-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχεις γκομενα;
οff topic
εμενα θα μου αρεσαν αν ειχα γκομενα
Κατ'αρχήν είπαμε το να σε χωρίσει γκόμενα τα χριστούγεννα έχει απόδοση 1,01....για αρκετούς απο εδω μέσα τουλάχιστον!
Εμένα μου τη σπάνε οι γκόμενες τα χριστούγεννα, πρέπει να πας να τους πάρεις δώρο -το οποίο δεν μπορεί να είναι ένα βάουτσερ απο τα Νοτος ας πούμε- το οποίο θα πρέπει να φαίνετε ότι τις σκέφτηκες και ξόδεψες χρόνο! να πάτε στα μαγαζιά να πάρετε δώρα για γνωστούς και φίλους -πονάει η μέση μου μωρή με την ορθοστασία και το σταμάτα ξεκίνα...ούτε στην πατησίων με το αμάξι τέτοια κίνηση- να πει φυσικά την μαγική λέξη ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ -τι έγινε λες ρε πούστη της έβαλε κανένας χέρι? - μωρό μου ο Hondos...Ε ποιος?δεν γνωριζόμαστε...και ούτε επιθυμώ να γνωριστούμε 5 λεπτάκια θα κάνω 5 λεπτάκια......ΟΧΙ -με περισότερη πυγμη και αποφασιστικότητα απο αυτό του Μεταξά- Καλά καλά 3 λεπτάκια και έρχομαι.....ο χρόνος ξαφνικά αποκτά διαφορετική ερμηνία και για τους 2 σας....έχουν περάσει 20 λεπτά* οπότε χτυπάει το τηλέφωνο σου.....αυτή είναι....τι διάολο τι αγόρασε?Ξέμεινε απο λεφτά? Μωρο μουυυυυυυυυυυυυ θες κανέναν αφρό, ξυραφάκια, αποσμητικό, after shave?............... Ακομα ψωνίζεις? Τελείωνεεεεεεεεεεεεεεεεε και βγες έξω γιατί θα σηκωθώ να φύγω Συνεχιζει λοιπόν το μαρτύριο στα μαγαζιά, να μπαίνει και να κοιτάζει παπούτσια...σου αρέσουν αυτά εκεί? ΟΧΙ αυτά? ΟΧΙΙΙΙΙΙ.....ούτε αυτά? ΟΧΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, βρές κάποια με πάνω απο 7 πόντους τακούνι και μετά ξαναρώτα με! Αφού εισαι στα πρόθυρα να βάλεις τα κλαματα λόγω της μέσης σου, σέρνεις το κουρασμένο σου κορμάκι μέχρι το πάρκιν πληρώνεις 10+ € και μπαίνει επιτέλους και κάθεσε....τι απόλαυση....βγαίνεις απο το πάρκιν.....και ξέρεις ότι σε κανα δύορο θα έχεις φτάσει σπίτι
ΜΕτά παραμονές Χρ. και πρωτ. πρέπει κάτι να κάνετε -ευτυχώς έχω εξηγηθεί χρόνια τώρα ότι δεν πάω σε μπουζούκια και κλαμπ τετοιες μέρες- όλος αυτός ο προγραμματισμός που σε πνίγει....!
Τέλος πάντων καλύτερα μπακούρι με 2-3 μπάκουρους φίλους να λιώσεις στα ξύδια και να παίζεις χαρτιά μέχρι το πρωί, ή να τα πίνεις σε κανένα συνοικιακό μπαράκι μέχρι το πρωί παρά αυτή η ταλαιπορία
- τα 20 λεπτά μπορεί να είναι και 10 λεπτά, απλα όπως τα 10 λεπτά τα αισθάνετε 3 εκείνη τα 10 τα αισθάνομαι 20 εγώ!
-
σωστοςςςςςςςς......
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:σωστοςςςςςςςς......
Εγώ ρε παιδιά τη δημοσίευση του ratanplan τη βρίσκω λιγάκι μίζερη!
Δηλαδή, όταν εκείνη ανέχεται τα στροφιλίκια μας παρότι ζαλίζεται ή πονάει η μέση της είναι καλά;
Όταν την αφήνεις μόνη της το Σάββατο για να πας για ευθυγράμμιση ή λάδια το αμάξι δεν πειράζει;
Και πειράζει όταν αυτές τις μέρες σου ζητάει να της κάνεις 2-3 παραπάνω χατίρια και να την κυκλοφορήσεις λίγο παραπάνω στα μαγαζιά με το γιορτινό κλίμα;Τι να σας πω ρε παιδιά;
Εγώ φέτος θα περάσω τις γιορτές μόνος μου, παρέα με την τηλεόραση και το playstation. Ωραία παρέα για Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά, έτσι; Αλλά και φίλους να είχα να πάω να ψήσω λουκάνικα ή οτιδήποτε, δεν θα είχα Εκείνη! Να ξυπνήσει δίπλα μου την ημέρα των Χριστουγέννων, να της φτιάξω καφέ, να σηκωθούμε, να ανταλλάξουμε τα δώρα μας (ναι, εκείνα που είχαμε πάρει μαζί και πονούσε η μέση μου τόσες ώρες στα μαγαζιά - και τι έγινε;;; ), να ανταλλάξουμε τις ευχές μας, να πάρουμε τους γονείς μας τηλέφωνο και μετά να παίξουμε επιτραπέζια στο ζεστό σπίτι! Ζεστό από συναισθήματα και όχι από το καλοριφέρ, το τζάκι ή το air-condition.Ξυπνήηηηηηηηηηηηηηστε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Άλλα πράγματα μετράνε! Οι στιγμές περνάνε και δεν ξανάρχονται! Και η ζωή δεν μας δίνει δεύτερη φορά την ίδια ευκαιρία!
