Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κρήτη: όπλα, βεντέτα και άλλες ιστορίες.
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Κρήτη: όπλα, βεντέτα και άλλες ιστορίες.
    • 1
    • 2
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 53
    • 54
    • 27 / 54
    Αντίλογος
    161
    1074
    3183
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • O
      omikrone3 last edited by

Βλεπω οτι η κρητικη λεβεντια λειτουργησε αμεσα και στο εριτιμο forum μας...

το κρητικο λομπι συσπειρωθηκε,αναδιπλωθηκε και τα ειπε εξω απο τα δοντια!

μονο μπαλωθιες δεν πεσαν ακομα

τεσπα για τα περι ιστοριας...κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος ουτε να διδαξει ουτε διαδαχτει απο κανεναν εδω μεσα.Παρομοιως και για την προπαγανδα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        christos-dimou last edited by

Κατά τα άλλα κάποιοι Έλληνες γελούν με τους Ιταλούς που δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα με την Σικελική Μαφία.

Από την Κρητική Μαφία ποιός θα μας σώσει σύντεκνοι????

Ωρε Λεβέντηδες πως το αντέχετε να σας ανεβάζουν 'Κλεφτοκοτάδες' και να σας κατεβάζουν 'Εμπόρους Ναρκωτικών??' και δεν λύνετε το πρόβλημα μόνοι σας??

Εκτός και αν τη λεβεντιά σας την έχετε μόνον για τους ξένους.....

Λύσεις για τα Ζωγιανά και κάθε Ζωγιανά (στην Ηλεία, Ξάνθη κ.λπ.) υπάρχουν. Τόσες εμπρυστικές βόμβες έχουμε στις αποθήκες της Ελληνικής Αεροπορίας. Εεε δύσκολο είναι να κάνουμε μικρά λαθάκια στα πεδία βολής και να λύσουμε το πρόβλημα μία και καλή τουλάχιστον για φέτος??? Για του χρόνου ε και πάλι κάτι νέο θα έχει ξεμείνει στο στοκ της Αεροπορίας.

Αυτό που δεν υπάρχει είναι Πολιτικοί Άνδρες με @@ για να δώσουν λύση. Ο αφοπλισμός είναι πολύ εύκολος δε! Απλά μπαίνεις σε κάθε σπίτι για έρευνα και κατάσχεις τα πάντα. Και το κάνεις παντού και το κάνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και όταν μιλάμε για έρευνα μιλάμε για έρευνα κανονική και όχι έρευνα για τα μάτια του κόσμου!!! Έλεγχο δε στα αυτοκίνητα, χοιροστάσια, πνοιμιοστάσια κ.λπ. Ο οπλισμός δε, θα μπορούσε άνετα να δοθεί στην Ελληνική Αστυνομία (αν και καλύτερο είναι να τον πουλήσουμε στο εξωτερικό γιατί ο ΕΛΑΣ έχει και την κακή παράδοση με το θέμα της φύλαξης) ή στον Ελληνικό Στρατό (άλλοι με απρόσεκτη συμπεριφορά).

Λύσεις υπάρχουν και σε δικαστικό επίπεδο. Πιάστηκες με όπλα χωρίς άδεια μάλιστα, 2 χρόνια στην Σπιλαλόγκα χωρίς αναστολή και χωρίς την ανάγκη δίκης. Πιάστηκες με ναρκωτικά??? Μάλιστα 20 χρόνια φυλάκιση. Οι Ιταλοί το εφάρμοσαν με σχετική επιτυχία.

Αίντε να σφίξουν λίγο οι κώλοι γιατί πολύ αέρα σας έδωσε ο Ανδρέας τα τελευταία 25 χρόνια και νομίζετε ότι οι υπόλοιποι Έλληνες είναι οι μαλάκες που θα πληρώνουν εσσαεί για να έχετε φθηνό Ρεύμα, Δρόμους, Πανεπιστήμια κ.α. ώστε να ασκείτε με ευκολία τις κάθε λογής παράνομες δραστηριότητες γιατί είστε από την 'ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ' από την ΚΡΗΤΗ. Έχω δει στο Στρατό κάτι ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ να αλληλοτσιμπουκώνονται και να κλαίνε γιατί δεν αντέχουν την εκπαίδευση αλλά κατά τα άλλα ΝΤΑΗΔΕΣ και ΑΝΔΡΑΚΛΕΣ....

