-
Σαν κύρια χαρακτηριστικά δεν θα έλεγα ότι είναι αργοί αλλά αδιάφοροι. Έτσι μπορεί να ξεχνάνε τα σέρβις, να ξεχνάνε να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν ταχύτητα, να σκαρφαλώνουνε με αδιαφορία σε πεζοδρόμια κλπ.... Όμως και οι γιατροί όπως και όλες οι κατηγορίες επαγγελματιών διαθέτουν στους κόλπους τους όλων των ειδών ανθρώπους. Καθώς ανήκω κι εγώ σε αυτή την επαγγελματική ομάδα και βλέπω πολλούς άλλους σας διαβεβαιώνω ότι σε μεγάλο βαθμό δεν ισχύουν τα τυπικά χαρακτηριστικά που έτσι κι αλλιώς εγώ δεν τα θεωρώ πλεονέκτημα! Υπάρχουν 'γλήγοροι', κοντράκηδες, κάγκουρες, μεθύστακες, απατεώνες κάθε μορφής κλπ κλπ και τρακάρουν μάλλον συχνά. Και κάπου, κάποτε, κάποιοι, με ονόμασαν σιδεροφάγο.... και όχι άδικα μπορώ να πω...
-
Παιδια, η 'απο γιατρο' ιδιοτητα κοστολογειται! Εψαχνα πριν δυο χρονια για αυτοκινητο και ενω τα εβρισκα κοντα 6,5-7Κ ευρω, ενας ζητησε 8,900 Ευρω! Στην ερωτηση γιατι, απηντησε (χωρις να κανει πλακα!): 'Ξερετε, το εχει γιατρος!'
-
Εμένα ένας έμπορος ήθελε να μου πουλήσει μία 156 1.8 η οποία ήταν μοντέλο 2000, και το 2003 είχε μόλις 25.000χλμ (δηλαδή 13.000 χλμ τον χρόνο) γιατί την είχε (μαντέψτε) ένας καθηγητής πανεπιστημίου , γέρος ........
Φυσικά ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος βλέποντας την γενική εικόνα του αυτοκινήτου καταλάβαινε τι πέρασε το καημένο στα χέρια του άκακου γεροντάκου...... (φθαρμένα αλλά γυαλισμένα λάστιχα, μικροχτυπηματάκια παντού, καλογυαλισμένο ταμπλό, φθαρμένο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων, φθαρμένο πετάλ συμπλέκτη και γενικά το αμάξι έδινε την εικόνα αυτοκινήτου με τουλάχιστον 60.000 χλμ)Ρε δεν πάνε στο διάολο .........
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γιατροί και αυτοκίνητα...καμία σχέση!!!Και έχω πολλές προσωπικές εμπειρίες...
+00
-
Όταν πηγα στην KIA να πουλήσω το IBIZA,μου ζητήσανε υπεύθυνη δηλωση χιλιομετρων!!!2002 μοντέλο με 65000 χιλ.
-
Πάντως αυτό με τα επαγγέλματα μπορεί να έχει κάποια βάση. Οι ασφαλιστικές για παράδειγμα (μερικές τουλάχιστον), κάνουν καλύτερη τιμή στα ασφάλιστρα σε κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων. Βάσει στατιστικών, έχουν λιγότερα ατυχήματα. Εξάλου επιστήμων είναι ο άλλος, θα έχει κάποιο σχετικό IQ για να καταλάβει 5 πράγματα.
Όλα σχετικά είναι βέβαια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ας πούμε τον... Γιακούμπ να χτυπάει κόφτες!!! -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Όλα σχετικά είναι βέβαια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ας πούμε τον... Γιακούμπ να χτυπάει κόφτες!!!Θεώρησέ το τεστ κοπώσεως...
-
αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ας πούμε τον... Γιακούμπ να χτυπάει κόφτες!!!Τον.... Mr. Bean θα μπορούσες να τον φανταστείς να χτυπάει κόφτες (και ενίοτε να καβαλάει κερμπ και μπαριέρες)?
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Παιδια, η 'απο γιατρο' ιδιοτητα κοστολογειται! Εψαχνα πριν δυο χρονια για αυτοκινητο και ενω τα εβρισκα κοντα 6,5-7Κ ευρω, ενας ζητησε 8,900 Ευρω! Στην ερωτηση γιατι, απηντησε (χωρις να κανει πλακα!): 'Ξερετε, το εχει γιατρος!'δηλαδή δεν τους φτανουν μονο τα φακελάκια...
θέλουν να βγάλουν και εξτρα από την πώληση των αυτοκινήτων ;;;Τι αλήτεια είναι αυτή ;; ......
-
Πάντως αυτό με τα επαγγέλματα μπορεί να έχει κάποια βάση. Οι ασφαλιστικές για παράδειγμα (μερικές τουλάχιστον), κάνουν καλύτερη τιμή στα ασφάλιστρα σε κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων. Βάσει στατιστικών, έχουν λιγότερα ατυχήματα. Εξάλου επιστήμων είναι ο άλλος, θα έχει κάποιο σχετικό IQ για να καταλάβει 5 πράγματα.
Όλα σχετικά είναι βέβαια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ας πούμε τον... Γιακούμπ να χτυπάει κόφτες!!!Όπου λαμβάνεται υπόψιν το επάγγελμα πάντως, οι γιατροί κατατάσονται στην πιο επίφοβη κατηγορία για τις ασφαλιστικές πληρώνοντας το αντίστοιχο 'μπόνους'. Συνήθως είναι αφηρημένοι και, κατά καιρούς, σε κάτι έκτακτο, θα παραβιάσουν τον ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τον.... Mr. Bean θα μπορούσες να τον φανταστείς να χτυπάει κόφτες (και ενίοτε να καβαλάει κερμπ και μπαριέρες)?
