-
Φέτος, θα γίνει η ψηφοφορία στα Μέγαρα στις 7/5. Δεν υπάρχει κλήρωση για το αυτοκίνητο αλλά διάφορα δώρα (συνοδηγήσεις, safetrack και δημοσιογραφική αποστολή στο εξωτερικό).
Θα ψηφίσουμε όμως εδώ πριν, για να έχουμε τα exit polls έτοιμα για τότε.Για πάμε....
-
Φέτος, θα γίνει η ψηφοφορία στα Μέγαρα στις 7/5. Δεν υπάρχει κλήρωση για το αυτοκίνητο αλλά διάφορα δώρα (συνοδηγήσεις, safetrack και δημοσιογραφική αποστολή στο εξωτερικό).
Θα ψηφίσουμε όμως εδώ πριν, για να έχουμε τα exit polls έτοιμα για τότε.Για πάμε....
-
-
Ο ΠΙ ΣΙ και μην βαρατε ολοι μαζί.....
-
Κανένα, μα κανένα, από τα παραπάνω δεν πλησιάζει περισσότερο την ιδέα που έχω για τα GTI από τον απόγονο του πρώτου διδάξαντα.
-
Απο ολα αυτα μαλλον το Fiesta
-
Μέχρι και το 1007 1,6 θα προτιμούσαν μερικοί αντί του γαλάζιου εξαποδώ.
-
Απορία: αφού ο διαγωνισμός είναι το GTi της χρονιάς, γιατί ως επιλογή το Golf GT και όχι το GTi;;;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Κανένα, μα κανένα, από τα παραπάνω δεν πλησιάζει περισσότερο την ιδέα που έχω για τα GTI από τον απόγονο του πρώτου διδάξαντα.χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ και χωρίς 'κακή' πρόθεση....
ο πρώτος διδάξας ήταν και καμια 30αρια χρόνια πρίν....(φαντάζομαι golf θα εννοείς)
τίποτε πλέον δεν είναι όπως ήταν...
σε ποιόν τεχνικό τομέα και κατα συνέπειαν σε ύφος θα μπορούσε να πλησιάζει την ιδέα που έχεις για τα gti...??
επιταγχυνση έχουν και τώρα, και σε μεγαλύτερο βαθμό...
ε ενταξει ούτε μούτρα βγάζουν όσο παλιά, έχουν 2 ταχύτητες παραπάνω τα πιο πολλά, αναρτηση απότελεσμα 30 χρόνων εξέλιξης....κτλ...σε ποιόν τομέα λοιπόν θα μπορούσαν να πλησιάσουν την ιδέα του πρώτου GTI...
---θεωρήστε άκυρη την ερώτηση αν η φράση έχει ώς εξής..
Κανένα, μα κανένα, από τα παραπάνω δεν πλησιάζει περισσότερο την ιδέα που έχω για τα GTI**, εκτός** από τον απόγονο του πρώτου διδάξαντα.
--
και πάλι όμως σε ποιούς τομείς θεωτείται απόγονος του golf Gti mk1..??
(in the front ditch and at the back river )
-
Α, ξέχασα να πω ότι κι εγώ OPC ψήφισα
-
GT
Μια τεχνολογικά πολύ ενδιαφέρουσα (και γρήγορη) πρόταση...
-
Fiesta ST.
Σχολιάζουμε ή θα κλειδωθεί;
Υ.Γ: δεν ταιριάζει καλύτερα στο κατασκευαστές;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Απορία: αφού ο διαγωνισμός είναι το GTi της χρονιάς, γιατί ως επιλογή το Golf GT και όχι το GTi;;;Ίσως γιατί το gt παρουσιάστηκε 'φέτος' ενώ το gti έχει παίξει στα περυσινά 'GTI της χρονιάς'.
-
αστρα opc απο μενα!
-
golf κι απο μένα ....
μετά απο πολύ σκέψη ...και μόνο με λογική ....
μου αρέσει και το σχήμα του λεον....
το OPC δεν έχει ομοιογένεια ...
τα άλλα είναι μικρά για GTI ...
τά αλλα είναι μεγάλα για GTI...και στο ασχετο το κάμπριο !!!
-
Σταυρώστε με!
Τι άλλο να ψήφιζα? Opc!!! -
§
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν υπάρχει κλήρωση για το αυτοκίνητο αλλά διάφορα δώρα (συνοδηγήσεις, safetrack και δημοσιογραφική αποστολή στο εξωτερικό).Πως κι έτσι; ( υπάρχει άλλος λόγος εκτός του οικονομικού; γιατί αν είναι αποκλειστικά το οικονομικό είναι κατανοητό τη σήμερον ημέρα )
§
-
Fiesta για μένα.
Καλά, το MX-5, τι GTi είναι, μου λέτε και μένα; Να κάνουμε μια ψηφοφορία για το καλύτερο roadster και να βάλω υποψηφιότητες τα Octavia RS και Golf GT να δούμε;
-
Σωστά . Κι εγώ επιλέγω Octavia για το καλύτερο roadster της χρονιάς . Από τα παραπάνω πάντως επιλέγω με κλειστά τα μάτια το MX, αν όμως ήταν να επιλέξω hot hatch, τότε το μόνο που μου φαίνεται αρκετά αξιόλογο είναι το Focus.
-
Από τη στιγμή που μιλάει για GTi η ψηφοφορία, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ψηφίσει κανείς το ΜΧ-5 και το Octavia. Είναι τα μόνα που δεν είναι hatchbacks. Και καλά, αν πούμε ότι για να είναι GTi ένα αυτοκίνητο, δεν πρέπει σώνει και ντε να είναι hatchback, το ΜΧ-5 εξακολουθεί να μην είναι κοντά στην ιδέα του GTi ούτε κατά διάνοια.
Anyway, αρκετή γκρίνια από μέρους μου!! Fiesta rules
Το GTi της χρονιάς - Μέγαρα 7/5