-
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΛΙΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ.ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (ΤΟΑΣΤΡΑ 1600) ΣΕ ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΣΑΝ 1800 ΠΑΕΙ 2000 ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΤΛ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΗΔΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΛΙΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.PLEASE HELP.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΛΙΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ.ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (ΤΟΑΣΤΡΑ 1600) ΣΕ ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΣΑΝ 1800 ΠΑΕΙ 2000 ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΤΛ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΗΔΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΛΙΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.PLEASE HELP.
-
-
To ASTRA εχει το νεο κινητηρα με τα 140 ΗΡ?
Για ριξε και στο GOLF μια ματια!!!! -
Δες το Golf GT νέο δυνατό πολύ γρήγορο και μόνο 1400cc...
170 άλογα είναι αυτά...
Ασε που έχει και πάρα πολύ πλούσιο εξοπλισμό!!!Για μένα η καλύτερη επιλογή...
Πάρτο για ένα τεστ ντράιβ.. -
focus.-
-
astra χαλαροτατα...
πολυ καλη ποιότητα και design....και καλυτερες επιδόσεις...το focus II κατ΄εμε είναι υπερτιμημένο....
(κοίτα να δείς που θα γίνω και opelakias )
-
edit [Krusenstern] Παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε!
-
Focus..και μάλιστα αν θες σύγκριση στην ίδια τιμή με το 1800 atra παίρνεις 2λιτρο focus με 145 άλογα..Συμφωνώ ότι το astra είναι πιο ενδιαφέρον εξωτερικά αλλά στο δρόμο και ειδικά υπό πίεση δεν έχει καμία σχέση με το focus.Τα είχα οδηγήσει και τα δύο πριν πάρω το focus και δε μετανιωσα για την επιλογή μου....
-
Δίλιτρο Focus.-
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δίλιτρο Focus.-Έτσι!
Εναλλακτικά, ας δει ο φίλος και το Civic 1,8.
-
αν θες φοκους διλιτρο, αλλιως αστρα...
-
Συμφωνω για το Golf αλλα ξεφευγει πολυ στην τιμη ηδη ξεφευγω με το 1800.Οσο για το διλιτρο σκεφτομαι και τα ασφαλιστρα,τελη καθως και την καταναλωση.Οντως εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα το focus και καλυτερα κρατηματα?Αν ειναι ετσι να το ξανασκεφτω αρχισα να τεινω προς την πλευρα του αστρα γιατι μου αρεσει εξωτερικα λιγο περισσοτερο.Βεβαια η ford μου εκανε καιπροσφορα 10 χρονια δωρεαν service.Γι΄αυτο ειμαι λιγακι διστακτικος και το σκεφτομαι ακομα.
-
Στα 2000cc to Golf είναι καλύτερη επιλογή από το focus κυρίως λόγω κινητήρα.
Εφόσον όμως ο φίλος δεν ενδιαφέρεται για 2000cc ας περιοριστούμε στα 1800.
To focus δεν είναι ότι έχει καλύτερα κρατήματα από το Astra. Aπλά είναι κάπως καλύτερα στημένο και με καλύτερη αίσθηση από τα χειρηστήρια.
Αυτό για μένα τουλάχιστον είναι ένας σοβαρός λόγος για να επέλεγα to Focus αντί για το Astra.
Ford όμως δεν θα έπαιρνα με τίποτα για πολλούς και διάφορους λόγους.
Για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις το Golf 1400 με τα 140 άλογα. Και 1400 κυβικά και δύναμη σε τιμή γύρω στα 22Κ.Προσφορά 10 χρόνια δωρεάν service?????
-
ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΜΟΝΜΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στα 2000cc to **Golf **είναι καλύτερη επιλογή(...) -
Με 10 χρόνια δωρεάν service και ακόμα να το πάρεις απόφαση;
-
Μια γνωστη μου πήρε το focus στα 1.6 και μετα απο 8000 ΚΜ εχει αλλαξει πισω φαναρι (εβαζε νερα) και τρομπα βενζινας (εκανε διακοπες). Στην εγγυηση αλλα τραβηξε ζορι μεχρι να το βρουν. (βελμαρ)
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Στα 2000cc to **Golf **είναι καλύτερη επιλογή(...)
Χμμμ. Οk...
Γιατί δεν είναι?? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στα 2000cc to **Golf **είναι καλύτερη επιλογή(...)
Χμμμ. Οk...
Γιατί δεν είναι??αυτό το μοντέλο απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όχι ότι υπήρχε ποτέ, αφού έχει ελάχιστες πωλήσεις, κάτι που ισχύει για σχεδόν όλα τα δίλιτρα μικρομεσαία (πόσες 147, Focus, Mazda 3 κλπ 2.000κ.εκ. κυκλοφορούν; )
Με τις φορολογικές στρεβλώσεις βγαίνει πιο ακριβό από το TSI, με λιγότερα άλογα και αυξημένο κόστος χρήσης, ε ποιος θα το πάρει;
Σε άλλες χώρες είναι πιο φτηνό από το TSI, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού έχει και λιγότερα άλογα και χαμηλότερο κόστος παραγωγής -δεν παίζει ρόλο στη γραμμή παραγωγής πόσα κυβικά είναι το ΜΕΤΑΛΛΟ και η ΛΑΜΑΡΙΝΑ-
OPEL ASTRA GTC 1800 SPORT H FORD FOCUS SPORT 1600 115HP?