Ο χρήστης nikbib έγραψε:
πολυς ντορος για αυτο το αυτοκινητο. Απ εξω ειναι σχεδιαστικα ομορφο και προχωρημενο απο μεσα ειναι σα να μπαινεις σε σπηλια.... (αυτη την αισθηση μου εδωσε)
Ο ντόρος προέρχεται από τις πωλήσεις. Ο δε χρόνος από το 2007 έως και τώρα έδειξε πως το αξίζει κιόλας.
Μέσα δείχνει -χωρίς να είναι όμως- χαμηλοτάβανο, στην επιλογή δε του ανοιχτόχρωμου σαλονιού φαίνεται πολύ φωτεινό. Μαυρα πλαστικά και μαύρες ταπετσαρίες ακόμα και σε MPV σκοτεινιάζουν τον χώρο.
Κινητήρας επισης πολυ μετριος για αυτο το αυτοκινητο.
Στα 1600 κυβικά οχι. Σε σχέση με το αντίστοιχο ASX απέχει πολύ (υπερ του QQ). Το μακρύ κιβώτιο και η μαλακή αναρτηση του ASX μεγαλώνουν την απόσταση.
Συμπερασμα του έλληνα βιτρίνα δώστου και παρτου την ψυχη.....
Σαν βιτρίνα είναι το υπερυψωμένο αμαξωμα και το ψώνιο του Έλληνα είναι το οποιοδήποτε έχει απόσταση από το έδαφος! Η 2κίνηση δε και τα λίγα κυβικά το έκανε το ψώνιο προσιτό. Σαν όνομα η Nissan δεν είναι premium αλλά έχει την ιστορία της στην Ελλάδα και τραβάει.
Το asx είναι πλέον πολύ καλύτερο , καλα δε το συζητω για το εσωτερικο και τον κινητηρα diesel το αφηνει πολυ πισω το qashqai
Αυθαίρετο το 'καλύτερο', αυθαίρετο και από μέρους μου το 'κατωτερο του QQ σε πολλά είναι!'
Ο 1,8 diesel μου είναι άγνωστος αλλά πρέπει να είναι πολύ καλός αλλά δεν πιστευω ότι βοηθάει και πολύ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Το μόνο σίγουρο είναι το 'περι ορέξεως' για τον καθένα. Κανένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο. Καλύτερο είναι αυτό που θέλει ο καθένας για τον εαυτό του!
Εξάλλου δεν κάνουμε σύγκριση μεταξύ κινέζικου Lifan με Μaybach για να είναι οφθαλμοφανή και κραυγαλέα!