-
Μ' αρέσει που μόλις γύρισα από Πατήσια - Πεντέλη - Νέα Μάκρη - Παλλήνη - Πατήσια και έχω ένα χαμόγελο μέχρι το ταβάνι!!
Δε μ' αρέσει που μου στοίχισε...5 ευρώ βενζίνη...!!
-
Δεν μ'αρέσει που δεν πήρες να ρωτήσεις αν ενδιαφέρεται κανένας να έρθει για συνοδηγός..
-
Λυπάμαι, αλλά η θέση ήταν πιασμένη...!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λυπάμαι, αλλά η θέση ήταν πιασμένη...!Δικαιολογίες..
-
Μ'αρέσει που μόλις έσκασα καμια 100αρα σε περιφερειακά για το ποδήλατο.
Δε μ'αρέσει που οταν το λέω σε φίλους με κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα, ενώ ταυτόχρονα το δεξί τους χέρι κάνει παλινδρομική κίνηση...
-
Να μη σου πω τότε πόσα ξόδεψα εγώ για να 'παίζω παιχνίδια στο PC', γιατί δε θα σου φτάνουν τα χέρια...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μ'αρέσει που μόλις έσκασα καμια 100αρα σε περιφερειακά για το ποδήλατο.Δε μ'αρέσει που οταν το λέω σε φίλους με κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα, ενώ ταυτόχρονα το δεξί τους χέρι κάνει παλινδρομική κίνηση...
Άσε τους να κάνουν ότι θέλουν. Δεν ασχολούμαστε με ανόητους!!!!
Αλήθεια τι πήρες; Εγώ έσκασα 500 + 75 πριν 15 μέρες και αγόρασα καινούργιο ποδήλατο.
Ασφάλτινο αυτή τη φορά. Ο χωμάτινο το κράτησα για ποιο απαιτητικές βόλτες όταν έχω χρόνο. Το καινούργιο με πάει παντού από δουλειά, ψώνια βόλτα και όταν καταφέρω να βρω χρόνο θα επιχειρήσω και μεγαλύτερες αποδράσεις. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν μου αρεσε χθες στον περιφεριακο που κατεβαινα κεντρο για υποχρεωση με το φοκους με περασε αερα ενα sti.
μου αρεσε που τις πηρα τα κλειδια μετα!χεχεχεΚάτσε για να καταλάβω... Η γυναίκα σου είχε πάρει το sti;;;
Καλοπαντρεμένος είσαι μου φαίνεται! Αλλά πρέπει να της τρίξεις λίγο τα δόντια, ε; Είπαμε!!! Αλλά όχι κι έτσι!
-
Μ' αρέσει που έχει ωραία μέρα!
Δε μ' αρέσει που έμαθα ότι το Autobianchi μάλλον έχει τρυπήσει καπάκι και θα το σκοτώσουν οι γονείς μου
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μ'αρέσει που μόλις έσκασα καμια 100αρα σε περιφερειακά για το ποδήλατο.
Δε μ'αρέσει που οταν το λέω σε φίλους με κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα, ενώ ταυτόχρονα το δεξί τους χέρι κάνει παλινδρομική κίνηση...
Άσε τους να κάνουν ότι θέλουν. Δεν ασχολούμαστε με ανόητους!!!!
Αλήθεια τι πήρες; Εγώ έσκασα 500 + 75 πριν 15 μέρες και αγόρασα καινούργιο ποδήλατο.
Ασφάλτινο αυτή τη φορά. Ο χωμάτινο το κράτησα για ποιο απαιτητικές βόλτες όταν έχω χρόνο. Το καινούργιο με πάει παντού από δουλειά, ψώνια βόλτα και όταν καταφέρω να βρω χρόνο θα επιχειρήσω και μεγαλύτερες αποδράσεις.KΟύρσα με 500? Το Tempo της Ideal πήρες;; ΕΓώ περιμένω να φύγω για Σουηδία και να αγοράσω εκεί καμιά καλή κούρσα... (μου μυρίζει καρμπον...)
-
δεν μου αρεσε χθες στον περιφεριακο που κατεβαινα κεντρο για υποχρεωση με το φοκους με περασε αερα ενα sti.
