-
M' αρέσει που 'έλιωσα' πέντε μέρες στην υπέροχη Σαμοθράκη (επιτέλους ένα νησί που ξέρουν ποια μουσική ΠΡΕΠΕΙ να παίζεται σε παραλιακό στέκι, ή σε καφετέρια κάτω από τα πλατάνια ).
Δε μ'αρέσει που γράφω την παραπάνω πρόταση από το PC της δουλειάς... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
We can see where it is going...που λένε και στο Top Gear...
'Πουτ@@@@νες'
Όχι, δεν είπα τέτοιο πράγμα, ούτε το υπονόησα, απλά είπα ότι είναι κομπλεξικές.. Και άνευ λόγου εν προκειμένω.
ακομα διαμαρτυρεσαι μικρε??????????
-
Δεν μου αρεσει καθολου που το καλοκαιρι τελειωνει νωρις (παει! ) και πρεπει να αρχισω τι διαβασμα...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Εν γένει συνμφωνώ με την άποψη του Batman επί του θέματος που έθιξε, με μια υποσημείωση ωστόσο. Είναι τέτοια η φλωριά και η εν γένει αμηχανία/δυστοκία των ανδρών ηλικίας ας πούμε από 35 κ κάτω πλέον, που όλο και περισσότερες γυναίκες πλέον (κι από όσο προωπικά γνωρίζω) δεν χαλιόνται αν που κ που κάποιος (όχι βέβαια με κραυγαλέα γυφτέξ στιλ) τους την πέφτει-φλερτάρει . Πως να το κάνουμε παιδιά, γυναικεία ματαιοδοξία είναι αυτήαμηχανία δε νομίζω, μήπως εσύ είσουνα άμήχανος όταν το πρωτοέκανες?
-
Πόσον ετών είσαι giannispolo;
-
Εν γένει συνμφωνώ με την άποψη του Batman επί του θέματος που έθιξε, με μια υποσημείωση ωστόσο. Είναι τέτοια η φλωριά και η εν γένει αμηχανία/δυστοκία των ανδρών ηλικίας ας πούμε από 35 κ κάτω πλέον, που όλο και περισσότερες γυναίκες πλέον (κι από όσο προωπικά γνωρίζω) δεν χαλιόνται αν που κ που κάποιος (όχι βέβαια με κραυγαλέα γυφτέξ στιλ) τους την πέφτει-φλερτάρει . Πως να το κάνουμε παιδιά, γυναικεία ματαιοδοξία είναι αυτήλολ με πηρε λιγο χρονο να καταλαβα οτι εννωουσες τον χρηστη Batman. και εψαχνα με το μυαλο μου να βρω σε ποια Ταινια το λεει αυτο ο Batman. χεχεχε
-
Μ' αρέσει που συναντώ καθημερινά (αν και λιγοστούς...) ευσυνείδητους οδηγούς με πραγματική αυτοκινητιστική παιδεία! Δεν μ'αρέσει απ' την άλλη που οι ασυνέιδητοι οδηγοί, όχι μόνο είναι περισσότεροι, αλλά τείνουν να κατακλύσουν τους ελληνικούς δρόμους!!!
-
Πόσον ετών είσαι giannispolo;23 γιατί?
