-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δε βρίσκω την παραμικρή λογική στην συγκεκριμένη ανταλλαγή.
Θες οικονομικά;
Είναι μοντέλο ίδιας χρονιάς με το δικό σου, άντε να κόστισε λίγο παραπάνω τότε ως καινούριο και τώρα καλείσαι να το αγοράσεις σε υπερδιπλάσια τιμή από το δικό σου, χωρίς να είναι κάτι που έχει πέραση τη σήμερον στην ελληνική αγορά (π.χ. κάνα σούπερ οικονομικό (βλέπε diesel) ή με πολύ χαμηλά τέλη).
Θες οδηγικά;
Οπωσδήποτε πισωγύρισμα! Ένα προσθιοκίνητο (έστω και από τα πλέον αξιόλογα) δεν μπορεί με τίποτα να σταθεί δίπλα στο Miata σου αναφορικά με το τι αίσθηση σου δίνει το κάθε αυτοκίνητο.Αν θες λοιπόν κάτι πραγματικά σοβαρό, πήγαινε για εκείνη την Elise. Αλλά μην κοιτάς Mini. Ή αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο τάμα και πρέπει οπωσδήποτε να καταπέσεις στην μπροστινή κίνηση, βρες ένα δίλιτρο Clio, κάν΄το ανταλλαγή με το δικό σου συν διαφορά από μέρους τους (τα δίλιτρα είναι τελείως σκοτωμένα πλέον) και θα έχεις ένα καλύτερο αυτοκίνητο από το Mini συν τη διαφορά σε τέλη για δεκαετίες.
Μπορώ να δώσω maximum 13.000, οπότε η Elise ειναι ακριβουτσικη τελικά.
Οτι δύσκολα θα βρω ενα αντάξιο του miata με ανταλλαγη+6.000-7000 χιλιαρικα το ξερω αλλα όχι και Clio -
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
αλλα όχι και ClioΔε σου ειναι αρκετα trendy? το ρωταω οχι ειρωνικα αλλα επειδη κοιτας mini και 500 και αναφερεσαι σχεδον απαξιωτικα σε ενα εξαιρετικο αμαξι οχι μονο ανερτητα αλλα σε σχεση και με αυτα που κοιτας.
Και μιλαω γι αυτο οχι για το παλιοτερο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/?eng ... pg=2&so=pr -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αλλα όχι και Clio
Δε σου ειναι αρκετα trendy? το ρωταω οχι ειρωνικα αλλα επειδη κοιτας mini και 500 και αναφερεσαι σχεδον απαξιωτικα σε ενα εξαιρετικο αμαξι οχι μονο ανερτητα αλλα σε σχεση και με αυτα που κοιτας.
Και μιλαω γι αυτο οχι για το παλιοτερο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/?eng ... pg=2&so=prΔεν μου αρέσει
Δεν λέω εαν ειναι εξαιρετικό οδηγικα, εμένα δεν μου κανει, και σίγουρα δεν θα πάρω 2.0L , το πιο πιθανό να ειναι φοβερό στο δρόμο , οπτικά και μόνο δεν με φτιάχνει -
Οκ σαφεστατος..
Επειδη ειμαστε και στο σωστο θεμα και ειναι και πιο ευκολα συγκρισιμα καθοτι φορανε το ιδιο σημα και εχουν την ιδια κινηση μηπως να σκεφτεις για κανα RX8 που ειναι και σκοτωμενα σα μεταχειρα και θα ναι και αναβαθμιση σε καθε τομεα σχεδον..? -
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
δες το ποστ μου απο πανω....γιατι γραφαμε μαζι
Το είδα ,τι λες εσυ, αξίζει να το προχωρήσω;;;
κατα τη γνωμη μου, αφου δεν σε βολευει το ΜΧ5 (κριμα), κυττα να παρεις κατι στην ιδια ηλικια και ιδιας αρχικης αξιας βαζοντας κατι τις παραπανω...υπαρχουν και καλυτερες επιλογες απο το ΜΙΝΙ σε αυτα τα λεφτα...απο ΤΤ ΒΜW (πιο παληα λιγο, 1800αρια) εως γαλλικα, και αν δεν κανεις χλμ και ασχοληθεις μαζι του, ισως και ΡΧ8.
Ο scotch (μελος εδω) δινει ΤΤ κουπε 2+2 σε αριστη κατασταση και ισως συζηταει-νομιζω και για ανταλλαγη με ΜΧ5...δεν χανεις τιποτα να του στειλεις ΠΜ.
-
Πφφφφφ.... Δεν ξέρω τι να κάνω, με αποτρέπετε και απο το Mini Cooper και απο το fiat 500 abarth, οπότε θα κινηθώ προς αλλού...
Ευχαριστω. -
Κρίμα που το πουλάς....αυτό το αμάξι είναι για μιά ζωή!!!!Μοναδικό........Rethink it ορέ...!!!
-
Έχει περάσει κάποιος υγραέριο σε mazda 3 1,6 να μου πει εντυπώσεις και αν του έβγαλε κάποιο πρόβλημα ο κινητήρας;
-
Φίλος του πατέρα μου έχει βάλει υγραέριο στο 2 1,5. Προσπαθεί να πείσει και τον πατέρα μου για το δικό του αλλά είναι αρνητικός. Το έχει έτσι περίπου ένα χρόνο και ότι έχει πει είναι θετικό.
