-
jaguar και απο μενα...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάντως, θα πηγαίνει από συνεργείο σε συνεργείο με περισσή χάρη, το μόνο σίγουρο.
(Αστειεύομαι)προσέξτε τι λέτε γιατι θα του τα εκτυπώσω να τα δει...
-
Έχει τύχει να μπω σαν συνοδηγός σε S-Type 2.5 και συμφωνώ με όλα τα παραπάνω.
Αρχοντικό αμάξι (και προσωπικά το θεωρώ από τα πιο όμορφα όπως όλες οι jaguar).
Δεν βάζει φωτιά στο δρόμο και ούτε θα ικανοποιήσει τις σπορ ανησυχίες (δεν ειναι φτιαγμένο για αυτό το σκοπό άλλωστε) αλλά δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι δεν ειναι γρήγορο.
Είναι φτιαγμένο για να οργώνεις τους δρόμους και τις εθνικες.θετικός ψήφος και από μένα !!
-
Και εγω εχω κανει τεστ οδηγημα το Χ Type 3.0. Δεν αισθανομουν οτι αυτο ειχε 240 αλογα. Ηταν βεβαια αυτοματο. Αλλα μεσα ηταν ωραιο με καλο δερμα και ξυλινες επενδυσεις (προσωπικα αδιαφορα εξτρα).
O γειτονας μου το ειχε και παραπονιωτανε οτι ηταν πολυ μικροι χωροι. Δεν ξερω γιατι. Δεν ειχε μεγαλη οικογενεια ουτε ηταν μαντραχαλος. Οποτε το εδωσε ανταλαγη για Volvo S80. Δεν εχω ιδεα αν ειχε προβληματα ουτε ρωτησα.
Τωρα για θεμα αξιοπιστιας σε μεταχειρισμενο με 80 χιλ χλμ ακουγεται σαν δυσκολος συνδιασμος. Πρσωπικα αν θελω την αξιοπιστια θα εμενα στα γιαπωνεζικα (Lexus, Toyota, Honda και φυσικα τα αλλα που δεν υπαρχουν στην Ευρωπη). Κυριως στα μεταχειρισμενα δεν θα επαιρνα ποτε απο μαντρα και ποτε χωρις να ειναι Certified used απο τον κατασκευαστη ανσ σκοπευα να το κρατησω. Αλλα βεβαια απο το 90 και μετα δεν εχω αγορασει ποτε μεταχειρισμενο για τον ιδιο λογο που ο πατερας σου ανησυχει. Αξιοπιστια, εγγυηση αισθηση οτι ειμαι ο πρωτος ιδιοκτητης.
Καλη τυχη.
Νικος
-
Ο αδελφός μου έχει πάρει πρόσφατα το Χ-ΤΥΡΕ 3.0 μεταχειρισμένο με περίπου 30000χλμ. Πράγματι όταν το οδήγησα δεν φαινόταν καθόλου να έχει 240 άλογα. Επίσης η αίσθηση του τιμονιού μου φάνηκε παράξενη. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν σύνολο και σίγουρα δεν συγκρίνεται με αντίστοιχες γερμανικές προτάσεις (Α4, σειρά 3) ή την 159.
-
ΙS 300?
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
ΙS 300?και το 250, μια χαρά είναι. Ποια Jaguar...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΙS 300?
και το 250, μια χαρά είναι. Ποια Jaguar...
Λογω budget 30.000E εγω λεω το ΙS πρωτης γενιας
Αν παμε παραπανω τοτε το IS250 ειναι απιστευτο αμαξι για την κατηγορια.
-
Αν παμε παραπανω τοτε το IS250 ειναι απιστευτο αμαξι για την κατηγορια.Aν δεις IS250 από κοντά σου φεύγει η μαγκιά. Τρως άσχημο κόλλημα. Είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο και μαγνητίζει τα βλέμματα όπως ΚΑΝΕΝΑ άλλο στη κατηγορία.
Τις προάλλες το ξαναπέτυχα (ένα έχουμε στο Ηράκλειο) στην Toyota -είχα πάει το RAV4, για αλλαγή λαδιών. -
ρε παιδια, τόσο καλό είναι...?..ο krus δείνει ρέστα πάντως..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
ρε παιδια, τόσο καλό είναι...? -
Εμένα γιατί μου κάνει ψιλοαντιγραφή της 3άρας επί το γιαπωνεζικότερο;
Παρ' όλα αυτά είναι πιό όμορφο απ' το πρωτότυπο. -
Αν βαλεις το IS250 διπλα στη 3 series θα παρεις τα ρεστα σου. Ειναι απιστευτα πιο φινετσατο πιο αρμονικο και με προσωπικοτητα. Η 3αρα προστα του ειναι χαμενη στο στο διαστημα.
-
Αν βαλεις το IS250 διπλα στη 3 series θα παρεις τα ρεστα σου. Ειναι απιστευτα πιο φινετσατο πιο αρμονικο και με προσωπικοτητα. Η 3αρα προστα του ειναι χαμενη στο στο διαστημα.Μόνο η 3άρα????
-
-
-
Αφου το καταστρεψαμε το θεμα. Μαυρο δαγκωτο -
Αν βαλεις το IS250 διπλα στη 3 series θα παρεις τα ρεστα σου. Ειναι απιστευτα πιο φινετσατο πιο αρμονικο και με προσωπικοτητα. Η 3αρα προστα του ειναι χαμενη στο στο διαστημα.Είχα πάρει για test drive το IS και έμεινε πολύ εντυπωσιασμένος τόσο για το 'πάτημά' του όσο και για τις επιδόσεις του.
Ο V6 κάνει έναν πολύ ωραίο θόρυβο (αν και προφανώς όχι όσο έχουν συνηθίσει τ'αυτιά μου με την Λίζα ) και το εσωτερικό του είναι και πολυτελές αλλά και πολύ ευχάριστο.
Για θέμα τιμής ΔΕΝ το συζητάμε, μιας και οποιαδήποτε αντίστοιχη επιλογή σε BMW (325 για παράδειγμα) με όλα τα έξτρα που έχει το Λέξους το κόστος θα ξέφευγε πολύ πάνω από το κόστος της Λέξους.
Όσο για την εγγύηση που διέπει την χρήση μιας Λέξους, ένα έχω να πω:
6 χρόνια απόλαυση! Για 6 χρόνια έχεις συνέχεια αυτοκίνητο, μιας και το σέρβις του τα προγραμματίζεις και σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης όχι ένα οποιοδήποτε αμάξι, αλλά το ίδιο με το δικό σου ή καλύτερο (στην περίπτωση του IS dhl. παίρνεις IS, GS ή RX, όχι όμως και RXh
)
Υ.Γ.
Μ'ενημέρωσαν ότι έφτασε και στην Ελλάδα το νέο υβριδικό GS! 3λιτρο μοτέρ, 350 αλόγατα, 0-100χλμ
Jaguar S-Type 3.0lt -Αγορά-