-
Ψήφησα ότι έχει αργήσει κιόλας.
Εγώ ξέρω ότι όταν ζητάς κάτι πρέπει να έχεις δώσει κάτι άλλο.
Ζητάμε να ξαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης; Ζητάμε να ξαναλειτουργήσει ως εκκλησία η Αγία Σοφία; Ζητάμε να έχουμε Ελληνικές Ορθόδοξες εκκλησίες στις κοινότητές μας του εξωτερικού; Καλά και δίκαια τα αιτήματά μας.
Αλλά αν εμείς δεν έχουμε μεριμνήσει για τους χιλιάδες Μουσουλμάνους που επιθυμούν να προσευχηθούν στην Αθήνα, σε μια πόλη εθνοτικά πλούσια πλέον, τότε με ποιό δικαίωμα ζητάμε;Παρόλαυτά διαφωνώ με την πρόταση της Ντόρας για το τζαμί στο Μοναστηράκι, λόγω πολυκοσμίας και ανεπάρκειας του μέρους. Ένα πιό μεγάλο τζαμί στον Ελαιώνα θα ήταν ό,τι πρέπει...
Και κάτι άλλο: ο Χριστιανισμός και ο Μουσουλμανισμός είναι θρησκείες της αγάπης. Η ερμηνεία που τους δίνουν οι άνθρωποι τις κάνει θρησκείες του μίσους...
-
Οι μουσουλμάνοι ερμηνεύουν τις γραφές τους κυριολεκτικά, κάτι που μόνο κάτι ευαγγελιστές στις ΗΠΑ κάνουν πια: ακόμα και η καθολική εκκλησία λέει να μην παίρνουμε στην κυριολεξία τις γραφές.
Στους μουσουλμάνους αυτό δεν γίνεται γιατί είναι ειπωμένα απ' το λόγο του θεού τους που δεν αλλάζει(όταν αναφέρεται ότι ο θεός έδωσε στον άνδρα 99% καλά και στην γυναίκα μόνο 1%, αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με τον θεό η γυναίκα είναι κατώτερη, τελεία και παύλα). Αντίθετα, στον Χριστιανισμό υπάρχουν άπειρες ερμηνείες των γραφών(ανάλογα με αυτόν που τις ερμηνεύει).Ας βγάλουν τις μαντίλες και τις μπούρκες και θα τους δω με άλλο μάτι, σαν πολιτισμένους. Ανθρώπους που υποστηρίζουν θεοκρατικούς νόμους(σαρία) δεν τους υπολογίζω ούτε για ανθρώπους.
Κάτι ακόμα: είναι μέγιστη δικαιολογία συνέχεια να λένε ότι η Δύση φταίει για όλα όσα τους συμβαίνουν, υπερβολικά βολικό. Και αυτοί δεν κάνουν και κάτι για να βγουν απ' το μεσαίωνά τους(όχι ότι υποστηρίζω τη Δύση, και αυτή δεν είναι αγία...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μία σχεδόν αφελής σκέψη...Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν ΠΟΤΕ δεν είχαν υπάρξει θρησκείες;
IMHO μια χαρούλα!
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
οχι βεβαια..αν ειναι δυνατον δηλ???
θα τριζουν τα κοκαλα των αγωνιστων της ελευθεριας του 21.
respect σε αυτους κ στην θρησκεια μας.-Νάσο, το σεβασμό σε αυτούς και τη θρησκεία μας, πρέπει πρώτα να τον δείξουμε με 1.000.000 άλλους τρόπους, και αφού το κάνουμε, ας αφήσουμε ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ την απαγόρευση στα τζαμιά. Διαφωνείς?
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ας βγάλουν τις μαντίλες και τις μπούρκες και θα τους δω με άλλο μάτι, σαν πολιτισμένους. Ανθρώπους που υποστηρίζουν θεοκρατικούς νόμους(σαρία) δεν τους υπολογίζω ούτε για ανθρώπους.Nα μου επιτρέψεις να σου πω, ότι αυτή η θέση σου είναι πιο ακραία κι από το θεοκρατικό νόμο που κατηγορείς.
