-
Ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με τον μπομπιρα. Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τη χαρα! Ευχομαι σε ολους να την ζησουν...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με τον μπομπιρα. Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τη χαρα! Ευχομαι σε ολους να την ζησουν...Σου ευχομαι απο εδω και περα τα Χριστουγεννα και οι υπολοιπες παρομοιες εορτες να ειναι καθε χρονο και καλυτερες.
-
Ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με τον μπομπιρα. Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τη χαρα! Ευχομαι σε ολους να την ζησουν...να χαίρεσαι την οικογένεια και πάντα υγεία!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Να σου ζήσει!!
Καλότυχο να είναι!! -
Να σου ζήσει! !!!!
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με τον μπομπιρα. Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τη χαρα! Ευχομαι σε ολους να την ζησουν...........
-
Ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με τον μπομπιρα. Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τη χαρα! Ευχομαι σε ολους να την ζησουν...Να σου ζήσει! Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης filippos100 έγραψε:
η κορούλα μου είναι ενάμιση και μέχρι τώρα με τράβαγε από το αυτιά για να με φιλήσει στο στόμα ... τώρα που αρχίζει και μεγαλώνει της γυρνάω μάγουλο για να μην το κάνει σε κανένα αγόρι στον παιδικό σταθμό και τρελαθώ εντελώςΔεν θα επρεπε να το επιτρεπεις απο την πρωτη μερα,για λογους υγιεινης πρωτιστως και οχι για να αποφυγεις μελλοντικα το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!!!
Να σου ζησει!!!! -
Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!! Να τα δείτε όπως επιθυμείτε!!!
-
Υπάρχει τρόπος σε google λογαριασμό να φτιάξω παιδικούς λογαριασμούς τύπου family για να σεταρω τα ταμπλετ τους;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Υπάρχει τρόπος σε google λογαριασμό να φτιάξω παιδικούς λογαριασμούς τύπου family για να σεταρω τα ταμπλετ τους; -
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Υπάρχει τρόπος σε google λογαριασμό να φτιάξω παιδικούς λογαριασμούς τύπου family για να σεταρω τα ταμπλετ τους;
Είσαι θεός! Ευχαριστώ Αντώνη!
-
Θέλει προσοχή ότι (α) θέλει πείραγμα στο locale, (β) έχει χρέωση, και (γ) δουλεύει με συγκεκριμένες εκδόσεις android. Αλλά δυστυχώς άλλη επίσημη επιλογή δεν υπάρχει.
Άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε το δικό μας λογαριασμό, να ενεργοποιήσουμε φίλτρα και περιορισμένη πρόσβαση στα κινητά/tablets των παιδιών, να τους δώσουμε ονόματα και να τα έχουμε μονίμως υπό επίβλεψη στο Google account.
-
Έχω την εντύπωση ότι η πρώτη επιλογή δεν θα παίξει με τα ταμπλετ τους.
Στην δεύτερη επιλογή τι εννοείς να δώσουμε ονόματα;
Έχω άγνοια από android δυστυχώς!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Αν δεν φοράνε 7.0, τότε όχι, δεν παίζει. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να βάλω το δικό μου account, ονομάτισα τα tablets αναλόγως ποιος τα έχει ώστε να τα βλέπω εύκολα και γρήγορα από το Google account (και π.χ. να μπορώ να τα εντοπίσω άμεσα), έχω ενεργοποιήσει φίλτρα και περιορισμούς (π.χ. στο YT), αν υπάρχει ειδικό Child Mode το ενεργοποιείς (π.χ. στα Samsung υπάρχει), ενώ μπορείς ως τελική επιλογή να εγκαταστήσεις Teamviewer για να μπορείς να επέμβεις άμεσα.
Νομίζω με τα παραπάνω είσαι καλυμμένος
-
Εχει η norton το γνωστο parental controls.
Οκ, πρεπει να σταζεις κανενα πενταγιουρο το μηνα, αλλα ειναι εξαιρετικο και για παιδια δεν ειναι κοστος... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Οκ, πρεπει να σταζεις κανενα πενταγιουρο το μηνα, αλλα ειναι εξαιρετικο και για παιδια δεν ειναι κοστος...Το norton έχει εφαρμογή για ταμπλετ; Για τον υπολογιστή είχα δοκιμάσει κάποτε το k-9 και ήταν εξαιρετικό.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Οκ, πρεπει να σταζεις κανενα πενταγιουρο το μηνα, αλλα ειναι εξαιρετικο και για παιδια δεν ειναι κοστος...Το norton έχει εφαρμογή για ταμπλετ; Για τον υπολογιστή είχα δοκιμάσει κάποτε το k-9 και ήταν εξαιρετικό.
-
Ξεθαβω...
Πέρασαν 17 χρόνια. Σήμερα έχουμε επανάληψη. Άλλη μια κοράκλα ηρθε στη ζωη μου.
Και ναι είμαι χεσμένος το λέω και το φωνάζω
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...