-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
G877 να σε δω τι θα εκανες να ειχες γιο τον geof1 σε φαση ηλικιακα 15-16 ετων (με ακμη), να ανακαλυπτει τον κοσμο κ το ebay...:-DΚαι να είναι η μεγαλύτερη groupie του οδηγού που απεχθάνεσαι
-
@giannik
Θα του τα φτιαχνα με την κουτσουνα.Μικε δεν τον απεχθανομαι.
Ισα ισα που η γλιτσα αυτη μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
@giannik
Θα του τα φτιαχνα με τον Σπαικ -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Μα και γω αυτο λεω!Αποβαλλεσαι απο την ομαδα μου.
Να δω που θα βρεις χρηματοροη τωρα.
Θα πουλήσω το αεικίνητο που έχω εφεύρει!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
... ιδίως τα σημερινά παιδιά είναι απίστευτα σαΐνια...Όχι, είναι διαφορετική η εποχή. Αν τα βάλεις να κάνουν κάτι που παιδιά 50 χρόνων πίσω θα έκαναν με κλειστά μάτια, τα σαΐνια δεν θα βγουν αρτιμελή, ίσως ούτε καν ζωντανά.
Το στοίχημα είναι να καταφέρνεις να παρουσιάζεις επιχειρήματα στο παιδί με τρόπο που να μπορεί να τα καταλάβει.
Δεν νομίζω ότι είναι πολλά που το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει, η κόρη μου (ας πούμε) μου εξηγεί τώρα πόσο καλή ήταν η 'μέθοδος του 10' (ο DAP ξέρει, με είχε ρωτήσει κ του την είχα αναλύσει τότε στο Ζαγόρι ) που χρησιμοποιούσα όταν ήταν νήπιο. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουν, είναι ότι τα βολεύει να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, αν με πιάνεις.
-
ναι ρε την εξηγησες στον DAP που την ειχε αναγκη για τα μικρα του . αι πες τωρα εδω να πιασει τοπο που ειναι πολλοι μικροπατεραδες.
ηλια τα εχεις βαλει τα παιδια στα αρματα η μονο ψαροντουφεκα; -
Η λογική των παιδιών είναι διαφορετική σε πολλά σημεία από την λογική των ενηλίκων. Ένα παράδειγμα, ένα μικρό παιδί πολλές φορές θεωρεί εντελώς φυσιολογικό να μην φάει προκειμένου να συνεχίσει το παιχνίδι του. Όταν όμως το βράδυ πεινάει και δεν κοιμάται, πάλι μπορεί να θεωρεί εντελώς φυσιολογικό να σηκωθείς και να του φτιάξεις φαί περασμένες 10.
Πρέπει να μπεις στη λογική του, αλλά και να το κάνεις αυτό δεν σημαίνει ότι τότε θα συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις. Μύλος. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... ιδίως τα σημερινά παιδιά είναι απίστευτα σαΐνια...
Όχι, είναι διαφορετική η εποχή. Αν τα βάλεις να κάνουν κάτι που παιδιά 50 χρόνων πίσω θα έκαναν με κλειστά μάτια, τα σαΐνια δεν θα βγουν αρτιμελή, ίσως ούτε καν ζωντανά.
Ναι προφανώς... δεν αντιλέγω...
Το στοίχημα είναι να καταφέρνεις να παρουσιάζεις επιχειρήματα στο παιδί με τρόπο που να μπορεί να τα καταλάβει.
Δεν νομίζω ότι είναι πολλά που το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει, η κόρη μου (ας πούμε) μου εξηγεί τώρα πόσο καλή ήταν η 'μέθοδος του 10' (ο DAP ξέρει, με είχε ρωτήσει κ του την είχα αναλύσει τότε στο Ζαγόρι ) που χρησιμοποιούσα όταν ήταν νήπιο. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουν, είναι ότι τα βολεύει να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, αν με πιάνεις.
Ποια είναι η μέθοδος του 10;;;;
Και προφανώς μέχρι μία ηλικία τα παίρνει να μην καταλαβαίνουν...
-
Έχω ένα κορίτσι 10 και ένα αγόρι 14 ετών.
Προτάσεις για Λονδίνο και UK γενικότερα; (που να πάμε, τι να δούμε;)
Θα μείνουμε κάπου 2 βδομάδες, 2+ μέρες Λονδίνο και μετά προς Γλασκόβη.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ναι ρε την εξηγησες στον DAP που την ειχε αναγκη για τα μικρα του . αι πες τωρα εδω να πιασει τοπο που ειναι πολλοι μικροπατεραδες.
