-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Άσχετο αλλά έχει ασχοληθεί κανείς απ τους κατόχους με το κρυφό μενού;Ειναι σχεδον ιδιο οπως στου φοκους (το εχει και το δικο μου).Ακομα δεν εχω καταλαβει τι λεει εκτος απο τη στιγμιαια ταχυτητα,στροφομετρο,βολτομετρο και θερμοκρασια κινητηρα.All other are mere details.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Άσχετο αλλά έχει ασχοληθεί κανείς απ τους κατόχους με το κρυφό μενού;ναι έχω ασχοληθεί, όχι πώς ξέρω όμως τί είναι το κάθε τί που δείχνει
-
Πως θα μπουν τα μπροστινα φωτα στο δικο μου?
-
γιατί να το κάνεις κάτι που δεν είναι?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί να το κάνεις κάτι που δεν είναι?Γιατι θα το κανω ολο st?
Απλως μου αρεσουν αυτα τα φωτα μπροστα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί να το κάνεις κάτι που δεν είναι?+1
Το βασικοτερο ειναι οτι εχει στανταρ το 3dr 120αρι, τα κατοπτρα (projector) για τις λαμπες, που σημαινει
οτι μπορεις να βαλεις ενα καλο xenon κιτ με καλωδιωση-μετασχηματιστη για το ρευμα, και τις λαμπες φυσικα, εχοντας
μια σχεδον εργοστασιακη λυση, χωρις να τυφλωνεις-ενοχλεις τους απεναντι... -
μόνο σε εμένα μοιάζει ασκήμια και καγκουριά τρελή το νέο ST δλδ?
-
Με τους διαχυτες του και τις ψευτικες σιτες, ειναι λιγο καγκουρακι.
-
Καλά concept δεν είναι αυτό; Μπορεί στην τελική μορφή να είναι πιο κοντά στο απλό Fiesta.
-
Παιδες οσο μου αρεσει το τριθυρο Fiesta το 1.6 sport τοσο ασχημο μου φαινεται το Fiesta ST concept. Ελπιζω η τελικη μορφη να εχει τα φωτιστικα σωματα του κανονικου Fiesta και η μασκα να φερνει στο Fiesta 1.6 sport.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Παιδες οσο μου αρεσει το τριθυρο Fiesta το 1.6 sport τοσο ασχημο μου φαινεται το Fiesta ST concept. Ελπιζω η τελικη μορφη να εχει τα φωτιστικα σωματα του κανονικου Fiesta και η μασκα να φερνει στο Fiesta 1.6 sport.Όντως ελαφρώς καγκουριά από μπροστά αν και από το πλάι και το πίσω είναι ωραίο και σπορ. Αλλά αμα το έκαναν σαν το σπορ όλοι θα λέγανε ότι μοιάζει με το απλό φιέστα και δεν θυμίζει κάτι διαφορετικό σαν st Oι ισορροπίες είναι μερικές φορές πολύ λεπτές ιδίως όταν ένα αυτοκίνητο έχει ωραίες γραμμές εξαρχής και το πιο σπορ μοντέλο της γκάμας πρέπει να φέρει μια διαφορά για να ξεχωρίζει.Ιδωμεν,ισως αφού το λένε concept να μην είναι η τελική μορφή και να το αλλάξουν λίγο και πάλι μέχρι να βγεί.Μου άρεσε το νέο κοκκινοπορτοκαλί χρώμα,όλοι αυτό θα παίρνουν .Το πιο σημαντικό πάντως και αυτό που περιμένουν πολλοί από το fiesta st είναι να είναι το κορυφαίο μικρό στο δρόμο και γι αυτό οι περγαμηνές και οι υψηλές προσδοκίες πιστεύω θα επαληθευτούν .Ο 180άρης ecoboost στο ελαφρύ fiesta θα κάνει θαύματα,όντας ένα πολύ καλό μοτέρ με απλωμένη ωραία δύναμη και ροπή,θα είναι ο πιο οικονομικός σε κατανάλωση και ρύπους(κάτω από 140 co2!),σασμάν 6άρι χειροκίνητο(και όχι dsg που σε αυτήν την κατηγορία δεν πολυταιριάζει) με την ωραία πάντα αίσθηση και κούμπωμα σαν κλασικό σασμαν ford,δισκόφρενα πίσω πιστεύω ,ενώ αν βάλουμε και το απίστευτο άκαμπτο πλαίσιο με τις σωστές ρυθμίσεις που θα γίνουν από το σπορ τμήμα της ford και τον Capito(?) το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ .Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι η πληροφόρηση από το τιμόνι,που δύσκολα να είναι τόσο καλή όσο του παλιού υδραυλικού του προηγούμενου st και η έξυπνη τιμολόγηση από τη ford hellas(μακάρι να είναι γύρω στα 18-18.500€).
