-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μην ξεχνάτε ότι πολλά εισήχθησαν από τον παραεισαγωγέα Auto Profit.Χμμ αν θυμάμαι καλά είναι αγορασμένο από εκεί, αλλά δεν ήξερα ότι δεν είναι επίσημος εισαγωγέας
-
και απ τον Μπουτση επισης
-
Υπαρχει ακομα ενα σ αυτο το χρωμα (πετρολ οπως το ξερω εγω να το λενε) στο car.gr οποτε λιγο δυσκολο να τα βαψαν και οι 2 ολοιδιο χρωμα.. και κιτρινα εχω δει και σκουρο μπλε..
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε παίδες, κάποιος εδω μέσα μου είχε στείλει ένα πμ για ένα καλό σέρβις για mazda στην αθήνα, για (ξανα)δωστε τα φώτα σαςΣκουφουλας Ανδρέας......Λ.Χασιάς 117 στο Ίλιον(ΔΊΠΛΑ ΣΤΗ SHELL!!!)
-
Dank je
-
-
Απ' ότι φαίνεται υπήρχε ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων. Ο κεντρικός εισαγωγέας το έφερνε μόνο σε 4 αλλά υπήρχε και παραεισαγωγή.
Ανάμεσα σε κάποιες αψυχολόγητες μου αγορές το ΡΧ8 έφαγε άκυρο από μένα για το πορτμπαγκάζ (βασικά για το στενό του άνοιγμα) και τα διαθέσιμα χρώματα του. Δεν το μετάνιωσα βέβαια αλλά σε εμφάνιση πάντα το θεωρώ από τα ομορφότερα ιαπωνικά. Στα λοιπά όμως ακόμα με αμφιβολίες είμαι.
-
Θέλω να ρωτήσω εαν γνωρίζετε πόσο πάνω κάτω θα αγοράσει κάποιος έμπορος ενα Mazda Mx5 1.8, μοντέλο του 2008 με ανταλλαγη....γιατι πουλαω ενα και δυστυχώς δεν βρίσκω αγοραστή....
-
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω εαν γνωρίζετε πόσο πάνω κάτω θα αγοράσει κάποιος έμπορος ενα Mazda Mx5 1.8, μοντέλο του 2008 με ανταλλαγη....γιατι πουλαω ενα και δυστυχώς δεν βρίσκω αγοραστή....Με τα χαρακτηριστικά που δίνεις μέση τιμή στο car.gr είναι 10.000€, έλα που όμως υπάρχουν τώρα πια και mk3 από 6.500€ - 7.000€.
Αν υπολογίσεις το κέρδος του κάθε έμπορα μπορεί να κυμαίνεται από 500€ έως και 1500€ μπορείς να το συσχετίσεις με την τιμή που το έχεις βάλει εσύ.
Προσωπική μου άποψη είναι να το πουλήσεις σε έμπορο μόνο αν έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη. -
αν ειναι απλο μοντελλο στα 6000 θα φυγει ευκολα. Δυστυχως, οι πιο πολλοι, τα αμαξια-χαβαλε, 2α και 3α, τα καταργουν και ζητουν χρηστικα αμαξια (καθημερινα). Τι τιμη το εχεις και δεν φευγει διοτι μερακληδες-μπατιρηδες παντα υπαρχουν.
Δωσε κανα λινκ της αγγελιας σου η βαλτο εδω μεσα να το δουμε. -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
αν ειναι απλο μοντελλο στα 6000 θα φυγει ευκολα. Δυστυχως, οι πιο πολλοι, τα αμαξια-χαβαλε, 2α και 3α, τα καταργουν και ζητουν χρηστικα αμαξια (καθημερινα). Τι τιμη το εχεις και δεν φευγει διοτι μερακληδες-μπατιρηδες παντα υπαρχουν.
Δωσε κανα λινκ της αγγελιας σου η βαλτο εδω μεσα να το δουμε.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3648697/
Αυτο είναι το αυτοκίνητο
Δε μπορω να το δώσω χαμηλότερα, καινούργιο κόστισε 26.000 και το dsc δεν υπάρχει εύκολα σε 1.8
Πόσο να το πάρει έμπορος σε ανταλλαγή;;; -
Δωσε κανα λινκ της αγγελιας σου η βαλτο εδω μεσα να το δουμε.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3648697/
Αυτο είναι το αυτοκίνητο
Δε μπορω να το δώσω χαμηλότερα, καινούργιο κόστισε 26.000 και το dsc δεν υπάρχει εύκολα σε 1.8
Πόσο να το πάρει έμπορος σε ανταλλαγή;;;Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, εύχομαι να πέσει σε καλά χέρια
-
Αυτο είναι το αυτοκίνητο
Πόσο να το πάρει έμπορος σε ανταλλαγή;;;το ποσο εκανε καινουργιο αστο, διοτι ισχυει οταν υπαρχει ζητηση....και επιλεγεις εσυ τον πελατη (δυστυχως).
