-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Εμεις τα εχουμε ξεπερασει ολα αυτα... δεν βλεπεις ολες τις γριες με τις μαντηλες μες τα μαυρα...Ωραια το φτιαξαμε το τζαμι, τωρα ερχονται καποιοι ινδοι και θελουν να φτιαξουν ενα ναο διπλα στο σπιτι σας για την κυρια των ποντικιων
http://cj_whitehound.madasafish.com/Rat ... eshnok.htm
Ρωτηστε τις γυναικες σας καλυτερα
Ειναι ιερο να τρωνε και να πινουνε απο εκει που εχουν φαει τα ποντικια, το σαλιο τους ειναι ολα τα λεφτα.
ΜΠΛΙΑΧ!!! Creepy...
Έχεις ένα δίκιο... Όμως ορισμένοι που είναι, το πιστεύουν κιόλας... Μην γενικεύεις!
-
Το οτι ο Ανδρουτσος ηταν μουσουλμάνος από που προκύπτει? Εχετε ιστορικα στοιχεία ? ή το διαβασατε σε καμμια 'προοδευτική' διατριβη ???
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
δεν παυει να ειναι ομως εχθρος μας.παντα θα ζει αυτο το dna.
δεν ειμαι διατεθιμενος να δω τους τουρκαλαδες ως φιλους κ γειτονες.
παντα θα θυμαμαι τα ιμια,τον λυμπερη κ αλλα πολλα σκηνικα που δεν μου επιτρεπεται να αναφερω.Και εγω μαζί σου, βλέπεις λόγω καταγωγης (Πόλη) δεν μπορω να ξεχάσω κάποια πράγματα που εχουν γίνει στο παρελθόν...
-
οχι βεβαια..αν ειναι δυνατον δηλ???
θα τριζουν τα κοκαλα των αγωνιστων της ελευθεριας του 21.
respect σε αυτους κ στην θρησκεια μας.-Νάσο, το σεβασμό σε αυτούς και τη θρησκεία μας, πρέπει πρώτα να τον δείξουμε με 1.000.000 άλλους τρόπους, και αφού το κάνουμε, ας αφήσουμε ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ την απαγόρευση στα τζαμιά. Διαφωνείς?
συμφωνω φυσικα.
δεν παυει να ειναι ομως εχθρος μας.παντα θα ζει αυτο το dna.
δεν ειμαι διατεθιμενος να δω τους τουρκαλαδες ως φιλους κ γειτονες.
παντα θα θυμαμαι τα ιμια,τον λυμπερη κ αλλα πολλα σκηνικα που δεν μου επιτρεπεται να αναφερω.Απλά, να μην ξεχνάμε ότι οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα δεν είναι μόνο Τούρκοι και φυσικά δεν μπορούμε να θεωρούμε όλους τους μουσουλμάνους τουρκαλάδες...
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με το Νάσο, κι εγώ δυσκολεύομαι να σκεφτώ αρσενικό Τούρκο ως φίλο...
(Τώρα, μερικές τουρκαλίτσες είναι άλλη υπόθεση )
-
Το λέει σε ΟΛΑ τα βιβλία Ιστορίας (εκτος ίσως από αυτά του... Πλεύρη). Απλά σε μερικα (σχολικα...) εντεχνως αποκρυπτεται (κοινώς γινεται γαργαρα!). Το ιδιο συμβαινει και με πολλούς ακομα αγωνιστες του '21
-
Και πάλι, δεν θα τις δεις ως φίλες...
-
Το λέει σε ΟΛΑ τα βιβλία Ιστορίας (εκτος ίσως από αυτά του... Πλεύρη). Απλά σε μερικα (σχολικα...) εντεχνως αποκρυπτεται (κοινώς γινεται γαργαρα!). Το ιδιο συμβαινει και με πολλούς ακομα αγωνιστες του '21
ε ναι κ μετα απο πενηντα χρονια θα βγουνε στην επιφανεια ντοκουμεντα οτι η μπουμπουλινα εκανε παρτουζες με τον ιμπραημ κ τον αλη πασα..
