-
Μόλις είδα και τα 4 τραγούδια playback βεβαίως.Από τα 4 ψηφίζω το τούρκικο που τραγούδησε η εκπρόσωπος της γείτονος!Πολύ καλύτερο και από τα 4 της ηλικιωμένης κύπριας εκπροσώπου της ελλάδας!
cyprus..12 points,greece...εεε...να...ξέρετε...4?καλά είναι??? -
Μόλις είδα και τα 4 τραγούδια playback βεβαίως.Από τα 4 ψηφίζω το τούρκικο που τραγούδησε η εκπρόσωπος της γείτονος!Πολύ καλύτερο και από τα 4 της ηλικιωμένης κύπριας εκπροσώπου της ελλάδας!
Χάλια η Βίσση, χάλια και ο παπάρας ο Καρβέλας. Ούτε 30' δεν άντεξα τα τραγούδια τους.
-
Πάντως φέτος πια χωρίς το αγχος να κερδισουμε και ως οικοδεσπότες
θα έπρεπε να κατεβάσουμε ** ''ελληνικό τραγούδι'' ** -
Γιατί υπήρχε 'άγχος' για να κερδίσουμε κάποια από τις προηγούμενες χρονιές;
Η πλάκα είναι ότι ως κλασικοί Έλληνες λυσσάξαμε από τη χαρά μας, παραγνωρίζοντας ότι κανείς δεν ασχολείται με τον βλακώδη αυτόν θεσμό.
Ελπίζω τουλάχιστον φέτος ούτε να κερδίσουμε που να μας πρήξουν για την σπουδαία εθνική επιτυχία, ούτε να πατώσουμε που να μας πρήξουν για την εθνική ταπείνωση. Ένα πλασάρισμα στη βαθμολογούμενη οκτάδα, άντε και βάθρο αν έχουμε καλή τακτική στα πιτ στοπ θα είναι καλά πιστεύω.
-
-
Eγω σαν κακεντρεχής να κανω μια ερώτηση;
Τη διοργάνωση της Eurovision στην Ελλάδα, ποιός την πληρώνει;;Και επειδή φαντάζομαι το κράτος (άρα οι πολίτες) με ποιο δικαίωμα χαλάνε τα λεφτά του κοσμάκι σε τέτοιες ηλιθιότητες αντί να κοιτάξουν να αναβαθμίσουν το συστημα παιδείας,υγείας κτλ?
Ε Λ Ε Ο Σ..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eγω σαν κακεντρεχής να κανω μια ερώτηση;
Τη διοργάνωση της Eurovision στην Ελλάδα, ποιός την πληρώνει;;Και επειδή φαντάζομαι το κράτος (άρα οι πολίτες) με ποιο δικαίωμα χαλάνε τα λεφτά του κοσμάκι σε τέτοιες ηλιθιότητες αντί να κοιτάξουν να αναβαθμίσουν το συστημα παιδείας,υγείας κτλ?
Ε Λ Ε Ο Σ..
Νομίζεις οτι το πρόβλημα της παιδείας και της υγείας είναι οτι τα λεφτά πάνε στην Eurovision (που χρηματοδοτήται από το Τουρισμού και είναι καλή επένδυση) ή οι μακρυχέρηδες που τρώνε από παντού ;;
-
Μιλάμε για μεγάλο χάλι.
Μερικοί άνθρωποι (και αυτοί που τους περιβάλλουν), δεν καταλαβαίνουν πότε επιτέλους πρέπει να αποσυρθούν (κάπου εδώ ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Πάριος). Η Βίσση δεν βλέπεται. Tα τραγούδια είναι yatabaza και τα 4.
Η Μούσχουρη που μόλις μίλησε, τι ρόλο βαράει ακριβώς, γιατί την έβαλαν να μιλήσει, και ΠΟΙΟΣ κατάλαβε τι είπε?
Τις δυο παρουσιάστριες του σημερινού show ποιος τις επέλεξε?
Τέλος, με ενοχλεί που σχεδόν καμία χώρα δεν τραγουδάει στην γλώσσα της. Τελευταίο γιουροβιζιονικό τραγούδι που μου άρεσε, ήταν το καταπληκτικό Σέρβικο 'Lane Moje' του Zelico Joksimovic (κατεβάστε το!), τη χρονιά που ο Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ήρθε τρίτος.