Μα είναι δυνατόν να έχουμε ακόμα θύλακες εντός της χώρας που αρνούνται τα προφανή. Γιατί εγώ να πληρώνω 10k Ευρώ σε φόρους άμεσους και άλλα τόσα σε έμμεσους κάθε έτος και ο Ζωγιανός και κάθε Ζωγιανός να πουλά τη φούντα, την παραμύθα και τη ζάχαρη ανενόχλητος.......!!!!!!

Κατά τα άλλα ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ έχει εξαφανιστεί. ..... Όταν μας έπρηζε τα συκώτια για τα Μάλια και άλλους ηρωϊκούς θύλακες της ΚΡΗΤΗΣ ήταν λαλίστατος στα κανάλια. Τώρα όμως έχει εξαφανιστεί και κρύβεται για να μην απαντήσει σε μόνον μία ενοχλητική ερώτηση??? Πόσα σας έδωσαν κ. Ζούραρι να υπερασπιστείτε το δικαίωμα τον κάθε λογής εμπόρων Ναρκωτικών και Λευκής Σάρκας στην ατιμωρισία?????

Ουστ ΛΑΜΟΓΙΑ!

• M
          manosk last edited by

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
          Αίντε να σφίξουν λίγο οι κώλοι γιατί πολύ αέρα σας έδωσε ο Ανδρέας τα τελευταία 25 χρόνια και νομίζετε ότι οι υπόλοιποι Έλληνες είναι οι μαλάκες που θα πληρώνουν εσσαεί για να έχετε φθηνό Ρεύμα, Δρόμους, Πανεπιστήμια κ.α. ώστε να ασκείτε με ευκολία τις κάθε λογής παράνομες δραστηριότητες γιατί είστε από την 'ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ' από την ΚΡΗΤΗ.

Ο Ανδρέας και λοιποί έδωσαν πολλά στους Κρητικούς κι αυτοί τα αξιοποίησαν. Ο Ανδρέας και λοποί έδωσαν πολλά και σε άλλους, οι οποίοι τα έφαγαν σε 4Χ4, κουστούμια Αρμάνι και φρουτάκια και μετά έκλειναν δρόμους με τρακτέρ.

Έχω δει στο Στρατό κάτι ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ να αλληλοτσιμπουκώνονται και να κλαίνε γιατί δεν αντέχουν την εκπαίδευση αλλά κατά τα άλλα ΝΤΑΗΔΕΣ και ΑΝΔΡΑΚΛΕΣ....

Αυτούς τους εξάγουμε στο Κολωνάκι σε τελάρα.

• M
            mousatos last edited by

Απορία, τα ναρκωτικά προορίζονταν μόνο για τους ξένους; Κανείς Κρητικός δεν έχασε κάποιον δικό του από αυτά; Πώς και δεν μίλησαν τα όπλα ως τώρα;
            Εγώ πάντως γνωρίζω έναν Κρητικό αξιωματικό που πέρασε από τα μέρη μας και είχε μεγάλο καημό που αδερφός ήταν χρήστης ναρκωτικών.
            Επίσης πριν μια δεκαετία έτυχε να συζητήσω με πράκτορα της ΚΥΠ στον Έβρο και μου αποκάλυψε οτι είχε γεμάτο φάκελο με στοιχεία για τη διακίνηση των λαθρομεταναστών στον Έβρο, ποιοί είναι οι μεσάζοντες(ονόματα), πότε τους περνάνε, πού τους περνάνε , και από την υπηρεσία και το υπουργείο του είπαν να μη κάνει απολύτως τίποτε, δε θέλενε να το προχωρίσουν. Και αυτός μου δήλωσε οτι 'από δω και πέρα θα κάνω απλά βόλτες στο ποτάμι' .

