-
§
Εύχομαι το 2007 να κληρωθούν 30 σεμινάρια (ή τόσα σεμινάρια σε κόστος όσο το κόστος ενός αυτοκινήτου) και όχι αυτοκίνητο...
§
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Mέτρησα τα εξής από μερικά από τα ποστ του:
Colt CZ3
Colt CZT
EVO 9
Civic Type R
Civic 2005 1.8
106 Rallye (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;!)
Mazda 121
Toyota Aygo
Honda Jazz (αν κρίνω από τις 'ειδικές γνώσεις' στο συγκεκριμένο αυτ/το)δεν ειναι ολα δικα μου φυσικα φιλε μου,εαν ειχα τοσα λεφτα δεν θα ημουν εδω!!εαν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε πμ!!
ξεχασες να πεις οτι εφοσον διαβασες τα ποστ μου ολα οτι τα περισσοτερα απο τα αυτοκινητα που λες τα οδηγαω λογο της δουλειας μου!!α ξεχασες το outlander turbo!!!
Για τα δύο από τα παραπάνω 9 λες ότι τους έβαλες μεμβράνες (106 & 121) και το ένα ότι το παράγγελεις (Aygo), άρα αυτά δεν είναι 'λόγω δουλειάς'.
Τα υπόλοιπα 6, συν το Outlander, είναι όλα 'Σαρακάκης'.
Να υποθέσω ότι εκεί δουλεύεις; -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εύχομαι το 2007 να κληρωθούν 30 σεμινάρια (ή τόσα σεμινάρια σε κόστος όσο το κόστος ενός αυτοκινήτου) και όχι αυτοκίνητο...+1
Καλύτερα 30 ασφαλέστεροι οδηγοί στους δρόμους παρά 1 υπερ-τυχερός (που να 'οπλοφορεί' κιόλας!)...
-
Απολυτα σωστος ο kubiak
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
καλύτερα να νομίζεις πως πας γρήγορα και να το απολαμβάνεις παρά να πας πραγματικά γρήγορα χωρίς να το απολαμβάνεις!!Συμφωνώ απολύτως!
Αυτή την αίσθηση έχω τον τελευταίο μήνα που κυκλοφορώ σχεδόν αποκλειστικά μ'ένα clio II 1.4 -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Εύχομαι το 2007 να κληρωθούν 30 σεμινάρια (ή τόσα σεμινάρια σε κόστος όσο το κόστος ενός αυτοκινήτου) και όχι αυτοκίνητο...
§
Πολύ καλή η ιδέα σου. Μακάρι να την δούν και να την κάνουν πράξη οι υπεύθυνοι των Τ.Ε..
-
Ένα αυτοκίνητο 30.000 ευρώ ισοδυναμεί σε αξία με 75 σεμινάρια
-
4 Τροχοί Ιουνίου 2006 και DVD από το high speed..
Ώστε shift light και μ@λ@κίες το παπαράκι στο ταμπλώ του Focus ST κύριε Bagus μας;
On board κάμερα ήταν, έτσι ώστε να με κάνει πανελληνίως ρεντίκολο, δίπλα στον Αθανασούλα... Και έχω δεί μόνο την αρχή του DVD...
edit: OK, μέχρι εκεί ήταν...
-
Διάσημος ο κ.Τάκης μας?
ΥΓ Στον υπολογιστή δεν μου παίζει το VCD. γιατί?
-
Παίζει με PowerDVD.
Παίζει και Windows Media Player, χειροκίνητα.
Ανοίγεις το φάκελλο MPEGAV και κλικ στο αρχείο AVSEQ01.DAT. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
:hahaiv:Διάσημος ο κ.Τάκης μας?
ΥΓ Στον υπολογιστή δεν μου παίζει το VCD. γιατί?
Δοκίμασε με αυτό: ```
http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1797&s=134Ούτε καν Install δεν χρειάζεται. Βάλε το VCD στο drive, τρέξε τον player που σου δίνω και πάτα file-->open disc-->video cd Εναλλακτικά, με οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD, μέσα από το μενού file-->open.
-
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
4 Τροχοί Ιουνίου 2006 και DVD από το high speed..Ώστε shift light και μ@λ@κίες το παπαράκι στο ταμπλώ του Focus ST κύριε Bagus μας;
On board κάμερα ήταν, έτσι ώστε να με κάνει πανελληνίως ρεντίκολο, δίπλα στον Αθανασούλα... Και έχω δεί μόνο την αρχή του DVD...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
4 Τροχοί Ιουνίου 2006 και DVD από το high speed..
Ώστε shift light και μ@λ@κίες το παπαράκι στο ταμπλώ του Focus ST κύριε Bagus μας;
Ενα μικρο λαθακι καναμε βρε παιδια
Ρε τι μπορεις να παθεις απο στιγμη σε στιγμη
Το GTi της χρονιάς - Μέγαρα 7/5