-
H Αννούλα έληξε..... απλα πρέπει να το καταλάβει και η ιδια, και όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε δεν είναι παρά η αγωνία της να πείσει τον εαυτό της ότι παραμένει ακόμη κοριτσάκι και αυτό επιφέρει critical Errors στη συμπεριφορά της.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Που 'ναι ο Random να μας πει λεπτομερειεςΦιλε Ασημωβ...Η Αρζου ειναι ολα τα λεφτα..Εγω εχω τρομερη λατρεια με την Βανεσσα Αδαμοπουλου...αλλα και την Ελεονωρα Μελετη..
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΑΣΕ ΡΕ Τ.ΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΙ ΕΣΥ...
SIBEL RULEZZZZZZZZZZZTην είδα σήμερα για λίγο. Ψιλοφακλάνα, μου φάνηκε συνβάζελε
-
TI ΛΕ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ,ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΛΛΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕ.ΚΟΙΤΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Φιλε Ασημωβ...Η Αρζου ειναι ολα τα λεφτα..Εγω εχω τρομερη λατρεια με την Βανεσσα Αδαμοπουλου...αλλα και την Ελεονωρα Μελετη.. -
Το τραγούδι τής Κύπρου το έχετε ακούσει Παίδες;
Μήπως η χοντρούλα τραγουδίστρια έχει φωνή φοβερή;
-
μουφα τρελλή.κλαψιάρα και χοντρή.
-
πολυ μπαλαντοειδες...
-
Μόνο εγώ (ο δηλωμένος άτεχνος ) ανατρίχιασα με τή φωνή της;
-
.....ναι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μόνο εγώ (ο δηλωμένος άτεχνος ) ανατρίχιασα με τή φωνή της;Εσύ έχεις Opel οπότε αποτελείς εξαίρεση.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εσύ έχεις Opel οπότε αποτελείς εξαίρεση.
(Ολοι γελούσαν με'τι'μ'ένα....
.....χάνουμαν κι'ιγω στα γιέλια!!!!
Γρεβενιώτικη παροιμία )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εσύ έχεις Opel οπότε αποτελείς εξαίρεση.
(Ολοι γελούσαν με'τι'μ'ένα....
.....χάνουμαν κι'ιγω στα γιέλια!!!!
Γρεβενιώτικη παροιμία )
Μια μετάφραση παρακαλώ.
Διάλε τσι απολημάρες σου ατσιποδιάρη. Καλά λέμε τώρα!!!
-
Μετάφραση,απο το Γρεβενιωτο-Ελληνικό λεξικό:
Ολοι οι άλλοι γελάνε με εμένα (κοροϊδεύοντάς με),και περισσότερο απο όλους γελάω εγώ (κοροϊδεύοντάς εμένα πάλι)
σειρά σου τώρα.
-
Ρε ΄σείς το θέμα με την Ελληνική γλώσσα είναι εδώ. Μπερδεύτηκα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μετάφραση,απο το Γρεβενιωτο-Ελληνικό λεξικό:Ολοι οι άλλοι γελάνε με εμένα (κοροϊδεύοντάς με),και περισσότερο απο όλους γελάω εγώ (κοροϊδεύοντάς εμένα πάλι)
σειρά σου τώρα.
Εμένα μου αρέσει ένα άλλο, άσχετο, που είδα νομίζω σε μία υπογραφή εδώ μέσα... Αν έχω δίκιο, ας επικοινωνήσει ο δικαιούχος...
'You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...'
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εμένα μου αρέσει ένα άλλο, άσχετο, που είδα νομίζω σε μία υπογραφή εδώ μέσα... Αν έχω δίκιο, ας επικοινωνήσει ο δικαιούχος...'You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...'
Ιμίς πιδάκι'μ ικί στα Γριβινά,δέν ίμιστι τόσου φιλουσουφμέν όσου οι Ιγγλέζ.
Τζουμπαναρέοι ίμιστι.(ελπίζω να καταλάβατε έ; )
-
παιδιά καλά νέα για τους θρήσκους, κακά για αυτούς που θέλουν ροκιές..
Υπάρχει ενδεχόμενο να μην κατέβουν οι Lordi καθώς το show τους απαιτεί καπνούς και λοιπά εφφέ. Οι διοργανωτές της Αθήνας δεν τους επιτρέπουν φέρουν τα δικά τους εφέ, και ζητάνε υπέρογκα ποσά για να το οργανώσουν οι Έλληνες τα εφέ.. -
Τί σχέση έχουν οι θρήσκοι με τους lordi; Τους έριξε κανένα ανάθεμα ο Πάπας;
Δεν πάνε να κουρεύονται κι αυτοί (δεν πάνε, το ξέρω ); Διαγωνισμός τραγουδιού ή διαγωνισμός σόου είναι η γιουροβίζιον; (σόου, σόουουου) -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
παιδιά καλά νέα για τους θρήσκους, κακά για αυτούς που θέλουν ροκιές..
Υπάρχει ενδεχόμενο να μην κατέβουν οι Lordi καθώς το show τους απαιτεί καπνούς και λοιπά εφφέ. Οι διοργανωτές της Αθήνας δεν τους επιτρέπουν φέρουν τα δικά τους εφέ, και ζητάνε υπέρογκα ποσά για να το οργανώσουν οι Έλληνες τα εφέ..Άμα δεν κατέβουν οι Lordi θα ψηφίσω Τουρκία 'ίμε του ασtro σου' να μην έχουνε που να κρυφτούνε!
Euro-vissi-on 2006