• H
              hellenic-tifosi last edited by

Και οι γενικεύσεις για τους 'Κρητικούς' συνεχίζονται....

• H
                hellenic-tifosi last edited by

29 Αυγούστου, πανηγύρι προς τιμήν του Αϊ-Γιάννη του Ριγολόγου στα Ροδοπού στην Κίσσαμο.

Στο βιολί είναι ο Ηλίας Χορευτάκης, το γλέντι είναι δυνατό και βαστά ήδη 5 γεμάτες ώρες, όταν στην άκρη άρχισε ένας να μπαλωτάρει. Δεν του έδωσε κανείς σημασία και το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά, για να τελειώσει αρκετά αργότερα.

Τι θέλω να πω με αυτό;

Ο κακοπροαίρετος θα σταθεί στον έναν μαλάκα, και θα λέει πάλι για τους 'Κρητικούς' και την ασυλία τους.

Ο καλοπροαίρετος θα δει ένα θαυμάσιο χωριό, με όλους τους κατοίκους στην πλατεία, και πολλούς να συμμετέχουν ΕΝΕΡΓΑ στην οργάνωση μαγειρεύοντας, κουβαλώντας, σερβίροντας. Θα δει ακόμα ένα εξαιρετικό 'παλαιϊκό' γλέντι, με τη νεολαία του χωριού(και όχι μόνο τους μπαρμπάδες) να συμμετέχει με χορό και τραγούδι συνεχώς, και στο τέλος να ανεβαίνει ένας πιτσιρικάς που μαθαίνει βιολί για να συνεχίσει, με όλο τον κόσμο από κάτω να ενθουσιάζεται.

Αλήθεια, είναι πολλές οι επαρχίες τις Ελλάδας που θα έβγαινε ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ γλέντι μόνο με ντόπια μουσική, άντε ένα καλαματιανό και ένα νησιώτκο όλο το βράδυ; Για τσιφτετέλια της συμφοράς ή σκυλονησιώτικα ούτε λόγος βέβαια.

Και θα ξανά-ματα επαναλάβω, ναι, υπάρχει έντονο πρόβλημα παραβατικότητας σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ περιοχές του νησιού. Όπλα υπάρχουν στις περισσότερες περιοχές αλλά η όποια χρήση τους είναι μάλλον αποσπασματική(όπως στο παράδειγμα μου), όχι τρομερά διαφορετική από άλλα μέρη. Δηλαδή όταν βλέπαμε ζωντανά τον παππού της Κατερίνας Θάνου να μπαλωτάρει με την καραμπίνα ήταν απλά ο γραφικός παππούς;

Έχω άπειρα παραδείγματα από εξαιρετικά γλέντια και παρέες που έχω κάνει στην Κρήτη από το Λασήθι(εκεί ούτως η άλλως είναι ήρεμα τα πράγματα, γειά σου Μεραμπέλλο!) μέχρι τα Χανιά με ελάχιστα ή και καθόλου καπετανιλίκια. Αυτή είναι η δική μου Κρήτη, και όποιος θέλει να τη δει, το καλοκαίρι είμαι διαθέσιμος!

Μπορεί με τους υπόλοιπους Κρητικούς του φόρουμ να μην έχουμε καταφέρει να βρεθούμε ακόμα(χρωστάω και 2-3 DVD), αλλά που θα πάει, θα τα καταφέρουμε ελπίζω.

• S
                  skye last edited by

Hellenic tifosi

τι το ψαχνεις
                  αφου παντα η αρνητικη ειδηση ειναι ειδηση
                  ο κοσμος ειναι κακος

ποτε ασχοληθηκαν ρε στις ειδησεις να δειξουν κατι παραδοσιακο, ειτε της κρητης, ειτε της ξανθης, ειτε ο,τιδηποτε

ποτε ενημερωσαν στις ειδησεις για μια πολιτιστικη εκδηλωση;
                  το μονο που ξερεις ειναι για βιασμους στην ευβοια, μαχαιροβγαλτες κρητικους κοκ

• S
                    skullone last edited by

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
                    Κατά τα άλλα ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ έχει εξαφανιστεί. ..... Όταν μας έπρηζε τα συκώτια για τα Μάλια και άλλους ηρωϊκούς θύλακες της ΚΡΗΤΗΣ ήταν λαλίστατος στα κανάλια. Τώρα όμως έχει εξαφανιστεί και κρύβεται για να μην απαντήσει σε μόνον μία ενοχλητική ερώτηση???

