-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σημερα την ταϊσα για πρωτη φορα! Φαγαμε 10 ml,μετα της «χτυπαγα» τη πλατουλα για να ρευτουμε.Δεν περιγραφω αλλο! ! -
Βαγγέλη να σας ζήσει.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως από σήμερα ο Bagus είναι Dadus.:inlove:
Απιστευτο το συναισθημα.Οτι και να λεω ειναι λιγο!
Ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει! Μολις ερθουμε σπιτι θα αρχιζω σιγα σιγα να καταλαβαινω οτι εγινα πατερας!
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες.Οτι επιθυμειτε με υγεια πανω απο ολα !
Dirtoulios να μας ζησουν
Με το καλό να χαίρεσαι τις κυρίες σου Bagus...Και τώρα με την έλευση του παιδιού μόλις καθάρισε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός , νομίζω ο οιωνός είναι ξεκάθαρος...Είναι καιρός να αλλάξεις ομάδα και η κορούλα σου θα είναι πρωτοπόρος και αρωγός σε αυτήν την αλλαγή...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Nα εισαστε καλα ολοι.
Ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες ! ! !Σημερα την ταϊσα για πρωτη φορα! Φαγαμε 10 ml,μετα της «χτυπαγα» τη πλατουλα για να ρευτουμε.Δεν περιγραφω αλλο! !
Κωσταααα(Τaurus) ξαναπροσπαθησε
Ο κκ Cavallino με ενημερωσε βεβαια οτι τα δυσκολα θα αρχισουν οταν παμε στο σπιτι...
Ιδωμεν.
Πες λεπτομέρειες... Πόσα κιλά γεννήθηκε , χρώμα μαλλιών , άνοιξε τα ματάκια της ;
-
Καλός όρισε η μικρούλα και να την χαίρεσαι φίλε Bagus. Να είστε καλά να την καμαρώνεται.
-
Γεννηθηκε 2090 γραμμαρια.Μικρουλα
Ειναι υγιεστατη,ανοιγει τα ματακια της κ σε κοιταει με πονηρια
Ικτερο δεν εκανε και απο αυριο θα βγουμε απο το μαιευτηριο και θα ερθουμε στο σπιτι!
Ειμαι καλα γιατρε μου ? ?
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!
-
Nα σας ζήσει Βαγγ!
-
Να σας ζήσει Bagus!!
-
Nα σας ζήσει Βαγγέλη!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Καλημερα.
Δεν χρειαζεται να σας πω πως κοιμαμαι τα βραδια με την μπεμπα
Εχω αρχισει και συνηθιζω εντουτοις.
Τυχερέ...κοιμάσαι...
Θα ηθελα πολυ
Βασικα χθες κοιμηθηκα κ δεν καταλαβα τιποτα(η μαμα βραχος βεβαια) ! !
Σχεδον ολες τις αλλες μερες ομως κοιμαμαι σπαστα για 4-5 ωρες μαξ.
Τρωει σχεδον καθε 3 ωρες(εντολη της παιδιατρου,για να «παρει τα πανω της»)
Κ εσυ μια απο τα ιδια με τον υπνο να φανταστω εε ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλημερα.
Δεν χρειαζεται να σας πω πως κοιμαμαι τα βραδια με την μπεμπα
Εχω αρχισει και συνηθιζω εντουτοις.
Τυχερέ...κοιμάσαι...
Θα ηθελα πολυ
Βασικα χθες κοιμηθηκα κ δεν καταλαβα τιποτα(η μαμα βραχος βεβαια) ! !
Σχεδον ολες τις αλλες μερες ομως κοιμαμαι σπαστα για 4-5 ωρες μαξ.
Τρωει σχεδον καθε 3 ωρες(εντολη της παιδιατρου,για να «παρει τα πανω της»)
Κ εσυ μια απο τα ιδια με τον υπνο να φανταστω εε ?
Ναι.... Χαίρε Συναγωνιστή!
-
Σήμερα το πρωι...
'Μπαμπα ξύπνα εφτάμιση και η ώρα'
-
Απο που σβήνει;
-
Αν την πάρεις αγγαλια όπως σε ξυπνάει σε 5 λεπτά σου ξαναλέει ξύπνα?
Πρέπει να είναι φανταστικό ξύπνημα όμως αυτό....αντι ας πούμε να έχεις τη γυναίκα σου να σου λέει 'Βρασίδα ξύπνα βρε αχαιρευτε θα αργησεις στη δουλεια σου'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν την πάρεις αγγαλια όπως σε ξυπνάει σε 5 λεπτά σου ξαναλέει ξύπνα?Πρέπει να είναι φανταστικό ξύπνημα όμως αυτό....αντι ας πούμε να έχεις τη γυναίκα σου να σου λέει 'Βρασίδα ξύπνα βρε αχαιρευτε θα αργησεις στη δουλεια σου'
Ωραίο όνομα έχεις
-
Welcome to the Dad's Club για όλους τους νέους!!
ΥΓ: Υπομονή 1 μήνα ακόμα κι έρχεται και το 2ο μου....
-
άντε με το καλό
Καλά κουράγια -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Απο που σβήνει; -
Σημερα το απογευμα,,
'Μπαμπα ξυπνα ,ακουσα τρακαρισμα στο αυτοκινητο! -
Σήμερα είχαμε την πρώτη απογοήτευσή μας...
Αγώνες καράτε στο πρωτάθλημα , οι πρώτοι της αγώνες....Χάνει σε έναν αγώνα της με παρατήρηση ( ούτε η κόρη μου , ούτε το άλλο κοριτσάκι δεν πήραν σημείο , το άλλο κοριτσάκι καθάρισε τον τελικό με 0-7 σημεία ) στα δεύτερα 30 δευτερόλεπτα της ισοπαλίας. Υπήρχε πιθανότητα να μπει στα μετάλλια με συνδυασμό και το περίμενε με αγωνία. Τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελε και έμεινε εκτός μεταλλίων εξ αιτίας της παρατήρησης.
Πολύ στενοχώρια και βούρκωμα μετά , της εξήγησα ότι σε ένα πρωτάθλημα και δη πανελλήνιο δεν γίνεται να κερδίσουν όλοι, ότι πρέπει να σκεφτεί τι λάθος έκανε και να διορθώσει την στρατηγική της για τον επόμενο αγώνα , ότι πρέπει αυτή η ήττα να την κάνει να δει τον επόμενο αγώνα με περισσότερη ψυχραιμία και να αρχίσει από το απόγευμα να σκέφτεται τα μαθήματά της και την προπόνησή της και να αφήσει πίσω την ήττα.
Μάτωσα όμως ρε γμτ...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...