-
nasos79
Ένταξη: 19 Σεπ 2002
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Δημοσιεύθηκε: 25/03/06 5:34 Θέμα δημοσίευσης: Re: Evo for Sale- Πωλητής Υπόδειγμα-Τιμή Λογικότατη
georgekos έγραψε:
4. παρόλα αυτά, μιας και είχα μπει ήδη στην διαδικασία, θα προχωρούσα στην αγορά του αυτοκινήτου εάν δεν ανακάλυπτα πως ούτε σύστημα μπλοκαρίσματος φρένων (ABS) διέθετε!!!! Εξοπλιστικό στοιχείο ασφάλειας υποχρεωτικό από τον νόμο σε όλα τα αυτοκίνητα του 2006 όπως αρχικά άφηνε να εννοηθεί στην διαφήμισή τουΕγώ τώρα να γίνω μ@λ@κ@ς;;;
Με τέτοια εμπλοκή στο χώρο της αυτοκίνησης, ο κύριος δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει ABS;
Μήπως μας δουλεύουν ψιλό γαζί ορισμένοι και εμείς απλά ψαρώνουμε;;;
ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΙΑ(ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ) ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
-
lefos-WRX
Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Κηφισια, Αθηνα
Δημοσιεύθηκε: 25/03/06 7:11 Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω ακουσει αλλη φορα για αγορα αυτοκινητου δια αλληλογραφιας... Εγω που το εφερα απο τη Γερμανια, ειχα στειλει ανθρωπους να το δουνε..
Εδω μια τηλεοραση αγοραζουμε και κανουμε μια σχετικη ερευνα αγορας... Ποσο μαλλον οταν προκειται για αυτοκινητο και μαλιστα επιδοσεων..Κατι μου βρωμαει στην ολη υποθεση αλλα ειναι γεγονος οτι εχουν ακουστει πολλα για τη συγκεκριμενη εταιρια...
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΔΗΓΩ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΦΩΤΟ
-
Δεν ξέρω αν υποκρύπτεται τίποτα άλλο πίσω από αυτή τη δημοσίευση -τα επώνυμα στοιχεία δεν είναι απαραίτητα ένδειξη εγκυρότητας, το θέμα είναι πάντως προς διερεύνηση- αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές φήμες, από ανεξάρτητες πηγές που συγκλίνουν στο αυτό:
H Μ.Power ή Maimou Power είναι από τις πιο απατεωνίστικες εταιρείες που υπάρχουν.
Έχω ακούσει άπειρα περιστατικά που μιλάνε για μαιμουδεμένα Evo και Impreza, μετατροπές από νορμάλ 1.6 σε Extreme, μαιμού 22Β κλπ, μεταχείρισμένα ανταλλακτικά που περνιούνται για καινούργια και πολλές άλλες ιστορίες για αγρίους.Θα παραδεχόμουν το περιοδικό που θα έκανε ΤΗΝ έρευνα, για να δούμε τι από όλα αυτά αληθεύει...
(Όνειρα...) -
Ο χρήστης georgekos έγραψε:
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΦΩΤΟ
Για αρχή, προτείνω να πατάς το πλήκτρο 'quote' που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία κάθε post. Θα σε βοηθήσει να απαντάς σε κάποιον χρήστη.
Οδηγίες για το πως να δημοσιεύσεις φωτογραφίες, θα βρεις εδώ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=13504 -
Pai Mei
Ένταξη: 04 Μάρ 2005
Δεν ξέρω αν υποκρύπτεται τίποτα άλλο πίσω από αυτή τη δημοσίευση -τα επώνυμα στοιχεία δεν είναι απαραίτητα ένδειξη εγκυρότητας, το θέμα είναι πάντως προς διερεύνηση- αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές φήμες, από ανεξάρτητες πηγές που συγκλίνουν στο αυτό:
ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ
-
Μια πανευκολη λύση για να ανεβάσεις εικόνες ειναι το http://imageshack.us/
εκεί πατάμε το κουμπί 'browse' , βρίσκουμε την εικόνα απο το δίσκο μας και πατάμε το κουμπάκι 'host it', ύστερα αντιγράφουμε το περιεχόμενο στο κουτάκι που είναι αριστερά απο εκεί που λέει 'Hotlink for forums (1)' και το βάζουμε όπως είναι στο ποστ μας και τελειώσαμε.
