-
Ξερετε κανενα καλο ρε παιδια ???? Εβαζα το Ampi pur αλλα τελευταια χαλασε η ποιοτητα του.Καποιο αλλο μηπως ????? Ευχαριστω.
-
Ξερετε κανενα καλο ρε παιδια ???? Εβαζα το Ampi pur αλλα τελευταια χαλασε η ποιοτητα του.Καποιο αλλο μηπως ????? Ευχαριστω.
-
-
Είναι ασφαλή αυτά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι ασφαλή αυτά;Αυτο...δυσκολο να απαντηθει.
-
Πάρε ένα κομμάτι τούλι, όχι πάνω από 30χ30. Ρίξε μέσα αποξηραμένη λεβάντα και δέστο με μια κορδέλα σαν πουγκί. Κρέμασέ το στον καθρέφτη και καθάρισες. Ωραίο άρωμα και φυσικό, εμένα μου κράτησε 3 καλοκαιρινούς μήνες ΑΝΕΤΑ.
-
Εμένα μου αρέσει η βανίλια. Εχω βρει αυτό που θέλω στα body shop.
-
nasos/sti
αυτά είναι καραχημικά βρε 'συ.Αυτό που λέει ο Κρουσπύρος είναι καλή λύση, αν βρεις φυσικά αρωματικά και όχι 'ενισχυμένα' με χημικές ουσίες.
-
Εχοντας πολυ ευαισθητη μυτη, δεν με ικανοποιούσε κανενα.. Τελικα μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος βρηκα κατα τυχη ενα πολυ διακριτικο και απαλο σε αρωμα Ambi Pur Car... Το κακό είναι ότι οσοι το μυριζουν με ρωτανε ποιο ειναι και δεν.....θυμαμαι να τους πω...
-
Προσοχή με αυτά τα αρωματικά, γιατί αν υπάρξει διαρροή και στάξουν, θα σας ξεβάψουν το ταμπλώ!
Μόλις είδα τι έκανε στο r/cd ενός φίλου μου (ήρθε σε επαφή για δευτερόλεπτα), πέταξα το δικό μου...
-
Εγώ χρησιμοποιώ πανάκια ArmorAll για το ταμπλό, τα οποία αφήνουν κι ένα πολύ ωραίο διακριτικό άρωμα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάρε ένα κομμάτι τούλι, όχι πάνω από 30χ30. Ρίξε μέσα αποξηραμένη λεβάντα και δέστο με μια κορδέλα σαν πουγκί. Κρέμασέ το στον καθρέφτη και καθάρισες. Ωραίο άρωμα και φυσικό, εμένα μου κράτησε 3 καλοκαιρινούς μήνες ΑΝΕΤΑ.Καλή λύση αλλά να αποφεύγεις να κρεμάς πράγματα στον καθρέπτη. Αν κάνεις ταξίδια το βράδυ είναι πρώτης τάξεως υπνωτικό το ταλαντευόμενο δεξιά και αριστερά εκκρεμές! Εγώ προτιμώ το τασάκι μια και δεν έχει για μένα πλέον καμία άλλη χρησιμότητα.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
nasos/sti
αυτά είναι καραχημικά βρε 'συ.Αυτό που λέει ο Κρουσπύρος είναι καλή λύση, αν βρεις φυσικά αρωματικά και όχι 'ενισχυμένα' με χημικές ουσίες.
δηλ ειναι ανθυγειινο ε?
ΑΠοδεδειγμένα δεν ξέρω, αλλά όποτε μπαίνω σε αμάξι με αποσμητικό με πιάνει ο λαιμός μου, που δεν είναι και ο πιο ευαίσθητος του κόσμου (1 πακέτο την ημέρα τουλάχιστον). Με τη λεβάντα ήμουν μια χαρά. Μέσα στη λεβάντα μπορείς να τρίψεις και λίγο θυμάρι αν θέλεις. Αν δεν θέλεις να μυρίζει πολύ έντονα και να κρατήσει περισσότερο, μην το κρεμάσεις στον καθρέφτη, γιατί όσο το βλέπει ο ήλιος μυρίζει περισσότερο.
