-
Ο χρήστης sodhad έγραψε:
Είναι αυτό το accord του 2008;http://www.mobilemag.com/content/100/354/C8105/
Εγώ πάντως θα προτιμούσα αυτό:
http://www.worldcarfans.com/manufacturers.cfm/country/jcf/manufacturer/honda
To 2o είναι το νεο stream...
-
Φαίνεται ότι κάτι άλλαξαν στην ιστοσελίδα τους. Αυτό εννοούσα:
-
Στα 'Μελλοντικά μοντέλα' έχουν προστεθεί φωτογραφίες τoυ νέου Honda CRV και του νεου Accord
-
Honda S2000 Continues to Define Racing-Inspired Performance for 2007
Widely considered the quintessential roadster-style sports car, the S2000 is the performance icon for the Honda brand and combines uncompromising racetrack-ready performance with everyday usability.
Introduced in 1999, the S2000 rewards driving enthusiasts with a potent 237 horsepower, 2.2-liter, 16-valve DOHC VTEC(R) 4-cylinder engine and a precise, short throw 6-speed manual transmission, along with tenacious handling and a perfect 50/50 weight balance. Continuing with significant improvements made to the 2006 model, the 2007 Honda S2000 includes an electronic Drive-by-Wire (DBW) Throttle System(TM), Vehicle Stability Assist (VSA(R)), Maintenance Minder(TM) system, standard headrest speakers, an outside temperature gauge and an engine start button.
'The Honda S2000 is a true performance vehicle that provides customers with an exciting experience behind the wheel,' said John Mendel, senior vice president of American Honda Motor Co., Inc. 'Since the S2000 is a car designed by enthusiasts for enthusiasts, it can easily satisfy daily driving needs without sacrificing track-worthy performance.'
The S2000's renowned high-revving, 2.2-liter, 16-valve DOHC VTEC 4-cylinder engine remains the pinnacle of naturally aspirated performance technology, delivering 237 horsepower at 7,800 rpm and 162 lb-ft. of torque at 6,800 rpm. Perfectly complimenting the engine's output characteristics is a compact, longitudinally-mounted, close-ratio 6-speed manual transmission that features a direct linkage for precise shifting and quick throws.
The S2000 comes equipped with a Drive-by-Wire throttle control system eliminating the need for a mechanical connection between the throttle pedal and the engine. This enables continuous electronic monitoring and adjustment of throttle pedal sensitivity to create an ideal match between throttle response and driving conditions. The system also manages the S2000's cruise control function for greater precision.
Honda's VSA system makes the S2000 more stable and forgiving during street driving or in inclement weather conditions. Working in concert with the Drive-by-Wire system, VSA continuously monitors yaw rate, steering input, throttle input, and braking pressure to determine if the car is following the driver's intended path, and can independently coordinate each of the disk brakes through the 4-channel anti-lock brake system, along with the throttle, to enhance vehicle stability. While this serves to effectively enhance driver control during acceleration, braking, and cornering, the system can be disabled with the touch of a button when conditions warrant it. To help provide optimum stopping power, the braking system also features Electronic Brake Distribution (EBD) and Brake Assist.
The S2000's rear-wheel-drive chassis and powertrain layout results in a 50/50 front/rear weight distribution for perfect balance when cornering, while its hybrid monocoque body and 'high X-bone frame' results in exceptional structural rigidity. Combined with a front and rear double wishbone suspension, precise electric power steering, and a torque-sensing limited slip differential, the end result is a complete, no compromise, performance package for the enthusiast driver.
Standard features for the S2000 include a power retractable convertible top, 17-inch aluminum alloy wheels, leather trimmed seats and High Intensity Discharge (HID) headlamps with daytime running lights. An aluminum hardtop and XM(R) Satellite Radio are available as dealer installed options.
For 2007, the S2000 is available in six colors, including, Laguna Blue Pearl, Silverstone Metallic, New Formula Red, Rio Yellow Pearl, Berlina Black and Grand Prix White.
