-
Εμενα αυτή την εβδομάδα κέντρο καράκετρνο (εξάρχεια παγκρατι κυψέλη και βάλε) Ανέβηκε... 14-15, αλλά το σκίζω στα φανάρια μόλις βρω ανοιγμα....
-
εγω κυριως μεσογειων τρωω στη μαπα με πολυ φαναρι και πρωτοδευτερες. και αν εχει πολυ κινηση παω απο τα στενα, οποτε παλι 1-2...
και εγω το παταω λιγουλακι. σε προκαλει το ατιμο (ή σε προκαλουν και οι αλλοι )
εσυ με τα παραθυρα εχεις θεμα?
-
ναι με του οδηγού αλλα θα το φτιάξω που θα παει
-
ξερεις αν αυτο με τα φιμε ειναι ραδιο αρβυλα?
-
δεν εχω ιδεα
Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι βρίσκουν πιο μέσα και κρατάνε σταθερά... -
Ο χρήστης sodhad έγραψε:
Βρε παιδιά δεν υπάρχει φόρουμ ή κλαμπ honda στο σάιτ;Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι τέτοιοYπαρχει επισης και το http://www.hondaclub.gr
-
Ο χρήστης sodhad έγραψε:
Εχω το accord 2.0 εδω και 6 μήνες, σχετικά είμαι ευχαριστημένη...θα δείξει...η αλήθεια είναι οτι το περίμενα πιο ευκίνητο...
Ο χώρος των αποσκευών είναι τεράστιος
Την παρασκευή θα κάνω το 1ο service.....Κατερίνα το πήρες με αυτόματο κιβώτιο μήπως;
Τα χαρτιά λένε ότι το αυτόματο είναι πιο αργό από το manual κατά 1,4 δεύτερα (10,6 και 9,2 αντίστοιχα). Επίσης ρόλο παίζει η έκδοση του αυτοκινήτου ελέω διαφορετικών εξοπλιστικών πακέτων. Για παράδειγμα αυτό με χειροκίνητο κιβώτιο στην έκδοση σπορτ έχει 0-100 9,2sec ενώ το αντίστοιχο executive 9,6sec.
Προσωπικά στην κατηγορία που ανήκει το accord θεωρώ ικανοποιητικότατη μια επιτάχυνση κάτω από 10sec. Στις πολύ χαμηλές στροφές είναι γεγονός ότι ο οδηγός έχει την αίσθηση ότι υπάρχει κάποια καθυστέρηση (laq). Xωρίς να είμαι ειδικός αυτό θεωρείται αναμενόμενο σε ένα αυτοκίνητο με ατμοσφαιρικό κινητήρα 16 βαλβίδων και βάρους 1400+ κιλών. Μόλις ανεβάσει στροφές όμως .....Οχι το πήρα με χειροκίνητο στην έκδοση sport.... Μάλιστα του βάζω τις περισότερες φορές και 100άρα βενζίνη...
-
Στην εθνική? Εγω δε βάσω στο ΤΑΠΕΡ τιποτα.... 95αρα ΕΚΟ
-
Καλά, για Εθνική μπορεί να τη νέρωνα κιόλας την 95άρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, για Εθνική μπορεί να τη νέρωνα κιόλας την 95άρα.Ε σε ξέρουμε εσένα...κύριε liberal...
-
Στην εθνική που το δοκίμασα είναι τρένο... (με βροχή)
Σημειωση οι μόνοι που κάνουν στην άκρη ειναι οι νεοι που εχουν κάτι σε σπορ ...(αυτοκίνητο, gt, gti με μπουκα, με ζατνολάστιχα..., με αεροτομή κλπ..)
Βλέπουν το κόκκινο σηματάκι να ερχεται και βοηθούν χωρίς να ανάψεις φώτα
Οι άλλοι.... και να κατέβαινες να χτύπαγες το τζάμι ..... εεεεε ξύπνα... και πάλι τίποτα
-
Έτσι για να ζωντανέψουμε λίγο το υποφόρουμ: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τα συμπεράσματα του δοκιμαστή των 4 τροχων για το accord στο συγκριτικό με το μάζντα 6; Προσωπικά διαφωνώ με τα όσα αναφέρονται για το στήσιμο του αυτοκινήτου. Ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας δεν πρέπει να είναι στημένο σαν τάιπ-αρ. Άρα η επιλογή της Χόντα να στήσει το αυτοκίνητο με κριτήριο την άνεση κατ' εμένα είναι σωστή. Εσείς τι νομίζετε;
Ιδού το σχετικό λινκ:
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9357 -
Και εγώ διαφωνώ γιατί το χοντα έχει σίγουρα καλύτερη ποιότητα, καλύτερο κινητήρα, καλύτερες επιδόσεις, καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή(με ότι συνεπάγεται), καλύτερο κιβώτιο, μεγαλύτερη άνεση και είναι και πιο εύχρηστο. Για χώρους δεν αναφέρεται κάτι συγκριτικά, αλλά έχοντας δει και τα 2 πιστεύω ότι έχουμε ισοπαλία.
Όσο αφορά το ντιζαιν, είναι υποκειμενικό. Δεν μπορείς με βάση αυτό να λες ότι το χοντα απευθύνεται πρώτα στους παραδοσιακούς αγοραστές της εταιρείας.
Μια 'ισοπαλία', τουλάχιστον, για μένα θα ήταν πιο δίκαια.
-
το αρθρο ειναι για την πλακα
Το mazda είναι ψευτικο
Το μόνο κακό που έχει το accord είναι το τιμονι
Τα περιοδικά νομίζουν ότι σε όλες τις κατηγορίες οι αγοραστες ειναι Μιχαλάκης Παπουτσής -
Οι γιαπωνέζοι έφτιαξαν το μεγαλύτερο άτυπο και χωρίς σύνορα fan-club της γης. Και μπράβο τους!
Αυτό το διαφημιστικό τα λέει όλα.
Youtube VideoΈχει να προσθέσει ή να αφαιρέσει κανείς τίποτα για την κυριαρχία των Ιαπώνων;
Είμαι δηλωμένος γαλλόφιλος αλλά η αλήθεια να λέγεται...
-
Μεξικο- Πορτογαλια 1-2
και το'πα χαλαρα το over
-
Ωραίο βίντεο για το ''Australia Uber Alles''
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μεξικο- Πορτογαλια 1-2και το'πα χαλαρα το over
Το είχε προβλέψει ο Χορταρέας!
-
Τώρα αυτό το θέμα τι θέλει να πει;
-
Και επειδη καποιοι mods δεν καταλαβαινουν τη μαγεια των off topic(των δικων μου) και τα σβηνουν(τα δικα μου,καποιων αλλων τα κρατανε )
Οριστε το σχετικο topicΚαι για να μη με πουνε και προκατελλημενο θα περιμενω πριν τοποθετηθω
HONDA FORUM