μου αρεσε που τις πηρα τα κλειδια μετα!χεχεχεΚάτσε για να καταλάβω... Η γυναίκα σου είχε πάρει το sti;;;
Καλοπαντρεμένος είσαι μου φαίνεται! Αλλά πρέπει να της τρίξεις λίγο τα δόντια, ε; Είπαμε!!! Αλλά όχι κι έτσι!
κακες παρεες νασο μου..
motorwomen βλεπεις..αχαχχαχαΧμ, δύο γκαζάκηδες γονείς στην ίδια οικογένεια;;; Η μικρή τι ετοιμάζεται να γίνει; Φαμπιάτου;
-
η μια εχει κλιση στις μοτο κ η αλλη στα wrc!(motor tv)
..λες να μου ρθει κ κανας γιος με κλιση στην μπαρμπι..?θεε μου,θα πεθανω!Μπα, δεν σε φοβάμαι εσένα! Θα κάνεις καλό κουμάντο! (Εκτός αν η barbie είναι δίμετρη ξανθιά, οπότε μια χαρά είμαστε!!!)
-
Μ' αρέσει που πειράζω τον γείτονά μου για το ''ταπεράκι'' του!
Δε μ' άρεσε που του απέδειξα, ότι μια γρήγορη βόλτα σε στροφιλίκι με Polo, ισοδυναμεί με... εμετό
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ' αρέσει που πειράζω τον γείτονά μου για το ''ταπεράκι'' του!Δε μ' άρεσε που του απέδειξα, ότι μια γρήγορη βόλτα σε στροφιλίκι με Polo, ισοδυναμεί με... εμετό
Οποιαδήποτε βόλτα με polo ισοδυναμεί με εμετό
Εσύ γιατρέ τι λες?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ' αρέσει που πειράζω τον γείτονά μου για το ''ταπεράκι'' του!Δε μ' άρεσε που του απέδειξα, ότι μια γρήγορη βόλτα σε στροφιλίκι με Polo, ισοδυναμεί με... εμετό
Μ' αρέσει που κατάλαβες τι εστί Polo ( ) δεν μ' αρέσει που έπρεπε να την πληρώσει άμαχος πληθυσμός
-
Mου αρέσει που Ο ασφαλτοτάπητας τηςΕγνατία οδου μερικα χιλιόμετρα μετα το Δερβένι προς Καβάλα (Στο ύψος του Λαγκαδα περιπου) έχει πάρει **ροζ **χρώμα trendy!!
Δεν μου αρέσει που η δεξιά λωριδα της περιφερειακης της Θεσσαλονικης (Εγνατία οδος,ετσι) με κατέυθηνση απο Αθήνα- ΤΙΤΑΝ και για πολλα χιλιόμετρα πρίν το ΤΙΤΑΝ έχει γίνει καρόδρομος και με κρατήρες(ναι έχει και κρατήρες, σημερα είδα έναν!!)
-
Δεν μ' αρέσει που χάλασε ο καιρός...
Δεν μ αρέσει που δεν υπάρχει 'μ' αρέσει'...
-
Δε μ'αρέσει που δε βρίσκεις κάτι που να σ'αρέσει...
Μ'αρέσει που περιμένω με ανυπομονησία την αυριανή μέρα...ΚΡΕΑΣ!!!!!
-
μ'αρεσει που πηγα 3ημερο στην Πατρα με την κοπελα μου
μου αρεσει.. η Πατρα.
δε μου αρεσει που ειχαν κατι ελεινα φαγητα ολα τα φαγαδικα λογω Μ Εβδομαδας και ξενερωσα.. μπηκα κ εγω σε κλασσικο φαγαδικο της πατρας που σε αλλες φορες ειχα ξεσκιστει στη σουβλακοφαγια ( δε λεω ονομα για ευνοητους λογους )
και με το που μπαινω τι να δω??? καλαμαρακια, χταποδακια και κατι τετοιατου λεω ρε μαστορι δεν εχεις κανα σουβλακι;
α, μου λεει, εχω κατι λιγα εκει κατω.. ελεος -
Μ' αρέσει που μάλλον θα κάνω Πάσχα βλέποντας τους Blues Wire!
Δεν μ' αρέσει που πρέπει να 'ξενιτευτώ' για να το κάνω αυτό, @#$@ το χωριό μου!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]