ηλια τα εχεις βαλει τα παιδια στα αρματα η μονο ψαροντουφεκα;Τη μεθοδο '10' ην ηθελα για τα εγγονια μου που ακομα περιμενω να μου τα φτιαξει ο τσερατας ο κληρονομος μου......
Αληθεια μεχρι ποια ηλικια παιδιων μπορουμε να γραφουμε εδω; -
Εμείς δεν θα την μάθουμε δλδ;
-
Obelix πατερας; χαιρομαι ,θυμαμαι ,κατι φωτο με μια σιτροεν σε χαντακι στην παρνηθα , θυμαμαι σωστα; με αλλο νικ νειμ;
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Έχω ένα κορίτσι 10 και ένα αγόρι 14 ετών.Προτάσεις για Λονδίνο και UK γενικότερα; (που να πάμε, τι να δούμε;)
Οι μονιμα διαμενοντες στο Λοντον φανταζομαι εχουν πολλα να σου πουν..Μιας κ ειναι απο τις αγαπημενες μου πολεις , μεσα σε 2 μερες που γραφεις, θα σου προτεινα να πας σε ενα δυο απο τα πολλα μουσεια που εχει (φυσικης ιστοριας κατα προτιμηση) , επισης στο μουσειο της μανταμ Τισσο, ενω για βραδακι θα προτεινα μια παρασταση θεατρου του στιλ Μαιρη Ποππινς. Την ειχα παρακολουθησει πριν 5 χρονια , ειχα μεινει με το στομα ανοικτο τα παιδια θα το λατρεψουν.. Προφανως ο γιος σου θα γουσταρει την nike οποτε πηγαινε τον κ μια βολτα απο οξφορντ str. στον πυργο της ..
-
Για τον ποtso μνημη
-
Έχω ένα κορίτσι 10 και ένα αγόρι 14 ετών.Προτάσεις για Λονδίνο και UK γενικότερα; (που να πάμε, τι να δούμε;)
Άλλοι πιο έμπειροι θα έχουν πολλά να σου πουν, εγώ μόνο ένα: ΟΧΙ στο μουσείο της Madame Tussauds
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ηλια τα εχεις βαλει τα παιδια στα αρματα η μονο ψαροντουφεκα;Τη μεθοδο '10' ην ηθελα για τα εγγονια μου που ακομα περιμενω να μου τα φτιαξει ο τσερατας ο κληρονομος μου......
Αληθεια μεχρι ποια ηλικια παιδιων μπορουμε να γραφουμε εδω;σιγα μην βαλουμε και οριο
ανυπομονεις για εγγονια; εγω πιστευω οτι οταν ερθει εκεινη η ωρα μαλλον θα παω απο καταθληψη -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για τον ποtso μνημησυμβαινει τιποτα με μενα τζιτζιφιογκο;
-
Γλασκώβη θα ανεβείτε οδικώς; Μια στάση (6-7 ωρών) στο Blackpool ή στο Alton Towers ενδεχομένως το εκτιμούσαν. Επίσης, ανεβαίνοντας για Γλασκώβη, μια μικρή παράκαμψη από Lake District θα ήταν ωραία. Για Γλασκώβη υπάρχουν πολλές επιλογές (εντός κι εκτός πόλης) και εξαρτάται από τις προτιμήσεις των παιδιών. Ενδεικτικά αναφέρω:
- Luss (Loch Lomond)
- Loch Ness (καραβάκι από Fort Augustus)
- Edinburgh (κάστρο, Royal Mile, περιήγηση στην πόλη με τα πόδια και με λεωφορείο, zoo, Royal Yacht Britannia, κλπ)
- St. Andrews (η Μέκκα του γκολφ)
- Aberdeen shire (Castle trail)
Και πολλά άλλα...
Sent from my SM-N9005
-
Ναι μπαμπάς εδώ και σχεδόν δυο χρόνια
Ναι και στο χαντάκι.
Τώρα μένει να μας βάλει ο Ηλίας την μέθοδο 10, από το λίγο που γνώρισα τον Ηλία και τα παιδιά του κάποτε αξίζει να την μάθουμε κι εμείς -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ναι μπαμπάς εδώ και σχεδόν δυο χρόνια
Ναι και στο χαντάκι.
Τώρα μένει να μας βάλει ο Ηλίας την μέθοδο 10, από το λίγο που γνώρισα τον Ηλία και τα παιδιά του κάποτε αξίζει να την μάθουμε κι εμείςΑντε ρε Ηλια πες την επιτελους ...Οι πατεραδες διψουν για μαθηση......
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...