Κάτι ακόμα: είναι μέγιστη δικαιολογία συνέχεια να λένε ότι η Δύση φταίει για όλα όσα τους συμβαίνουν, υπερβολικά βολικό. Και αυτοί δεν κάνουν και κάτι για να βγουν απ' το μεσαίωνά τους(όχι ότι υποστηρίζω τη Δύση, και αυτή δεν είναι αγία...)
Το λες και μόνος σου: και η 'χριστιανική' και 'πολιτισμένη' δύση, κατηγορεί τους 'απολίτιστους μουσουλμάνους/άραβες/δενξερωτι' για τα κακά που την βρίσκουν.
ΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ως τωρα στο θέμα συνηγορεί στην απαγόρευση δημιουργίας τζαμιού, ακόμα δεν έχω καταλάβει.
-
Μία σχεδόν αφελής σκέψη...Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν ΠΟΤΕ δεν είχαν υπάρξει θρησκείες;
Μπορεί και να μην άλλαζε τίποτα επί της ουσίας. 'Πόλεμος πατήρ πάντων'.
Αν θεωρήσουμε τον πόλεμο ως τη μέγιστη συμφορά, θα δούμε ότι οι περισσότεροι πόλεμοι στην ιστορία (αν όχι όλοι), έγιναν για συμφέροντα, εδάφη, προνόμια και εξουσία.
Επί του θέματος, ναι, αλλά μεγάλη προσοχή στο που θα ιδρυθεί.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μία σχεδόν αφελής σκέψη...
Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν ΠΟΤΕ δεν είχαν υπάρξει θρησκείες;
IMHO μια χαρούλα!
Σ' αυτό δεν συμφωνώ. Οι 'θρησκείες' (κάθε είδους) δημιουργούνται από τους ανθρώπους επειδή τις χρειάζονται (ακόμα)....
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
IMHO μια χαρούλα!
Και ΙΜΝSΗΟ μια χαρά θα ήταν!
Όσο για αυτό που λέει ο Άγγελος, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, με μια επισήμανση...
Οι 2 Π.Π. θα είχαν γίνει. Οι Σταυροφορίες το ίδιο, με άλλο όνομα, οι άλλοι θρησκευτικοί και μη πόλεμοι ομοίως... Αλλά:
Η Ιερά Εξέταση δεν θα είχε κάψει τόσο κόσμο ως αιρετικό, οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι δεν θα είχαν σκοτώσει τόσο κόσμο σε αποστολές αυτοκτονίας, γιατί οι υποκινητές τους δεν θα είχαν τρόπο να τους πείσουν να το κάνουν και επιτέλους, (ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ) ο κόσμος θα ήταν λιγότερο ηλίθιος γιατί κανείς δεν θα χρησιμοποιούσε τον ίδιο το φόβο του για να συνεχίσει να τον φοβίζει και να τον καθοδηγεί!
Άγγελε, ξέρω ότι γενικά δεν συμφωνούμε στο θέμα της θρησκείας, αλλά νομίζω ότι τη χρήση της πίστης για χειραγώγηση πρέπει να την παραδέχεσαι κι εσύ!
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
respect σε αυτους κ στην θρησκεια μας.-Του μουσουλμάνου Οδυσσέα Ανδρούτσου τι θα κάνουν (τα κόκαλα);
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
respect σε αυτους κ στην θρησκεια μας.-Του μουσουλμάνου Οδυσσέα Ανδρούτσου τι θα κάνουν (τα κόκαλα);
Ελα μου ντε! Ποτε μας μαθανε την ΑΛΗΘΕΙΑ στο σχολειο, για να μας τα πουν κι αυτά και να μην προτρεχει η γλώττα της διανοίας (και να μην εκτιθεμεθα επιτελους);
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ας βγάλουν τις μαντίλες και τις μπούρκες και θα τους δω με άλλο μάτι, σαν πολιτισμένους. Ανθρώπους που υποστηρίζουν θεοκρατικούς νόμους(σαρία) δεν τους υπολογίζω ούτε για ανθρώπους.Κάτι ακόμα: είναι μέγιστη δικαιολογία συνέχεια να λένε ότι η Δύση φταίει για όλα όσα τους συμβαίνουν, υπερβολικά βολικό. Και αυτοί δεν κάνουν και κάτι για να βγουν απ' το μεσαίωνά τους(όχι ότι υποστηρίζω τη Δύση, και αυτή δεν είναι αγία...)