-
Φιλε georgekos, μιλας για ενα μπορντω Lancer-Cedia?
-
Φιλε georgekos, μιλας για ενα μπορντω Lancer-Cedia?
-
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΒΑhttp://img20.imageshack.us/my.php?image ... zed1pr.jpg
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ
-
georgekos κανένας υπαινιγμός. Μην παρεξηγείς.
Αυτό, που έγραψα είναι ότι τα στοιχεία, δεν είναι από μόνα τους τεκμήρια εγκυρότητας, για τον απλό λόγο, ότι θα μπορούσαν να είναι πλασματικά, χωρίς να υποννοώ ότι είναι.
Το καλύτερο, που θα μπορούσες να κάνεις, είναι, εκτός της αναφοράς στο ΙΝΚΑ, μία αγωγή εναντίον της εταιρείας. Έχει το μειονέκτημα των δικαστικών εξόδων [τα οποία όμως αν δικαιωθείς στα πληρώνει ο εναγόμενος], και είναι και χρονοβόρα αλλά αξίζει, εφόσον πιστεύεις ότι αδικήθηκες, και μπορείς και να το αποδείξεις.
Εύχομαι να βρεις το δίκιο σου σύντομα.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Δεν εχω ακουσει αλλη φορα για αγορα αυτοκινητου δια αλληλογραφιας... Εγω που το εφερα απο τη Γερμανια, ειχα στειλει ανθρωπους να το δουνε..
Εδω μια τηλεοραση αγοραζουμε και κανουμε μια σχετικη ερευνα αγορας... Ποσο μαλλον οταν προκειται για αυτοκινητο και μαλιστα επιδοσεων..Κατι μου βρωμαει στην ολη υποθεση αλλα ειναι γεγονος οτι εχουν ακουστει πολλα για τη συγκεκριμενη εταιρια...
Εδω αλλοι βρισκουνε γκομενα απο φωτογραφιες στο ιντερνετ
Στο αυτοκινητο θα κολλησουν ?Ολο το θεμα ειναι χαλια.. αρχης γενομενης απο τον τιτλο
-
ok, οι διευκρινίσεις σας ήταν κατατοπιστικές.
Ό,τι κι αν μεσολάβησε έπρεπε να σας επιστραφεί η προκαταβολή, ένας σωστός επαγγελματίας πιστεύω οτι αυτό θα έκανε. -
φίλος που έχει απευθυνθεί στο ίνκα δεν βρήκε άκρη. Αντιθέτως στη γραμματεία καταναλωτή του υπουργείου έμεινε πολύ ικανοποιημένος. Και αφού έχεις όλα αυτά τα αποδειχτηκά που λες..no problem.
ΥΓ ο φίλος είχε πάρει τον..φουσκωτό καναπέ που διαφημίζουν στα κανάλια και τον πατάνε φορτηγά. Έσκασε 2 φορές πάνω στη βδομάδα -
τι φορτηγο ειχε ο φιλος σου;
-
Εμενα ο Οικονομιδης πηγε να με κλεψει με επιταγες της Μεβα..Παρολιγο να του δωσω προκ/λη 6εκατ. και το υπολοιπο αντι να μου το κανει χρηματοδοτηση ηθελα να πληρωνω επιταγες εναντι τριτων για τη Μεβα.. Οταν το καταλαβα πηρα δρομο..
Συν οτι ενας κολλητος μου στη Σουμπαρου ελλας μου ειπε οτι τα ιμπρεζα της μεβα ειναι ολα μετατροπη..
Μεσα σε 10ημερες ο Οικονομιδης μετατρεπει γυμνα 16αρια ιμπρεζα σε ΣΤΙ 265 και 300 ιππων..!!!
