-
Α πα πα πα πα, αυτά τα ΜΧ5 είναι παντού πια .
Παλιοεγκάθετοι όλοι σας ! -
Astra OPC για μένα...ορισμός της κακίας...GTi!
-
το να πω και γω GOLFΩ ειναι περιττο. Το OPC ουτε για πλακα....
-
Απο ολα αυτα παντως που υπαρχουν στην ψηφοφορια,περισσοτερο Gti μου κανει το Fiesta,το ειπα κ στο 1ο μου ποστ αλλωστε κ για αυτο το ψηφισα.....Καποια απο τα παραπανω οντως δεν ταιριαζουν(μη πω τα περισσοτερα)
-
Πάει, χάλασε το φόρουμ... σε μια ψηφοφορία τις 2 πρώτες θέσεις τις έχει ένα Όπελ και ένα Γκόλφ...
-
Leon
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Leon+1
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Leon
+1
Παλιοεγκάθετοι και οι 2
Fiesta ST .... Μικρό-ζωηρό-φθηνό = GTi
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάει, χάλασε το φόρουμ... σε μια ψηφοφορία τις 2 πρώτες θέσεις τις έχει ένα Όπελ και ένα Γκόλφ...Ναι ρε 'σεις. Τι ειναι αυτα! ΑΠΟΧΩΡΩ!
Edit: Επισης, πιστευω βασιμα οτι αληθευουν οι πληροφοριες μεσα απο τη VW, οτι το GT ειναι ειδικη εκδοση για Ελλαδα, για να κερδισει επιτελους το Golf και καμια ψηφοφορια στο 4T forum. Πως παλια βγαζαν κινητηρες 1.0 και 1.2 σε οικογενειακα μοντελα που εξω αρχιζαν απο 1.4, καπως ετσι.
-
Πάντως, είναι λίγο στημενη η ψηφοφορία!
Η Ford έχει δύο εκπροσώπους κι έτσι οι ψήφοι της σπάνε στα δύο. Κατά τα άλλα, προηγείται μακράν ως κατασκευαστής! Γιατί δε βάζουμε και τα Polo και Corsa μέσα;
-
Μεγάλη κατρακύλα το czt, ρε γμτ. Και να σκεφτείτε ότι πλησιάζει περισσότερο τον ορισμό του gti (μικρό-γρήγορο-φτηνό) σε σχέση με το mx-5 π.χ.
-
Το Gt και για μένα
-
OPC !!!
-
Αυτά που φέρνουν περισσότερο για Gti είναι το CZT και το Fiesta. Χαμηλό βάρος, επιδίσεις, χαμηλό κόστος. Ο όρος Gti φαίνεται να ξεφτίζει λίγο. Περισσότερο η ψηφοφορία περιλαμβάνει αυτοκίνητα που μπορούν να προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση, με κάποιο όριο κόστους (όχι cayman ας πουμε).
Fiesta από μένα, αλλά θέλω βόλτα με το focus
-
Ενταξει το fiesta στριβει αλλα απο επιδοσεις αστο καλυτερα...σιγουρα οχι ανταξιες gti να το πω κομψα.
Και εγω μαλλον GT τελειως υποκειμενικα.
Παντως το πιο ατιθασο ειναι το OPC και το πιο προσιτο ατιθασο το CΖΤ. -
Πολυ καλο το fiesta,αλλα του λειπει δυναμη(το οδηγω πολυ συχνα)
Ψηφιζω focus st!(δεν το εχω οδηγησει) -
FOCUS ST δι'εμέ..........
-
Με διαφορά το Fiesta ST.
-
Fiesta
-
Seat Leon TFSi...
Το GTi της χρονιάς - Μέγαρα 7/5