-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πολύ το ευχαριστήθηκα πάντως που κάτι απίθανοι-απιθανόπουλοι εκ Λιθουανίας χωρίς να κάνουν τίποτα ξεπέρασαν χαλαρά την κ. Καρβέλα.Ο Καρβέλας σίγουρα σπατάλησε πολύ λιγότερη ώρα απο τους Λιθουανούς για να συνθέσει το κομμάτι.
Δοκιμάστε και εσείς, ακούτστε το κομμάτι 'you're not alone' του Michael Jackson και απλώς κάντε clopy paste το ρεφραίν στο κουπλέ. Πάνω απο 5' δε θα πάρει.
Στους λιθουανούς πρέπει να πήρε πάνω απο δεκαλεπτο, ίσως και τεταρτο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Του χρόνου θα στείλουμε **τον Καρβέλα εκεί να δείτε φόβος και τρόμος **:ysterical:
πολύ καλό!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Στους λιθουανούς πρέπει να πήρε πάνω απο δεκαλεπτο, ίσως και τεταρτο.
Ναι είχε δυσκολότερο στίχο...
-
σήμερα το μεσημέρι όλοι Τατιάνα.
μην πάτε για καφέδες και τέτοια
-
technik
Κυριακή είναι σήμερα. Καθημερινές δουλεύει το κορίτσι.
-
Μια χαρα εχει Τατιανα σημερα!
Πολυ το χαρηκα. Ειχα προβλεψει 12η, ηθελα 16η (ουτε το ρεκορ του Ρακιτζη να μην παρει το πεπσακι), αλλα καλυτερα το 9. Ετσι, ετσι!!! Μετριοτητα, Ουτε καν κακή.
Παντα ψηφιζω για λογους μαζοχισμους και παντα το βλεπω ακομα και με Αφροδιτη Φρυδα ελληνικη συμμετοχη. Ψηφισα τους Λιθουανους, γιατι στο φιναλε οι ανθρωποι μου το ζητησαν ξεκαθαρα και τιμια.
Περαν πλακας το καλυτερο κομματι + παρουσια στη σκηνη, για μενα που δεν ασχολουμε με παρασκηνια (λεμε τωρα...) ηταν το σαχλοκουδουνο απο την Ισλανδια που αδικησε τον εαυτο της με τα γκιοζιλικια της.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περαν πλακας το καλυτερο κομματι + παρουσια στη σκηνη, για μενα που δεν ασχολουμε με παρασκηνια (λεμε τωρα...) ηταν το σαχλοκουδουνο απο την Ισλανδια που αδικησε τον εαυτο της με τα γκιοζιλικια της.
+1 Αυτός ο λαός κουβαλάει πολλή τρέλα μέσα του, απλώς η συγκεκριμένη το είχε χάσει από την πολλή χημεία...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
technikΚυριακή είναι σήμερα. Καθημερινές δουλεύει το κορίτσι.
Νομίζεις! Έχει έκτακτο
-
Καθ' ότι εκπαιδευτικός, μόλις γύρισα από την παρέλαση του σχολείου μου. Τα παιδιά συζητήσουν για τη χθεσινή εκδήλωση και σε γενικές γραμμές, τα φρικιά τούς άρεσαν. Μη βιαστείτε να πείτε 'πού οδεύουμε', είναι λογικό στην ηλικία τους να εντυπωσιάζονται από ο,τιδήποτε διαφορετικό. Το θέμα είναι με ποια κριτήρια ψήφισαν οι ενήλικες, ώστε να δώσουμε στη Φιλανδία 12 βαθμούς. Αν είναι έτσι, να στείλουμε του χρόνου τους τραγουδιστές ξεβράκωτους, ώστε να διαφοροποιηθούν κι αυτοί και να πάρουμε την πρώτη θέση.
-
Τί έγινε ρε παιδιά;
Τέλειωσε η γιροβίζιον ρε; -
ρε παιδια ποσο εδινε το στοιχημα στους lordi?
-
25 πριν 2 μέρες, 10 εχ8ές λιγο πριν αρχίσει ο τελικός.
Εγω το είχα σίγουρο οτι θα κερδίσουν, αλλά δεν είμαι τζογαδόρος παίζω μικροποσά για πλάκαΤι ώρα εχει Τατιάνα σήμερα και σε ποιό κανάλι?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ρε παιδια ποσο εδινε το στοιχημα στους lordi?στο ίντερνετ, 1 προς 9, μία ώρα πριν αρχίσει. Να'ναι καλά οι στοιχηματζήδες, είχα υποσχεθεί στην παρέα ότι θα τους πάω για μπαρμπούνια άμα κέρδιζα
-
12(twelve points)και ούτε ένα τηλεφώνημα(televote)
Άκουσα στην εκπομπή της Μάρας Ζαχαρέα ότι από τον Ιανουάριο η αστυνομία είχε καταρτίσει σχέδια για αντιμετώπιση διαφόρων πιθανών κινδύνων που θα μπορούσαν να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της eurovision κατά τα πρότυπα των ολυμπιακών αγώνων.