Ο ιδιος παραδεχθηκε οτι τα φερνει απο Ιαπωνια και τα μοτερ και τα διαφορικα τα αγοραζει με το κιλο και του ερχονται πολυ φθηνα... -
εγώ παιδιά τακτοποιήθηκα
κατατέθηκαν τα χρήματα και καλή τύχη στον επόμενοευχαριστώ την Κα Χαμηλοθώρη που κράτησε τις ισορροπίες και τα προσχήματα
-
[quote='georgekos']εγώ παιδιά τακτοποιήθηκα
κατατέθηκαν τα χρήματα και καλή τύχη στον επόμενοευχαριστώ την Κα Χαμηλοθώρη που κράτησε τις ισορροπίες και τα προσχήματα[/quo
Σωθηκες μεγαλε....ουτε να το συζητας...
-
Προσοχη με τα λαμογια δαγκωνουν πολυ δυνατα
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εμενα ο Οικονομιδης πηγε να με κλεψει με επιταγες της Μεβα..Παρολιγο να του δωσω προκ/λη 6εκατ. και το υπολοιπο αντι να μου το κανει χρηματοδοτηση ηθελα να πληρωνω επιταγες εναντι τριτων για τη Μεβα.. Οταν το καταλαβα πηρα δρομο..Συν οτι ενας κολλητος μου στη Σουμπαρου ελλας μου ειπε οτι τα ιμπρεζα της μεβα ειναι ολα μετατροπη..
Μεσα σε 10ημερες ο Οικονομιδης μετατρεπει γυμνα 16αρια ιμπρεζα σε ΣΤΙ 265 και 300 ιππων..!!!
Ο ιδιος παραδεχθηκε οτι τα φερνει απο Ιαπωνια και τα μοτερ και τα διαφορικα τα αγοραζει με το κιλο και του ερχονται πολυ φθηνα...Και μετά αναρωτιόμαστε πώς γίνονται τα φράγκα... Με κομπίνες φυσικά! Προφανώς ηλίθιοι υπάρχουν και θα υπάρχουν! Αλλιώς ο Οικονομίδης αυτός θα ήταν πίσω από κάγκελα, έτσι;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εμενα ο Οικονομιδης πηγε να με κλεψει με επιταγες της Μεβα..Παρολιγο να του δωσω προκ/λη 6εκατ. και το υπολοιπο αντι να μου το κανει χρηματοδοτηση ηθελα να πληρωνω επιταγες εναντι τριτων για τη Μεβα.. Οταν το καταλαβα πηρα δρομο..
Συν οτι ενας κολλητος μου στη Σουμπαρου ελλας μου ειπε οτι τα ιμπρεζα της μεβα ειναι ολα μετατροπη..
Ο ιδιος παραδεχθηκε οτι τα φερνει απο Ιαπωνια και τα μοτερ και τα διαφορικα τα αγοραζει με το κιλο και του ερχονται πολυ φθηνα...Και μετά αναρωτιόμαστε πώς γίνονται τα φράγκα... Με κομπίνες φυσικά! Προφανώς ηλίθιοι υπάρχουν και θα υπάρχουν! Αλλιώς ο Οικονομίδης αυτός θα ήταν πίσω από κάγκελα, έτσι;
Παταει στην αγαπη μερικων για την αυτοκινηση...Ο δε χειροτερος ειναι ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ο αδερφος του..Δε θελω να πω αλλα..Ο φιλος μου πηρε το Φορεστερ 2.5ΧΤ και το σασμαν εσπασε στα 2500χμ..Οταν το πηγε στη σουμπαρου ελλας διαπιστωσαν οτι το σασμαν ηταν αγνωστου προελευσεως.Η δε μεβα αρνηθηκε τα παντα βεβαια..Το κοστος εφθασε τα 5500 ευρω..!!!! Ο Κλεανθης απειλησε οτι θα του καψει το σπιτι αν συνεχισει με δικαστηρια..Ο δε φιλος μου υπεβαλλε μυνηση και η Μεβα πληρωσε συνολικα το ποσο των 14000 ευρω στο φιλο μου..
Evo for Sale- Πωλητής Υπόδειγμα-Τιμή Λογικότατη