-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ώρα να κάνω register και εγώ στο forum ως νεος μπαμπάς:roll:
Βασικά καθυστέρησα 1-2 εβδομάδες αλλά ξέρετε πως είναι οι αρχές, πού χρόνος για τέτοια, ο μικρός έχει απαιτήσεις!!Εχθές το βράδυ τον άκουγα να αγκομαχάει λίγο στο κρεβατάκι του, και με έπιασε ένα άγχος, δεν κοιμήθηκα για καμια ώρα..
Σκεφτόμουνα πως θα μεγαλώσει, ολες αυτές τις δυσκολίες και εν δυνάμει κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπίσει καθώς μεγαλώνει και μου φαίνεται τόσο δύσκολο να περάσουμε ολα αυτά και να παραμείνουμε ψύχραιμοι..Και είναι μόνο 2 εβδομάδων
Καταρχην να σας ζήσει!Κατά δεύτερον ψυχραιμία.Θα αγχωθείς για πολλά....αν έβηξε ,μπάς και έχει πυρετό,παίρνει βάρος-ύψος ,τρωει,θα μπουσουλήσει,εβγαλε δοντια,θα περπατήσει;θα θα θα...κάθε σκαλάκι πειρασμός γι αυτό ψιλοεγκεφαλικό για σενα.Κάθε καρέκλα που θα ανεβαίνει ηρωισμος για αυτό ...εμφραγματάκι γιά σένα.Και τα σκασμένα με ένα τους χαμόγελο σε κάνουν να τα ξεχνάς όλα και φτού κι απ την αρχή...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ΚΟΡΕΣ..........Ξυπνάω μέσα στη μαύρη νύχτα από μία ναζιάρικη, παρακλητική φωνή:
-Μπαμπάαααααααα
Πηγαίνω σκουντουφλώντας στο δωμάτιο των κοριτσιών
-Τσίσααααα
Διεκπεραιώνω μισοκοιμισμένος το πατρικό μου καθήκον, την βάζω στο κρεβάτι και ξαναπέφτω για ύπνο. Μόλις τον έχω πάρει:
-Μπαμπάαααααααα
Ξαναπηγαίνω. Τι είναι πάλι;
-Νεράκιιιιιι
Της δίνω νερό και γυρίζω στο κρεβάτι. Μόλις έχω ξαναβυθιστεί στις αγκάλες του Μορφέα:
-Μπαμπάαααααααα
Αρχίζω να φορτώνω. Τι τρέχει;
-Σκέπασέ με.
Την σκεπάζω και ξαναπέφτω για ύπνο. Κι επάνω που έχω ξανακοιμηθεί:
-Μπαμπάαααααααα
Είμαι κουρέλι. Μπουκάρω στο δωμάτιο έτοιμος να της τα ψάλω. Τι θέλεις πάλι; λέω εξοργισμένος.
-φιλάκι; -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ΚΟΡΕΣ..........Ξυπνάω μέσα στη μαύρη νύχτα από μία ναζιάρικη, παρακλητική φωνή:
-Μπαμπάαααααααα
-Τσίσααααα
Διεκπεραιώνω μισοκοιμισμένος το πατρικό μου καθήκον, την βάζω στο κρεβάτι και ξαναπέφτω για ύπνο. Μόλις τον έχω πάρει:
-Μπαμπάαααααααα
-Νεράκιιιιιι
Της δίνω νερό και γυρίζω στο κρεβάτι. Μόλις έχω ξαναβυθιστεί στις αγκάλες του Μορφέα:
-Μπαμπάαααααααα
-Σκέπασέ με.
-Μπαμπάαααααααα
Είμαι κουρέλι. Μπουκάρω στο δωμάτιο έτοιμος να της τα ψάλω. Τι θέλεις πάλι; λέω εξοργισμένος.
-φιλάκι;Eντάξει αυτά εγω τα κάνω ακόμα στον μπαμπά μου (και είμαι 22 ) αλλά τα τσισα, νερακι, σκεπασε με έχουν αντικατασταθεί από τα αυτοκινητο, λεφτακια και 'πεταξε με εκει' Το μόνο που μένει ίδιο είναι το 'φιλάκι;'
Οποτε NIGA δεν γλυτώνεις εύκολα από τα θηλυκά σου, μέχρι να μεγαλώσουν (και αργότερα ακόμα) έτσι θα ναι!!
kiloMeater
Να σου ζήσει!!!! -
πω πω απαιτησεις...και μετα τον μπαμπα σειρα εχει ο συζηγος παει θα μεινω single για μια ζωη
-
ρε λέτε οι γύφτοι που τα παντρεύουν από τα 13 να ξέρουν κάτι παραπάνω
-
Εγώ μπορώ να παίζω μαζί σας τώρα δηλαδή;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=24880 -
Να σας ζήσει.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=24880Δηλαδή... τώρα εσύ είσαι ΜΠΑΜΠΑΣ???
