Φρανκφούρτης. Δεν μου είπε απολύτως τπτ μέσα έξω σαν εμφάνιση αλλά είναι σαφώς βελτιωμένο σε θέματα υλικών και εκμετάλευσης χώρων σε σχέση με το παλιο.
Opel Astra 2009