-
Να ρωτησω κατι τους φιλους Fordακηδες. Παιζει καμια εκπτωση για το 3θυρο Fiesta 1.4 στην εκδοση Trend; Επισης ξερετε ποσο επιπλεον εχει με το κλειδι στο χερι σε σχεση με την προτεινομενη τιμη;
-
Έχω την εντύπωση ότι παίζουν προσφορές τώρα αλλά δεν ξέρω ακριβώς να σου πω.
-
Να ρωτησω κατι τους φιλους Fordακηδες. Παιζει καμια εκπτωση για το 3θυρο Fiesta 1.4 στην εκδοση Trend; Επισης ξερετε ποσο επιπλεον εχει με το κλειδι στο χερι σε σχεση με την προτεινομενη τιμη;Mέχρι πριν είχε 1400€ επίσημη έκπτωση(το 1.6 sport εχει 2800€,με τελική τιμή 13500 περιπου).Ανα έμπορο αν το ψάξεις παίρνεις και καλύτερη έκπτωση.Στη ford car center.gr λέει fiesta 1.25 3d trend 10980.Aν βάλεις και άλλα 600 παραπάνω που έχει το 1.4 πας 11580€ .Αν επιλέξεις μεταλλικό και πινακίδες πας 12500-12600.
-
Πηρα σημερα σε πολλες αντιπροσωπειες, ολες ηταν κοντα, η καλυτερη προσφορα ηταν απο το Σφακιανακη. Λοιπον εχουμε και λεμε.
Ford Fiesta 1.4 3θυρο
Αρχικες τιμες
Trend: 13940
Titanium: 14860Επιπροσθετα εξοδα
290 (μεταφορα προετοιμασια) + 264 (τελη κυκλοφοριας, πινακιδες) + 0 (κοκκινο χρωμα) ή 180 (ασπρο χρωμα) ή 440 (μεταλλικο χρωμα) = 734 (ασπρο χρωμα)Εκπτωσεις-Αποσυρση
1400 (εκπτωση στο 1.4) + 960 (αποσυρση που θα βρει ο αντιπροσωπος) = 2360Συνολο
Trend: 12314
Titanium: 13234Το Trend εχει AC, ABS, ESP, 5 αεροσακους (οι πλευρικοι ειναι και κεφαλης για τους εμπρος και τους πισω), Radio-CD-mp3
Το Titanium εχει επιπλεον 15αρες αλουμινιου, χρωμιωμενες κορνιζες σε μασκα, παραθυρα και πισω πορτα, προβολεις ομιχλης, φωτισμο οδηγου συνοδηγου, εσωτερικο κοκκινο φωτισμο.Θεωρω οτι 13234 για ολα αυτα, 100 αλογακια, εξαιρετικο κρατημα και ομορφη εμφανιση (υποκειμενικο) ειναι μια καλη τιμη. Δεν εχω σκοπο να το παρω απλα το ψαχνω για φιλους που ειναι ετοιμοι για αγορα αλλα και εγκυκλοπεδικα, μιας και ειμαστε αυτοκινητιστικο forum. Εσεις τι θα περνατε σε αυτη την κατηγορια ιπποδυναμης και με τι τιμη με το κλειδι στο χερι;
-
Πηρα σημερα σε πολλες αντιπροσωπειες, ολες ηταν κοντα, η καλυτερη προσφορα ηταν απο το Σφακιανακη. Λοιπον εχουμε και λεμε.Ford Fiesta 1.4 3θυρο
Αρχικες τιμες
Trend: 13940
Titanium: 14860Επιπροσθετα εξοδα
290 (μεταφορα προετοιμασια) + 264 (τελη κυκλοφοριας, πινακιδες) + 0 (κοκκινο χρωμα) ή 180 (ασπρο χρωμα) ή 440 (μεταλλικο χρωμα) = 734 (ασπρο χρωμα)Εκπτωσεις-Αποσυρση