+10000000

Αυτόν ποτέ δεν τον χώνεψα έτσι κι αλλιώς.

• S
                      skullone last edited by

Θυμάμαι στο Ασκύφου των Σφακίων το Σήφη τον Καρκάνη που είχε μια ταβέρνα-παντοπωλείο στην πλατεία του χωριού. Τώρα πια έχει βγει στη σύνταξη. Απίστευτος θυμόσοφος, χωρατατζής τύπος απ'τους λίγους (κι ακόμα θυμάμαι το κατσικάκι του... τσιγαριαστό ή κοκκινιστό ήταν απίστευτο).

73 χρονών ήταν μια φορά που τον επισκεφθήκαμε στο μαγαζί του, όταν ήδη είχαμε πια γνωριμία μαζί του. Τον ρωτάει ο πατέρας μου 'τι κάνεις βρε Σήφη;'... 'Ε, τι να κάνω! Δεν είμαι καλά', απάντησε. 'Γιατί δεν είσαι καλά;' ρώτησε ο πατέρας μου, κάπως ανήσυχος. 'Ε, τόσα χρόνια έχω την ίδια γυναίκα! Γίνεται να'μαι καλά;' ήταν η αποστομωτική απάντηση του Σήφη που γελούσαν και τα μουστάκια του.

Στο δε μαγαζί του οι τζαμαρίες ήταν κατατρυπημένες από σφαίρες. Αλλά, όπως εξήγησε, όλες οι τρύπες ήταν ψηλά (και όντως έτσι ήταν), από μπαλωθιές χαράς, από μέσα προς τα έξω. Ποτέ δεν είχε - και το υπερηφανευόταν - φασαρίες και ιστορίες στο μαγαζί του.

• E
                        eddie_147 last edited by

Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:

Δεν νομίζω ότι γενίκευσε κάποιος από τους προλαλήσαντες. Μάλλον θυμό έβγαλε γιατί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους οι υπόλοιποι Κρητικοί για να καθαρίσουν τη 'μούργα'.

• L
                          leonp last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
                          Στο δε μαγαζί του οι τζαμαρίες ήταν κατατρυπημένες από σφαίρες. Αλλά, όπως εξήγησε, όλες οι τρύπες ήταν ψηλά (και όντως έτσι ήταν), από μπαλωθιές χαράς, από μέσα προς τα έξω. Ποτέ δεν είχε - και το υπερηφανευόταν - φασαρίες και ιστορίες στο μαγαζί του.

Χαρά μεγάλη θα έχει ο καημένος που θα πέσει επάνω του η σφαίρα.

Οι σφαίρες που ρίχνει κάποιος στον αέρα, δεν εξαερώνονται αλλά ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΥ. Ελπίζω να ρίξουν εντελώς κατακόρυφα και να συμβεί το ΑΔΥΝΑΤΟ, να πέσει η σφαίρα στη κεφάλα τους τη ξερή, να τους την ανοίξει και να τρέχουν στα νοσοκομεία - ίσως μετά να σταματήσουν να ρίχνουν στον αέρα.

• K
                            kostis20 last edited by

leonp
                            Ηθελα να ηξερα ποσοι σκοτωνονται καθε χρονο απο τις μπαλωθιες...Πριν λιγο καιρο ειχε τραυματιστει και ενα μικρο παιδι...
                            Τι μπαλωθιες χαρας και πρασινα αλογα?Μας ρωτανε εμας αν θελουμε να παιζουμε ρωσικη ρουλετα??

