-
κύριοι ο Κοντόπουλος δεν είναι τυχαίος, έχει γράψει πολλές επιτυχίες της Ηρούς και του Χατζηγιαννη και το Μείνε μαζί μου απόψε μείνε της Μερκούρη, είναι γνώστης ο άνθρωπος και ξέρει από καλή και ποιοτική πόπ. Ήταν πολύ φυσικό να πάρει αυτά που πήρε(3 τον αριθμό)γιατί ο φύλαρχος Φρατζόλας rulezzz.
Το να πάς με μπαλλάντα στην γιουροβίζιον,σημαίνει ότι παρουσιάζεις κάτι καλύτερο από τη Σελίν Ντιόν ή τον Τζόνυ Λόγκαν, για να είσαι και εντάξει με τον εαυτό σου.Βέβαια η μπαλλάντα της Μαντούς ήταν τέτοια,γιατί πάτωσε άραγε...;
Το μεγάλο λάθος πιστεύω ότι προσπαθούμε να μιμηθούμε την Ευρώπη αντί να παρουσιάσουμε κάτι πρωτότυπο και κοντινό στη μουσική μας παράδοση.Ένα συρτάκι θα ήταν πολύ πιό αξιοπρεπές,και με ένα ωραίο χορευτικούλι, όλα τα λεφτά -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Παντού υπάρχει ένας μύθος....Αλήθεια ειναι, εχω και τις ακτινογραφίες
-
μόλις έξυσα το δεξί
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μόλις έξυσα το δεξίMultiple Choice
- αυτί
- φρύδι
- ρουθούνι
-
...και μετα, τυλιχτηκε στις φλογες.
-
Ει, που πηγε το αβαταρ μου;
Ο γατος απαιτει να ξανακατσει μπροστα στο κομπιουτερ!!! Πρεπει να απαντησει σε καποια mail!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ει, που πηγε το αβαταρ μου;Ο γατος απαιτει να ξανακατσει μπροστα στο κομπιουτερ!!! Πρεπει να απαντησει σε καποια mail!!!
Έχει χαθεί εδώ και κάτι μέρες, από την αναβάθμιση, αλλά φαίνεται τα cookies σου δεν πεθαίνουν με τίποτα
Το έγραψα και στις ανακοινώσεις, όσοι είχατε πριν αβαταρ στον σέρβερ των 4Τ (παρμένα από το σκληρό σας δλδ), εξαφανίστηκαν. Έμειναν όσα ήταν παρμένα από απομακρυσμένο URL.Ξαναβάλτε τα άβαταρ όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη παίδες! (mods included! kouk, cmarin, EMMANOYHL, δεν βλέπω ουτε τα δικά σας )
-
Θα ξεσκίσουμε με την Αννούλα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το έγραψα και στις ανακοινώσεις, όσοι είχατε πριν αβαταρ στον σέρβερ των 4Τ (παρμένα από το σκληρό σας δλδ), εξαφανίστηκαν. Έμειναν όσα ήταν παρμένα από απομακρυσμένο URL.Τσκ τσκ τσκ σα δε ντρεπεστε λιγακι.
Για να μαθετε, θα ανεβω πανω στο μονιτορ και θα τα κανω λιμπα!!!
-
Ει, που πηγε το αβαταρ μου;
Ο γατος απαιτει να ξανακατσει μπροστα στο κομπιουτερ!!! Πρεπει να απαντησει σε καποια mail!!!
Έχει χαθεί εδώ και κάτι μέρες, από την αναβάθμιση, αλλά φαίνεται τα cookies σου δεν πεθαίνουν με τίποτα
Το έγραψα και στις ανακοινώσεις, όσοι είχατε πριν αβαταρ στον σέρβερ των 4Τ (παρμένα από το σκληρό σας δλδ), εξαφανίστηκαν. Έμειναν όσα ήταν παρμένα από απομακρυσμένο URL.Ξαναβάλτε τα άβαταρ όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη παίδες! (mods included! kouk, cmarin, EMMANOYHL, δεν βλέπω ουτε τα δικά σας )
Το δικό μου το έβαλα ξανά τώρα. Ελπίζω να το βλέπεις!
-
ΜΠΟΥΚΑΛΟΥΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ.........
AΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ο ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ Κ Ο ΤΟΡΠΙΛΟΣΩΛΗΝΑΣ ΤΟΥ
-
κορυφη οι lordi......
