-
Όπως θα είδατε και στις αγγελίες, πουλάω το CB500 γιατι πλέον μου φαίνεται πολύ αργό. Σκέφτομαι να πάρω ένα GSXR 750 και έχω γύρω στα 5500 να διαθέσω.
Εχω βρεί σε αγγελίες μοντέλα απο το 92 εώς το 99. Τί διαφορές έχουν ανάλογα με τη χρονολογία?
Υπάρχουν παρόμοιες λύσεις απο Kawasaki, Honda ή Yamaha?
-
Όπως θα είδατε και στις αγγελίες, πουλάω το CB500 γιατι πλέον μου φαίνεται πολύ αργό. Σκέφτομαι να πάρω ένα GSXR 750 και έχω γύρω στα 5500 να διαθέσω.
Εχω βρεί σε αγγελίες μοντέλα απο το 92 εώς το 99. Τί διαφορές έχουν ανάλογα με τη χρονολογία?
-
-
Στα 6000ευρω εδωσα πριν ενα εξαμηνο την CBR600F Sport,μοντελο 2002.
Σου το αναφερω ενδεικτικα.Ειμαι αντιιαπωνας αλλα εχω την εντυπωση οτι πιο απολυτο σε αυτα τα χρηματα ειναι καποιο R6 πεντε-εξι ετων περιπου.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Όπως θα είδατε και στις αγγελίες, πουλάω το CB500 γιατι πλέον μου φαίνεται πολύ αργό. Σκέφτομαι να πάρω ένα GSXR 750 και έχω γύρω στα 5500 να διαθέσω.Εχω βρεί σε αγγελίες μοντέλα απο το 92 εώς το 99. Τί διαφορές έχουν ανάλογα με τη χρονολογία?
Κ γω προτεινω Σουζουκι αλλα προσεχε πολυ φιλε γιατι αυτες οι μηχανες ειναι σκοτωστρες...Γιατι δεν κοιτας κανα ον οφ??
-
Οι μηχανές αυτές δεν είναι σκοτώστρες, με την ίδια λογική και ενα civic type-R σκοτώστρα είναι.
Εγω θα σου πρότεινα να αποφύγεις παλιές μοτοσυκλέτες και να πάρεις ενα αν είναι δυνατόν καινούριο όπως το πολύ καλό SV650.
-
Tο GSXR ειναι πολυ καλο μηχανακι και αθραυστο.Το 92 ειναι ελαιοψυκτο τα επομενα ειναι υδροψυκτα καλα φρενα και καλη συμπεριφορα αλλα θελει ψαξιμο το ποιο θα παρεις γιατι αυτα τα ειχαν ανησυχα παιδια συνηθως ειδικα τα παλιοτερα μοντελα
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
@ΙΚΕ: Συμπαθητικό φαίνεται το SV αλλά θέλω κάτι πιό καθαρόαιμο.
@Random1: Αποκλείεται ON-OFF. Είμαι streetάς.
@tsoukas77: Βρήκα σε αγγελίες R6 του 02 για 6 χιλιάρικα. Το επόμενο μηχανάκι μου?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!@ΙΚΕ: Συμπαθητικό φαίνεται το SV αλλά θέλω κάτι πιό καθαρόαιμο.
@Random1: Αποκλείεται ON-OFF. Είμαι streetάς.
@tsoukas77: Βρήκα σε αγγελίες R6 του 02 για 6 χιλιάρικα. Το επόμενο μηχανάκι μου?
Αφου θες απολυτο ss,προχωρα για το R6.Θα το ευχαριστηθεις.Οχι οσο μια Duc βεβαια!!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
@tsoukas77: Βρήκα σε αγγελίες R6 του 02 για 6 χιλιάρικα. Το επόμενο μηχανάκι μου?Χωρίς να είμαι ο tsoukas, από μένα ναι, είναι το επόμενο μηχανάκι σου!
ειδικά αν είναι σε μπλε!
-
Αν χρειάζεσαι μηχανή που να την εμπιστεύεσαι και για τις καθημερινές σου δουλειές αγόρασε ένα cbr600. Πολύ δυνατό αλλά και πολύ βολικό και ξεκούραστο. Θυμάμαι ένα '99 μοντέλο που το καβαλούσα και όταν ξανακοίταζα την ώρα αντιλαμβανόμουν ότι είχαν περάσει 3 ώρες...
από την άλλη αν θέλεις μηχανή μόνο για βόλτες, με κλειστά μάτια 750ss ducatος...στα λεφτά που διαθέτεις παίζει και δεν το συζητώ κάν... μπορεί από επιδόσεις να σου φαίνεται λίγο αδύναμη αλλά ΙΜΗΟ ο ιταλικός V90 είναι ο κρυφός πόθος κάθε σοβαρού μηχανόβιου (είτε το παραδέχεται είτε όχι)... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν χρειάζεσαι μηχανή που να την εμπιστεύεσαι και για τις καθημερινές σου δουλειές αγόρασε ένα cbr600. Πολύ δυνατό αλλά και πολύ βολικό και ξεκούραστο. Θυμάμαι ένα '99 μοντέλο που το καβαλούσα και όταν ξανακοίταζα την ώρα αντιλαμβανόμουν ότι είχαν περάσει 3 ώρες...
