-
Πάμε κατασκευαστές.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Έχουν περάσει ποια τα χρόνια, δεν νομίζω να τον φέρουν με αυτόν τον κινητήρα. Αν βάλουν κανέναν 1,8-2,0 με 140-150 αλογα θα είναι μια χαρά
εστω και καθυστερημένη απάντηση
Βενζινοκινητήρας 3.2 λιτρα και πετρελαιο 2,2 νε 160 άλογα και τιμή περίπου στα 42Κ
Κατι λένε και για μικρότερο βενζινοκινητήρα, αλλά μάλλον στο τέλος του χρόνου. Έχει ακούσει κανεί τίποτα;
Εχει το γκρούπ κανα δίλιτρο της προκοπής;Δεν ειναι κακή τιμή για κατηγορία και κυβισμό. Να φανταστείς ότι το προηγούμενο στα 2400cc που είχε πάρει το αμορε μου το 2001 έκανε 16.000.000!! Αντε να δούμε στα 2000 κανένα καλό κινητήρα και καμιά καλή τιμή αλλιώς βλέπω το rav να σκίζετε στις πωλήσεις και στο μέλλον...
-
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και η ιδέα μου… αλλά πολύ ford το εσωτερικό…
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και η ιδέα μου… αλλά πολύ ford το εσωτερικό…Δεν είναι κακό αυτό. Άλλωστε έχω δεί maverick σε κατσάβραχα και να μην ακούγεται τίποτα μέσα.
-
Είδα διαφήμηση στην τηλεόραση . Τί παίζει κυκλοφόρησε ?
Το site της landrover που γραφει στο τέλος της διαφήμησης δεν λέει τίποτα . Μπήκα και ακόμα έχει το παλιό.Ξέρουμε αν ήρθε η πότε έρχετε και σε τι τιμές παίζει ?
Απο κινητήρες τι θα φοράει ?
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και η ιδέα μου… αλλά πολύ ford το εσωτερικό…καμία σχέση, ακόμα και το χειρότερο και φθηνότερο ford είναι πολύ καλύτερο μέσα από το freelander 2. Ειδικά οι ξύλινες επενδύσεις είναι πραγματικά για γέλια.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και η ιδέα μου… αλλά πολύ ford το εσωτερικό…
καμία σχέση, ακόμα και το χειρότερο και φθηνότερο ford είναι πολύ καλύτερο μέσα από το freelander 2. Ειδικά οι ξύλινες επενδύσεις είναι πραγματικά για γέλια.
Πού το είδες . Σε έκθεση ?
και αν ναι σε ποιά ? -
Το είδα στην έκθεση executive cars στο Μαρούσι , πριν 4 μήνες.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το είδα στην έκθεση executive cars στο Μαρούσι , πριν 4 μήνες.και εγώ που νόμιζα σε αντιπροσωπεία και χάρηκα
-
λογικά όπου να'ναι θα έρθει, για κινητήρες δες εδώ:
http://www.landrover.co.uk/gb/en/Vehicl ... rmance.htm
Με μόνο βενζινοκινητήρα τον 3,2 πάντως δε πιστεύω να πουλήσει. Επίσης το Volvo XC90 μου φαίνεται απείρως καλύτερο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το είδα στην έκθεση executive cars στο Μαρούσι , πριν 4 μήνες....kai αποκόμισες αυτήν την εντύπωση;; Παράξενο μου φαίνεται.
Εγώ το είδα πριν μερικές βδομάδες, στην Πάτρα και το αυτοκίνητο από ποιότητα φαίνεται να είναι άλλη κλάση. Καμια σχέση με το απερχόμενο Freelander I.