Να ζήσει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές! Σπύρο, είμαι μπαμπάς ρε!
-
τι ομορφια ειναι αυτη..
να σας ζησει !!! υγεια και ευτυχια ευχομαι!
-
Πάντα έτσι ευτυχισμένοι, Μάνο.
Και καλώς όρισες στο κλάμπ. -
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=24880welcome to the club!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΚΟΡΕΣ..........
Ξυπνάω μέσα στη μαύρη νύχτα από μία ναζιάρικη, παρακλητική φωνή:
-Μπαμπάαααααααα
-Τσίσααααα
-Μπαμπάαααααααα
-Νεράκιιιιιι
-Μπαμπάαααααααα
-Σκέπασέ με.
-Μπαμπάαααααααα
-φιλάκι;Eντάξει αυτά εγω τα κάνω ακόμα στον μπαμπά μου (και είμαι 22 ) αλλά τα τσισα, νερακι, σκεπασε με έχουν αντικατασταθεί από τα αυτοκινητο, λεφτακια και 'πεταξε με εκει' Το μόνο που μένει ίδιο είναι το 'φιλάκι;'
Οποτε NIGA δεν γλυτώνεις εύκολα από τα θηλυκά σου, μέχρι να μεγαλώσουν (και αργότερα ακόμα) έτσι θα ναι!!
kiloMeater
Να σου ζήσει!!!!Να πανε και τα δυο ποστ στο funniest
-
Μόλις την ανακάλυψα αυτή την ενότητα
Είμαι πατέρας ενός κοριτσιού 4,5 ετών......από Σεπτέμβριο αρχίζουμε το 1ο βήμα μάθησης, νηπιαγωγείο......
-
Βιβλιο-παιχνιδι με σημαιες χωρων.
Φτανουμε στη Γουινεα.
-Αυτη μπαμπα ειναι η αγαπημενη μου χωρα.
-Γιατι κουκλα μου;;; (μα τι στην ευχη βρηκε στη ... Γουινεα;;; )
-Γιατι απο εκει ειναι ο Γουινι -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ΚΟΡΕΣ..........
-φιλάκι;Τι να πεις μετα...
Εμενα φετος λειπουν και οι τρεις τους (μανα και κορες) 450 χλμ μακρυα.
Παρασκευη βραδυ, πλησιαζω με το αμαξι στο μερος που μενουν. Με εχει παρει η μεγαλη 4-5 τηλφωνα στο κινητο, ενω οδηγω, μου 'χει σπασει τα νευρα, 'τι ωρα θα'ρθεις' και 'γιατι αργεις' κτλ.
Και μολις φτανω, κατα τις 22:30, βλεπω μια ζωγραφια στην εξωπορτα και γραμμενο 'μπαμπα σ' αγαπω πολυ'.
Βιαζοταν να φτασω να το διαβασω και δεν κοιμοταν γι' αυτο το λογο... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Βιβλιο-παιχνιδι με σημαιες χωρων.Φτανουμε στη Γουινεα.
-Αυτη μπαμπα ειναι η αγαπημενη μου χωρα.
-Γιατι κουκλα μου;;; (μα τι στην ευχη βρηκε στη ... Γουινεα;;; )
-Γιατι απο εκει ειναι ο Γουινιπεθανα στο γελιο οταν το διαβασα..my kind of girl!
εχεις μαλλια ακομα?
-
Χαζομπαμπάδες όλου του κόσμου ενωθείτε!!!
Μάνο να σου ζήσει η κούκλα.
Θα μας τρελάνουν τα ζουζούνια μας. -
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές! Σπύρο, είμαι ΧΑΖΟμπαμπάς ρε!(Άσχετο. Αυτή είναι η 9000η δημοσίευσή μου. Σα πολλές δεν έχω; )
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Μόλις την ανακάλυψα αυτή την ενότηταΕίμαι πατέρας ενός κοριτσιού 4,5 ετών......από Σεπτέμβριο αρχίζουμε το 1ο βήμα μάθησης, νηπιαγωγείο......
Να σας ζήσει.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...