Source: http://hondanews.com
-
Έχω μια απορία και μιας και είστε πιο κοντά στη μάρκα κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Συζητούσα με ένα φίλο για το crx που είχε και λέγαμε τα γνωστά περί αξιοπιστίας και εκείνο που τον είχε αγανακτήσει (το έχω ακούσει και από άλλους ιδιοκτήτες honda) ήταν η έλλειψη ανταλλακτικών από την αντιπροσωπεία. Μού λεγε χαρακτηριστικά ότι ακόμα και για ανταλλακτικά που έχουν ζήτηση σε λένε 'θα το παραγγείλουμε και θα σας ειδοποήσουμε'. Δεν έχουν μεγάλο stock πιαθανόν υποθέτω. Τόσο χάλια είναι τα πράγματα με τον Σαρρακάκη;
-
Για όλα τα ανταλακτικά συνήθως υπάρχει ένα συμβόλαιο που υποχρεώνει τον αντιπρόσωπο να στο φέρει...
Τωρα ένα άλλο θέμα είναι ότι αμα στο φέρει τότε μπορεί να είναι ακριβό
Πάντως αυτό λένε ότι ίσχυε για τα πιο παλιά μοντέλα.. Τωρα είναι πιο ευκολα τα πράματα
-
Προσοχή... δε λέω ότι ο φίλος σου δεν έχει δίκιο...
Λεω τι ξέρω για τώρα. Οτι τα πράματα είναι καλύτερα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Προσοχή... δε λέω ότι ο φίλος σου δεν έχει δίκιο...Λεω τι ξέρω για τώρα. Οτι τα πράματα είναι καλύτερα.
Σε ευχαριστώ coyote για την πληροφόρηση
-
-
...και όχι μόνο εκεί δες λεπτομέρειες στο civic 2005 forum
-
Δείτε και αυτό:
http://www.topgear.com/content/news/stories/814/
που πιο αξιόπιστο μεταξύ 159 μοντέλων το S2000Δεν ήξερα ότι τα χόντα είναι τόσο αξιόπιστα αμάξια!!
Κρίμα που δεν βγάζουν ένα σπορτίφ σουπερμίνι με κάνα 1600 V-TEC -
Η Skoda 2η??
-
sorry παιδες...ψάχνω κάτι εντελώς άσχετο...
Μήπως έχει κάποιος φώτο απο την έντυπη διαφήμηση του typeR 'bye bye GTI'? -
Τελικά είχα δίκιο που έγραφα ότι τα honda δεν έχουν πολλά προβλήματα... ούτε στο φορουμ δε χρειάζεται να μπουν
-
Γενικά με βάλατε στο τζόγο να ρωτήσω κάτι
Βλέπω τους άλλους χρήστες (ειδίκά Type-R) να καίνε μέσα στην πόλη πολύ λιγότερο από εμένα
Αν μπορούν ας μου πούνε πόσο καινε σε καθαρή κατανάλωση πόλης (κατά προτίμηση μέσα στην πόλη της Αθηνας)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γενικά με βάλατε στο τζόγο να ρωτήσω κάτιΒλέπω τους άλλους χρήστες (ειδίκά Type-R) να καίνε μέσα στην πόλη πολύ λιγότερο από εμένα
Αν μπορούν ας μου πούνε πόσο καινε σε καθαρή κατανάλωση πόλης (κατά προτίμηση μέσα στην πόλη της Αθηνας)
αν κοιταξες το spritκατι, δε μπορεις να κανεις συγκριση, δυστυχως..
προφανως τα κυκλοφορουν σε εντελως διαφορετικες συνθηκες, ανοιχτους δρομους και αυτοκινητοδρομο...
Χαρακτηριστικο παραδειγμα, σε καποια αυτοκινητα που κοιτουσα (νομιζω για το golf gti - δε θυμαμαι), ειχε κατι 'απιστευτα οικονομικες' καταναλωσεις, αλλα στα σχολια του trip computer εγραφε κατι για μεσες ταχυτητες στα 60-70, τη στιγμη που στην αθηνα, το γιαρις μιας φιλης μου σπανιοτατα να γραψει πανω απο 30... καταλαβαινεις απο εκει και περα τι γινεται...EDIT: αυτο που μου κανει πραγματικα εντυπωση παντως, ειναι η καταναλωση του 106 μου, που ενω ο κατασκευαστης λεει για μεσα στην πολη γυρω στο 12, ειναι απιστευτα πιο οικονομικο (δεν το πλακωνω, ομως.. παω νορμαλ εως 'αργα')
-
καλησπερα σε ολους!!! εχω ενα απλό CIVIC του 1994 με ενα απλο ιαπωνικο μοτερ απο INTEGRA TYPE R του 1999!!!