Καλές γιορτές!
-
Δεν μ'αρέσει που η 4οετής τα ξανάφτιαξε με τον προπρώην..
Μ' αρέσει που σήμερα θα βγω με την 3οετή. -
Κάτσε ρε Νάσο......cool ρε φίλε, δεν διακρίνεις ένα τόνο υπερβολής και χιούμορ στο ποστ μου?
Τώρα κοίτα για στροφιλίκια που λες δεν την παίρνω μαζί μου , και για ευθυγραμιση παλι δεν την παίρνω μαζί μου. Άρα δεν την ταλαιπορώ....εντάξει της λείπω γιατί είμαι αναντικατάστατος αλλά τι να κάνω να κοπώ σε 10 κομάτια?
Πάντως ρε φίλε σε ζηλεύω γιατί βλέπω ότι είσαι πολύ ερωτευμένος και εγώ πριν 4 χρόνια έτισ τα έβλεπα και ακόμα χειρότερα.....να φανταστείς ότι έμπαινα και μέσα στο Hondo μαζί της! Αλήθεια.......
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πάντως ρε φίλε σε ζηλεύω γιατί βλέπω ότι είσαι πολύ ερωτευμένος και εγώ πριν 4 χρόνια έτισ τα έβλεπα και ακόμα χειρότερα.....να φανταστείς ότι έμπαινα και μέσα στο Hondo μαζί της! Αλήθεια.......Πίστεψέ με φίλε μου, δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από εμένα!!! Ειδικά αυτή τη στιγμή!
Προσπάθησε να μην νοιώσεις μαλάκας όσο εγώ τώρα! -
Έλα ρε, όλα οκ, όπως είπα και στ οπρώτο ποστ μου...χάλια είναι τα Χριστούγεννα με αυτές! Καλύτερα μόνοι μας!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:sorry:Έλα ρε, όλα οκ, όπως είπα και στ οπρώτο ποστ μου...χάλια είναι τα Χριστούγεννα με αυτές! Καλύτερα μόνοι μας!
Μάλλον δεν πρόσεξες καλά τι έχω γράψει παραπάνω... Εγώ δεν Την έχω δυστυχώς!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
:sorry:
Έλα ρε, όλα οκ, όπως είπα και στ οπρώτο ποστ μου...χάλια είναι τα Χριστούγεννα με αυτές! Καλύτερα μόνοι μας!
Μάλλον δεν πρόσεξες καλά τι έχω γράψει παραπάνω... Εγώ δεν Την έχω δυστυχώς!
ρε ξεκολλάτε.. τα πραγματα ειναι συγκεκριμένα.. ελάτε να περασουμε καλα με τις παρουσες συνθηκες και ας μην σκεφτομαστε ΑΝ αλλιώς, πως θα!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όταν την αφήνεις μόνη της το Σάββατο για να πας για ευθυγράμμιση** ή λάδια **το αμάξι δεν πειράζει;
(Μ αρεσει που) η δικιά μου έχει συνηθίσει δεν υπάρχει πρόβλημα.Μάλιστα χτες μου το ζητησε να το παει μόνη της για αλλαγη.
-
Πλάκα κάνεις,ε?
Πολύ σωστός ο citastak
-
Γιατί να σου κάνω πλάκα; Εχει έρθει ο καιρός για σερβις και λαδάκια.(πάλι ).Επειδή δεν ευκαιρώ όμως είπε να το πάει αυτή για λάδια.Ελα που το χρειαζόμουν όμως..
-
Άλλα πράγματα μετράνε! Οι στιγμές περνάνε και δεν ξανάρχονται! Και η ζωή δεν μας δίνει δεύτερη φορά την ίδια ευκαιρία!
Καλές γιορτές!
+1
-
Μ' ΑΡΕΣΕΙ που μόλις στόλισα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για φέτος!
Τα καλύτερα σε όλους εύχομαι!Μ'ΑΡΕΣΕΙ που σε λίγο έρχεται ο καλύτερός μου φίλος να τον φιλοξενήσω
-
Μ'αρέσει να παίζω μπάσκετ και να νικάω.
Δε μ'αρέσει που για να ξαναπαίξω πρέπει να περιμένω να φτιάξει το χέρι μου απ'τον προηγούμενο αγώνα. -
Μ' αρέσει, γιατί να μήν μ' αρέσει?
-
Ποιός;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός;ο σκύλος της υπογραφής σου
-
Μ' αρέσει που χτες παρέλαβα το καινούριο μου pc!!!
Δεν μ' αρέσει που κάποιο πρόβλημα παίζει με τα σήματα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ασύρματο δίκτυο του ξαδερφου μου, που βρίσκεται στο ακριβώς από πάνω δωμάτιο (ενώ τον βλέπω)... Κάτι μου λέει οτι πρέπει να πάρω άλλη κεραία...
-
Δεν μου αρέσει που κάποιοι θεωρούν 'μαγκιά' το να επεμβαίνουν με τον πλέον άνανδρο και άτιμο τρόπο στην λειτουργία του 4Τ forum διαγράφοντας ολόκληρα threads, μη σεβόμενοι την προσπάθεια και το έργο ανθρώπων με όρεξη και μεράκι...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]