-
Eυπειθώς αναφέρω ότι το mazda πήγε για σέρβις στο συνεργείο που προτειναν οι συμφορουμίτες, 120 € για λάδια και 3 φίλτρα, και γενικός έλεγχος.
Ο πατέρας είπε ότι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και λεπτολόγοι, του έκαναν μάλιστα κια έξτρα έκπτωση επειδή ήρθε απο μακρυά Ο τυπας τον ρώτησε μάλιστα πώς τον ανακάλυψεΕρώτηση:
Σε 5k θα θέλει αλλαγή τακάκια εμπρός (mazda6 το μοντέλο 2009) έχουμε να προτείνουμε τπτ? κανα site, κάποια συμβουλή για μάρκες κλπ? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eυπειθώς αναφέρω ότι το mazda πήγε για σέρβις στο συνεργείο που προτειναν οι συμφορουμίτες, 120 € για λάδια και 3 φίλτρα, και γενικός έλεγχος.
Ο πατέρας είπε ότι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και λεπτολόγοι, του έκαναν μάλιστα κια έξτρα έκπτωση επειδή ήρθε απο μακρυά Ο τυπας τον ρώτησε μάλιστα πώς τον ανακάλυψεΕρώτηση:
Σε 5k θα θέλει αλλαγή τακάκια εμπρός (mazda6 το μοντέλο 2009) έχουμε να προτείνουμε τπτ? κανα site, κάποια συμβουλή για μάρκες κλπ?Άμα δεν έχει απαιτήσεις γτ να μην βάλει τα τακάκια πρώτης τοποθέτησης ή αυτά του συνεργείου?
-
Προφανώς και δεν έχει απαιτήσεις, αλλά τα ανταλλακτικά της mazda τσούζουν
-
Προφανώς και δεν έχει απαιτήσεις, αλλά τα ανταλλακτικά της mazda τσούζουνΑυτό το ξέχασα, οπότε άκυρο το σχόλιο μου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αυτό το ξέχασα, οπότε άκυρο το σχόλιο μου
απ΄οσο ξερω φορανε galfer και σε ενα φρεναδικο που ειχα ρωτησει μου ειπε 55ευρω περασμενα........
-
Ο πατέρας είπε ότι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και λεπτολόγοι, του έκαναν μάλιστα κια έξτρα έκπτωση επειδή ήρθε απο μακρυά Ο τυπας τον ρώτησε μάλιστα πώς τον ανακάλυψεΟ Ανδρέας είναι πολύ καλός
Τα μαμά τακάκια που φοράνε τα 6άρια είναι συνήθως acebono και δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αν θέλεις κάτι καλύτερο ψάξε για nishibo (κάπως έτσι ...)
-
αυτα τα μοτοργια στο ΡΧ8 εχουν καδενα η ιμαντα?...(γκαμω την ασχετιλα μου...)
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
αυτα τα μοτοργια στο ΡΧ8 εχουν καδενα η ιμαντα?...(γκαμω την ασχετιλα μου...)Δεν χρειάζονται ιμάντα εκκεντροφόρου ή καδένα αν αυτό εννοείς, ένα ιμάντα για τα βοηθητικά έχουν στο εμπρός μέρος, εψτερικά εμπρός έχει μια μικρή καδένα για την αντλία του λαδιού.
http://4.bp.blogspot.com/-cXGKOzvCQEk/T ... Engine.jpg
http://stblogs.motortrend.com/files/200 ... 65980.jpeg
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=10173
''Ωστόσο, τα δυσάρεστα νέα είναι πως η ελληνική αντιπροσωπεία δεν δείχνει διατιθέμενη να εισάγει το νέο 3 λόγω των περιορισμένων επιλογών των εκδόσεων και του υψηλού κυβισμού όταν ο ανταγωνισμός έχει να επιδείξει μικρότερους τούρμπο κινητήρες.''
Δηλαδή αν πλάσαραν το 1.500αρι σαν μια καλή εναλλακτική απέναντι στα diesel και τα μικρά βενζινοκίνητα Auris, Golf 1.2, Leon κλπ, με ατού την Ιαπωνική αξιοπιστία, την ποιότητα κατασκευής, τη χαμηλή κατανάλωση, τη δυναμική σχεδίαση και άλλα, δεν θα πουλούσαν Χριστό όπως και τώρα?? Αν μπορούσαν να πουλήσουν σε μια τιμή αντίστοιχη των προαναφερθέντων, θα έκαναν μια χαρά πωλήσεις. Αλλά άσ'τους να χαντακώνουν μόνοι τους την Mazda, ''παραδέχοντας'' μάλιστα ότι ο ανταγωνισμός έχει Turbo κινητήρες αντίστοιχης ιπποδύναμης με το 3αρι, μικρότερης χωρητικότητας, λες και ο Skyactiv 1.5 τους χάλασε.
ΕΛΕΟΣ. -
Κάτι παραπάνω ξέρουν Τάσο. Προφανώς το αυτοκίνητο λόγω ιαπωνικής κατασκευής και υψηλής εργοστασιακής τιμής θα έβγαινε πολύ ακριβότερο από αυτά που ανέφερες. Άπατο θα πήγαινε...
-
Εγω γενικως δε μπορω να καταλαβω το μελλον της mazda στην Ελλαδα εφοσον ουσιαστικα δε θα φερνουν ΚΑΝΕΝΑ αυτοκινητο της γκαμας..
MAZDA FORUM