Τις μαντίλες τις φοράνε οι γυναίκες ως ένδειξη ευλάβειας. Δε μιλάω βέβαια για το θεοκρατικό Ιράν που τις υποχρεώνουν να κρύβούν τα πρόσωπά τους. Σε πιό μετριοπαθείς χώρες, καθώς και στην Ευρώπη οι μαντίλες δε διαφέρουν από αυτές που φόραγαν οι γιαγιάδες μας ή φοράνε ακόμα κάποιες γιαγιάδες. Αυτό δεν καθιστά τις γυναίκες αυτομάτως υποταγμένες ή κατώτερες. Κι εν πάσει περιπτώσει είναι καθαρά υποκειμενικό: αν μια γυναίκα αισθάνεται υποταγμένη είτε μαντίλα φοράει είτε όχι το ίδιο κάνει.
Δεύτερο πράγμα στο οποίο έχω κάποια αντίρρηση είναι ο αραβικός μεσαίωνας στον οποίο αναφέρεστε. Όταν οι Άραβες μετέφραζαν τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, η Δύση ακόμα έψαχνε να βρει ταυτότητα. Έχω την εντύπωση ότι αραβικός μεσαίωνας δεν υφίσταται. Ο μεσαίωνας υφίσταται μόνο για την Ευρώπη.
BTW δεν το ήξερα ότι ο Ανδρούτσος ήταν μουσουλμάνος. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σημασία, εφόσον ήταν κι αισθανόταν Έλληνας και έπεσε για την πατρίδα του. Είπαμε, ανεξιθρησκεία! -
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
BTW δεν το ήξερα ότι ο Ανδρούτσος ήταν μουσουλμάνος. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σημασία, εφόσον ήταν κι αισθανόταν Έλληνας και έπεσε για την πατρίδα του. Είπαμε, ανεξιθρησκεία!
Βασικά, δεν έχει καμία σημασία επειδή έπεσε για την πατρίδα ΜΑΣ! Αν είχε πέσει για των άλλων, θα είχε!
-
IMHO μια χαρούλα!
Και ΙΜΝSΗΟ μια χαρά θα ήταν!
Όσο για αυτό που λέει ο Άγγελος, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, με μια επισήμανση...
Οι 2 Π.Π. θα είχαν γίνει. Οι Σταυροφορίες το ίδιο, με άλλο όνομα, οι άλλοι θρησκευτικοί και μη πόλεμοι ομοίως... Αλλά:
Η Ιερά Εξέταση δεν θα είχε κάψει τόσο κόσμο ως αιρετικό, οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι δεν θα είχαν σκοτώσει τόσο κόσμο σε αποστολές αυτοκτονίας, γιατί οι υποκινητές τους δεν θα είχαν τρόπο να τους πείσουν να το κάνουν και επιτέλους, (ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ) ο κόσμος θα ήταν λιγότερο ηλίθιος γιατί κανείς δεν θα χρησιμοποιούσε τον ίδιο το φόβο του για να συνεχίσει να τον φοβίζει και να τον καθοδηγεί!
Άγγελε, ξέρω ότι γενικά δεν συμφωνούμε στο θέμα της θρησκείας, αλλά νομίζω ότι τη χρήση της πίστης για χειραγώγηση πρέπει να την παραδέχεσαι κι εσύ!
Νάσο συμφωνούμε σε όλα!
Δυστυχώς διάφοροι παράφρονες ανά τον κόσμο και σε διάφορες εποχές, έχουν χρησιμοποιήσει τη θρησκεία ως μέσο χειραγώγησης. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Όπως είναι αναμφισβήτητο ότι πολλές φορές η θρησκεία ήταν το κατά κάποιο τρόπο 'ηθικό έρεισμα' ή 'ήθικό πρόσχημα' για τις πιο στυγνές πράξεις βίας. Αυτά είναι γνωστά.