1400 (εκπτωση στο 1.4) + 960 (αποσυρση που θα βρει ο αντιπροσωπος) = 2360Συνολο
Trend: 12314
Titanium: 13234Το Trend εχει AC, ABS, ESP, 5 αεροσακους (οι πλευρικοι ειναι και κεφαλης για τους εμπρος και τους πισω), Radio-CD-mp3
Το Titanium εχει επιπλεον 15αρες αλουμινιου, χρωμιωμενες κορνιζες σε μασκα, παραθυρα και πισω πορτα, προβολεις ομιχλης, φωτισμο οδηγου συνοδηγου, εσωτερικο κοκκινο φωτισμο.Θεωρω οτι 13234 για ολα αυτα, 100 αλογακια, εξαιρετικο κρατημα και ομορφη εμφανιση (υποκειμενικο) ειναι μια καλη τιμη. Δεν εχω σκοπο να το παρω απλα το ψαχνω για φιλους που ειναι ετοιμοι για αγορα αλλα και εγκυκλοπεδικα, μιας και ειμαστε αυτοκινητιστικο forum. Εσεις τι θα περνατε σε αυτη την κατηγορια ιπποδυναμης και με τι τιμη με το κλειδι στο χερι;
Μήπως ξες πόσο βγαίνει και τελική τιμή το 1.6 sport σε λευκό ή κόκκινο,εν αναμονεί του S με τα 134?Κάτι μου λέει πως θα έχει ίδια τιμή με το 1.4 titanium Σούπερ πάντως οι τιμές.
-
Οχι οχι δυστυχως δεν εχω ιδεα!!!
-
Στα 14.500 € fiestare πιστευω θα το δινουν... Πριν 1μιση χρονο το πηρα εγω με 15.100...
Yugo_para_siempre μεταξυ trend και Titnium πας, εννοειται στην Titanium...Εναλλακτικα υπαρχει το Ibiza 1,2 tsi (με το πολυ ασχημο εσωτερικο) το ds3 1,4 και το Opel Corsa... Υπαρχει και το Polo tsi αλλα με 13.000 € παιρνεις μονο κανα 1,2 trendline!
-
Οταν εχεις στην γκαμα σου αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1740132/ δεν μπορεις να παρουσιαζεις ως ST concept αυτο http://www.highoctane.gr/photo.aspx?sbj ... ic=1&comp= . Το αυτοκινητο του πρωτου link ειναι το 1.6 Sport φορα 17αρες και πλαινες ποδιες, ενω στο βασικο εχει 16αρες και ποδιες στον εμπρος και πισω προφυλακτηρα. Οι 17αρες δεν με τρελαινουν και με 16αρες μια χαρα ειναι, αλλα οι πλαινες ποδιες δενουν πολυ καλα με τις ποδιες των προφυλακτηρων... Ευγε σε οποιον το σχεδιασε. Ετσι πως ειναι με τον Ecoboost των 180 ιππων, πισω δισκοφρενα, τις 17αρες για καλυτερη προσφυση και το παραδοσιακα αψογο στησιμο των Ford θα εκαιγε καρδιες αλλα φαινεται αποφασιζουν .
ΥΓ: Αυτες οι πλαινες ποδιες πρεπει να ειναι aftermarket, αλλα και τις Ford ειναι ωραιοτατες...
-
Αυτες οι ποδιες ειναι πραγματι μη εργοστασιακες...
Ωραιο το εχει κανει ο απο πανω αλλα θεωρω μεγαλη καγκουρια τις πλαινες ριγες και τα σηματα s (Ελεος!! Εβαλε και στο τιμονι!!)
Ford Fiesta Mk VI