-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα ζευγάρι puma (που σκοπεύω να τα έχω και για driving shoes γιατί είναι αρκετά λεπτά) και ένα timberland.Λες και με βροχή ότι λέει; Πού είναι ο rocsta να δούμε αν θα πάμε;;;
Πάμε στην παμπ μάλλον...yes sir
-
μου αρέσει που πριν 2 λεπτά έσπασα το modem
ακομα μου αρεσει που θα παω να παρω αλλο αυριο! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ακομα μου αρεσει που θα παω να παρω αλλο αυριο!γιατι;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ακομα μου αρεσει που θα παω να παρω αλλο αυριο!γιατι;
Φαντάζομαι ότι αν έχει dsl θα έσπασε κάποιο από τα μούφικα μόντεμ που έχουν μέσα τα πακέτα, οπότε αύριο (σήμερα) θα πάει να πάρει κάποιο καλύτερο.
Το πέτυχα;
-
Τσου, δεν το πέτυχες…
Έσπασα ένα NetGear Wirless router…
Στην αρχή του έσπασα την κεραία και μετά το άνοιξα στα δυο χωρίς κάποιο εργαλείο.
Έπειτα και μέχρι τώρα… το έχω πετάξει έξω στην αυλή να το φάει η βροχή. -
Όταν πολεμάς πάνω από 7 ώρες, να το κάνεις να δουλέψει και δεν μπορείς… σε πιάνει τρέλα.
Όταν σου φτιάχνει account στον υπολογιστή σου χωρίς να το ξέρεις… σε πιάνει τρέλα.
Όταν δουλέψει μια φορά και μετά δεν ξανά δουλέψει… σε πιάνει τρέλα.Αλλά όταν σου βάλει κωδικό στο setup του και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πλέων…
Ε εκεί τα βλέπεις όλα!
-
htanso21 πήγε να φάει το μπιφτέκι σου και το εκδικήθηκες;
-
του άλλαξα την παναγία λεμεεεεεεε
-
Σε καταλαβαίνω!
Νομίζω πως ένα pc που δεν δουλεύει για άγνωστο λόγο είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να με εκνευρίσει τόοοοσο πολύ!
Έχω πετάξει το mouse στον τοίχο (πολλάκις) και το πληκτρολόγιο πάνω στην οθόνη!
-
Καταλαβαίνω απόλυτα τον htanso, έτσι έχω σπάσει 2-3 keyboards, άλλα τόσα ποντίκια και σε στιγμή απίστευτης οργής διέλυσα το σκληρό του φορητού μου (ευτυχώς μόνο ο σκληρός χτύπησε μπιέλα)...
Και τώρα που το είδα, το τηλέφωνο στο γραφείο μου έχει ενα ράγισμα πέντε εκατοστών απο κοπανίδι...
Έχω πρόβλημα γιατρέ μου;
-
Όχι πολύ, αν σπάσετε κύριε ακόμα 10 ποντίκια νομίζω πως θα έρθετε στα ίσια σας...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Καταλαβαίνω απόλυτα τον htanso, έτσι έχω σπάσει 2-3 keyboards, άλλα τόσα ποντίκια και σε στιγμή απίστευτης οργής διέλυσα το σκληρό του φορητού μου (ευτυχώς μόνο ο σκληρός χτύπησε μπιέλα)...Και τώρα που το είδα, το τηλέφωνο στο γραφείο μου έχει ενα ράγισμα πέντε εκατοστών απο κοπανίδι...
Έχω πρόβλημα γιατρέ μου;
Πολύ φυσιολογικό το βρίσκω!
-
Μου άρεσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τα δύο home-made κρεπόνια με μερέντα και μπισκότο που τσάκισα για πρωινό! Και άσε τους άλλους να ασχολούνται με το BMI...
Μου αρέσει η νέα μου αγορά:
χάρη στην οποία μπορώ να σας δείχνω αυτή τη στιγμή ΚΑΙ τα κρεπόνια:
Δεν μ' αρέσει... Πειράζει που τώρα δεν έχω τίποτα που να μη μ' αρέσει;
-
Δλδ τι πήρες ψηφιακή μηχανή? η Flashακι? δεν σε πιάνω!
Βασικά εγώ όταν τσαντίζομαι πραγματικά -ειδικά σε παιχνίδια που κολάς στο ιδιο σημείο- κοπανάω ΄στο πληκτρολόγιο μπουνιά, ε συνήθως σπάνε τα ποδαράκια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δλδ τι πήρες ψηφιακή μηχανή? η Flashακι? δεν σε πιάνω!Βασικά εγώ όταν τσαντίζομαι πραγματικά -ειδικά σε παιχνίδια που κολάς στο ιδιο σημείο- κοπανάω ΄στο πληκτρολόγιο μπουνιά, ε συνήθως σπάνε τα ποδαράκια!
Αυτό είναι το θέμα μας τώρα;;; Ή τα κρεπόνια;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δλδ τι πήρες ψηφιακή μηχανή? η Flashακι? δεν σε πιάνω!
Βασικά εγώ όταν τσαντίζομαι πραγματικά -ειδικά σε παιχνίδια που κολάς στο ιδιο σημείο- κοπανάω ΄στο πληκτρολόγιο μπουνιά, ε συνήθως σπάνε τα ποδαράκια!
Αυτό είναι το θέμα μας τώρα;;; Ή τα κρεπόνια;;;
Δεν αφήνεις το μπλα μπλα για να βάλεις την συνταγή με τα κρεπόνια?
-
htanso21
Θανάση για αυτό ο συνονόματος σου στην υπογραφή έχει τέτοια μούτρα?
-
Τα κρεπόνια φυσικά!!!!
Βασικά απο το τόπικ με το BMI βλάπω ότι υπάρχει καλή ομάδα εδώ, μήπως να πάμε σε μια κρεπερί στην ανω Γλυφάδα που πληρώνεις μια κρέπα (γύρω στα 6-7 €) και τρως όσες αλμυρές και γλυκές κρέπες μπορείς?
Σύντομα αν είναι, γιατί εμένα θα μου απαγορέψει την είσοδο όπου να είναι
-
-
ωραίο χρώμα Ντίνο...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]