Όμως αυτό που θέλω να επισημάνω, βγαίνοντας έστω ελαφρώς εκτός θέματος, είναι ότι η θρησκεία, ως ηθικό πρόσχημα, δεν διακρίνεται από τα άλλα ιδεολογικά συστήματα, που κατά καιρούς έχουν επιβληθεί με βίαιο τρόπο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η ιδεολογία [ή η θρησκεία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προπαγανδιστεί και να βρει απήχηση σε μεγάλες λαικές μάζες], είναι το 'ιερό σύμβολο της οποιασδήποτε εξουσίας' εξ ονόματος του οποίου δικαιολογούνται τα πάντα. Και η βία φυσικά.
Στην ουσία, κανένα ιδεολογικό σύστημα και καμία θρησκεία δεν προάγει τη βία. Η βία προάγεται από τους φορείς εκείνους, που για λόγους εξουσίας και κέρδους την χρησιμοποιούν.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Στην ουσία, κανένα ιδεολογικό σύστημα και καμία θρησκεία δεν προάγει τη βία. Η βία προάγεται από τους φορείς εκείνους, που για λόγους εξουσίας και κέρδους την χρησιμοποιούν.Τουλάχιστον το Κοράνι θα έπρεπε να εξαιρείται απ' αυτό που γράφεις εδώ...
-
Επειδή κατά καιρούς ακούγονται πολλά για το τι λέει το Κοράνι και εμφανίζονται αποσπάσματα από αυτό, θέλω κάποια στιγμή να το διαβάσω να διαπιστώσω τι λέει ιδίοις όμμασι. Δυστυχώς, η έκταση του με αποθαρρύνει προς το παρόν. Πάντως, για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.upload2.net/download2/AFAEnNzo5IqdTob/Quran+in+English.pdf.html
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Τις μαντίλες τις φοράνε οι γυναίκες ως ένδειξη ευλάβειας. Δε μιλάω βέβαια για το θεοκρατικό Ιράν που τις υποχρεώνουν να κρύβούν τα πρόσωπά τους. Σε πιό μετριοπαθείς χώρες, καθώς και στην Ευρώπη οι μαντίλες δε διαφέρουν από αυτές που φόραγαν οι γιαγιάδες μας ή φοράνε ακόμα κάποιες γιαγιάδες. Αυτό δεν καθιστά τις γυναίκες αυτομάτως υποταγμένες ή κατώτερες. Κι εν πάσει περιπτώσει είναι καθαρά υποκειμενικό: αν μια γυναίκα αισθάνεται υποταγμένη είτε μαντίλα φοράει είτε όχι το ίδιο κάνει.
Το είπα ότι και οι χριστιανοί φορούσαν 'θρησκευτικό ρουχισμό', αλλά αυτό έχει εκλέιψει πλέον στις νέες γενιές, κάτι που δεν ισχύει για τους μουσουλμάνους.
Μπορώ εγώ να φλερτάρω μουσουλμάνα; Το πρώτο και πιο βασικό εμπόδιο είναι, Πού να την βρω, στο κλαμπ; Μπορεί μουσουλμάνος να φλερτάρει χριστιανή; - θέλει και ερώτημα; Δεν μπορεί να έρχεται ο άλλος στον τόπο μου, και να μπορεί να έχει τις γυναίκες του ενώ εμέις τις δικές του όχι, απλά πράγματα! Έτσι, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να υπάρξει αφομοίωση των μεταναστών, αν θέλουν να γίνουν και πολίτες της χώρας αυτής: τι από όλα αυτά δεν είναι κατανοητό; Αν δεν θέλουν να αφομοιωθούν, δεν έχουν θέση εδώ(γνώμη μου).Ρουχισμός: Δεν με νοιάζει αν είναι χριστιανοί ή μουσουλμάνοι και τα φοράνε ως ένδειξη σεβασμού, εγώ πάλι τους θεωρώ καθυστερημένους. Αν θέλουν μικρά και προσωπικά σύμβολα που να μην κατηγοριοποιούν κάποιον από ένα μίλι μακριά όταν τους βλέπεις(όπως συμβαίνει και με τους οπαδούς), κανένα πρόβλημα με εμένα.