-
Αν είχατε σκαραβαίο θα βάζατε στο βαζάκι φρέσκα λουλουδάκια και θα ήταν όλα μια χαρά! Ορίστε, για να μάθετε να τον βρίζετε!
Πέρα από την πλάκα και σε εμένα δε μου αρέσουν τα έντονα αρώματα...
Το κόλπο με τη λεβάντα (εφεύρεση πολύ παλιότερη, από τις γιαγιάδες μας για τα ρούχα) ακούγεται σούπερ!!! Εγώ παλιότερα έκανα και κάτι άλλο... έπαιρνα ένα αρωματικό σαπούνι (μπάνιου Λουξ κλπ κλπ) και το έβαζα(με το χαρτί του) στο τσεπάκι της πόρτας του οδηγού... μια χαρα και κρατάει μήνες! -
Νομίζω ότι τα αρωματικά των αυτοκινήτων είναι βλαβερά για την υγεία, καθώς περιέχουν το μισό κατάλογο της οργανικής χημείας... Επιπλέον,προσωπικά με ενοχλούν ιδιαίτερα και μάλιστα παρατεταμένα μπορεί να μου προκαλέσουν και δυσφορία...Ίσως γιατι έχω πείσει τον ευατό μου ότι είναι βλαβερά... Θα συμφωνήσω ότι τα άνθη λεβάντας αποξηραμένα είναι ιδανικά. Εγώ κάνω το εξής, ανά 3-4 ημέρες: Ψεκάζω ένα χαρτομάντηλο με το την κολώνια της επιλογής μου, όταν είναι να βγω από το αυτοκίνητο και να μην το χρησιμοποιήσω για κανένα 10ωρο (για να μην στουμπώσω από τη μυρωδιά) και το αφήνω απλωμένο κάτω από το κάθισμα. Το αυτοκίνητο αποκτά μια όμορφη και σχετικά διακριτική μυρωδιά που έχει όμως περιορισμένη διάρκεια οπότε και απαιτείται ανανέωση.
-
ενα φρεσκομπανιαρισμενο γκομενακι με τις πουδρες του και τις κρεμες του στο καθισμα του συνοδηγου και .......μμμμμμμμ.......
-
Οι κρέμες αφήνουν λαδιά στο κάθισμα...
(τσεκαρισμένο )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι κρέμες αφήνουν λαδιά στο κάθισμα...(τσεκαρισμένο )
Και στα πλαστικά της πόρτας και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και αλλού... Ιδίως στα 'σαγρέ' πλαστικά.
(τσεκαρισμένο ) -
Είστε υπερβολικοί. Μερικές πινελιές από καφέ σκιά ματιών στα ματ περιστροφικά πλήκτρα της κονσόλας δίνει trendy-look.
-
Το καλύτερο είναι το {Klanex} επίσης κυκλοφορεί και με το όνομα {Pordex}.
Είναι από τα κορυφαία αρώματα για το αυτοκίνητο, το σπίτι, το γραφείο, τον περίπατο.
Διαρκεί ανάλογα με την δόση που εσείς θα ρυθμίσετε, εύκολα και γρήγορα.Οικολογικό, δεν περιέχει αέρια που βλάπτουν το Όζον.
Επίσης δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από τυχών αλλεργίες.Δεν λεκιάζει τα καθίσματα (εκτός και αν είναι δεν ρυθμίσετε σωστά την βαλβίδα και διαρρεύσουν τίποτα υγρά).
Μακριά από φωτιά και γενικά εστίες της. Κίνδυνος εκρήξεως…
Μακριά από σκυλιά, μετά θα σας βρουν πιο εύκολα.
Καλό είναι να ανοίγετε που και πού τα παράθυρα.
Μην πετάτε την φιάλη στους κοινούς κάδους απορριμμάτων… κίνδυνος εκρήξεως λόγο μεγάλης πίεσης.
Αρωμα για το αυτοκινητο