που να παιζαν και καμια καφριλα, τι ειχε να γινει!!!!
μακαρι να σπειρουν τον πανικο!!!!
-
http://www.paskedi.gr/UserPages/NewsLet ... aspx?ID=58
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
http://www.paskedi.gr/UserPages/NewsLetterPreview.aspx?ID=58ε ρε κατι ηλιθιοι
θα γελασουμε παρα πολυ
-
Τι είναι αυτοί πάλι;; Παπάδες;;:twisted:
-
Apantisi moy :
Γεια σας,
αρχικα θα ηθελα να σας πω οτι εχετε λαθος στο να θελετε να απαγορευσετε οτιδηποτε. Αυτο το μετρο οχι μονο ειναι φασιστικο στην προσωπικη καλλιτεχνικη εκφραση του καθενος αλλα και δεν σας τιμαει σαν ατομα.Επιπλεον επειδη ετυχε να δω το video-clip και να ακουσω το τραγουδι των lordi καθως και μερικα αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν εκανε κανεις τον κοπο να μεταφρασει το τραγουδι και να δει αν εχει ή αν δεν εχει να κανει με σατανισμο.
Η αμφιεση τους δεν μας ενδιαφερει. Ο καθενας ντυνεταιοπως θελει και ειδικα στην περιπτωση μας που εχουμε να κανουμε με Show αυτο πρεπει να μην ειναι κατακριτεο. Και η Αννα Βισση στο 'Δαιμονες' φορουσε κερατα και κρατουσε τριαινες, την κανει και αυτη σατανιστρια;
Επισης τα μελη του συγκεκριμενου συγγροτηματος περισσοτερο το κανουν για πλακα και χαβαλε παρα επειδη το πιστευουν. Αν κανατε τον κοπο να επισκευθειτε την ιστοσελιδα τους θα δειτε οτι υπαρχει καπου το εξης:
'Γιατι ντυνομαστε τερατα? - Μα γιατι ειναι cool και εχει πλακα'Τελοςπαντων...οσο για το κατα ποσο προωθειται ο πολιτισμος της Φιλανδιας και τη σχεση εχουν αυτη με τη Φιλανδια, να σας θυμησω οτι η Φιλανδια ειναι η γεννετηρα μιας τεραστιας μυθολογιας που σχετιζεται με τερατα (trolls, giants, orc, dragons) οπως και επισης νεραιδες και ξωτικα.
Αντι να κανετε καποια κινηση για τα απαραδεκτα τραγουδια που στελνουμε σαν χωρα και δεν εχουν καμια σχεση με τον πολιτισμο μας , ερχεστε και γκρινιαζετε για τους Φιλανδους που στην τελικη ειχαν το σθενος να στειλουν κατι διαφορετικο!
Αλλιμονο αν μπορουμε να κατακρινουμε καποιον για την εμφανιση του! Κατα καιρους πολλοι διασημοι καλλιτεχνες που αλλαξαν την πορεια του κοσμου ολοκληρου ηταν εκεντρικοι!
Περιμενω απαντηση σας.
btw. τους εσκισα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τι είναι αυτοί πάλι;; Παπάδες;;:twisted:Παπαροκάδες
-
ρε ο balo το χει πει.SIBEL TUZUN και τα μυαλά στα κάγκελα.και τραγουδάρα και μου..α
και τρεχει και συνοδηγός σε ράλλυ να ούμε..ΠΑΜΕΕΕΕ ΤΟΥΡΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
http://www.paskedi.gr/UserPages/NewsLetterPreview.aspx?ID=58Μήπως αντί για e-mail να αρχίσουμε τις... -->
Ρε τι μας λένε τα τυπάκια... Μήπως να ζητήσουμε απ' όλες τις χώρες να προσέλθουν με βυζαντινή περιβολή και αναλόγου ύφους τραγούδι; Όπως άλλωστε δείχνει το δρόμο και η ελληνική συμμετοχή;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ρε ο balo το χει πει.SIBEL TUZUN και τα μυαλά στα κάγκελα.και τραγουδάρα και μου..α
και τρεχει και συνοδηγός σε ράλλυ να ούμε..ΠΑΜΕΕΕΕ ΤΟΥΡΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
Euro-vissi-on 2006