-
Βρε παιδιά δεν υπάρχει φόρουμ ή κλαμπ honda στο σάιτ;Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι τέτοιο
-
Βρε παιδιά δεν υπάρχει φόρουμ ή κλαμπ honda στο σάιτ;Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι τέτοιο
-
-
Αν εννοείς στο forum των 4Τ, μάλλον όχι. Άλλαξε τον τίτλο του post σου σε 'Honda forum' και μόλις δημιουργηθηκε
Αν εννοείς έξω από εδώ, υπάρχουν οι RedLiners. Δε γνωρίζω κάτι άλλο.
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9578&postdays=0&postorder=asc&start=0Αυτό είναι για το νέο Civic. Μετονομάζω το παρόν, και ιδού το Honda forum του 4TF
[moderator]
-
Πολύ ωραία!!!. Να μας ζήσει το καινούριο φόρουμ.
Σιγά-σιγά να οργανωθούμε εδώ πέρα. Όσοι moderators έχουν τον χρόνο και την όρεξη μπορούν να βοηθήσουν με όποιοδήποτε τρόπο.Ποιοι από εμάς έχουμε honda και ποιο μοντέλο; Ξεκινώ εγώ. Εχω ένα honda accord του τέλους του 2004
-
καλο !!!
ελπίζω να μην είναι αυτο το Sigma με τις ποδιές ... γιατι για μένα είναι ασχημο !!!
ποσα χλμ έχεις ? εντυπώσεις ?
-
με γεια παιδια η γωνια σας εδω.. μην αρχιστε να μιλατε για type-r και μας πιασει θλιψη μονο....
-
Μεγιές το honda forum Έχω ένα crx του 1992 από τα πρώτα που ήρθαν με targa οροφή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτά που ζητώ.
-
Ενα Type-R του '04 cosmic gray
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Μεγιές το honda forum Έχω ένα crx του 1992 από τα πρώτα που ήρθαν με targa οροφή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτά που ζητώ.θελω και γω ποσο το πουλας????
μεγιες στο φορουμ
-
ΗΡΘΕ ΤΟ CIVIC ΤΟ 4ΘΥΡΟ.
Μολις το ειδα στο δεληγιαννη στη μεσογειον και ειναι σε μπε χρωμα.
μολις τελειωσω απο τη δουλεια θα παω να το δω και απο κοντα.
το εχουν φερει σε μπλε χρωμα -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
καλο !!!ελπίζω να μην είναι αυτο το Sigma με τις ποδιές ... γιατι για μένα είναι ασχημο !!!
Όχι δεν είμαι από Αυστραλία. Είναι η έκδοση σπορτ. Είναι μπλε βαθύ μεταλλικό και έχει 11000 χλμ. Οι εντυπώσεις μου ως τώρα ειναι εξαιρετικές. Οι Γερμανοί υπερέχουν μόνο σε στοιχεία πολυτελείας αλλά την πολυτέλεια εκεί την πληρώνεις αδρά.
Ο κινητήρας είναι κλασικά για χόντα εντυπωσιακός. Μηχανικά προβλήματα μηδεν. Η οδική συμπεριφορά πολύ καλή δεδομένης της κατηγορίας στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
Μεγιές το honda forum Έχω ένα crx του 1992 από τα πρώτα που ήρθαν με targa οροφή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτά που ζητώ.
θελω και γω ποσο το πουλας????
μεγιες στο φορουμ
Σ ευχαριστώ για τη προτίμηση αλλά δεν το πουλάω γιατί έχω πραγματικά ερωτευτεί αυτό το αμάξι. Από τότε που το αγόρασα έμαθα πολλά
-
Ο χρήστης sodhad έγραψε:
καλο !!!
ελπίζω να μην είναι αυτο το Sigma με τις ποδιές ... γιατι για μένα είναι ασχημο !!!
Όχι δεν είμαι από Αυστραλία. Είναι η έκδοση σπορτ. Είναι μπλε βαθύ μεταλλικό και έχει 11000 χλμ. Οι εντυπώσεις μου ως τώρα ειναι εξαιρετικές. Οι Γερμανοί υπερέχουν μόνο σε στοιχεία πολυτελείας αλλά την πολυτέλεια εκεί την πληρώνεις αδρά.
Ο κινητήρας είναι κλασικά για χόντα εντυπωσιακός. Μηχανικά προβλήματα μηδεν. Η οδική συμπεριφορά πολύ καλή δεδομένης της κατηγορίας στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο.Πραγματικά αξίζει πολύ καλύτερες πωλήσεις αυτό το αμάξι.Ελάχιστα έχω δει από τότε που κυκλοφόρησε
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
:yahoo: ΗΡΘΕ ΤΟ CIVIC ΤΟ 4ΘΥΡΟ.Μολις το ειδα στο δεληγιαννη στη μεσογειον και ειναι σε μπε χρωμα.
το εχουν φερει σε μπλε χρωμαΣκέφτεσαι την αγορά του?Σε ποια έκδοση?Άν το αντέχει η τσέπη σου προτίμησε το 1.8.Μου αρέσει και μένα πολύ εμφανισιακά και αν και δεν σκέφτομαι να το αγοράσω,θα πάω να το δοκιμάσω
-
Καλορίζικο το υποφόρουμ.Παρά το ότι εδώ κι έξι μήνες δεν είμαι κάτοχος Civic εξακολουθώ και γουστάρω τη Honda κυρίως για το γεγονός ότι δεν έχει γίνει τόσο politicaly correct όσο η Toyota κι εξακολουθεί και προσφέρει συγκινήσεις στον κόσμο της αυτοκίνησης.(βλέπε τάπερ,NSX,Formula 1 κ.α)
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
:yahoo: ΗΡΘΕ ΤΟ CIVIC ΤΟ 4ΘΥΡΟ.
Μολις το ειδα στο δεληγιαννη στη μεσογειον και ειναι σε μπε χρωμα.
το εχουν φερει σε μπλε χρωμαΣκέφτεσαι την αγορά του?Σε ποια έκδοση?Άν το αντέχει η τσέπη σου προτίμησε το 1.8.Μου αρέσει και μένα πολύ εμφανισιακά και αν και δεν σκέφτομαι να το αγοράσω,θα πάω να το δοκιμάσω
κοιτα ετσι και αλλιως με δοσεις θα το παρω , οποτε θα προτιμησω το 1800.
παντος ειναι μουρλια το αμαξακι,και οι χωροι του μεσα ειναι αρκετα μεγαλοι.
το ξκεφτομαι σε μπλε.τι λες? -
pande για το χρώμα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε Φυσικά και θα του πήγαινε ένα μπλέ σκούρο,ωραίο χρώμα και 'αρχοντικό'. Αν πας ρώτα τους για χρόνους παράδοσης .
HONDA FORUM