-
Απίστευτο μοντέλο και κρίμα που δεν το συνεχίσανε (ελπίζω στο μέλλον να το ξαναδούμε βέβαια).
-
Διαβαζα στο AutoΤσικνοΠεμπτη οτι θα βγει Mazda 6 1,8 με 170 αλογα ατμοσφαιρα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Διαβαζα στο AutoΤσικνοΠεμπτη οτι θα βγει Mazda 6 1,8 με 170 αλογα ατμοσφαιρα.Από το Madame Figaro πιο αξιόπιστη θα ήταν ως πληροφορία...
-
Διαβαζα στο AutoΤσικνοΠεμπτη οτι θα βγει Mazda 6 1,8 με 170 αλογα ατμοσφαιρα.αυτο πρωταπριλια μηπως?
-
Ομολογω πως το AutoTsiknoPempti το πηρα την πρωταπριλια απο το Αγρινιο αλλα ειχε βγει την Μ.Τριτη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Διαβαζα στο AutoΤσικνοΠεμπτη οτι θα βγει Mazda 6 1,8 με 170 αλογα ατμοσφαιρα.
Από το Madame Figaro πιο αξιόπιστη θα ήταν ως πληροφορία...
Νά΄σαι καλά με έκανες και γέλασα
-
ηδη βγηκε το f/l 6 αλλα δεν ακουσα τιποτα για 170........οποτε κατι εγινε εκει στο ayto κατι και μπερδεψανε εταιρειες,μοντελα,κινητηρες κτλ
-
Το 1.8 δεν θα έχει καμία αλλαγή στο μοτέρ (σιγά μην χρειάζεται να του βάλουμε καμιά 25αριά άλογα ...)
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Το 1.8 δεν θα έχει καμία αλλαγή στο μοτέρ (σιγά μην χρειάζεται να του βάλουμε καμιά 25αριά άλογα ...)οτι δεν χρειαζονται ....δεν χρειαζονται αλλα αμα τα ειχαμε δεν θα μας χαλαγαν ε;
-
Διαβαζα στο AutoΤσικνοΠεμπτη οτι θα βγει Mazda 6 1,8 με 170 αλογα ατμοσφαιρα.Να μου πεις πότε θα ρθει να σφάξω τον γλάρο.
-
Αποχαιρετισμός στα όπλα για το καλύτερο ίσως προσιτό σπόρ αυτοκίνητο των 00ς
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=3225 -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Αποχαιρετισμός στα όπλα για το καλύτερο ίσως προσιτό σπόρ αυτοκίνητο των 00ς
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=3225Επιτέλους θα γίνει συλλεκτικό!!!
Τι το παλεύουνε ήθελα να'ξερα... ο wankel πάντα θα βγάζει τρελά ντουμάνια (εκτός και αν γίνει καθαρά υδρογόνου) και πάντα θα καίει ένα σημαντικό ποσοστό παραπάνω από τον ανταγωνισμό!
To αίμα νερό δεν γίνεται...εκτός και αν βρούνε καμιά τρελή πατέντα τα τζαπώνια
330-350 ατμοσφαιρικά (γιατί πλέον τούρμπο και mazda είναι δύο αντίθετες έννοιες) αλογάκια με το ίδιο στήσιμο μπορούν να μας τα δώσουν? Αν όχι καλύτερα να μην το βγάλουν καθόλου και ειδικά με την ονομασία RX-7!Αυτό το αμάξι όσο το ζεις τόσο σιγοτραγουδάς το 'όσο με πληγώνεις (την τσέπη μου) τόσο με πωρώνεις'
Ο βενζινάς πλέον το πλύσιμο μου το κάνει δωρεάν -
o 2.3T της mazda ειναι απο τους καλυτερους της αγορας.......γιατι δεν τον κουμπωνουν στο rx7-8 να κλαψει κοσμος ;:hmmm:
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
o 2.3T της mazda ειναι απο τους καλυτερους της αγορας.......γιατι δεν τον κουμπωνουν στο rx7-8 να κλαψει κοσμος ;:hmmm:Το RX8 εχει 'χτιστει' γυρω απο τον βανκελ .Βαζοντας αλλον κινητηρα θα ηταν αλλο αμαξι.