Δεύτερο πράγμα στο οποίο έχω κάποια αντίρρηση είναι ο αραβικός μεσαίωνας στον οποίο αναφέρεστε. Όταν οι Άραβες μετέφραζαν τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, η Δύση ακόμα έψαχνε να βρει ταυτότητα. Έχω την εντύπωση ότι αραβικός μεσαίωνας δεν υφίσταται. Ο μεσαίωνας υφίσταται μόνο για την Ευρώπη.
Θα έχει ενδιαφέρον, τουλάχιστον, αν πάμε στις μουσουλμανικές χώρες και αρχίσουμε να δηλώνουμε άθεοι, αγνωστικιστές, θεϊστές παντός είδους και τύπου...εδώ κάποιος τόλμησε να αλλάξει θρήσκευμα και ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ και ίσα που γλύτωσε την κρεμάλα με αμερικανική παρέμβαση(τουλάχιστον, αυτή τη φορά).
Όταν μιλάμε για ανθρώπους που δεν δέχονται ότι οι γραφές δέχονται διαφορετικών ερμηνειών και ότι δεν είναι ότι σωστότερο να ερμηνεύουμε τις γραφές κυριολεκτικά(κάτι που σχεδόν όλες οι χριστιανικές αιρέσεις αποδέχονται), τότε μιλάμε για θεοκρατία, δηλαδή, βαρειά μορφή διανοητικής στέρησης.
-
Κing Alexander ένα μικρό σχόλιο περί αφομοίωσης:
Είναι εθνολογικός κανόνας ότι η αφομοίωση συμβαίνει με ενεργό υποκείμενο τον πιο εξελιγμένο πολιτισμό και δέκτη της ενέργειας τον λιγότερο εξελιγμένο. Διαχρονικά η αφομοιωτική δύναμη του ελληνισμού ήταν αξιοσημείωτη, βασιζόμενη στην πολιτισμική υπεροχή, έναντι του υπό εγκατάσταση στον ελλαδικό χώρο ξένου λαού.
Μία από τις λίγες εξαιρέσεις συνέβη τον 12ο αιώνα π.Χ. με την δεύτερη κάθοδο των Δωριέων. Ο υψηλός πολιτισμός των ήδη εγκατεστημένων πληθυσμών (Μυκηναίων), φάνηκε να διακόπτεται απότομα. Ακολούθησαν οι σκοτεινοί αιώνες.
Όταν μιλάμε για αφομοίωση εννοούμε προσαρμογή στα νέα γλωσσικά και θεσμικά δεδομένα. Και συχνά θρησκευτικά.
-
Εγώ θα συμφωνήσω λιγάκι με τον King Alexander. Λίγο όμως...
Είναι γεγονός ότι οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί στην Ελλάδα, όπως γενικότερα και κάθε άλλη μειονότητα, πλην ίσως των Αλβανών/Βορειοηπειρωτών έχει πολύ σοβαρά προβλήματα ενσωμάτωσης.
Στην Κομοτηνή, όπου οι μουσουλμάνοι αποτελούν ένα αξιοσημείωτο περίπου 30% του πληθυσμού, παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα. Δηλαδή, γκέτο ως προς την κατοικία, ευδιάκριτες διαφορές στην ένδυση και στον τρόπο διασκέδασης, ΚΥΡΙΩΣ όσον αφορά τις γυναίκες.
Είναι γεγονός και πρέπει να το παραδεχτούμε ότι αυτού του είδους οι θρησκείες έχουν επιβραδύνει ιδιαίτερα τις κοινωνικές αλλαγές που έχουν επέλθει στα χριστιανικά κράτη.
