-
Σε αυτή την ωραία χώρα που ζούμε οι κύριοι Δήμαρχοι εν όψει εκλογών θέτουν σε εφαρμογή το σύστημα Ο μ@@@@@ς ο Έλληνας θα με ξαναψηφίσει!!! Έτσι λοιπόν ξύνουμε δυο εκατοστα το δρόμο και ρίχζνουμε ένα εκατοστό καινούργια και είμαστε έτοιμοι..... !!!!
-
Σε αυτή την ωραία χώρα που ζούμε οι κύριοι Δήμαρχοι εν όψει εκλογών θέτουν σε εφαρμογή το σύστημα Ο μ@@@@@ς ο Έλληνας θα με ξαναψηφίσει!!! Έτσι λοιπόν ξύνουμε δυο εκατοστα το δρόμο και ρίχζνουμε ένα εκατοστό καινούργια και είμαστε έτοιμοι..... !!!!
-
-
**ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΣΤ!!! **
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
**ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΣΤ!!! **πού το είδες;
-
Σαμπως ψηφιζει κανεις με βαση τους δρομους,ολοι με βαση το που εκλεγεται ο μπατζανάκης του ψηφίζουν,αν ημουν εγω δημαρχος δεν θα εφτιαχνα ουτε εκατοστο δρόμου
-
Γιατί με τις κλήσεις? Έχετε παρατηρήσει ότι το δίμηνο των
δημοτικών εκλογών δεν γράφουν παρα μόνο τα κραυγαλέα ?Τώρα με την 'χαρτογράφηση' των λακούβων τί λέτε, να κάνουμε
ένα portal http://www.lakouva.com όπου θα μπορεί ο κόσμος να βάζει
τις φωτογραφίες από τις λακούβες και την ημερομηνία ανακάλυψης?Εκεί να δείτε γέλια.
-
Πάντως ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προσφάτως εμφάνισε Δημοτική Αστυνομία με ένα ωραιότατο Nissan Almera. Μέχρι τώρα εξοφλούσε γραμμάτια ο δήμαρχος και από εδώ και μπρος θα αρχίσει να γράφει;
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Αυτοκίνητο πόλης μόνο με 4 πόρτες αξίζει για μένα. Δεν χάνεις σε μέγεθος και ευελιξία και κερδίζεις σε χρηστικότητα!!4 πόρτες οπωσδήποτε.
Για να μη λέμε ψέματα πράγματι το colt είναι καλύτερο αυτοκίνητο από τα μικρά
που αναφέραμε αναφέραμε. Όμως...-
Θα σου βγεί 1500Ε παραπάνω από πχ το πληρέστερο kia picanto, ή 1000Ε πάνω
από το Fiat Panda. -
Έχει μήκος 3.87μ ! Απλά ξεκαθάρισε αν θα πας στα μικρά ή στα πολύ μικρά
με μέγιστο μήκος 3.5 μέτρα.
Καλό είναι να δείς και το 'Αυτοκίνητο Θέμα Μήκους':
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=15496 -
-
Zardoz...ε, γκουχ γκουχ...Λάθος θέμα!
-
zardoz....γι' αλλού ξεκίνησες γι' αλλού...κι αλλού το post σου πάει!!!
-
Περιέργως στην γειτονιά μου παρατηρείται οργασμός ανανέωσης των πεζοδρομίων και πάρκων...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Περιέργως στην γειτονιά μου παρατηρείται οργασμός ανανέωσης των πεζοδρομίων και πάρκων...Νόμιζα ότι στην Τεχεράνη έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν, όπως τον εμπλουτισμό ουρανίου
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε αυτή την ωραία χώρα που ζούμε οι κύριοι Δήμαρχοι εν όψει εκλογών θέτουν σε εφαρμογή το σύστημα Ο μ@@@@@ς ο Έλληνας θα με ξαναψηφίσει!!! Έτσι λοιπόν ξύνουμε δυο εκατοστα το δρόμο και ρίχζνουμε ένα εκατοστό καινούργια και είμαστε έτοιμοι..... !!!!Ζωγραφου: Νεα πεζοδρομια στην Λ. Παπαγου, βελτιωση φωτισμου καποιων δρομων. Α, ηρθε και εφημεριδα απο τον δημαρχο, 20 περιπου σελιδες να εκθειαζουν το εργο του...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Περιέργως στην γειτονιά μου παρατηρείται οργασμός ανανέωσης των πεζοδρομίων και πάρκων...και στη δικιά μου όλως τυχαίως (παραλίγο και ίδια )
-
Εμείς είμαστε λίγο καθυστερημένοι. Ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα 'μεγάλα έργα' (βούλωμα λακκουβών, νέα πεζοδρόμια, δενδροφύτευση).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
**ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΣΤ!!! **Ξέχασες να βάλεις το 'Π', μπροστά.
-
-
Κλασική στάση από όλους!!! Τρία χρόνια αφαίμαξη γιατί οι προηγούμενοι άδειασαν τα ταμεία και το τέταρτο παροχές μια και το εκπληκτικό μας πρόγραμμα έφερε αποτελέσματα!!!
**Ρε (π)ΟΥΥΣΣΣΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!
**
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!! ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