Και εγω εδωσα αμαξι των 60,000 (7-ετιας), στα 7χιλιαρικα, οπως και πολλοι αλλοι..
Το ειχα ξεκινησει απο τα 17 και εκανα 1 χρονο. Στην αρχη οταν μου εδιναν 15 ελεγα απαπα...βεβαια και εγω με τη σειρα μου πηρα με τα 7 χιλιαρικα ενα αμαξακι που ειχα σταμπαρει, που αρχικα ειχε 17 (4-ετιας)...μια η αλλη δηλαδη..και 17 να το εδινα το δικο μου παλι το ιδιο αμαξι θα επαιρναμ αλλα στα 17 και αυτο....οποτε ολα καλα.Η τιμη ενος προιοντος ειναι αυτη που ειναι διατεθειμενη η αγορα να δωσει (δες και τη φουσκα των ακινητων...που αγοραζαν σαν τρελλοι διαμερισματα στα 3 χιλιαρικα το μετρο..απλα η αγορα τα εδινε)
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ........
O ΔΗΜΑΣ που ειναι και εμπορας, τι σου ειπε?...
εγω το δικο μου το παω στον ΝΟΜΙΚΟ αλλα δεν ειναι εμπορας.Δινω ενα 2λιτρο NC '2007 με τα μισα χλμ (53000) στα 9000 (δεν θελω να το πολυδωσω dhladh, δεν με καιει) και η καλυτερη προταση που ειχα απο εμπορο ηταν 7000....αντε 7500 (αν συμφωνουσε και ο συνεταιρος του). Φυσικα δεν το εδωσα.Ιδιωτης δεν πηρε τηλεφωνο κανενας, ενω ο εμπορας το ηθελε για εξαγωγη εκει που τα 2λιτρα δεν τα σκιζουν τοσο.
Περυσι ειχα δωσει ενα NC Base χωρις κλιματισμο υφασματινα καθ και βινυλιο οροφη στα 7000 (του 08 με 64000) σε μετρια κατασταση εξωτερικα και αθλιο μεσα αλλα αριστο μηχανικα, και με μπαλωμα στο μηκος της οροφης. Οι πιο πολλοι ιδιωτες, και ηταν αρκετοι, μου το ζηταγαν 6000.... και με πολλα σου ξου μου. Ενας μονο εδωσε 7 και δεχτηκα α-με-σως, ενω η τιμη αγγελιας μου ηταν 7600. ΑΥΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ
Δεδομενου οτι ο κοσμος φοβαται φετος πιο πολυ να ξοδεψει, αν και το δικο σου ειναι πολυ καλυτερο απο το 1800αρι μου, νομιζω 6500 ευρω μαξ θα τα παρεις, αν εχεις υπομονη, απο ιδιωτη. Μην πεσεις κατω απο 6...αφου εκει αρχιζουν τα παληα μοντελλα (NBFL). Αν εχεις τα μετρητα στο χερι και εσυ τοτε μιλας διαφορετικα οταν πας να παρεις κατι αλλο (πχ ΜΙΝΙ)....
Ο εμπορας θα σε πηδηξει 2 φορες,,,1 φορα οταν στο παιρνει, και 1 φορα στην ανταλλαγη...Δεν νομιζω να υπαρχει εμπορας που να σου δινει μετρητα, αυτον τον καιρο, χωρις ανταλλαγη, και χωρις να ειναi ξεφτιλα η τιμη.
υποθετω οτο ψαχνεις για κατι πιο χρηστικο σε ανταλλαγη....
εχω ακουσει για εμπορα που αγοραζει ΜΧ5 ...σε σχετικα λογικες τιμες (απο σχετικο φορουμ)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3689696/ δες αυτον, σε αυτη την αγγελιαΒαλε και κατι αν σου πει οτι δεχεται να παρεις το ΜΙΝΙ του, που γουσταρεις
καλη τυχη και πες μας τι εγινε, αν θες.