• C
                              christos-dimou last edited by

@ Hellenic Tifosi & skye

Το δικαίωμα για γενικεύσεις μου το δίνουν οι Κρητικοί που εδώ και τόσα χρόνια ανέχονται την όλη κατάσταση. Αν πάρουν το νόμο στα χέρια τους και καθαρίσουν τα της οικίας τους τότε θα πάρω πίσω όλα όσα είπα και θα ζητήσω και συγνώμη αλλά ως τότε:

α. Για μέχρι πότε θα ανέχομαι τα περί Λεβεντιάς από τη μία και των κλοπών ΑΤΜ με Τρακτέρ από την άλλη????

β. Για μέχρι πότε θα πρέπει να ανέχομαι τους πυροβολισμούς και τους Λεονταρισμούς για να μην γίνουν Βιολογικοί Καθαρισμοί, Αιολικά Πάρκα, η Διασύνδεση του Νησιού με την υπόλοιπη Ελλάδα (ενεργειακά) και άλλα???

γ. Για μέχρι πότε θα συνεχίζω να έχω σε ορισμένες περιοχές την καλιέργεια Χασισιού με την ανοχή της Αστυνομικής Αρχής???

δ. Για μέχρι πότε οι νόμοι που ισχύουν στην υπόλοιπη Ελλάδα περί οπλοκατοχής και οπλοχρησίας θα πρέπει να ανέχομαι να μην ισχύουν στη Κρήτη???

Είτε το λύνετε το πρόβλημα μεταξύ σας ή σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να το λύσουν άλλοι για εσάς. Ή με τον Νόμο ή με τα Λαμόγια. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει όπως δεν υπάρχει το 'ολίγον έγκυος'.

Από τη στιγμή πάντως που βλέπω ότι ακόμα ισχύει η Omerta ας μην το συνεχίσουμε, γιατί μόνοι τους οι κατά όνομα Νομοταγείς στην πραγματικότητα συνεργοί κάτοικοι δίνουν την απάντηση.....

@manosk

Τα περί Armani και λοιπά είναι το ίδιο κατακριτέα. Αντίστοιχα δεν αντέχω να βλέπω κάθε συντεχνία να κατεβαίνει στους δρόμους ή να κατεβάζει διακόπτες ή να μην διδάσκει ή να κλείνει Ε.Ι. στο όνομα μίας δήθεν προοδευτικότητας που στην πραγματικότητα καλύπτει τη χειρότερη μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ αυτή που δεν επιτρέπει στους άλλους να έχουν άλλη άποψη.

• T
                                traveller last edited by

Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:

Δυστυχώς, δεν έχω link, για να στηρίξω τους ισχυρισμούς μου αλλά τα πράγματα σε ότι με αφορούν έχουν ως εξής:

Στο 543 που ήμουν στην Κω, σε ένα λόχο μηχανοκίνητο (από τα 20-30 οχήματα που όρχου, δούλευαν 5-6 αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας ) από τα 30-35 άτομα, οι 19 ήταν Κρητικοί.

Από όπου μπορείς να φανταστείς: Ανώγεια, Μοίρες, Ηράκλειο, Λασίθι και από άλλα μέρη που τα ξεχνάω επειδή δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη

Μετά από σχεδόν 9 μήνες συμβίωσης μαζί τους η εικόνα που έχω είναι ότι ήταν όπως όλοι μας με λίγο πιο αυξημένη αίσθηση του φιλότιμου και 3-4 από αυτούς λίγο πιο πολύ τσαμπουκαλεμένοι από τον μ.ο.

• S
                                  skye last edited by

@ christos.dimou

Για μέχρι πότε θα ανέχομαι.....

οχι για πολυ

το 2012 στο δημοψηφισμα θα ζητησουμε αποσχιση απο σας τους ελληνες και θα ησυχασουμε και εμεις και εσεις
                                  θα βγαλουμε και πρωθυπουργο το γιωργακη και κρατηστε εσεις οι ελληνες τα χοντροβαβουλα της ν.δημοκρατιας κ του πασοκ

γιωργακης ο πρωθυπουργος ολων των κρητικων.. τελος

τοτε ομως μη στραβωνετε οταν κατεβαινετε κρητη και θελετε βιζα..
                                  εμεις θα κανουμε μπανια στη θαλασσα μεχρι το δεκεμβρη και εσεις θα πηζετε στην κινηση..
                                  φονιαδες των λαων, αθηναιοι

