-
Να θεωρήσω δηλαδή ότι το ΚΑQ πλησιάζει στο Β52(KAD) διότι είδα ένα QQ στην αντιπροσωπεία με κωδικό Β52 και έμοιαζε γκρι που μπλεδίζει. Εσύ το KAQ το είδες live σε αυτοκίνητο ή μονάχα στο πανελάκι (δειγματολόγιο) και κάτι ακόμα είσαι σίγουρος ότι το KAQ έχει μαύρο εσωτερικό? Γιατί ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι τα αυτοκίνητα με ημερομηνία παραγωγής 3ος του 11 και μετά με κωδικό KAQ βγαίνει με μπεζ εσωτερικό.
-
Ο χρήστης babis.tsol έγραψε:
Να θεωρήσω δηλαδή ότι το ΚΑQ πλησιάζει στο Β52(KAD) διότι είδα ένα QQ στην αντιπροσωπεία με κωδικό Β52 και έμοιαζε γκρι που μπλεδίζει. Εσύ το KAQ το είδες live σε αυτοκίνητο ή μονάχα στο πανελάκι (δειγματολόγιο) και κάτι ακόμα είσαι σίγουρος ότι το KAQ έχει μαύρο εσωτερικό? Γιατί ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι τα αυτοκίνητα με ημερομηνία παραγωγής 3ος του 11 και μετά με κωδικό KAQ βγαίνει με μπεζ εσωτερικό.To titanium εχει μαυρο εσωτερικο, το ρωτησα πολλες φορες για να ειμαι σιγουρος. Δες αυτα τα links:
http://www.youtube.com/watch?v=toUSOYnFGBk
Youtube Video -
Το είδα όταν πήγα να παραλάβω το δικό μου αυτοκίνητο...

-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:

Απαγορευεται η αναρτηση φωτογραφιων του Qashqai σε τετοια αθλια κατασταση και ειδικα σε χρωμα titanium
Φτου, φτου, φτου μακρια απο μας... -
Εμπειρία, σύντομης αλλά αρκετά σβέλτης ανάβασης, στα πηδάλια του QQ του cosneo.
Αξιοπρεπής κινητήρας. Δεν έχει την τρελή δύναμη φυσικά ή το ξέσπασμα στις ψηλές αλλά είναι ροπάτος και γραμμικός και ως αποτέλεσμα μαζεύει γρήγορα χιλιόμετρα. Και όλα αυτά με το A/C αναμμένο και σε αρκετή ανηφορική κλίση! Επίσης θετική έκπληξη, ο κόφτης στις 7k αν και η καλή περιοχή του δείχνει να είναι στις μεσαίες, χωρίς όμως να λαχανιάζει ψηλά.
Γρήγορο τιμόνι και με καλή αίσθηση και βάρος για ηλεκτρικό. Το αυτοκίνητο έστριβε όσο ακριβώς ήθελες και με ακρίβεια καθώς δεν απαιτούσε διορθώσεις στο turn in. Γρήγορος και θετικός επιλογέας - δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε σε καρφωτές αλλαγές στον κόφτη. Οι αναρτήσεις ελέγχουν σωστά το βάρος του αμαξώματος και παρά το ύψος δεν πλέουν. Ουδέτερη προς υπερστροφική συμπεριφορά, με το ESP όμως να μην αφήνει πολλά παιχνίδια με την ουρά, η οποία προδίδει το βάρος της με υπερστροφικές τάσεις ακόμα και φορτισμένη (γκάζι στην έξοδο). Παρόλα αυτά δεν το πίστευα όταν είδα ότι σε αρκετά κλειστή στροφή έστριψε με 120 στο κοντέρ (με την απαραίτητη προτοποθέτηση και δύο φορές ανάποδο τιμόνι στο apex, καθώς το ESP δεν πρόλαβε να αντιδράσει έγκαιρα σε τόσο οριακούς ρυθμούς). ΠΟΛΥ δυνατά και άμεσα φρένα. Ίσως ορισμένοι τα βρούνε να έχουν υπερβολική υποβοήθηση, προσωπικά όμως μου αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό δάγκωμα από την αρχή της διαδρομής του πεντάλ.
Συνολικά, ευχάριστη οδηγική έκπληξη. Ένα ψηλό SUV-crossover δεν θα έπρεπε κανονικά να πηγαίνει τόσο καλά στο δρόμο. Να το χαίρεσαι Κώστα!
ΥΓ: Παρατήρηση - ερώτημα προς λοιπούς κατόχους: Το πεντάλ του γκαζιού έχει ένα σκαλοπάτι στα 3/4 της διαδρομής του. Κάτι σαν κουμπί kick down, το οποίο φυσικά δεν δικαιολογείται σε χειροκίνητο. Είναι έτσι και στα δικά σας ή πρόκειται για ελάττωμα;
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:

Απαγορευεται η αναρτηση φωτογραφιων του Qashqai σε τετοια αθλια κατασταση και ειδικα σε χρωμα titanium
Φτου, φτου, φτου μακρια απο μας... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Παρατήρηση - ερώτημα προς λοιπούς κατόχους: Το πεντάλ του γκαζιού έχει ένα σκαλοπάτι στα 3/4 της διαδρομής του. Κάτι σαν κουμπί kick down, το οποίο φυσικά δεν δικαιολογείται σε χειροκίνητο. Είναι έτσι και στα δικά σας ή πρόκειται για ελάττωμα;
Το σκαλοπάτι (ακούγεται ένα κλικ) στο πεντάλ του γκαζιού το έχουν όλα. Είχα διαβάσει σε κάποια φόρουμ ότι έχει να κάνει με τον αισθητήρα για την ακύρωση του περιοριστή ταχύτητας.
-
Από την θέση του συνοδηγού ... μου φάνηκε παραπάνω μαλακό στην συμπεριφορά του απ' ότι σαν οδηγός αλλά οι κλίσεις του παραμένουν μικρές!
Η κύλιση του όμως -ακόμα και σαν - σε ευθείες αλλά και σε στροφές και η πλευρική στήριξη στο κάθισμα δεν τρομάζει.
Και ο ήχος του κινητήρα στα όρια ... αηδία.
Αυτοεπιβεβαιώθηκα και σαν συνοδηγός πως είναι ψηλό αμάξι και η αίσθηση από την θέση οδήγησης δεν ταιριάζει με έναν τέτοιο τρόπο οδήγησης ... στροφοδιαδρομής. Πολύ καλύτερο στις ευθείες και στους μεγάλους δρόμους.
Επίσης ο κινητήρας του δεν δείχνει λίγος σε σχέση με την ογκώδη εμφάνιση, τα τεράστια λάστιχα και το ύψος του. Και τα φρένα του τα θεωρώ ότι καλύτερο.ΥΓ1. Πρόλαβα πάντως και το άνοιξα πολύ προοδευτικά παρα τα 6000 μόλις χιλιόμετρα του και τωρα πραγματικά το χαίρομαι.
ΥΓ2. Χθες διαπίστωσα αυτό με το πεντάλ του γκαζιού ... θα μπορούσε να είναι το turbo boost για να περνάει κάτι ηλίθια Corsa ... από πάνω!
ΥΓ3. Εχω την εντύπωση πως το ESP του απενεργοποιείτε εντελώς αλλά δεν θυμάμαι αν το διάβασα σωστά ότι έχει το σύστημα του Murano που απενεργοποιείτε. Μπορεί να κάνω και λάθος!
ΥΓ4. Με την σχέση πλέον να χτυπάει κόκκινο και να ανταποκρίνεται και σε ... βάρβαρες συμπεριφορές ... σαν κυρία! ΤηνΟ χρήστης limited_one έγραψε:

Από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα και 5άστερο ... απλώς ... σκονίστηκαν οι επιβάτες!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χθες διαπίστωσα αυτό με το πεντάλ του γκαζιού ... θα μπορούσε να είναι το turbo boost για να περνάει κάτι ηλίθια Corsa ... από πάνω!Εγώ το έχω πει... το πιο χρήσιμο έξτρα είναι ρουκέτες και πολυβόλα!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χθες διαπίστωσα αυτό με το πεντάλ του γκαζιού ... θα μπορούσε να είναι το turbo boost για να περνάει κάτι ηλίθια Corsa ... από πάνω!
Εγώ το έχω πει... το πιο χρήσιμο έξτρα είναι ρουκέτες και πολυβόλα!!!
-
Το ιδανικότερο ... crossover και από τα αγαπημένα μου!

-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ιδανικότερο ... crossover και από τα αγαπημένα μου!Ωραιο Κωστα, με μια ταιριαστη ζαντουλα γινεται τελειο!!! Μου αρεσει επισης πολυ και η... προβοσκιδα του!!!
Με χαλαει που ο προφυλακτηρας δεν ειναι στο χρωμα του αμαξωματος Αληθεια το radiocd του παιζει mp3; -
Ας έχει και ραδιοκασετόφωνο.
Αυτή η 'προβοσκίδα' ξέρεις πόσο ... ηρεμιστική μπορεί να είναι! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτή η 'προβοσκίδα' ξέρεις πόσο ... ηρεμιστική μπορεί να είναι!Και σιγουρα ανοιγει ευκολα δρομο αν μπλεξεις σε καμμια κινηση
-
-
Επιτελους ξεμπουκωνει
-
Χαλάρα?
Με το Cruise στα 150 η στιγμιαία σου ... πάνω από 10 είναι! Τωρα μπορείς να πάθεις το εγκεφαλικό!!!Καλή επιστροφή!
ΥΓ. Το δικό μου μέσα σε 4 μέρες από το 8,4 στο 8,6 βρέθηκε!!!
-
Πολλές στροφές δεν έχει για τα χιλιόμετρα του;
-
Νορμάλ είναι για 5άρι. Μην είναι και σαν του Focus Mk1...
-
Κοντό είναι.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)