Kαι βέβαια δε συγκρίνεται το εσωτερικό του με το Μάβερικ. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Βέβαια είχε μια ανοιχτόχρωμη επένδυση ξύλου για την ακρίβεια είναι μια 'γραμμή' ξύλου κάτω από το ταμπλώ που μέσα στο μπεζ δέρμα χανόταν. Εάν βάλεις (λίγο άσχετο αυτό βέβαια με αυτό που συζητάμε) και μερικές αναφορές , δυστυχώς δε θυμάμαι που τις διάβασα, που μιλάνε για μια ποιοτητα κύλισης που κάνει ακόμα και τον οδηγό μιας Χ3 να ...κοιμηθεί, φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο.Τώρα βέβαια με τόσα προβλήματα αξιοπιστίας που έχουν βγάλει τα L.R και με μια τιμή μάλλον απαγορευτική για entry level μοντέλο , μένει να δούμε την εμπορική του πορεία.
Εγώ το ψιλογουστάρω αλλά από αυτά που διαβάζω στο off-road.gr έχω παγώσει κάπως -
Η ποιότητα σε πλαστικά κλπ είναι οκ αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Η επένδυση ξύλου όμως ειναι τραγική, ειδικά εκεί που κάνει κάτι βαθουλώματα
Τουλάχιστον το πρώτο freelander είχε μεν σκληρά πλαστικά (και λάστιχο σε κάποια σημεία αν θυμάμαι καλά) αλλά το εσωτερικό του είχε ένα utility χαρακτήρα που εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ.
Συνολικά δεν αμφιβάλω πως είναι ποιοτικό, όπως και τα ξαδερφάκια του τα volvo, στο εσωτερικό και σε συγκεκριμένα σημεία είναι από μέτριο έως πολύ κακό. Επίσης εξωτερικά μου φαίνεται πολύ άσχημο, το εμπρός μέρος μοιάζει από μεγαλύτερο αυτοκίνητο από το πίσω.
Το Volvo XC90 με παρόμοια μηχανικά μέρη είναι ομορφότερο, ποιοτικότερο, μεγαλύτερο και φαντάζομαι φθηνότερο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το Volvo XC90 με παρόμοια μηχανικά μέρη είναι ομορφότερο, ποιοτικότερο, μεγαλύτερο και φαντάζομαι φθηνότερο.
Ειδικά σε αυτό συμφωνώ . κορυφέο SUV
-
To XC90 είναι και ποιοτικότερο και μεγαλύτερο αλλά το ντίζελ κοστίζει 14 χιλιάρικα παραπάνω από το Freelander και το βενζινοκίνητο 12 χιλιάρικα παραπάνω και αναφέρομαι στην έκδοση 'kinetic' που είναι κυριολεκτικά ξεβράκωτη.
Και χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά έχει λιγότερες εκτός δρόμου δυνατότητες από το Freelander.Το τελευταίο θα το φάει η μαρμάγκα όμως στην ελληνική αγορά έτσι και δεν έρθει με μικρότερη χωρητικότητα. Ούτε συζήτηση
-
Έχεις δίκιο για τις τιμές, είχα λάθος εντύπωση. Όντως το freelander είναι σημαντικά φθηνότερο του XC90.
-
Τιμές που βρίκα στο ΑΤ :
Freelander II 2.2 td4 = 40660
και για το 3.2 = 46000http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... ND%20ROVER
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τιμές που βρίκα στο ΑΤ :
άπατο θα πάει ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τιμές που βρίκα στο ΑΤ :
άπατο θα πάει ...
Δηλαδη δεν θα πεφτει και δεν θα πιάνει πάτο ?
Συμφωνώ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τιμές που βρίκα στο ΑΤ :
άπατο θα πάει ...
Όχι απαραίτητα. Είναι σε άλλη κατηγορία από το παλιό. Και από άποψη μεγέθους, και από κινητήρες. Επιπλέον, είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ καλύτερο από το παλιό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τιμές που βρίκα στο ΑΤ :
άπατο θα πάει ...
Όχι απαραίτητα. Είναι σε άλλη κατηγορία από το παλιό. Και από άποψη μεγέθους, και από κινητήρες. Επιπλέον, είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ καλύτερο από το παλιό.
ναι αλλά δεν απευθύνεται στο κοινό του Discovery ...αλλά στο κοινό του RAV4, Maverick, Cherokee κτλ
την είδαν premium και αυτοί...
Land Rover Freelander II