Ένα από αυτά αφορούσαν...την Λουκά και ενδεχόμενη μπούκα της στην σκηνή την ώρα που θα τραγουδούσαν οι Lordi. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Άκουσα στην εκπομπή της Μάρας Ζαχαρέα ότι από τον Ιανουάριο η αστυνομία είχε καταρτίσει σχέδια για αντιμετώπιση διαφόρων πιθανών κινδύνων που θα μπορούσαν να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της eurovision κατά τα πρότυπα των ολυμπιακών αγώνων.
Ένα από αυτά αφορούσαν...την Λουκά και ενδεχόμενη μπούκα της στην σκηνή την ώρα που θα τραγουδούσαν οι Lordi.
Αυτό μόνο να έβλεπα, την Λουκά να κάνει ΝΤΟΥ μαζί με κάνα μοναστήρι θηλέων και δεν ζητούσα τίποτα άλλο!
-
Αν ήταν να κερδίσουν τέρατα ας στέλναμε τον Καρβέλα, καλύτερη τύχη θα είχαμε .Πιστεύετε πως τους ψήφισαν όλοι για να χλευάσουν το διαγωνισμό ή επειδή τους άρεσε το διαφορετικό;;
-
Ξεκίνησε η Τατιάνα
-
Απο πλευράς μουσικής τραγουδιού και μόνο εγω ξεχώρισα 4 τραγούδια:
-της φιλανδίας: ενα καλό ροκ/μέταλ κομμάτι με καλή μουσική και φωνητικά
-της ισπανίας: πολύ ωραία μουσική, ειδικά στο ρεφραίν και καλά φωνητικά.
-της ρουμανίας: μου θύμισε gigi di agostino, ωράιο και με καλό ρυθμό
-της νορβηγίας: πολύ κλασσικό αλλα καλογραμμένο κομμάτι και η κοπέλα είχε πολύ ωράια φωνή.
Αυτά τα 4 ήταν κατα τη γνώμη μου τα μόνα καλά τραγούδια, τα περισσότερα απο τα υπόλοιπα ήταν αξιοπρεπή και λίγα ήταν άθλια.
Απο τα 4 αυτά η ισπανία είχε χάλια σκηνική παρουσίαση, η ρουμανία είχε τον κλώνο του ιωάννη μελισσανίδη και η νορβηγία ήταν ωραία μεν αλλα εντελώς βαρετή και τετριμμένη.
Η φιλανδία λοιπόν εκτός απο καλό τραγούδι είχε φοβερή σκηνική παρουσία, κέφι και χιούμορ.
Οπότε πολύ καλώς νίκησε, δε νομίζω πως τους ψήφισαν 'για πλάκα'¨ούτε πως τους ψήφισαν μόνο πιτσιρίκια. Μην τους αδικέιτε γιατι μάλλον θα είστε όσο άχαροι ήταν όλοι όταν τους παρέδιδαν τα βραβεία, απο την υπερ-ξενέρωτη έλενα μέχρι σάκη και μενούνος με υπέρτατο αρχηγό το Ρουσόπουλο ο οποίος φοβήθηκε μπας και χάσει καμια ψήφο απο καμια θεούσα αν βγεί φωτογραφία με τα 'τέρατα'.
Εγω χάρηκα που η πλειοψηφία της ευρώπης έχει χιούμορ, δεν έχει αγκυλώσεις και έχει μουσικό κρητίριο καλύτερο απο όσο φανταζόμαστε.
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Αν ήταν να κερδίσουν τέρατα ας στέλναμε τον Καρβέλα, καλύτερη τύχη θα είχαμε .Πιστεύετε πως τους ψήφισαν όλοι για να χλευάσουν το διαγωνισμό ή επειδή τους άρεσε το διαφορετικό;;Ούτε οι ίδιοι που ψήφισαν δεν ξέρουν.
Γεγονός είναι ότι η Γιουροβίζιον είναι υπερβολικά 'αμερικανοποιημένη', με εξαίρεση ελάχιστες χώρες. Κανονικά, θα έπρεπε να συναγωνιζόμαστε τους αμερικανούς. Όλο ξενέρωτες μπαλάντες(λίγες είναι καλές, οι πιο πολλές είναι για να στριγκλίζουν κοριτσόπουλα 12-14 χρονών).
Δεν ήταν κακό το τραγουδάκι των Lordi.
Σε κάποιο ξένο φόρουμ, κάποιος ανέφερε τι δουλειά είχε το Ισραήλ στη Γιουροβίζιον και του απάντησα 'όση δουλειά είχε και η Τουρκία, Ρωσσία και Αρμενία, που επιπλέον το ίδιο γίνεται και στα ποδόσφαιρο-καλαθοσφαίριση(χωρίς να αναφέρω ήθη, έθιμα, δημοκρατικό σύστημα, ανθρώπινα δικαιώματα, κ.λ.π). Επειδή απλά κάποιες χώρες συνορεύουν με την Ευρώπη, δεν πάει να πει ότι αυτόματα αποκτούν δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Αν πράγματι το δικαιούνται, το ίδιο δικαιούται και το Ισραήλ.-'.
-
Η Ρωσσία είναι στην Ευρώπη.Ανεξάρτητα αν εκτίνεται και στην Ασία.
Euro-vissi-on 2006