ημαρτον δηλ..
κ στην τελικη ακομα κ τουρκος να ητανε ο ανδρουτσος σημασια εχει οτι μας ασπαστηκε κ πολεμησε για εμας.αυτο κι αν ειναι επαινος του εν αντιθεσι με καποιους ελληνες προδοτες σε οιανδηποτε κατασταση.
μας ειχαν υποδουλωμενους(κ καταλαβαινετε με τι συνθηκες)χρονια κ θα τους κανω κ τζαμι διπλα απ το μεγαρο μουσικης?
μωρε θα τους τα κοψω κ θα τα πεταξω στα σκυλια μου.-Νάσο, σου ξαναλέω... Ξεχνάς ότι ΔΕΝ είναι ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι Τούρκοι!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ε ναι κ μετα απο πενηντα χρονια θα βγουνε στην επιφανεια ντοκουμεντα οτι η μπουμπουλινα εκανε παρτουζες με τον ιμπραημ κ τον αλη πασα..
ημαρτον δηλ..
κ στην τελικη ακομα κ τουρκος να ητανε ο ανδρουτσος σημασια εχει οτι μας ασπαστηκε κ πολεμησε για εμας.αυτο κι αν ειναι επαινος του εν αντιθεσι με καποιους ελληνες προδοτες σε οιανδηποτε κατασταση.
μας ειχαν υποδουλωμενους(κ καταλαβαινετε με τι συνθηκες)χρονια κ θα τους κανω κ τζαμι διπλα απ το μεγαρο μουσικης?
μωρε θα τους τα κοψω κ θα τα πεταξω στα σκυλια μου.-Νάσο, σου ξαναλέω... Ξεχνάς ότι ΔΕΝ είναι ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι Τούρκοι!!!
Για την ακρίβεια, δεν έχω ακούσει ποτέ για μουσουλμάνο Τούρκο στην Αθήνα για την οποία γίνεται και λόγος. Αντιθέτως, μιλάμε για Ιρακινούς, Αφγανούς, Άραβες, κτλ. Όλοι αυτοί δε νομίζω ότι μας έχουν κάνει κάτι (ως Έλληνες) για να τους αντιμετωπίζουμε έτσι!!!
-
Τον Κεμάλ Ατατούρκ για πόσο 'Τούρκο' τον κόβετε; Έχει σχέση με τη φάτσα του Οζάλ, του Μεντερές, του Ετσεβίτ, του Γιλμάζ, του Γκιουλ, του Ερντογάν; Έλληνας ή Σλάβος ήταν ο άνθρωπος από πλευράς καταγωγής, αλλά ουδείς αμφισβητεί την αγάπη του και την προσφορά του στην Τουρκία.
Εμείς είμαστε έτοιμοι να πούμε ότι ο τάδε αγωνιστής του 21 ήταν της τάδε καταγωγής, άρα όχι Έλληνας. Δεν πάμε καλά. -
Τα περί θρησκεύματος των Ελλήνων αγωνιστών του '21 ξεκίνησε από το 'θα τρίζουν τα κοκκαλα των αγωνιστων του '21 αν γινει τζαμί'. Επιχείρημα ατοπο και ανιστόρητο. Τα λοιπά ειναι εκ του περισσού.
Δεν ειμαστε ετοιμοι να πούμε ο,τιδήποτε παρα την αλήθεια. Την όποια αλήθεια.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ειμαστε ετοιμοι να πούμε ο,τιδήποτε παρα την αλήθεια. Την όποια αλήθεια.Πόσο έτοιμοι είναι μερικοί να ακούσουν την αλήθεια όμως?
-
Krusenstern
Ελπίζω όχι μονο οι 'προοδευτικοί' όπως μας χλευάζουν καποιοι...
