-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές! Σπύρο, είμαι ΧΑΖΟμπαμπάς ρε!
(Άσχετο. Αυτή είναι η 9000η δημοσίευσή μου. Σα πολλές δεν έχω; )
Μια χαρά είσαι!!!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Βιβλιο-παιχνιδι με σημαιες χωρων.Φτανουμε στη Γουινεα.
-Αυτη μπαμπα ειναι η αγαπημενη μου χωρα.
-Γιατι κουκλα μου;;; (μα τι στην ευχη βρηκε στη ... Γουινεα;;; )
-Γιατι απο εκει ειναι ο ΓουινιΦοβερό!!!! Είναι εκπληκτικά τα παιδιά!!!
-
Εμενα φετος λειπουν και οι τρεις τους (μανα και κορες) 450 χλμ μακρυα.
Εκπαιδευτικός;
Και μολις φτανω, κατα τις 22:30, βλεπω μια ζωγραφια στην εξωπορτα και γραμμενο 'μπαμπα σ' αγαπω πολυ'.
Αχ, κάτι τέτοια είναι η καλύτερη ανταμοιβή!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εκπαιδευτικός;
Ναι.
Σε λιγες μερες τελειωνει το φανταρικο (τουλαχιστον για φετος). -
Εκπαιδευτικός;
Ναι.
Σε λιγες μερες τελειωνει το φανταρικο (τουλαχιστον για φετος).Παρομοίως! Αλλά ευτυχώς τα εκτός έδρας τελείωσαν πριν κάνουμε παιδιά...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εκπαιδευτικός;
Και μολις φτανω, κατα τις 22:30, βλεπω μια ζωγραφια στην εξωπορτα και γραμμενο 'μπαμπα σ' αγαπω πολυ'.
Αχ, κάτι τέτοια είναι η καλύτερη ανταμοιβή!!!!!
κατι τετοια λετε και πατε να με τουμπαρετε στο θεμα γαμος...... κατι τετοια χτυπουν το ευαισθητο σημειο μου, και ειναι μειον μου
-
Μάλλον συνεννοημένες είναι οι κόρες μας.
Η δικιά μου σχεδόν 4 χρονών (1/8 τα κλείνει) με είχε φάει από την Κυριακή το βραδυ, ότι θέλει να σηκωθεί τη νύχτα και να μου κάνει μια ζωγραφιά για να μου τη βάλει στο μαξιλάρι να με προσέχει όταν κοιμάμαι
Φεύγω όμως κάθε πρωί στις 7 και δεν με πέτυχε ούτε τη Δευτέρα, ούτε την Τρίτη.
Κατά τις 8.40 χτες το πρωι με παίρνει η κυρά στο κινητό και μου λέει: 'Πάρε τη Φιλίππα , θέλει να σου μιλήσει. Δεν πίνει το γάλα της, δεν ντύνεται και πρέπει να φύγουμε σε λίγο για τον παιδικό'
Μιλάω με το καμάρι μου το οποίο μου λέει 'Μπαμπά, θέλω να σου δώσω τη ζωγραφιά σου να την έχεις μαζί. Έλα σπίτι'.
Για καλή μου τύχη ήμουν σε δουλειά κοντά και γύρισα.
Με το που με έδωσε τη ζωγραφιά, ντυθηκε, ήπιε γάλα και αφού με αγκάλιασε μου λέει:
'Θα με πάς εσύ σκολείο και να ανοίξουμε και τη σκεπή στο ατοκίνητό σου?'
Όπως καταλαβαίνετε, εγένετο το θέλημά της...... -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Η δικιά μου σχεδόν 4 χρονών (1/8 τα κλείνει) με είχε φάει από την Κυριακή το βραδυ, ότι θέλει να σηκωθεί τη νύχτα και να μου κάνει μια ζωγραφιά για να μου τη βάλει στο μαξιλάρι να με προσέχει όταν κοιμάμαιΈτσι κι ο γυιός μου όταν ήταν 5 περίπου μας είχε κολλήσει στο προσκέφαλο του κρεβατιού από ένα χαρτάκι (σε μένα και στην γυναίκα μου) με το αγαπημένο χρώμα του καθενός μαζί με το δικό του αγαπημένο χρώμα!! Μετά από 1,5 χρόνο τα χαρτάκια είναι ακόμη εκεί....
-
μη συγκινηθω...
-
Χθες το απόγευμα, το έτερον ήμισυ άλλαξε σεντόνια. Μετά από μια μακριά μέρα, η αίσθηση του καθαρού και φρεσκοσιδερωμένου σεντονιού όταν ξαπλώσεις είναι ό, τι καλύτερο.
Ξάπλωσα κι έχωσα το πρόσωπο όσο πιό βαθιά στο μαξιλάρι μου μπορούσα. Πήρα μια βαθιά ανάσα και αμέσως με 'χτύπησε' βαριά μυρωδιά ... ποδαρίλας.
Τα δυο μικρότερα καμάρια μου, γυρίζοντας από το γήπεδο και πριν μπουν να πλυθούν, θεώρησαν σωστό να χοροπηδήσουν για λίγο φορώντας τις κάλτσες τους πάνω στο μαξιλάρι μου... -
Πάλι καλά να λες που δεν ειχε βρέξει κιόλας!!!
-
Μπα, κάτι θα φαινόταν τότε και θα ήμουν προετοιμασμένος...
-
πάνω που άλλοι ήταν έτοιμοι να συγκινηθούν ήρθε ο ililias ( ) και το χάλασε
-
Ήμουν 3 μέρες στο Ακρόπολις και γυρνώντας πρωί-πρωί σπίτι, είχαν κολλήσει στη πόρτα ζωγραφιές με αυτοκίνητα, που έγραφε 'καλώς ήρθες μπαμπακούλη'
-
Ναι, τώρα όταν λείπω για δουλειά, γυρνάω και...λείπουν και οι δύο με τις παρέες τους!!!...Οοοοταν επιστρέφουν ακούω 'Α, γύρισες μπαμπά μου. Μπράβο. Καλά πέρασες?'...
Σημ.Συντ. Η κόρη 19 και ο γιός 16....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι, τώρα όταν λείπω για δουλειά, γυρνάω και...λείπουν και οι δύο με τις παρέες τους!!!...Οοοοταν επιστρέφουν ακούω 'Α, γύρισες μπαμπά μου. Μπράβο. Καλά πέρασες?'...Σημ.Συντ. Η κόρη 19 και ο γιός 16....
Δε λες καλά που πρόσεξαν ότι έλειπες...
-
Σωστό κι αυτό....
-
Διαβαζοντας τα παραπανω το μονο που μπορω να πω:
Θελω εγγονιιιιιιι.
Και απο τον κανακαρη μου δεν βλεπω καμια βιασυνη.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και απο τον κανακαρη μου δεν βλεπω καμια βιασυνη.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ναι, τώρα όταν λείπω για δουλειά, γυρνάω και...λείπουν και οι δύο με τις παρέες τους!!!...Οοοοταν επιστρέφουν ακούω 'Α, γύρισες μπαμπά μου. Μπράβο. Καλά πέρασες?'...
Σημ.Συντ. Η κόρη 19 και ο γιός 16....
Δε λες καλά που πρόσεξαν ότι έλειπες...
'Α μπαμπα γυρισες; Μπραβο, περασες καλα; Περιμενουμε 2 ωρες να γυρισεις μπας μας δωσεις κανενα φραγκο. Τί πραγματα ειναι αυτα; Να μην επαναληφθει.'
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...