-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
To 6 mps τι τετρακίνηση έχει εγώ νομίζω πως έχει haldex άλλα ένας φίλος μου επιμένει πως έχει κεντρικό διαφορικό και στέλνει μόνιμα δύναμη και πίσω τα φώτα σας.haldex
-
thank's παιδιά αλλά σίγουρα έχει haldex στην ιστοσελίδα της εταιρίας δν αναφέρει το mps .
-
Και μια και γίνεται κουβέντα για MPS: Καινούριο Mazda 6 MPS θα δούμε (για την τωρινή γενιά του 6 εννοώ) ή μπα; Βέβαια αφού δεν έχει βγει so far δύσκολο το κόβω να βγει τώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Επί τη ευκαιρία: γνωρίζετε τις προδιαγραφές του 2λιτρου κινητήρα στο ανανεωμένο 6άρι; Απ' όσο διάβασα έχει διαφορές με τον τωρινό 2λιτρο, αλλά δεν ξέρω αν αλλάζουν και ιπποδυνάμεις, ροπές κτλ.
-
γνωριζουμε τιποτα για νεα γενια μχ5?αν θα φερει κ παλι σκληρη οροφη ,ποτε υπολογιζεται να παρουσιαστει,κινητηρες κ κιβωτια?
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
thank's παιδιά αλλά σίγουρα έχει haldex στην ιστοσελίδα της εταιρίας δν αναφέρει το mps .σιγουροτατα, μου αρεσει πολυ σαν αυτοκινητο και εχει αρκετο γκαζι
πολυ αδικημενο πακετο, οταν διαφοροι παπαρες το συγκριναν με φτερουγες χωρις λογο
ΥΓ οσο για τη μονιμη δυναμη πισω θα μπορουσε να το πιστεψει καποιος απο τη στιγμη που το αυτοκινητο δεν γινεται να σπιναρει αλλα φαινεται απο την κατανομη της ροπης οτι η δυναμη ειναι κυριως μπροστα, το νιωθεις οταν το οδηγας
εκτος αν δε νιωθεις γενικως
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Επί τη ευκαιρία: γνωρίζετε τις προδιαγραφές του 2λιτρου κινητήρα στο ανανεωμένο 6άρι; Απ' όσο διάβασα έχει διαφορές με τον τωρινό 2λιτρο, αλλά δεν ξέρω αν αλλάζουν και ιπποδυνάμεις, ροπές κτλ.
Αν θυμάμαι καλά θα είναι άμεσου ψεκασμού με 151+ ίππους
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά θα είναι άμεσου ψεκασμού με 151+ ίππους
λεγε με DISI
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
γνωριζουμε τιποτα για νεα γενια μχ5?αν θα φερει κ παλι σκληρη οροφη ,ποτε υπολογιζεται να παρουσιαστει,κινητηρες κ κιβωτια?Ακόμα είναι όλα φλου. Λέγεται ότι να ναι...
-
θεωρειτε οτι αξιζει το ανανεωμενο μχ5 rc 2λτ,αυτοματο?βγαινει σε λευκο?επειδη στην ελληνικη ιστοσελιδα δεν το εχουν.. επισης ειχε ακουστει οτι ενας απο τους τομεις την ανανεωσης ηταν κ οι εσωτερικοι χωροι κ οτι το rc εχει ελαφρως περισσοτερο χωρο για το κεφαλι..ισχυει?επειδη ενδιαφερομουν για αγορα αλλα ο σημαντικοτερος λογος ηταν οτι δεν χωρουσα..αλλα σε rc δεν ειχα μπει..μονο με υφασματινη οροφη..
ξενος,ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. -
Χωρίς να το έχω οδηγήσει, το αυτόματο λένε ότι αλλοιώνει εντελώς τον χαρακτήρα του και δεν είναι πια το συμμετοχικό roadster που ξέρουμε... μόνο για όσους δεν ξέρουν να οδηγούν χειροκίνητο δηλαδή... (μα καλά νέο παιδί τί κόλλημα είναι αυτό με τα αυτόματα; ).
-
δεν θα το ελεγα,κολλημα,θα το ελεγα επιλογη(οπως κ τα 5θυρα εναντι 3θυρων,η τα stationwagons εναντι των sedan).δεν ειναι θεμα οτι δεν ξερω να χειριζομαι ενα χειροκινητο κιβωτιο,αλλωστε ημουν κ χρηστης της μεθοδου μυτη τακουνι(με τον δικο μου τροπο λογω σχετικως μεγαλου μεγεθους παπουτσιου..)..
απλως επειδη τις περισσοτερες ωρες στο αυτοκινητο βρισκομαι σε κινηση η χαλαρους ρυθμους κ οχι τοσο συχνα σε εκρηκτικους ρυθμους,απολαμβανω την ανεση που σου παρεχει το αυτοματο κ πλεον δεν την αντικαθιστω με τιποτα..εξαλλου πλεον,ακομα κ το μυτη-τακουνι τα αυτοματα μπορουν να το επιτυχουν κ μονα τους..ακομα βεβαια υπαρχουν αυτοκινητα με χειροκινητο που θα τα αγοραζα οπως το σ2000 κ το σιβικ ταπερ(που δεν εβγαιναν κ αυτοματα)..αλλα το μχ5 δεν ξερω..εξαλλου απο επιδοσεις δεν προσφερει τιποτα ιδιαιτερο..κ ουτε θα το αγοραζα για επιδοσεις..θα το αγοραζα για απολαυσεις σε στροφοδιαδρομες..αλλα δεν ξερω αν κ ποσο μειωνει την αισθηση αυτο το αυτοματο..το μονο που ξερω ειναι καποια αρθρα που διαβασα που ελεγαν οτι το κιβωτιο ειναι λιγο αργο κ ''παλιας κοπης''..πιθανως για τους αρθρογραφους αν δεν ειναι διπλοσυμπλεκτο,δεν αξιζει τον κοπο..
