-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
**Δε μου αρέσει που άντρες και γυναίκες φιλιούνται αβέρτα κουβέρτα στα τραπεζάκια στις καφετέριες. που νομίζουν ότι είναι? Σπίτι τους? **Μαρέσει που ζώ στην Ελλάδα
Αδερφέ, την παλεύεις;;; Μήπως να γυρίσουμε και στις ποδιές που φορούσανε οι γονείς μας στο σχολείο;
-
μαλλον θα νιωθει μονος ο ανθρωπος μην τον αποπερνετε.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
**Δε μου αρέσει που άντρες και γυναίκες φιλιούνται αβέρτα κουβέρτα στα τραπεζάκια στις καφετέριες. που νομίζουν ότι είναι? Σπίτι τους? **
Μαρέσει που ζώ στην Ελλάδα
Αδερφέ, την παλεύεις;;; Μήπως να γυρίσουμε και στις ποδιές που φορούσανε οι γονείς μας στο σχολείο;
Δε νομίζω να μίλησε για ένα φιλάκι ή μια αγκαλιά ή κάτι τέτοιο, προφανώς και δεν είναι ενοχλητικό. Η αλήθεια είναι πως το ασύστολο μπαλαμούτιασμα σε καφετέριες και μπαρ με ενοχλεί κι εμένα. Κάποτε είχα αφήσει διακριτικά 20 ευρώ στο τραπέζι ενός τέτοιου ζευγαριού. Στην ερώτησή τους 'Γιατί το αφήνεις αυτό εδώ φίλε?', η απάντησή μου ήταν: 'Για να πάτε σε ένα ξενοδοχείο να βγάλετε να μάτια σας με την ησυχία σας'
-
Συμφωνω με krus και polo
Υπάρχουν και Ορια !(και όχι, δεν είμαι μόνος!)
-
Ακομα χειροτερο ειναι αμα εισαι στην ιδια παρεα και εχεις τους αλλους edit που το μονο πoυ κανουν ειναι να 'ζουνε τον ερωτα τους' edit
Ον τοπικ
Μου αρεσει που η συνδεση στο σπιτι μου ειναι στο 1024 με τα ιδια λεφτα που πληρωνα πριν απο 1 μηνα στα 384.Δεν μου αρεσει που εχουν αρχισει και επιστρεφουν γιατι σημαινει το τελος των χαλαρων καιρων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως το ασύστολο μπαλαμούτιασμα σε καφετέριες και μπαρ με ενοχλεί κι εμένα. Κάποτε είχα αφήσει διακριτικά 20 ευρώ στο τραπέζι ενός τέτοιου ζευγαριού. Στην ερώτησή τους 'Γιατί το αφήνεις αυτό εδώ φίλε?', η απάντησή μου ήταν: 'Για να πάτε σε ένα ξενοδοχείο να βγάλετε να μάτια σας με την ησυχία σας'
-
Μ αρέσει που έφαγα το πρώτο λουκέτο σε thread που άνοιξα στο forum (μπήκα κι εγώ στο Club... ) . Δε μου αρέσει που το συγκεκριμένο θέμα αντιμετωπίστηκε με αναίτια αυστηρότητα από τους Mods. Anyway guys, keep on locking..
-
Εκτός βέβαια κι αν με την επαγωγικού τύπου λογική των Mods θεωρήθηκε πως έμμεσα πλην σαφώς θα διαφημίζονταν συγκεκριμένα μαγαζιά. Με τη λογική αυτή βέβαια, και στο thread Ταβέρνες, μπαρ προς αποφυγή, μπορεί όποιος δε γουστάρει ένα συγκεκριμένο μαγαζί, να το θάβει (συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται αυτό νομίζω.. )..Κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Εκτός βέβαια κι αν με την επαγωγικού τύπου λογική των Mods θεωρήθηκε πως έμμεσα πλην σαφώς θα διαφημίζονταν συγκεκριμένα μαγαζιά. Με τη λογική αυτή βέβαια, και στο thread Ταβέρνες, μπαρ προς αποφυγή, μπορεί όποιος δε γουστάρει ένα συγκεκριμένο μαγαζί, να το θάβει (συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται αυτό νομίζω.. )..Κάνω λάθος;off topic, τα παραπωνα αλλου.
-
Η αλήθεια είναι πως το ασύστολο μπαλαμούτιασμα σε καφετέριες και μπαρ με ενοχλεί κι εμένα. Κάποτε είχα αφήσει διακριτικά 20 ευρώ στο τραπέζι ενός τέτοιου ζευγαριού. Στην ερώτησή τους 'Γιατί το αφήνεις αυτό εδώ φίλε?', η απάντησή μου ήταν: 'Για να πάτε σε ένα ξενοδοχείο να βγάλετε να μάτια σας με την ησυχία σας'
Κοίτα, δεν τους είδα και δεν ξέρω τι κάνανε... Αλλά οκ ρε παιδιά, μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Δηλαδή, τι σας ενοχλεί να φιλιέται ένα ζευγάρι; Μήπως γινόμαστε Αμερικάνοι στον πουριτανισμό; Έλεος, άκου 'σκυλιά'...