ΥΓ. αν εχεις κατεβει ποτε στο ηρακλειο θα εχεις παρατηρησει οτι η ταμπελα στο λιμανι γραφει 'ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ'
                                  ξερεις γιατι το λεει αυτο;
                                  γιατι εκτος των αλλων εχουμε και σενς οφ χιουμορ

δημοκρατικο ηρακλειο, τσιχλες μπαμπαλου και τα ρεστα λουλουδια..
                                  ολα τα λεφτα μου στον γιωργακη, τον πρωθυπουργο της κρητης

• S
                                    skullone last edited by

Ποιο 2012; Το 2011 έρχονται οι ΕΛ με την Ομάδα Έψιλον για να κατατροπώσουν τους Νεφιλίμ (πηγή: Λιάκουρας που του το'πε ο σοφός ο Γέροντας) και στις 25 Μαρτίου 2018 θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία (πηγή: πάτερ Μάξιμος)!!!

• S
                                      skye last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
                                      Ποιο 2012; Το 2011 έρχονται οι ΕΛ με την Ομάδα Έψιλον για να κατατροπώσουν τους Νεφιλίμ (πηγή: Λιάκουρας που του το'πε ο σοφός ο Γέροντας) και στις 25 Μαρτίου 2018 θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία (πηγή: πάτερ Μάξιμος)!!!

μπα, δεν παιζει..

εχουμε και μια ανεξαρτησια να διεκδικησουμε, δεν θα μας τη χαλασουν οι συνΕΛληνες του διαστηματος
                                      ας ερθουν μετα την ανεξαρτησια

γι'αυτο σας λεω αθηναιοι μη μας κουνιεστε πολυ τωρα με τα ζωνιανα.. μπροστα σας θα μας βρειτε.. θα σας χρεωνουμε το λαδι 30 ευρω/λιτρο
                                      με βιζα θα'ρχεστε λεμε που αμα θελουμε σας τη δινουμε

και ομαδες για δικο μας πρωταθλημα εχουμε:

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ
                                      ΟΦΗ
                                      ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
                                      ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
                                      κοκ

δε σας εχουμε αναγκη τελος

• S
                                        skullone last edited by

Κάποιος (του οποίου τη γνώμη είδα κάπου αλλού στο διαδίκτυο) είχε πει ότι η μόνη ποινή που ταιριάζει στους ζωνιανούς είναι 'να τους πιάσουν, να τους ξυρίσουν, να τους κάνουν μπάνιο και να τους αναγκάσουν να βγάλουν το δημοτικό'. Χμμμ... Λέτε να'χει δίκιο;

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν είναι δικό μου, αλλά μου άρεσε.

• C
                                          charmak66 last edited by

skye
                                          έχω μάθει ότι υπάρχει πρόταση για συνένωση Κρήτης-Κύπρου. Τι έχεις να σχολιάσεις επ' αυτού;
                                          Πρωθυπουργός εναλλάξ Γιωργάκης-Τάschος.

• S
                                            skye last edited by

Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
                                            skye
                                            έχω μάθει ότι υπάρχει πρόταση για συνένωση Κρήτης-Κύπρου. Τι έχεις να σχολιάσεις επ' αυτού;
                                            Πρωθυπουργός εναλλάξ Γιωργάκης-Τάschος.

μεσα ειμαι..

θα παρουμε και την κερκυρα απ'τους ελληνες που ειναι πλουσιο νησι και θα περναμε φινα...

θα μπορουμε να εχουμε και ενα ονομα σε στιλ 'τα τρια νησια' που ακουγεται πολυ greek tavern φαση 'τα τρια αδερφια'..

με ναυτικο αποκλεισμο στους αθηναιους ο,τι θελουμε θα τους κανουμε..
                                            καθε χρονο θα τους παιρνουμε 5 παιδια (τα πιο ομορφα) και θα τα ταϊζουμε στον μινωταυρο

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 53
                                            • 54