-
Οχι, αλλα τοτε δε θα ειναι 2 μηνων
Δεν εχει να κανει μονο με την καθαριοτητα: ειναι γκρινιαρα και πεισματαρα και βρισκει αστειες αφορμες για να κλαψει. Με το μπανακι, το λαδακι και τα φρεσκοπλυμμενα ρουχα ηρεμει πιο ευκολα. -
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν εχει να κανει μονο με την καθαριοτητα: ειναι γκρινιαρα και πεισματαρα και βρισκει αστειες αφορμες για να κλαψει. Με το μπανακι, το λαδακι και τα φρεσκοπλυμμενα ρουχα ηρεμει πιο ευκολα.Έτσι, έτσι.
Όσα ξέρει η μαμά κι ο μπαμπάς δεν τα ξέρει ο καλύτερος ..παιδίατρος
-
Αντενα μεγαλώσει λίγο και να την στείλεις για κατασκήνωση εδω Asimov
-
Που πας και τα βρισκεις
Αμα μου εχει αφησει τιποτα λεφτα ο Βενοζελος θα το σκεφτω -
Αν ειναι για παιδια αλλων δεν τιθεται θεμα, ασχολουμα
Θα βάλουμε τον ΙΠΖ σπονσορα
-
Δεν είμαι της άποψης ότι για κάθε τι στη ζωή μας πρέπει να υπάρχει ένα εγχειρίδιο για να ακολουθούμε αλλά μερικά βιβλία πραγματικά αξίζουν. Το συγκεκριμένο περιγράφει πολύ μεστά και τηλεγραφικά προβλήματα, σκέψεις, λάθος συμπεριφορές γονιών. Επειδή είναι μεταφορά στο χαρτί ομιλιών δεν πλατείαζε και διαβάζεται μονορούφι. Αν το βρείτε μπροστά σας πάρτε το. Θα σας φανούν πολλές πληροφορίες εξαιρετικά χρήσιμες και ίσως και μερικά να σας εκπλήξουν.
-
Αν πω ότι δεν έχω χρόνο να διαβάσω οτιδήποτε 'εξωσχολικό' μάλλον θα είναι δικαιολογία (δεδομένου ότι χάνω το χρόνο μου παρακολουθώντας το φόρουμ ).
Αν κρίνω από το τετ-α-τετ με τη Φλέσσα, πρέπει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και το βιβλίο. -
Είναι καλός. Κάποιες φεμινίστριες δεν τον πολυσυμπαθούν, αλλά αυτό δεν είναι οπωσδήποτε αρνητικό.
-
Ασε τα βιβλία μανοσκυ και στείλε το παιδι κατασκήνωση
-
Είχα πάει μικρός, δεν με ενθουσίασε. Σαν στρατός ήταν.
-
Δεν ήταν σεχτα approved
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αντενα μεγαλώσει λίγο και να την στείλεις για κατασκήνωση εδω Asimov -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν εχει να κανει μονο με την καθαριοτητα: ειναι γκρινιαρα και πεισματαρα και βρισκει αστειες αφορμες για να κλαψει. Με το μπανακι, το λαδακι και τα φρεσκοπλυμμενα ρουχα ηρεμει πιο ευκολα.Πανεξυπνη η μικρη εχει αρχισει την 'εκμεταλευση' των γυρω της πολυ νωρις.... θα ελεγα... και τραβα την προσοχη τους.. με καθε μεσον = κλαμα γκρινια... αλλα γυναικα βλεπεις ... τι αλλο θα εχει στο μυαλο της.... ( και η δικα μας τα ιδια εκανε!!! )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Που πας και τα βρισκεις
Αμα μου εχει αφησει τιποτα λεφτα ο Βενοζελος θα το σκεφτωΓιατί εχω την εντυπωση ότι έχεις λεφτά?.....
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Που πας και τα βρισκεις
Αμα μου εχει αφησει τιποτα λεφτα ο Βενοζελος θα το σκεφτωΓιατί εχω την εντυπωση ότι έχεις λεφτά?.....
Έχει, αφενός είναι δημόσιος υπάλληλος και αφετέρου συγγραφέας παγκοσμίου φήμης!
Από το Ελ. δημόσιο παίρνει βέβαια περισσότερα, αλλά η συγγραφή είναι κατά βάση χόμπυ!
-
Άλλος λεφτας απο δω
Άντε δώσε κανα φραγκο να παει το παιδι κατασκηνωση
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Που πας και τα βρισκεις
Έχει, αφενός είναι δημόσιος υπάλληλος και αφετέρου συγγραφέας παγκοσμίου φήμης!
Από το Ελ. δημόσιο παίρνει βέβαια περισσότερα, αλλά η συγγραφή είναι κατά βάση χόμπυ!
Ο συμπαθης coupeas με καποιον με μπερδευει
-
Mαζί σου θα τα πάρεις?. .....Πες'' ναι θα δώσω '' .Τι ανθρωπος εισαι βρε παιδί μου!....Ο Βενιζέλος θα το στείλει στο Μαιάμι για κατασκήνωση και εσύ πουθενά?.....Για το γαμώτο βρε....
-
Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ ή στο ιατρικό τοπικό.
Συνάδελφος, πολύ καλός φίλος ολλανδός είχαν γεννητούρια (ένας ακόμα για επίσκεψη )
Πριν καιρό συζητάγαμε τα περι γέννας και του έλεγα, μλκ δεν πιστεύω κι εσύ να είσαι στο team της ολλανδικής παράκρουσης που θέλει την γυναίκα να γεννά σπίτι γιατί είναι πιο όμορφο το περιβάλλον.
ενδεικτικά
http://www.smh.com.au/lifestyle/life/mi ... -a8wu.htmlhttp://www.expatica.com/nl/health_fitne ... _9488.html
(τους έχουν πείσει ότι δεν υπάρχει θέμα, κι αν υπάρξει επιπλοκή so what, φωνάζεις την πυροσβεστική και σε κατεβάζει με φορείο απ το παράθυρο, γιατί πως αλλιώς να φτάσεις στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο άμστερνταμ)
Μου λέει το σκεφτόμαστε, κυρίως η γυναίκα μου, γιατί αλλιώς πρέπει να αλλάξουμε την ασφάλεια, μιας και δε μας καλύπτει γέννα σε κλινική, παρα μόνο σε σπίτι
Προφανώς του εξήγησα ότι η γέννα ενέχει κινδύνους, και κατά την ταπεινή μου άποψη είναι γελοίο να ρισκάρεις απλά για να πεις ότι γέννησες στο σπίτι
Ευτυχώς το παιδί δεν είναι παπάρας, έπεισε και την δικιά του και τελικά πήγαν στο νοσοκομείο.αποτέλεσμα? Η γέννα είχε επιπλοκή, και αν δεν ήταν σε εξειδικευμένη κλινική θα χάναν μάνα και παιδι. Μέσα σε 15 λεπτά έγιναν όλα, προφανώς δεν θα υπήρχε χρόνος ούτε να βήξουν. Και ο μέχρι τότε έλεγχος τα έβγαζε όλα φυσιολογικά.
-
κάτι τέτοιες pipes(c) έλεγε και η γυναίκα μου ....
και ευτυχώς την έπεισα !!!
Όχι ότι έγινε τπτ αλλά είχα το κεφάλι μου σίγουρο ...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...