ειμαι πολυ ενθουσιασμενος και ικανοποιημενος με την μετατροπη που εχω κανει.το αυτοκινητο εχει μεταμορφωθει σε joyfull machine με αρκετα χαμηλο κοστος μετατροπης-συντηρησης και επισης η χαμηλη καταναλωση,απο 8-12 λιτρα εκτος-εντος πολης συν τις απιστευτες επιδοσεις εχει γινει ενα αυτοκινητο friendly use για καθημερινη μετακινηση και εχει μεταμορφωσει την καθε μου διαδρομη σε διασκεδαση...η αλλαγη του μοτερ σε ηχο και επιδοσεις οταν μπαινει το vtec στις 6000 μεχρι και τις 9000 που εχει εργοστασιακο κοφτη ειναι τοσο συναρπαστικη αισθηση που θελεις να το κανεις ξανα και ξανα...θα ηθελα πολυ να μου πειτε την γνωμη σας.ευχαριστω...τα μηχανικα μερη ειναι ολα απο το INTEGRA TYPE R ζαντες,σασμαν με μπλοκε,μπαρες θολων και αντιστρεπτικες
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
καλησπερα σε ολους!!! εχω ενα απλό CIVIC του 1994 με ενα απλο ιαπωνικο μοτερ απο INTEGRA TYPE R του 1999!!!
ειμαι πολυ ενθουσιασμενος και ικανοποιημενος με την μετατροπη που εχω κανει.το αυτοκινητο εχει μεταμορφωθει σε joyfull machine με αρκετα χαμηλο κοστος μετατροπης-συντηρησης και επισης η χαμηλη καταναλωση,απο 8-12 λιτρα εκτος-εντος πολης συν τις απιστευτες επιδοσεις εχει γινει ενα αυτοκινητο friendly use για καθημερινη μετακινηση και εχει μεταμορφωσει την καθε μου διαδρομη σε διασκεδαση...η αλλαγη του μοτερ σε ηχο και επιδοσεις οταν μπαινει το vtec στις 6000 μεχρι και τις 9000 που εχει εργοστασιακο κοφτη ειναι τοσο συναρπαστικη αισθηση που θελεις να το κανεις ξανα και ξανα...θα ηθελα πολυ να μου πειτε την γνωμη σας.ευχαριστω...τα μηχανικα μερη ειναι ολα απο το INTEGRA TYPE R ζαντες,σασμαν με μπλοκε,μπαρες θολων και αντιστρεπτικες
σακη, χτυπα μία φωτο
-
νεκρους ανασταινω ο μπαγασας
το θεμα απλο..
ψαχνω να βρω (διαβασω) reviews για το s2000 καθως και το μοντελο του 2007 τι διαφορες εχει (αν εχει) με τις προηγουμενες εκδοσεις, γιατι με μια γρηγορη ανιχνευση του web, εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι καθε χρονο ολο και κατι μικρολεπτομερειες αλλαζουν...
ο σαρα δεν εχει καν φυλλαδιο για το αυτοκινητο -
Ο χρήστης tm έγραψε:
νεκρους ανασταινω ο μπαγασας
το θεμα απλο..
ψαχνω να βρω (διαβασω) reviews για το s2000 καθως και το μοντελο του 2007 τι διαφορες εχει (αν εχει) με τις προηγουμενες εκδοσεις, γιατι με μια γρηγορη ανιχνευση του web, εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι καθε χρονο ολο και κατι μικρολεπτομερειες αλλαζουν...
ο σαρα δεν εχει καν φυλλαδιο για το αυτοκινητοVSA εχει νομίζω
HONDA FORUM