-
να φιλιεται οκ..να γ@@@ται δε ξερω..
η αληθεια ειναι οτι μερικοι εχουν περιεργες αντιληψεις σχετικα με τα φιλια...
και οι μεν και οι δε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να φιλιεται οκ..να γ@@@ται δε ξερω..η αληθεια ειναι οτι μερικοι εχουν περιεργες αντιληψεις σχετικα με τα φιλια...
και οι μεν και οι δε...
Λοιπόν, άκου να δεις τι γίνεται... Περπατάω με την κοπέλα μου μεσημεράκι προς απόγευμα στο Ηράκλειο και κάτι λέμε κ θέλω να τη φιλήσω. Την πιάνω λοιπόν, την αγκαλιάζω και τη φιλάω. Ήμασταν όρθιοι, φιληθήκαμε για λίγα δευτερόλεπτα και περνάει μια ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ και μας χαρακτηρίζει όπως ο φίλος παραπάνω, 'σκυλιά'...
Γλίτωσε το μπινελίκι ΜΟΝΟ και μόνο επειδή ήταν η ηλικία και το φύλο της τέτοιο!
Τότε γέλασα, αλλά τώρα εκνευρίζομαι όποτε το σκέφτομαι! 2 άνθρωποι που αγαπιούνται ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ! Τι σας χαλάει, δεν μπορώ να καταλάβω; Εδώ άλλοι και άλλοι τη βγάζουν έξω και κατουράνε στις γωνίες (φυσικά το καταδικάζουμε και αυτό ΕΜΕΙΣ, αλλά η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΔΗ είμαι σίγουρος ότι δεν θα μίλαγε).
Φιληθήκαμε, δεν κάναμε έγκλημα! Ξαναρωτάω, ΠΟΤΕ γυρίσαμε στην εποχή των ποδιών και του παιδονόμου;;; Ή θεωρεί κανείς σας ότι τον προσβάλω όταν φιλάω την κοπέλα μου ΔΗΜΟΣΙΩΣ;;; Έχω να κρύψω κάτι; Κάνω κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι;
Τι να πω, τι να πω πια;;; Όχι ρε παιδιά!!! Κρίμα!
Συγγνώμη, αλλά με πείραξε αυτό το 'σκυλιά'... Όχι από άτομα της ηλικίας μας!!! Έλεος!
-
Στα Starbucks στην κυψελη ειχε ερθει ενα ζευγαρακι 18-20 ετων θα ηταν και ειχαν πιασει τον μεγαλο καναπε στο βαθος και ειχαν ξαπλωσει και δεν φιλιοταν μονο. Δεν λεω οτι το καναν κιολας αλλα τα πραγματα ειχαν ξεφυγει λιγο
-
δε ξερω τι εκανες εσυ αλλα μερικες φορες γινονται υπερβολικα πραγματα...
-
να φιλιεται οκ..να γ@@@ται δε ξερω..
η αληθεια ειναι οτι μερικοι εχουν περιεργες αντιληψεις σχετικα με τα φιλια...
και οι μεν και οι δε...
Λοιπόν, άκου να δεις τι γίνεται... Περπατάω με την κοπέλα μου μεσημεράκι προς απόγευμα στο Ηράκλειο και κάτι λέμε κ θέλω να τη φιλήσω. Την πιάνω λοιπόν, την αγκαλιάζω και τη φιλάω. Ήμασταν όρθιοι, φιληθήκαμε για λίγα δευτερόλεπτα και περνάει μια ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ και μας χαρακτηρίζει όπως ο φίλος παραπάνω, 'σκυλιά'...
Γλίτωσε το μπινελίκι ΜΟΝΟ και μόνο επειδή ήταν η ηλικία και το φύλο της τέτοιο!
Τότε γέλασα, αλλά τώρα εκνευρίζομαι όποτε το σκέφτομαι! 2 άνθρωποι που αγαπιούνται ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ! Τι σας χαλάει, δεν μπορώ να καταλάβω; Εδώ άλλοι και άλλοι τη βγάζουν έξω και κατουράνε στις γωνίες (φυσικά το καταδικάζουμε και αυτό ΕΜΕΙΣ, αλλά η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΔΗ είμαι σίγουρος ότι δεν θα μίλαγε).
Φιληθήκαμε, δεν κάναμε έγκλημα! Ξαναρωτάω, ΠΟΤΕ γυρίσαμε στην εποχή των ποδιών και του παιδονόμου;;; Ή θεωρεί κανείς σας ότι τον προσβάλω όταν φιλάω την κοπέλα μου ΔΗΜΟΣΙΩΣ;;; Έχω να κρύψω κάτι; Κάνω κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι;
Τι να πω, τι να πω πια;;; Όχι ρε παιδιά!!! Κρίμα!