Βέβαια, θα σας πω το εξής: Ο Ορθόδοξος χριστιανισμός, με την ύπαρξη της 'άφεσης' αμαρτιών, έχει επιτρέψει στους πιστούς του να κάνουν πολλά πράγματα που ούτε οι καθολικοί, ούτε ΦΥΣΙΚΑ οι μουσουλμάνοι θα έκαναν! (Γνωρίζετε ότι στο Καθολικό Δόγμα δεν υπάρχει συγχώρεση, όλα όσα κάνει ο πιστός 'μαζεύονται', παρά τις τόσο εύκολες εξομολογήσεις, τουλάχιστον έτσι μου έχει πει Ιταλός γνωστός μου, αν κάνω λάθος διορθώστε με).
Πέραν τούτου, να πω το εξής:
Σε πιο 'δυτικές' μουσουλμανικές χώρες (πχ Τυνησία), δεν θα δείτε τόσο έντονα τέτοια φαινόμενα. Μπορείς να φλερτάρεις άνετα μία μουσουλμάνα, να σε φλερτάρει κι εκείνη, φαντάζομαι και παρακάτω, δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σας πω. Επίσης, οι ίδιοι παραδέχονται ότι και πίνουν και τρώνε χοιρινό κτλ, αλλά στα σπίτια τους. Άρα, βλέπει κανείς ότι ορισμένα πράγματα τείνουν προς 'νομιμοποίηση', απλώς η ασφυκτική σε ορισμένα θέματα θρησκεία θα λέγαμε ότι καθυστερεί την εξέλιξη. Τώρα, οκ μήν κοιτάμε την Τουρκία ή γενικά τα προς ανατολάς μουσουλμανικά κράτη... Είναι γεγονός ότι τα πράγματα είναι λίγο σκοτεινά.
Επίσης, επειδή αναφέρθηκε ο Αραβικός κόσμος...
Έχοντας διαβάσει λίγα έως ελάχιστα πράγματα σχετικά με μεμονωμένα γεγονότα της Αραβικής περιόδου που αντιστοιχεί χρονολογικά στον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα, έχω να πω ότι οι άνθρωποι είχαν σημειώσει αξιοσημείωτο επίπεδο πολιτισμού και εξέλιξης, τόσο σε επιστημονικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Βέβαια, αυτό αναφέρεται μόνο σε συγκεκριμένες κάστες του πληθυσμού και όχι σ' όλο τον όγκο του, καθώς οι χαμηλές τάξεις ήταν πάντα εκείνες με τους φοβερούς περιορισμούς και απαγορεύσεις.
Και πάντα διακρίνεται η απίστευτη άνεση στη βία, είτε αυτή είναι προς τους 'άπιστους' είτε προς τις γυναίκες (που ήταν κτήματα) είτε προς τους εγκληματίες... Πράγματα που ξεπεράστηκαν μετά την Αναγέννηση στην Ευρώπη (δυστυχώς όχι εντελώς...)
Συγγνώμη για την πολυλογία.
-
Εμεις τα εχουμε ξεπερασει ολα αυτα... δεν βλεπεις ολες τις γριες με τις μαντηλες μες τα μαυρα...
Ωραια το φτιαξαμε το τζαμι, τωρα ερχονται καποιοι ινδοι και θελουν να φτιαξουν ενα ναο διπλα στο σπιτι σας για την κυρια των ποντικιων
http://cj_whitehound.madasafish.com/Rat ... eshnok.htm
Ρωτηστε τις γυναικες σας καλυτερα
Ειναι ιερο να τρωνε και να πινουνε απο εκει που εχουν φαει τα ποντικια, το σαλιο τους ειναι ολα τα λεφτα.
-
BTW δεν το ήξερα ότι ο Ανδρούτσος ήταν μουσουλμάνος. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σημασία, εφόσον ήταν κι αισθανόταν Έλληνας και έπεσε για την πατρίδα του. Είπαμε, ανεξιθρησκεία!
Βασικά, δεν έχει καμία σημασία επειδή έπεσε για την πατρίδα ΜΑΣ! Αν είχε πέσει για των άλλων, θα είχε!
Eπι τουρκοκρατιας ολοι μουσουλμανοι ηταν,για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο.Οπως τωρα ειμαστε ολοι χριστιανοι γιατι εχει αλλαξει η καθεστωτιαία ιερατικη τάξη.
Τζαμί στην Αθήνα - ναί ή όχι?