-
10gb solid state θα κάνει 1000 ευρώ περίπου, οι σκληροί δίσκοι πλέον είναι πολύ ανθεκτικοί, βλέπε ipod κλπ. δε θα έχουν κανένα πρόβλημα σε αυτοκίνητο.
-
Σωστός ο Wannabe, ήδη κυκλοφορούν κάρτες compactflash χωρητικότητας 8GB όπως επίσης και αντιστοιχης χωρητικότητας microdrives...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
OK τερμα τα off topic κατα διαταγης του νεου μοντ^ Οντως, το καινουργιο G ειναι ενα μινι-M απο πλευρας σχεδιασης.
Το αλλο ενδιαφερον που διαβαζα για το G ειναι οτι ειναι το πρωτο οχημα, ανεξαρτητου κατηγοριας, που ειναι εφοδιασμενο με σκληρο δισκο 9.5 GB για φορτωση MP3s!
Καλη ιδεα πραγματι. Αν ενα κανονικο CD-R παιρνει 200-250 MP3 (περιπου 3mb το ενα) τοτε τα 9Gb θα ειναι για χιλιαδες. Και φυσικα τετοια υπαρχουν παντου σε Ιpod κτλ και δεν εχουν κανενα προβλημα.
Νικος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γιατί οι σκληροί βαράνε μπιέλα με το ταρακούνημα.
Βαρανε μπιελα.... LMAO
Εμενα πολυ μου αρεσει και ο 'σκληρος δισκος'
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το ινφινιτι ειναι πολυ ομορφο...Τα φώτα του είναι copy/paste απο την CLS, γενικός όμως το βρίσκω και'γω όμορφο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί οι σκληροί βαράνε μπιέλα με το ταρακούνημα.
Συνεχιζουν να παραγονται τοσο μικροι σκληροι δισκοι;
Δηλαδή; Δεν ξέρω τι σκληρούς χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα, αλλά δεν νομίζω να τους βάζουν ειδικούς σκληρούς, μάλλον κοινούς των 2,5' ή 1,8'. Υπάρχουν και μικρότεροι, αλλά είναι πανάκριβοι.
Ο συγκεκριμενος ειναι 2 ιντσων αν θυμαμαι καλα.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μπορεί να βάζουν solid state σκληρούς, κοινώς μεγάλες κάρτες μνήμηςΟχι. Ειναι σκληρος, σαν αυτο σε λαπτοπ, μονο λιγο μικροτερος.
-
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=47525
Χωρίστε το Infinity απο το τόπικ (και βάλτε το XL7 στη θέση του), η Infinity έρχεται στην ευρώπη!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=47525Χωρίστε το Infinity απο το τόπικ (και βάλτε το XL7 στη θέση του), η Infinity έρχεται στην ευρώπη!
Αν μιλάμε για την ίδια συνέντευξη τύπου (που υπάρχει σε pdf και κυκλοφορεί αρκετά στο Internet) μόνο αυτό δεν είπε ο Ghosn αλλά τέλος πάντων.
Επίσης τι μανία είναι αυτή με το XL7? Δεν υπάρχει ούτε μία επίσημη πηγή που να αναφέρει ότι δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη ενώ ο προκάτοχός του πωλείται κανονικά.
Έκθεση Νέας Υόρκης, νέα μοντέλα.