-
Πιθανόν θα δούμε ξανά turbo rx7.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
o 2.3T της mazda ειναι απο τους καλυτερους της αγορας.......γιατι δεν τον κουμπωνουν στο rx7-8 να κλαψει κοσμος ;:hmmm:
Το RX8 εχει 'χτιστει' γυρω απο τον βανκελ .Βαζοντας αλλον κινητηρα θα ηταν αλλο αμαξι.
Όπως το λέει ο BILL33... το πλαίσιο του RX8 και το στήσιμο του είναι φτιαγμένα μόνο για αυτόν τον κινητήρα και για κανέναν άλλο, αφού προσφέρει πλεονεκτήματα στην κατανομή της μάζας και του κέντρου βάρους που με άλλον κινητήρα θα χάνονταν.
Τώρα για το τούρμπο ρχ7 θα προτιμούσα να ακολουθεί το παράδειγμα των κορυφαίων κατασκευαστών από την Ιταλία παρά από την Γερμανία... δηλαδή ατμόσφαιρα.
Βέβαια δύσκολα να βγάλει 350 άλογα από έναν ατμοσφαιρικό Wankel και ας είναι 1.600cc. Είμαι πολύ περίεργος για την συνέχεια και για το πόσο θα συνεχίσουν να επενδύουν εν μέσω κρίσης σε ένα κινητήρα που κακά τα ψέματα δεν τους έχει φέρει και τίποτα τρελά έσοδα.
Πάντως αν το μέλλον των εναλλακτικών καυσίμων κλείνει προς το υδρογόνο τότε έχουνε σοβαρό πλεονέκτημα και προβάδισμα με τον wankel γιατί προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα εκ γενετής του σε σχέση με τους παλινδρομικούς, καίγοντας υδρογόνο.
-
Παιδιά να ρωτήσω , αν έχει κάποιος από εδώ μέσα το νέο Mazda 3 , sedan?
Σήμερα το έκανα τεστ , φοβερός ο κινητήρας του , μου άρεσε πολύ (σίγουρα απόδίδει παραπάνω από 105 άλογα) .
Αυτήν την εποχή η Mazda δίνει με φοβερή έκπτωση και η τιμή του φτάνει 17.200 στην φουλ έκδοση
Έχει κανείς εμπειρία από το εν λόγω αυτ/το?? -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω , αν έχει κάποιος από εδώ μέσα το νέο Mazda 3 , sedan?
Σήμερα το έκανα τεστ , φοβερός ο κινητήρας του , μου άρεσε πολύ (σίγουρα απόδίδει παραπάνω από 105 άλογα) .
Αυτήν την εποχή η Mazda δίνει με φοβερή έκπτωση και η τιμή του φτάνει 17.200 στην φουλ έκδοση
Έχει κανείς εμπειρία από το εν λόγω αυτ/το??γιατι καθεσε και ρωτας και δεν πας να το παρεις???
(λεω εγω τωρα)
-
αν μου περισσεύαν θα πήγαινα σφαίρα... Όμως επειδή θα χρεωθώ για να το πάρω , όπως καταλαβαίνεις το ψάχνω καλά πρώτα..
Το έκανα τεστ ντραιβ σήμερα πολύ καλό..
Για αξιοπιστία της Μαζντα δεν έχω να πω κάτι αρνητικό...
Ίσως με χαλάσανε λίγο οι εσωτερικοί του χώροι (έχοντας στο νου μου τους χώρους του 6...)
Για πες λοιπόν εντυπώσεις... -
17200 με το κλειδί στο χέρι ή 17200+μεταλλικό χρώμα+πινακίδες-τέλη;
Σε ποια έκδοση; Touring Clima;
MAZDA FORUM