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Όταν πηγα στην KIA να πουλήσω το IBIZA,μου ζητήσανε υπεύθυνη δηλωση χιλιομετρων!!!2002 μοντέλο με 65000 χιλ.Σωστο.Ετσι αν ο επομενος ιδιοκτήτης δει οτι εχει γινει πουστιά, την ευθύνη την φέρει αυτός που θα την έχει κάνει.
-
Εμενα παντως το καρντασι μου εχει 1 celica πασχα 2001 με 28000 χλμ. (εικοσι οχτω).Αν αποφασισει να το δωσει (το σκεφτετε)θελω να δω ποσοι θα τον πιστεψουν...
-
Πούλησα PUNTO GT μαμά με 72.000 χλμ. το 1998. Συνάντησα τον ευτυχή ιδιοκτήτη στο δρόμο και τον ρώτησα τις εντυπώσεις του από το αμάξι.
Μου είπε ότι κόπηκε ο ιμάντας του εκεντροφόρου και πήρε πιστόνι και εισαγωγής-εξαγωγής στο χέρι. Απόρησα και τον ρώτησα γιατί δεν άλλαξε ιμάντα εφόσων ήταν στα χλμ. για αλλαγή, ήτοι 80.000 χλμ.
Το αγόρασε από τον μαντρά με 32.000 χλμ, χωρίς βιβλίο σέρβις όταν το είχα παραδώσει με 74.500 χλμ.
Αθάνατοι μαντράδες. -
Να πως αρχίζουν οι φήμες ότι οι ιμάντες κόβονται με 40-50.000 χιλιόμετρα.
-
Μαντράς εχει φερει ενα Φιατ κουπε 1800 του 2000.Ωραιο απο εξω οποτε απο περιεργεια σταματω να το δω και απο κοντα. 4 φυτιλιασμενα λαστιχα ,κυριολεκτικα ανυπαρκτο το πελμα .Ας δουμε και τα χιλιομετρα.Κοιτω απο το παραθυρο και και παλι.295565!!!!Οχι δεν ειναι το τηλεφωνο της μαντρας αλλα τα χιλιομετρα που εγραφε το κοντερ.Φευγω και την αλλη μερα βλεπω τον μαντρά μεσα και λεω να ρωτησω και τιμη.11000
-
BILL33
τι σε κάνει να νομίζεις ότι αυτό δεν θα μοσχοπουληθεί;
Δύο ενέργειες...αλλάζουμε τα ελαστικά με κάποια μεταχειρισμένα σε ανεκτή
οπτικά κατάσταση και....... ....γυρνάμε το κοντέρ στα 90k και
είμαστε κούκλοι. 11 χιλιάδες στο χαλαρό...μην πω και περισσότερα λόγω
μοντέλου και σπανιότητας του. -
Σωστός
-
Το καλό έρχεται από Γερμανία
Σκηνικό αντιπροσωπεία Peugeοt επί του δρόμου προς Χαλκιδική, στο ρεύμα εισόδου προς πόλη.
Αντικείμενο BMW 318 is κόκκινη και ταλαιπωρημένη. Πάχος κεριού αναστασης στο χρωμα της λαμπρής
Πόσο πάει και τι χρονολογίας είναι το αμάξι;
Ύφος περισπούδαστο και επαρμένο, ο πωλητής απαντάει.
15 Κ, ζεστά μετρητά, και αυτοκίνητο 8ετίας.
Εικόνα που έχω μπροστά μου είναι το αμάξι του Όθωνα, γιουσουρούμ.
Ζάντες σιδερένιες, λάστιχα προηγούμενης ζωής, ηλιοκαμμένο, κουτσουλημένο (φθορά ουρανού), και χιλ. κοντέρ 85.000.
Πραγματικά; Ερώτησα ο αφελής.
Μα φυσικά. Από γιατρό το πήραμε, πρώτο χέρι.
Βιβλίο σέρβις; Ερώτησα ο αφελής.
Το παραγγέλνουμε να μας το στείλει με Courier!!!!!
Μαντράδες, όπως λέμε ταρίφες -
Έμπορος - αντιπρόσωπος Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κατερίνη είχε σε έκθεση ένα μεταχειρισμένο Passat 1600cc του 2000 με το κοντέρ να λέει 45000χλμ. Το Passat το λιγουρευόταν ο κουνιάδος μου και είχαμε πάει να το κλείσουμε.
Εντελώς τυχαία εκείνη την στιγμή σκάει μύτη ο πρώην ιδιοκτήτης του Passat, ο οποίος το είχε ανταλλάξει με νέο αυτοκίνητο και είχε πάει να το παραλάβει. Μετά από συζήτηση μάθαμε ότι το είχε δώσει με 120.000χλμ και με βιβλίο service. Ψάξαμε το βιβλίο service και βρήκαμε ότι φαινόταν τελευταίο service στα 30.000χλμ...
Του ρίξαμε 2 μουντζες και ένα βρίσιμο και φύγαμε....
ΥΓ. για τον συγκεκριμένο έχουν ακουστεί πολλές άσχημες ιστορίες και με τα service που κάνει στο εξουσιοδοτημενο (τρομάρα του) συνεργείο. Αποτέλεσμα να μην πατάει κανένας...
Πόσα χιλιόμετρα έχει το μεταχειρισμένο?