-
Μακάρι
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Απαράδεκτο τέτοια εταιρία να μην έχει τη θέση που της αξίζει και στην Ελλάδα.
Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική δεν ήρθε το CX5 στην Ελλάδα - από τα καλύτερα suv - και ήρθε το CX7 (καλώς ήρθε βέβαια κι αυτό...)Εχω την εντυπωση οτι το cx5 βγηκε πολυ αργοτερα απο το cx7 και οταν πλεον ειχαν ολα παγωσει στο Ελλαδα.....
Για να δουμε τι θα γινει με το restart....Και αν θυμαμαι καλα το Cx5 ηταν και 2λιτροαπαγορευμενοκοστοβορο αναμεσα στον ανταγωνισμο των 1,4 και 1,6!
Αυτη την στιγμη ολα τα μοντελα της σε ολες τις κατηγοριες ειναι εκπληκτικα. Κριμα ...
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Επειδή μερικοί υποστηρίζουν ότι όλα τα αυτοκίνητα είναι ίδια, ορίστε η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό ιαπωνικό και σε τρία μέτρια κορεάτικα.
http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-n ... dou-videos
-
Κλεβεις εκκλησια οταν συγκρινεις το πατημα ενος mazda 6 ,με οτιδηποτε αλλο.......
-
Πραγματικά απορώ πώς η ελληνική αγορά σηκώνει κατασκευαστές όπως η Opel και η Citroen, και δε μπορεί να σηκώσει τη Mazda...
-
Τα Mazda είναι ακριβά λόγω του Made in Japan και επίσης έχουν διλιτρους ατμοσφαιρικούς που δεν ταιριάζουν με την ελληνική φορολογία.
-
Μη λέμε βλακείες, μια χαρά είναι οι άλλες εταιρίες. Ας έβρισκαν οι Ιάπωνες ένα καλό αντιπρόσωπο αντί να έχουν συνέχεια προβλήματα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα Mazda είναι ακριβά λόγω του Made in Japan και επίσης έχουν διλιτρους ατμοσφαιρικούς που δεν ταιριάζουν με την ελληνική φορολογία.Έχω την αίσθηση πως σε ενδεχόμενη επιστροφή της η Mazda θα έμπαινε τιμολογιακά κάπου μεταξύ VW και Ford, όπως και στο εξωτερικό. Δε θυμάμαι όμως πού έπαιζε πριν την αποχώρησή της.
Οι κινητήρες της είναι μεν μεγάλοι λόγω φιλοσοφίας, αλλά με λίγους ρύπους και χαμηλή κατανάλωση, οπότε σε ένα φορολογικό σύστημα που στηρίζεται στους ρύπους, όπως το ελληνικό, θα ήταν οικονομικοί. -
Ο χρήστης bouranitis έγραψε:
Έχω την αίσθηση πως σε ενδεχόμενη επιστροφή της η Mazda θα έμπαινε τιμολογιακά κάπου μεταξύ VW και Ford, όπως και στο εξωτερικό.Στην Αγγλία είναι συνήθως ακριβότερα από τα αντίστοιχα VW.
Οι κινητήρες της είναι μεν μεγάλοι λόγω φιλοσοφίας, αλλά με λίγους ρύπους και χαμηλή κατανάλωση, οπότε σε ένα φορολογικό σύστημα που στηρίζεται στους ρύπους, όπως το ελληνικό, θα ήταν οικονομικοί.
Σαν να ξεχνάς το τέλος ταξινόμησης και το τεκμήριο που πάνε με τα κυβικά, όπως επίσης και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Μόνο τα τέλη κυκλοφορίας πάνε με το CO2 και αυτό είναι μικρό πρόβλημα σε σχέση με τα αλλά τρία.
-
Ο χρήστης bouranitis έγραψε:
Τα Mazda είναι ακριβά λόγω του Made in Japan και επίσης έχουν διλιτρους ατμοσφαιρικούς που δεν ταιριάζουν με την ελληνική φορολογία.
Έχω την αίσθηση πως σε ενδεχόμενη επιστροφή της η Mazda θα έμπαινε τιμολογιακά κάπου μεταξύ VW και Ford, όπως και στο εξωτερικό. Δε θυμάμαι όμως πού έπαιζε πριν την αποχώρησή της.
Οι κινητήρες της είναι μεν μεγάλοι λόγω φιλοσοφίας, αλλά με λίγους ρύπους και χαμηλή κατανάλωση, οπότε σε ένα φορολογικό σύστημα που στηρίζεται στους ρύπους, όπως το ελληνικό, θα ήταν οικονομικοί.Τα Mazda ειτε κακα ειτε καλα παντα απο τσιμπημενα ως ακριβα ηταν στην Ελλαδα και ομοιως και τ ανταλλακτικα στο επισημο δικτυο και εν συγκρισει με αλλους κατασκευαστες. Ειναι πολυ κριμα παντως να μην ερχονται γιατι ειναι οτι πιο ενδιαφερων απο ιαπωνια μερια.
Το θεμα δεν ειναι τα τελη αλλα το τεκμηριο και το τελος ταξινομησης, σε συνδυασμο οτι πολυς κοσμος και σωστα κατα την αποψη μου δεν ακουμπα 2λιτρο γιατι δε ξερεις πως θα τους τη βαρεσει και αν αποφασισουν ν αλλαξουν τα τελη τους παλι, ασχετως ρυπων. -
http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... r-tis-fiat
θα γίνουν και μάγκες στο τέλος -
Το καλο του θεματος, οτι πιθανοτερο να ερθει αυτο εδω!
-
και θα ερθει και θα εχει και την αναλογη ιπποδυναμη.
-
Καλα,με το σημα της Alpha Romeo δεν λεγανε οτι θα βγει;;;; αλλαξε κατι;;;θα βγαλει και η Α R;;;
-
Κρίθηκε ότι οι Alfa πρέπει να είναι πιο ξεχωριστές και Made in Italy. Οπότε το κληρονόμησε η Fiat το project.
-
Φως στην άκρη του τούνελ
Το νέο 3 στην Ελλάδα.http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... -mazda3-15
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ ευχάριστα νέα, μακάρι να επαναλειτουργήσει σύντομα το δίκτυο. Βέβαια διαβάζοντας τον πίνακα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ψάρωσα με τα 5 λίτρα/100 κατανάλωση (εργοστασιακή κατανάλωση). Και το 10.7 στο 0-100 που δίνει το εργοστάσιο αισιόδοξο μου φαίνεται. Αλλά ο 1.5 skyactiv-D έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εδώ. Σχεδιαστικά και ποιοτικά η εταιρεία έχει κάνει άλματα, αν και οι τιμές είναι ανταγωνιστικές δεν βλέπω τον λόγο να μην πάρει ένα ικανοποιητικό μερίδιο της αγοράς.
-
Οταν ερθει η ανάπτυξη
http://jalopnik.com/the-mazda-rx-vision ... 1739072044 -
Μπροστινη και πλαινη οψη,ειναι
Πισω εχει ενα θεματακι...... -
Πισω θυμίζει το τελευταίο RX7
Πολύ όμορφο.
Λένε πάλι για wankel. Δεν καταλαβαίνω την επιμονή τους σε αυτή την αναξιόπιστη και βενζινοβορα επιλογή τους...
MAZDA FORUM