-
Παιδια ευχαριστω. Νομίζω φαίνεται πως αν και εχω κανει χιλιόμετρα, το miataki ειναι full extra και καλο συντηρήμενο.
Βρήκα αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3299166/Ο έμπορος μου παίρνει το mx5 6.000 και ζητάει αλλα 7.500, δηλαδη όσο λέει η αγγελία.
Λέτε να παζαρεψω, αξίζει ; Του είπα για μετρητοις πως θα πληρώσω, και περίμενα καλύτερη προσφορά
Το Mini Cooper της αγγελίας μου κανει . -
δες το ποστ μου απο πανω....γιατι γραφαμε μαζι
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
δες το ποστ μου απο πανω....γιατι γραφαμε μαζιΤο είδα ,τι λες εσυ, αξίζει να το προχωρήσω;;;
-
Δε βρίσκω την παραμικρή λογική στην συγκεκριμένη ανταλλαγή.
Θες οικονομικά;
Είναι μοντέλο ίδιας χρονιάς με το δικό σου, άντε να κόστισε λίγο παραπάνω τότε ως καινούριο και τώρα καλείσαι να το αγοράσεις σε υπερδιπλάσια τιμή από το δικό σου, χωρίς να είναι κάτι που έχει πέραση τη σήμερον στην ελληνική αγορά (π.χ. κάνα σούπερ οικονομικό (βλέπε diesel) ή με πολύ χαμηλά τέλη).
Θες οδηγικά;
Οπωσδήποτε πισωγύρισμα! Ένα προσθιοκίνητο (έστω και από τα πλέον αξιόλογα) δεν μπορεί με τίποτα να σταθεί δίπλα στο Miata σου αναφορικά με το τι αίσθηση σου δίνει το κάθε αυτοκίνητο.Αν θες λοιπόν κάτι πραγματικά σοβαρό, πήγαινε για εκείνη την Elise. Αλλά μην κοιτάς Mini. Ή αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο τάμα και πρέπει οπωσδήποτε να καταπέσεις στην μπροστινή κίνηση, βρες ένα δίλιτρο Clio, κάν΄το ανταλλαγή με το δικό σου συν διαφορά από μέρους τους (τα δίλιτρα είναι τελείως σκοτωμένα πλέον) και θα έχεις ένα καλύτερο αυτοκίνητο από το Mini συν τη διαφορά σε τέλη για δεκαετίες.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ή αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο τάμα και πρέπει οπωσδήποτε να καταπέσεις στην μπροστινή κίνηση, βρες ένα δίλιτρο Clio, κάν΄το ανταλλαγή με το δικό σου συν διαφορά από μέρους τους (τα δίλιτρα είναι τελείως σκοτωμένα πλέον) και θα έχεις ένα καλύτερο αυτοκίνητο από το Mini συν τη διαφορά σε τέλη για δεκαετίες.
100% σωστή κίνηση το Clio.
Αυτό δεν έχει σχέση με το Μίνι.
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... euroclass= -
Να ανταλλαξω το παραπανω mx5 με Clio ούτε λόγος, το βρίσκω καταρχάς άσχημο και 2.0 ,με τίποτα...
Εχω δει 2 fiat 500, abarth esseese, οπου ο έμπορος αγοράζει το δικό μου 5700 και θέλει αλλα 7000... -
Στα 6-7,5 χιλιαρικα βρισκει την επομενη γενια απο το clio rs που παρατεθηκε... και οχι 1-2 υπαρχουν αρκετα να διαλεξει..αν αντεχεις το θεμα διλιτρο (σκεψου οτι αντεχεις να δωσεις 7-8 χιλιαρικα σε ανταλλαγη...) μπορεις να κανεις τραμπα σε καποιον εμπορο χωρις διαφορα πιθανα! και εχεις τα χιλιαρικα στη τσεπη για τελη και οτι αλλο...
Συμφωνω επισης οτι πας να χασεις πολλα λεφτα για οχι καμια σπουδαια 'αναβαθμιση' του αυτοκινητου που οδηγεις με βαση τα λεφτα που πας να δωσεις για ανταλλαγη.. τουλαχιστον στο παραπανω σεναριο απλα αυξανεις τα παγια ,κανεις μια σχετικη αναβαθμιση αλλα δε ξηλωνεσαι κιολας...
MAZDA FORUM