-
δεν ξερω αν μ'αρεσει ή αν δεν μ'αρεσει που φευγω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν ξερω αν μ'αρεσει ή αν δεν μ'αρεσει που φευγωΠάρε μαζί σου και κανένα CD Led Zeppelin για να περνάει η ώρα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
δεν ξερω αν μ'αρεσει ή αν δεν μ'αρεσει που φευγω
Πάρε μαζί σου και κανένα CD Led Zeppelin για να περνάει η ώρα
παιρνω τον εξωτερικο σκληρο
το επομενο μυνημα θα ειναι απο μακρια
bye -
lazarefa έγραψε:
Ρώτησα απλά γιατί φανταζόμουν πως είσαι αρκετά μικρότερός μου (μόλις 10 χρονάκια μας χωρίζουν εν τέλει ). Απλά υπονοοούσα πως λόγω μικρής ηλικίας, δεν πρόλαβες ως έφηβος ή ακόμα καλύτερα ως ενήλικας καταστάσεις eighties όπου η συντριπτική πλειονότητα των σεξουαλικά ενεργών ελλήνων της εποχής, την έπεφτε όπου λάχει κι όπως λάχει ακόμα και σε θηλική γάτα.. . Πόσο μάλλον άτομα ηλικιών 16-35. Το ακριβώς αντίθετο βλέπω να συμβαίνει πάνω κάτω την τελευταία 10ετία (και βάλε). Δυστυχώς και η δική μου γενιά (οι τριαντακάτι ας πούμε..) έχει πέσει εν γένει στη λούμπα. Απλά εμείς ανδρωθήκαμε κυρίως με τα πρότυπα του άνδρα κυνηγού, παρά τα εμφανισιακά ή άλλα ελαττώματά του. Η σημερινή γενιά των 17-27 πχ μεγαλώνει (ή μεγάλωσε) με τα πρότυπα του άνδρα νάρκισσου (δυστυχώς). Δε σε ξέρω, προς θεού, για να σε τοποθετήσω σώνει και καλά σε αυτή την κατηγορία, απλά μην αρνηθείς πως αντιπροσωπευτικό ποσοστό των συνομηλίκων σου (κι όχι μόνο βέβαια), εντάσσονται σε αυτή τη λογική/συμπεριφορά. Ξαναλέω, και η δική μου γενιά έχασε τον προσανατολισμό της, απλά είχε τη σχετική τύχη να προλάβει το τέλος μιας άλλης εποχής της Ελλάδας. Της εποχής της ανεμελιάς, του δε βαριέσαι, της απλότητας, του κιτς, της ποπ-ντίσκο μουσικής και κουλτούρας, εν τέλει της αμεσότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Με ότι καλό ή κακό συνεπάγονται όλα τα ανωτέρω. Πιστεύω καταλαβαίνεις το πνεύμα των γραφομένων μου...
-
lazarefa έγραψε:
Ρώτησα απλά γιατί φανταζόμουν πως είσαι αρκετά μικρότερός μου (μόλις 10 χρονάκια μας χωρίζουν εν τέλει ). Απλά υπονοοούσα πως λόγω μικρής ηλικίας, δεν πρόλαβες ως έφηβος ή ακόμα καλύτερα ως ενήλικας καταστάσεις eighties όπου η συντριπτική πλειονότητα των σεξουαλικά ενεργών ελλήνων της εποχής, την έπεφτε όπου λάχει κι όπως λάχει ακόμα και σε θηλική γάτα.. . Πόσο μάλλον άτομα ηλικιών 16-35. Το ακριβώς αντίθετο βλέπω να συμβαίνει πάνω κάτω την τελευταία 10ετία (και βάλε). Δυστυχώς και η δική μου γενιά (οι τριαντακάτι ας πούμε..) έχει πέσει εν γένει στη λούμπα. Απλά εμείς ανδρωθήκαμε κυρίως με τα πρότυπα του άνδρα κυνηγού, παρά τα εμφανισιακά ή άλλα ελαττώματά του. Η σημερινή γενιά των 17-27 πχ μεγαλώνει (ή μεγάλωσε) με τα πρότυπα του άνδρα νάρκισσου (δυστυχώς). Δε σε ξέρω, προς θεού, για να σε τοποθετήσω σώνει και καλά σε αυτή την κατηγορία, απλά μην αρνηθείς πως αντιπροσωπευτικό ποσοστό των συνομηλίκων σου (κι όχι μόνο βέβαια), εντάσσονται σε αυτή τη λογική/συμπεριφορά. Ξαναλέω, και η δική μου γενιά έχασε τον προσανατολισμό της, απλά είχε τη σχετική τύχη να προλάβει το τέλος μιας άλλης εποχής της Ελλάδας. Της εποχής της ανεμελιάς, του δε βαριέσαι, της απλότητας, του κιτς, της ποπ-ντίσκο μουσικής και κουλτούρας, εν τέλει της αμεσότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Με ότι καλό ή κακό συνεπάγονται όλα τα ανωτέρω. Πιστεύω καταλαβαίνεις το πνεύμα των γραφομένων μου...
ωραιο ποστ. Και σε ειχα παραξηγησει απο το ζωα ζωα ζωα. Μην ξαναασχοληθεις με τα ζωα εκει περα αστους. Τετοια να γραφεις να σε γουσταρουμε:)
-
lazarefa έγραψε:
Πωωωω! Έχω σιχαθεί αυτό το πρότυπο του 'άντρα-κυνηγού'!