-
krus ο γιοκσιμοβιτς οντως ηταν πολυ καλος! χωρις ποπ, χωρις τιποτα, ακρως ερωτικος, χωρις αγγλικα τα πηγε τελεια! εμεις αμα δε δειξουμε μπουτακι, δεν ειμαστε ικανοι για τιποτα...και φετος τι να δειξεις???????βισση η καρβελα??????
δε μας βομβαρδιζουν οι τουρκοι να τελειωνουμε?
-
Πάντως δεν έχω ξαναδεί παρουσιάστρια του διαγωνισμού με τέτοια μπάκα.
Ο άλλος ήταν σαν φασουλής. Χάλια, χάλια.
Ο τελικός θα γίνει στον ίδιο χώρο; Σαν δευτεροκλασάτη πίστα είναι. Πρόκειται για το παρόνομο μαγαζί του Κακέτση, όπως άκουσα. Δεν ντρέπονται λιγάκι, ρόμπες θα γίνουμε για να κάνουν μερικοί τις αρπαχτές τους. -
Γενικά η γιουροβίζιον είναι οχι απλά yatabaza αλλά yatobuchokavala.
Εμποροπανήγυρις στοίχων και μελωδιών στοχεύουσα στην πλήρη αποβλάκωσην των τηλεθεατών αυτής και των συνοδευτικών εκπομπών της.... και άνοιγμα των μεγάλων κεφαλαίων σε μεγάλες νεες αγορές (λέγε με Ουκράνα και Λετονάρα).
Δουλειά να χει η Στεφανίδου να ασχολείται δηλαδή και κάθε πρωί στις γειτονιές θα ακούς τις κωλόγριες να κουτσομπολεύουν σα δεκαοχτούρες για το νεο χίτ της ξυρισμένης μας αοιδού...
Για συνέλθετε τζέντλεμεν εντ λέηντις
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως δεν έχω ξαναδεί παρουσιάστρια του διαγωνισμού με τέτοια μπάκα.
Ο άλλος ήταν σαν φασουλής. **Χάλια, χάλια. **
Ο τελικός θα γίνει στον ίδιο χώρο; Σαν δευτεροκλασάτη πίστα είναι. Πρόκειται για το παρόνομο μαγαζί του Κακέτση, όπως άκουσα. Δεν ντρέπονται λιγάκι, ρόμπες θα γίνουμε για να κάνουν μερικοί τις αρπαχτές τους.Αυτο ειναι ενα κλασσικο Ελληνικο ποστ!!!!! Δεν ειδα την βραδυα καθολου και πιθανον να εχεις δικιο σε όλα, αλλά ειλικρινα οταν το διαβασα αυτο μου ρθε στο μυαλο! Γκρινια, σχολιασμος, προβλεψη και ενδιαμεσα τσουπ...το κουτσομπολιο!!!!!
-
γιατι η βισση θα πρεπει να κανει με το ζορι διεθνη καριερα?
-
Εμ τι να σου κάνω που δεν βρίσκω φωτογραφία για να δεις περί τίνος επρόκειτο.
Το κατάστημα του Κακέτση δεν έχει άδεια, γιατί δεν διαθέτει τα απαιτούμενα για την ασφάλεια του κόσμου. Κανονικά δεν θα έπρεπε να λειτουργεί, αλλά ως γνωστόν 'ο δήμος δεν έχει αρμοδιότητα' 'η αστυνομία δεν έχει αρμοδιότητα' 'εγώ δεν έχω αρμοδιότητα, ο άλλος'. -
Σωστότατος ο Valder, αντε και να βγούμε τελευταίοι μπας και μας φύγει αυτή η δόξα της eurovision.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γιατι η βισση θα πρεπει να κανει με το ζορι διεθνη καριερα?Μα πρέπει, γιατί έκανε κι η Βανδή!
-
Εγώ πάντως γουστάρω ό,τι μισώ
btw, μου αρέσει που ΔΕΝ ασχολείστε με τη Eurovision
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Tα είπες όλα KYPιε Doukas...
Kαι με προσοχή στην λεπτομέρεια: Mαζί με το πλήκτρο ON υπάρχει και το C(lear)
Euro-vissi-on 2006