δεν ξερω τι να πιστεψω..
οπως κ να εχει,ευχαριστω για την απαντηση αληθινε δια!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χωρίς να το έχω οδηγήσει, το αυτόματο λένε ότι αλλοιώνει εντελώς τον χαρακτήρα του και δεν είναι πια το συμμετοχικό roadster που ξέρουμε... μόνο για όσους δεν ξέρουν να οδηγούν χειροκίνητο δηλαδή... (μα καλά νέο παιδί τί κόλλημα είναι αυτό με τα αυτόματα; ).οδηγησε ενα 6αρι dsg και τα ξαναλεμε
και γω τα ιδια ελεγα, αλλα ειναι τοσο θεικο
ασε που για να προστατεψω το κιβωτιο μου και να μην ψαχνω για συγχρονιζε ή κιβωτιο ανακατασκευης (και τραβηξω παλι οτι τραβαγα με το σιτροεν) χανω χρονο σε αλλαγες
και μονο που το σκεφτεσαι χανεις χρονο -
Χάνει πολύ σε επιδόσεις πάντως σε σχέση με το χειροκίνητο. Εσύ αποφασίζεις.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Χωρίς να το έχω οδηγήσει, το αυτόματο λένε ότι αλλοιώνει εντελώς τον χαρακτήρα του και δεν είναι πια το συμμετοχικό roadster που ξέρουμε... μόνο για όσους δεν ξέρουν να οδηγούν χειροκίνητο δηλαδή... (μα καλά νέο παιδί τί κόλλημα είναι αυτό με τα αυτόματα; ).
οδηγησε ενα 6αρι dsg και τα ξαναλεμε
Ρε Γιώργο... για το αυτόματο με μετατροπέα ροπής του MX5 μιλάμε, όχι για DSG.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
οδηγησε ενα 6αρι dsg και τα ξαναλεμε
Ρε Γιώργο... για το αυτόματο με μετατροπέα ροπής του MX5 μιλάμε, όχι για DSG.
νομιζα οτι καταδικαζεις γενικα τα αυτοματα (αν και εισαι φερραριστι ) και πιστευεις οτι οι αντρακλες που βγαζουν τα δικα τους λεφτα οδηγουν μονο χειροκινητα , ενταξει εχεις δικιο, λαθος
-
Ferrari F1 Superfast rules!
-
νομιζω οτι ο ρεαλ το ειπε για το αυτοματο του μχ5 κ οχι για ολα τα αυτοματα γενικως..απο εκει κ περα κ το 7ρι που εχω,δεν παει πισω.
το χειροκινητο δηλαδη λετε οτι αξιζει?με φοβιζει το γεγονος οτι μπορει να βγει νεο μοντελο σε λιγο καιρο,με πιθανως βελτιωμενους κινητηρες κ κιβωτια.κ βεβαια λιγος χωρος για πλατες κ κεφαλι ακομα,θα ηταν περισσοτερο απο καλοδεχουμενος,απαραιτητος,θα ελεγα..στο υφασματινο το κεφαλι μου πιεζε την οροφη.. -
το θεμα ειναι ποτε θα βγουν ολα αυτα τα νεα, γιατι αν ειναι να βγουν σε πολυ καιρο σωθηκες
σκεψου τους αλφιστι που πηραν ΤΒ ξεροντας οτι θα βγουν οι multiair
ασχετα αν τους πειραζαμε για αυτο , δε τους χαλασεη μαζντα δε νομιζω οτι εχει εκφρασει σχεδια για το μελλον, αρα προχωρας με ο,τι υπαρχει τωρα
αλλα για να εισαι στις τωρινες σου επιδοσεις+ θα θες το 2λιτρο.. και το σημα ειναι μεγαλοβεβαια απο μιζερος νεοελληνας (κατα ιντο-μεγκαν) θα γινεις κι εσυ κιμπαρης
-
οπως προειπα,δεν μπορω να πω οτι με ενδιαφερουν οι επιδοσεις(με την εννοια του 0-100)..προτιμω να εχει καλη αισθηση κ οδικη συμπεριφορα,κ ας χανει στην ευθεια.εξαλλου δεν νομιζω να υπηρξε κανεις σοφρων που να αγορασε το μχ5 για τις επιδοσεις του..αν με ενδιεφεραν οι επιδοσεις,θα κοιτουσα π.χ. το οπελ gt..η καποιο αλλο μοντελο,υπερσυμπιεσμενο..
παντως για το μχ5,για το 2λτ θα πηγαινα.σας ευχαριστω για τις αποψεις σας παιδες!! -
το 2λιτρο mx5 μια χαρα επιδοσεις εχει, απλα πολλα κυβικα για το ελλαντα απο την αλλη ομως επειδη ειναι ατμοσφαιρικο πισωκινητο θα ειναι πολυ προοδευτικο και η δυναμη του μου φαινεται πολυ λογικη
το οπελ gt ειναι τελειως αλλη κατηγορια σε γκαζια (πιο γρηγορο απο s2000) , αλλα αμα δε μπορεις να εκμεταλλευτεις αυτη τη δυναμη τι να το κανεις
και σε φαναρι να το βαλεις ειναι ζητημα αν θα μπορεσεις να ξεκινησεις καλα
MAZDA FORUM