Γίνεται να φερόμαστε σαν φυσιοογικοί άνθρωποι και να μη χρειάζεται να πρήζουμε τα άντερα κάποιας, ικανονοποιώντας την ματαιοδοξία της, για να δείξουμε ότι την γουστάρουμε;;;
Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα την εποχή των σπηλαίων!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πωωωω! Έχω σιχαθεί αυτό το πρότυπο του 'άντρα-κυνηγού'!Κι εγώ το ίδιο! Αχ καλέ, γιατί να μην μπορούμε να γίνουμε κι εμείς οι άντρες χαριτωμένοι, ρομαντικοί, ευγενικοί, τρυφεροί και γλυκούληδες χωρίς να μας λένε οι κακοήθεις... gay; Εεεε καλέεεεεεεεε;;;
Ελάτε καλέεε παιδιάαα, ας υψώσουμε το ανάστημα μας, ας διεκδικήσουμε κι εμείς το δικαίωμά μας στην τρυφερότητα*...
(*Πού είναι ο tazio να ρίξει το smilie με το χέρι; )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κι εγώ το ίδιο! Αχ καλέ, γιατί να μην μπορούμε να γίνουμε κι εμείς οι άντρες χαριτωμένοι, ρομαντικοί, ευγενικοί, τρυφεροί και γλυκούληδες χωρίς να μας λένε οι κακοήθεις... gay; Εεεε καλέεεεεεεεε;;;Το ξερα ρε ο φούστης.... Καλά σε έλεγα κρυφονάσο...
-
nasos79
Δεν το περιμενα αυτο απο σενα!!
Προσεξε με ποιον κανεις παρεα!!Ποιος σε παρεσυρε και σε εκανε ετσι??
Δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα!!Λογικεψου!! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι εγώ το ίδιο! Αχ καλέ, γιατί να μην μπορούμε να γίνουμε κι εμείς οι άντρες χαριτωμένοι, ρομαντικοί, ευγενικοί, τρυφεροί και γλυκούληδες χωρίς να μας λένε οι κακοήθεις... gay; Εεεε καλέεεεεεεεε;;;
Το ξερα ρε ο φούστης.... Καλά σε έλεγα κρυφονάσο...
Α, το είχες καταλάβει, ε; Άσε ρε, δεν μπορούμε ούτε λίγο πλάκα να κάνουμε σ' αυτό το μέρος με τους εγκάθετους που έχει γεμίσει ο τόπος! Μη δείξει ευαισθησία ένας άνθρωπος, αμέσως να πέσετε πάνω του... (Αχ ναι, μισό λεπτό να γυρίσω... ) Ρεμάλια... Εγκάθετοι! Παλιοχαρακτήρες!!!
nasos79
Δεν το περιμενα αυτο απο σενα!!
Προσεξε με ποιον κανεις παρεα!!Ποιος σε παρεσυρε και σε εκανε ετσι??
Δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα!!Λογικεψου!!Ααααχ, και μου το έλεγε η γιαγιά μου, να μην κάνω κακές παρέες... Αλλά δεν την άκουγα ο άνθρωπος και τώρα είδες τι έπαθα. Θα μου βγάλουν και όνομα...
(Αλήθεια, τα αρχικά ΕΛΠΑ* ξέρετε τι σημαίνουν; )
*Επικίνδυνος Λόγω Παρατεταμένης Αγαμίας
-
ωχ που μπλέξαμε ρε pasxos
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
lazarefa έγραψε:
Πωωωω! Έχω σιχαθεί αυτό το πρότυπο του 'άντρα-κυνηγού'!
Γίνεται να φερόμαστε σαν φυσιοογικοί άνθρωποι και να μη χρειάζεται να πρήζουμε τα άντερα κάποιας, ικανονοποιώντας την ματαιοδοξία της, για να δείξουμε ότι την γουστάρουμε;;;
Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα την εποχή των σπηλαίων!
respect.-
ο ιδανικος αντρας: των σπηλαιων χαλαρα, με αυτο το ρουχο που φορουσαν οι πρωτογονοι flinstones και τετοια..
ροπαλο στο χερι, πιανεις τη γυναικα απ'τα μαλλια και φωναζεις:ΟΥΓΚ ΑΥΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ και της ριχνεις και μερικες ροπαλιες στο κεφαλι
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]