Συγγνώμη, αλλά με πείραξε αυτό το 'σκυλιά'... Όχι από άτομα της ηλικίας μας!!! Έλεος!
Αυτό κατάλαβες ρε Νάσο? Εγώ λες να μην το 'χω κάνει αυτό που λες? Ή σου φαίνομαι για πουριτανός?
Για ΑΣΥΣΤΟΛΟ μπαλαμούτιασμα σε μαγαζιά μίλησα. -
Αυτό κατάλαβες ρε Νάσο? Εγώ λες να μην το 'χω κάνει αυτό που λες? Ή σου φαίνομαι για πουριτανός?
Για ΑΣΥΣΤΟΛΟ μπαλαμούτιασμα σε μαγαζιά μίλησα.Όχι ρε Σπύρο, κατάλαβα για τι πράγμα λες εσύ! Αλλά εγώ είπα γιατί με πείραξε ΤΟΣΟ η λέξη 'σκυλιά' που είπε ο άλλος παραπάνω.
Και εννοείται είναι διαφορετικό, τα όρια καλό είναι να υπάρχουν, απλά να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε...
(Και αυτό το 'σκυλιά', στο λαιμό μου έχει κάτσει!!!)
-
Για ΑΣΥΣΤΟΛΟ μπαλαμούτιασμα σε μαγαζιά μίλησα.Όχι ρε Σπύρο, κατάλαβα για τι πράγμα λες εσύ! Αλλά εγώ είπα γιατί με πείραξε ΤΟΣΟ η λέξη 'σκυλιά' που είπε ο άλλος παραπάνω.
Και εννοείται είναι διαφορετικό, τα όρια καλό είναι να υπάρχουν, απλά να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε...
(Και αυτό το 'σκυλιά', στο λαιμό μου έχει κάτσει!!!)
παντως εμενα δεν θα με χαλουσε αν μπαλαμουτιαζοταν 2 σκυλες σε καφε
-
-
εκανα εδιτ τα ζωντανα γιατι σου ηρθε dejavu τρελλο και δεν ηταν αυτο το ζητουμενο
-
φαντασου να εχεις στο σπιτι σου φιλικο ζευγαρι, βραδυ για φαγητο και ποτο (οχι οτι προκυψει) και εινα καθισμενοι στον καναπε απεναντι σου, να αγκαλιαζονται να φιλιουνται και να λενε γλυκολογα.... τι να μιλησεις μετα αμα εχουνε γινει ενα.
εμενα αυτο με ενοχλει , τωρα να δω ενα ζευγαρι στο δρομο νο φιλιεται πιο πολυ χαμογελο φερνει παρα αμηχανια
σαφως να πεθανει η σκατογρια
στη Τηνο πετυχα ζευγαρι που το εκανε διπλα στον (επαρχιακο) δρομο πισω απο μια μαντρα, αυτος ορθιος και η αλλη στηριζοτανε στο τοιχο, απλως μειναμε με το στομα ανοιχτο.
By the way
Μου αρεσει να το κανω σε ασχετα μερη
Δεν μου αρεσει να με βλεπουνΕδιτ
η πλακα ηταν που εψαξα να δω ποιος ηταν αυτος που εγραψε για τα ζωντανα -
-
Δεν μ'αρέσει που:
**
1ον** έχει πέσει τρελή δουλειά και κλείνω 11-12 ώρες στο γραφείο.
2ον που γυρίζω σπίτι, με βλέπει η μάνα μου που πηγαίνω στην κουζίνα να φάω και μου λέει: 'Πρόσεχε μόλις την καθάρισα!'δηλαδή, τι μπορεί να κάνω, να την ανατινάξω? αν έχει μαγειρέψει, θα βάλω φαγητό και θα φάω, εαν όχι μάλλον θα παραγγείλω ή θα φτιάξω σαλάτα, πόσο πανικό θα κάνω..? τι νομίζει οτι θα πετάω τις ντομάτες στον τοίχο?
**
3ον** που συνέχεια μου παραπονιέται ότι όλα αυτή τα κάνει και δεν την βοηθάω... Έλεος τι να κάνω..? Να φάω θέλω, να κάνω μπάνιο και να ξεραθώ για ύπνο...
**
4ον** που έχω αρχίσει και καταλαβαίνω τους άνδρες όταν λένε οτι οι γυναίκες γκρινιάζουν συνέχεια...ΜΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ!!! (βλ. μάνα..και η αδελφή έτσι είναι..)Μου αρέσει που :
**
1ον** Παρασκευή πάω Πάτρα και θα είμαι μόνη μου επιτέλους!!!
Ηρεμιά!!!
**
2ον **Μετά την εξεταστική, με περιμένουν πολύ καλύτερες ημέρες.... -
Katerina K.
στα 'δεν μ'αρέσει' και ιδιαίτερα στα περι κουζίνας...!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]