-
Είπαμε: να φτιαχτεί, αλλά όχι στο κέντρο και όχι ένα και μεγάλο. Να ελέγχεται με κάποιο τρόπο και να μην προκαλεί.
Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων δήλωσε ότι αυτό είναι θέμα της πολιτείας και όχι της ελληνορθόδοξης εκκλησίας.
Όλα καλά λοιπόν, με την ένσταση του σημείου που θα επιλεγεί. -
Σε ποιο βιβλίο ιστορίας λέει ότι ο Ανδρούτσος ήτανε Μουσουλμάνος???/?
Ποιός είναι ο συγγραφέας του??? και που κυκλοφορεί, γιατί εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ τέτοια πράγμα σε κανένα βιβλίο ιστορίας.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πόσο έτοιμοι είναι μερικοί να ακούσουν την αλήθεια όμως?
YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!!!
-
Ασε που μετα θα πρεπει να σκοτωθουν ολοι αυτοι που θα εχουν ακουσει την αληθεια.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Πόσο έτοιμοι είναι μερικοί να ακούσουν την αλήθεια όμως?
YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!!!
Το χω κατεβάσει στο κινητό μιλάμε. Απίστευτο γέλιο!!!
Πάντως ρε παιδιά, το φόρουμ που γενικά αποτελείται από 'τουρκοφάγους' μάλλον είναι σε δυσαρμονία με την ελληνική κοινωνία, που τίγκαρε τις εκκλησίες και τις νομαρχίες με κουβέρτες ,γάλατα και άλλα τρόφιμα στέλνοντάς τα απέναντι
Βέβαια θα ξέχασαν ότι άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει ο κάθε Τούρκος από το να απεργάζεται σενάρια εξόντωσής μας...
Γιούργιααααα!!
-
τζαμι θα πρεπει να γινει, πιθανοτατα οχι μονο ενα, γιατι μενουν στην αθηνα χιλιαδες μουσουλμανοι που πρεπει να χουν ενα δικο τους ναο....αν αυτο ηταν απαιτηση των τουρκων τοτε θα επρεπε να λαβουμε τα απαραιτητα ανταλλαγματα...αλλα οι τουρκοι αλλου στοχευουν ως γνωστον οπως εδειξε και ο ερντογαν πριν απο λιγες μερες...
-
....
..τι να κανω ομως..δεν ειμαι αδελφουλα που φοβαται τα πυροτεχνηματα του πασχα κ θελει επι της γης ειρηνη γιατι ειναι κοτα..Τυχερη η γη που ο περισσοτερος πληθυσμος ειναι αδελφουλες.
Edit:
Αφιερωμενο σε οσους τους αρεσει ο πολεμος
http://www.robert-fisk.com/iraqwarvictims_mar2003.htmΔεν κανει για παιδακια (κυριολεκτικα)
-
..τι να κανω ομως..δεν ειμαι αδελφουλα που φοβαται τα πυροτεχνηματα του πασχα κ θελει επι της γης ειρηνη γιατι ειναι κοτα..Ρε Νάσο, τα έχουμε συζητήσει αυτά και παλιότερα... Γράφεις λες και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αδερφές να πούμε... Ε έλεος δηλαδή! Για να μην είναι κάποιος αδερφή πρέπει να δαγκώνει τούρκους και να τους κόβει το λαρύγγι με τα δόντια; Δεν είναι ανάγκη να περνάμε σε χαρακτηρισμούς, καθώς δεν είναι ανάγκη και να σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο...
Όμως σεβάσου σε παρακαλώ ότι σε μία χώρα στην οποία ένα ποσοστό τουλάχιστον 10-15% του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι (ελπίζω να μη σοκάρεστε, βάζω αλβανούς και τσιγγάνους μέσα, μπορεί να είναι και παραπάνω), οφείλει το κράτος να έχει προβλέψει για αυτούς ένα χώρο λατρείας... Δεν είναι εθνικιστικό το θέμα, κοινωνικό είναι!
Τζαμί στην Αθήνα - ναί ή όχι?