-
Αυτός είμαι.
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Και μάλιστα οι λίμπρες τους ακόμα αποτελούν ανεξιχνίαστη υπόθεση για τη Νικολούλη !285lbs.
-
Φακιν μομπαϊλ βιβλιογραφι!Ποια ήταν η πινακίδα μου?
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Και μάλιστα οι λίμπρες τους ακόμα αποτελούν ανεξιχνίαστη υπόθεση για τη Νικολούλη !
285lbs.
Eιχα στο παρελθον ενα ραλλακι 16V και φοραγα την ιδια αναρτηση, ετυχε καποια στιγμη και λιμπρομετρησα τα συγκεκριμενα ελατηρια που αναφερετε στον Λιολιο και εδειξαν (225 libres). Με τιποτα δεν ειναι 285 διοτι ποιο μπροστα φοραγα Apex 285 και ηταν πολυ ποιο σκληρα (για τα δικα μου δεδομενα) απο τα ελατηρια της peugeot sport, διαφορα μεγαλη.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Φακιν μομπαϊλ βιβλιογραφι!Ποια ήταν η πινακίδα μου?ΝΖΗ 3048
-
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Και μάλιστα οι λίμπρες τους ακόμα αποτελούν ανεξιχνίαστη υπόθεση για τη Νικολούλη !
285lbs.
Eιχα στο παρελθον ενα ραλλακι 16V και φοραγα την ιδια αναρτηση, ετυχε καποια στιγμη και λιμπρομετρησα τα συγκεκριμενα ελατηρια που αναφερετε στον Λιολιο και εδειξαν (225 libres). Με τιποτα δεν ειναι 285 διοτι ποιο μπροστα φοραγα Apex 285 και ηταν πολυ ποιο σκληρα (για τα δικα μου δεδομενα) απο τα ελατηρια της peugeot sport, διαφορα μεγαλη.
245 ειναι το 13αριου μου μετρημενα σε δυναμομετρο...Υπαρχει περιπτωση να ειναι 225 του 16v;
Παντως και η Jamsport που μετρησε,285 τα εβγαλε... -
Εισαι συνοδηγος του ΠΑΙ ΜΕΙ στα Μεγαρα και τα βλεπεις ολα...
Οταν με 4η συνεχιζει να ανεβαζει ανετα εως και τα 200+++
Οταν στριβεις με 1000 και βγαινεις με 2000...
Γραψτε και εσεις εμπειριες...
Αυτο το τοπικ αφιερωμενο στους Ραλλιστες του 4ΤΦ...
-
Για κανε και ενα explain γιατι δεν ειναι και πολυ ευκατανοητο το post σου...
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Για κανε και ενα explain γιατι δεν ειναι και πολυ ευκατανοητο το post σου...Για αλλη μια φορα ειστε αδιαβαστοι..... Τετοια ποστ κανουν οι Αμερικανοι εκθετοντας τις εμπειριες τους για συγκεκριμενα αμαξια..
-
Η ταχύτητα εξόδου 2000 (δύο χιλιάδες) δε σου έκανε εντύπωση? Μόνο τα 200?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
με τι αμαξι ειδες 200+ στα μεγαρα?Δεν τα ειδε στα Μεγαρα...
Περιγραφει τις εμπειριες του κ η μια εμπειρια διαχωριζεται απο την αλλη...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Για κανε και ενα explain γιατι δεν ειναι και πολυ ευκατανοητο το post σου...
Για αλλη μια φορα ειστε αδιαβαστοι..... Τετοια ποστ κανουν οι Αμερικανοι εκθετοντας τις εμπειριες τους για συγκεκριμενα αμαξια..
Να ηταν και κανενα σοβαρο εθνος να παει στον δι**ολο,αλλα οι Αμερικανοι;
Ποιος τους χ*ζει και αυτους... -
Pai Mei και οι υπόλοιποι το είδατε το άρθρο στο car σχετικά με τα ραλλάκια.Mέσα στο κατακαλόκαιρο οι 3 γενιές των 106 rallye σε ειδικό αφιέρωμα δεν είναι και λίγο πράγμα... ξυπνά μνήμες.Μπράβο σε όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί!Τελικά, ο Άλεξ συνειδητοποίησε την ανωτερότητα του 16ν ή ακόμα δίνει όρκους στο όνομα της αμεσότητας του 13αριού !Υ.Γ. Το φλικάρισμα πολύ καλό... keep rallyeing!
-
Pai Mei, εισαι ο rallangel στο 106sc ?
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Τελικά, ο Άλεξ συνειδητοποίησε την ανωτερότητα του 16ν ή ακόμα δίνει όρκους στο όνομα της αμεσότητας του 13αριούΣιγά που θα το παραδεχτεί...
Που θα πάει όμως... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τελικά, ο Άλεξ συνειδητοποίησε την ανωτερότητα του 16ν ή ακόμα δίνει όρκους στο όνομα της αμεσότητας του 13αριού
Σιγά που θα το παραδεχτεί...
Που θα πάει όμως...Καλα καλα, θα τον παω εγω μια βολτα με το δικο μου στα Μεγαρα και θα δει τι σημαινει αμεσοτητα .....
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Pai Mei, εισαι ο rallangel στο 106sc ?Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις,ε?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Pai Mei, εισαι ο rallangel στο 106sc ?
Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις,ε?
Θες κι εσυ βολτα ... ?
-
Αν βάλεις και 2ρο bucket.....ίσως!
Μήπως θες εσύ βόλτα?
-
καντε μαζι καμια βολτα
Ραλάκι μου καλό, καλό μου ραλάκι...