από την άλλη αν θέλεις μηχανή μόνο για βόλτες, με κλειστά μάτια 750ss ducatος...στα λεφτά που διαθέτεις παίζει και δεν το συζητώ κάν... μπορεί από επιδόσεις να σου φαίνεται λίγο αδύναμη αλλά ΙΜΗΟ ο ιταλικός V90 είναι ο κρυφός πόθος κάθε σοβαρού μηχανόβιου (είτε το παραδέχεται είτε όχι)...Oχι ολων ο μονος κινητηρας που δε μου αρεσει ειναι ο V-2 και ειδικα της Ducati,αμα ηταν να παρω 2κυλινδρο θα επαιρνα σε σειρα
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Oχι ολων...Λέμε τώρα και συ....
-
Νομίζω ένα μηχανάκι σαν το R6 θέλει περισσότερη εμπειρία από αυτήν του CB500. Στην καλύτερη περίπτωση, δεν θα αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του για αρκετό καιρό.
Θα σου πρότεινα ένα ενδιάμεσο all around street σαν το Fazer. Εχω ένα 600 του 99 και το έχω κατευχαριστηθεί: ευέλικτο και άνετο μέσα στην πόλη (όχι supersport να σου πιάνονται οι καρποί από τα clip-ons), 4κύλινδρο άθραυστο μοτέρ με 95 άλογα και ωραιότατο και εκτός πόλης. Α, και φρένα από R1
Τώρα βέβαια το ψιλοβαρέθηκα και το δίνω (αν ενδιαφέρεσαι, ΡΜ, είναι άριστο) αλλά η ιδέα παραμένει: πάρε ένα all around μηχανάκι (άλλες ιδέες: TDM, Hornet), ένα supersport είναι άριστο σε πίστα και στροφιλίκι με καλό οδόστρωμα αλλά πέραν τούτου, κουραστικό και απαιτητικό.
-
Θέλω supersport γιατι είμαι ινδιάνος.
Για μέσα στην πόλη θα πάρω ένα κινέζικο παπάκι. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Oχι ολων...
Λέμε τώρα και συ....
-
Φιλε παρε ενα gsxr 1000...Εχει οσους ιππους εχει και το ΣανταΦε...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
......... Σκέφτομαι να πάρω ένα GSXR 750......
Εχω βρεί σε αγγελίες μοντέλα απο το 92 εώς το 99. Τί διαφορές έχουν ανάλογα με τη χρονολογία?Υπάρχουν παρόμοιες λύσεις απο Kawasaki, Honda ή Yamaha?
Θέλω supersport γιατι είμαι ινδιάνος.
..........Φίλε μου αν όντως ήσουν ινδιάνος θα ήξερες πάνω κάτω τι να πάρεις όπως και τις διαφορές των GSXR 750 92-99.
Χωρίς να θέλω να κάνω τον ξερόλα προτείνω κάτι που να ανταποκρίνεται στην εμπειρία σου και όχι κάτι πολύ extreme (μιλάμε πάντα για SS μοτοσυκλέτες), εκτός και αν είσαι αρκετά εγκρατής και έχεις την υπομονή να μάθεις, πρωτού αρχίζεις να πιέζεις κάποιον ανεξέλεγκτο ''πύραυλο''.
Πάντα φιλικά και χωρίς καμία υπόνοια μείωσης των οδηγικών σου ικανοτήτων. -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
πανο καμια ψιλη???
σερρες???....Με έχεις Νάσο....αλλά δεν λέει τίποτα. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι. Το κέφι μας κάνουμε.
Το μόνο πρόβλημα φίλε είναι ότι σε κανα μήνα το πολύ θα λείψω εκτός Ελλάδος.
Μέσα για όταν γυρίσω.
(ενδεικτικά δεν έχω γυρίσει κάτω από 1:35:20 με το 600) -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
με τι σε εχω τωρα???με το κτμ?
δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα παρω.
πολυ καλο ειναι το καινουργιο ρο6 κ ομορφο.ισως σε κανα εξαμηνο το πετυχω μεταχει..τι λες?
ειναι πολυ καλο μοτορι κ στροφαρει φοβερα.Το έδωσες το R1 ?
Νόμιζα ότι πρώτα θα έπαιρνες το Repsol και μετά θα το έστελνες...
Τι να σου πω Νάσο ?
Καλό το R6 αλλά ποτέ μου δεν συμπάθησα τα Yamaha.
Όχι ότι δεν είναι καλά απλά εγώ δεν τα πολυγουστάρω.
Εγώ πάντως το έδωσα το 600 και λέω να πάω για το CBR 1000 RR '06.
(...πάντως πιστεύω ότι τα 600 βολεύονται καλύτερα στις Σέρρες)
GSXR 750 ή κάτι άλλο?