-
Μ'αρέσει η υπογραφή του kantoniou
'Απο μικρος φαινομουνα πως θα γινομουν μαγκας
μα τελικά απ'τη μαγκια απεχω παρασαγγας' -
Δέν μου αρέσουν οι:'μεγαλοπρεπείς φουκαραδες' οι 'ανέραστοι-εραστές' και γενικά όλοι οι 'κατα φαντασίαν-κάτι-'
Επίσεις,δέν μου αρέσουν όσοι,προκειμένου να κερδίσουνε λίγη έξτρα προσοχή από τους συνομιλητές τους φωνάζουν (σκούζουν μάλλον-λές και τούς βάλανε κ@λ@δ@χτυλο) περισσότερο από όσο θα έπρεπε,νομίζοντας ότι 'δίκαιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο'
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Μ'αρέσει η υπογραφή του kantoniou'Απο μικρος φαινομουνα πως θα γινομουν μαγκας
μα τελικά απ'τη μαγκια απεχω παρασαγγας'Απο τραγούδι του Σταρόβα αν δε κάνω λάθος.
-
Μ' αρέσει που απο αύριο θα πάω στο χωριό για διακοπές.
Δεν μ' αρέσει που δεν θα βρίζω τον σιέλε για 15 ημέρες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που απο αύριο θα πάω στο χωριό για διακοπές.Δεν μ' αρέσει που δεν θα βρίζω τον σιέλε για 15 ημέρες!!!
κινητο δεν εχεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
κινητο δεν εχεις;
Ε, άλλο το live!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
κινητο δεν εχεις;
Ε, άλλο το live!!!
3G!!!!
-
-
Στο καλο προεδρε!!!! Χαιρομαστε πολυ για σενα (που θα ξεκουραστεις βρε)
-
Και για το άλλο και για το άλλο...πες το ντε.....
-
Πρόεδρα καλές διακοπές. Και να βάζεις τη μπέμπα κάτω από σκιά. Μην κόψει το μπλέ και γίνει ....μώβ
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πρόεδρα καλές διακοπές. Και να βάζεις τη μπέμπα κάτω από σκιά. Μην κόψει το μπλέ και γίνει ....μώβΔιακρίνω μια ειρωνεία ή κάνω λάθος.
Νίκο καλά να περάσεις.
-
Μ' αρέσει που μετά από πολύ καιρό, είδα ξανά σήμερα ένα ξημέρωμα!
Μ' αρέσει που ο καιρός είναι ωραίος...Δεν μ' αρέσει που πάλι όλο το απόγευμα θα τρέχω σαν Βέγγος, αλλά χαλάλι! Αξίζει τον κόπο!
Δεν μ' αρέσει που ΠΑΛΙ πρέπει να ξυριστώ... -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Μου αρέσει η ΧΩΡΑ μου!Δεν μου αρέσει ο Ελληναράς (γύφτος, βλάχος, απαίδευτος, ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ) που ανοίγει το παραθυρό του και πετάει τα σκουπίδια του, τις στάχτες από το τασάκι του, τα φλούδια από το πορτοκάλι του ή φτύνει τη χλεμπόνα του και όποιον πάρει ο χάρος !
+1
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που αν τύχει να περνά μια όμορφη κοπέλα από κάπου, όλο και κάποιος γαμίκος θα βρεθεί να της κολλήσει με στυλ ούγκα-ούγκα!!! Είναι δυνατόν να ενδώσει μια κοπέλα έτσι?
Ερωτώ τις όμορφες κυρίες του forum μας...φίλε είναι σίγουρο ότι δε θα ενδώσει, εξάλλου αυτοί που το κάνουν δε το κάνουν για αυτό το σκοπό αλλά για την όλη φάση,
Σωστός pasxos?
-
Εν γένει συνμφωνώ με την άποψη του Batman επί του θέματος που έθιξε, με μια υποσημείωση ωστόσο. Είναι τέτοια η φλωριά και η εν γένει αμηχανία/δυστοκία των ανδρών ηλικίας ας πούμε από 35 κ κάτω πλέον, που όλο και περισσότερες γυναίκες πλέον (κι από όσο προωπικά γνωρίζω) δεν χαλιόνται αν που κ που κάποιος (όχι βέβαια με κραυγαλέα γυφτέξ στιλ) τους την πέφτει-φλερτάρει . Πως να το κάνουμε παιδιά, γυναικεία ματαιοδοξία είναι αυτή
-
Και όσο πιο όμορφη, τόσο και πιο κομπλεξική.
-
We can see where it is going...που λένε και στο Top Gear...
'Πουτ@@@@νες'
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
We can see where it is going...που λένε και στο Top Gear...'Πουτ@@@@νες'
Όχι, δεν είπα τέτοιο πράγμα, ούτε το υπονόησα, απλά είπα ότι είναι κομπλεξικές.. Και άνευ λόγου εν προκειμένω.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που αν τύχει να περνά μια όμορφη κοπέλα από κάπου, όλο και κάποιος γαμίκος θα βρεθεί να της κολλήσει με στυλ ούγκα-ούγκα!!! Είναι δυνατόν να ενδώσει μια κοπέλα έτσι?
Ερωτώ τις όμορφες κυρίες του forum μας...φίλε είναι σίγουρο ότι δε θα ενδώσει, εξάλλου αυτοί που το κάνουν δε το κάνουν για αυτό το σκοπό αλλά για την όλη φάση,
Σωστός pasxos?
Σωστός...
Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]